Home > Green Pepper Boten

Green Pepper Boten

Tags:main-cours
Advertisement

Green Pepper Boten

Groene paprika's maken perfecte natuurlijke, eetbare, opdienservies. Als kind opgroeide aten we vaak ze gebakken in de oven en gevuld met gehakt (we belden ze apenhersenen), maar door de jaren heen heb ik geleerd dat ze kunnen worden gevuld met een verscheidenheid van dingen, gebakken of vers gegeten. Dit is één van mijn favoriete snel diners te maken. Als u wilt lichte verse maaltijden eet dan zul je het ook houden. Als je net als mijn man (hamburger en bak guy), dan zou je waarschijnlijk liever dat ze aap hersenen stijl.

Je zal nodig hebben:
1 kopje rijst
1 kop droge Chinese noedels
1 kopje kaas (colby jack)
1 blikje olijven
1 kan crème van kippensoep van
1 blikje ananas weetjes
5 stengels bleekselderij
5 groene uien
1 groene paprika per elke 2 diner quests

1. Start uw rijst koken zoals aangegeven. (Ik gebruik mijn handige rijstkoker)
2. Ondertussen hakken uw selderij, groene uien, en olijven en afvoer van uw ananas
3. Gooi ze allemaal samen in een grote kom
4. Verwarm de crème van kippensoep en dun het (met melk of water) tot ongeveer een jus consistentie. Meestal doe ik dat in de magnetron gedurende ongeveer 3 minuten.
5. Voeg je droge noedels aan de mix, terwijl je soep is verwarming
6. Als je soep en rijst zijn gedaan voeg ze toe aan de kom ook.
7. Top het geheel af met de kaas terwijl alles nog warm is en mix het samen. (Uw vulling is klaar)
8. Snel wassen en verwijder de stickers uit je pepers
9. Snij ze in tweeën verticaal of horizontaal en schoon ze uit.
10. Vul elke peper boot met uw vulling & ENJOY (je kunt vullen zo vaak als je zou willen)

We gebruiken om deze maaltijd te maken net zoals hooibergen waren je gewoon zelf bouwen met wat toppings je wilde. Ik besloot dat ik het haatte doen op die manier, want dan krijg je een hoop één ding over LV en komen kort op een ander. Op deze manier is het allemaal slechts één gerecht. Ik hou van het gebruik van de boten ook, want het houdt het bevatte en ordelijk in plaats van achter elkaar bijten over je bord, en u kunt de paprika ook eten. (Als je ze vers zoals ik dat doe wilt) Ik heb ook geconstateerd dat een peper boot is de ideale grootte portie voor mijn kinderen, zodat ik niet uiteindelijk over-portie / verspillen zo veel eten. Ik meestal terug te gaan voor seconden hoor! :) Ik hoop dat u dit zo behulpzaam als ik doen als ik met spoed voor het diner!

Advertisement

Related Articles

 • Green Pepper Salsa
  Green Pepper Salsa

  ingrediënten: 1 eetlepel gehakte koriander 1 groene paprika (in stukken gesneden) 1/2 Red Pepper (in stukken gesneden) 1 Med Ui (in stukken gesneden) 3 eetlepels wijnazijn Sap van 1 limoen Snufje zout Snufje peper 1 jalapenopeper (gezaaid) of meer al

 • Green Pepper en Chili Pickles
  Green Pepper en Chili Pickles

  We moeten de BBQ seizoen te beginnen - als het weer zou instemmen met het - het regent en het regende en het regende. In 1,5 weken zullen we mijn hubbies verjaardag te vieren met 35 gasten en in 2,5 week hebben we de hele China-Travel Group van vorig

 • KAASACHTIGE gevulde Pepper BOATS
  KAASACHTIGE gevulde Pepper BOATS

  MET ALLE WEERHAAK-B-queing ..... & nazomer AVONDEN in volle gang ... Heres een geweldig ..... 30 MIN UTE Food Stop ZOWEL IN & OUTDOOR LIVING ... MY KAASACHTIGE gevulde Pepper BOATS DIT ZIJN FANTASTISCH .... omdat zijn UBER GEZOND, ITS VEGGGIES ..S

 • Spek, kaas en ei Muffins
  Spek, kaas en ei Muffins

  Hier is een lekker ontbijt muffin dat is makkelijk te maken en geweldig als op de weg. (In dit instructable, heb ik het recept verdubbeld - hebben veel kleine kinderen komt over voor Pasen) Stap 1: Ingrediënten 1 kleine ui, in blokjes gesneden 1/3 ko

 • Swag Taco Dips
  Swag Taco Dips

  We kozen voor dit gerecht omdat we wilden een gezond alternatief moet een van onze favoriete gerechten: taco's. We dachten dat als we een gezonde draai aan, en het smaakte goed, dat we een geweldig alternatief voor taco's, dus we probeerden het. Stap

 • Tamales: traditioneel recept Hondurese
  Tamales: traditioneel recept Hondurese

  De Tamales of nacatamales zijn een traditioneel recept uit een groot deel van Latijns-Amerika, vandaag de dag delen we het traditionele recept Hondurese. Dit traditionele gerecht is het hele jaar in cafés en restaurants, maar het hoogtepunt is in de

 • omelet Pizza
  omelet Pizza

  Omelet Pizza is zeer eenvoudig en gezond gerecht dat op elk moment van de dag kan worden geserveerd. De eieren samen met groenten vormen de basis van de pizza en gegarneerd met wat meer groenten en kaas. Omelet Pizza is zeer makkelijk recept te maken

 • Geen Kneed Pizza met Homemade Saus
  Geen Kneed Pizza met Homemade Saus

  Ik heb het maken van zelfgemaakte deeg en saus pizza voor de afgelopen 8 jaar of zo en ik heb geprobeerd veel verschillende methoden. Ik denk dat dit geen kneden methode is mijn favoriet. Het bleek een aantal van de beste pizza's die ik heb door de j

 • Zoetzure kippenrecept
  Zoetzure kippenrecept

  Zoetzure kippenrecept VOLG ME op social media! YouTube: https: //www.youtube.com/channel/UC6-aoDG0ePzoI_8M ... Twitter: https://twitter.com/FactoryTreat Instagram: https://instagram.com/treat.factory/ Tumblr: http://treatfactory.tumblr.com/ Facebook:

 • Vegan Spinazie Quiche met Brown Basmati Korst
  Vegan Spinazie Quiche met Brown Basmati Korst

  Toen ik een veganist werd ik dacht dat ik moest vaarwel zeggen tegen al mijn favoriete gerechten. Snel leerde ik dat niet het geval was, met een beetje fantasie en creativiteit kon ik al mijn favoriete gerechten schuldgevoel gratis genieten. Dit is d

 • Geweldig Indiaas Chicken Curry
  Geweldig Indiaas Chicken Curry

  Dit is een overheerlijk recept dat ik toegeëigend uit Recipezaar. Het is aromatisch met een warme de ziel soort specerijen. Maak het in grote partijen om te genieten van de komende dagen, hoe meer het zit in al het kruid, hoe beter het wordt! Stap 1:

 • Gegrilde Stuffed Poblano Pepers
  Gegrilde Stuffed Poblano Pepers

  Smakelijke gevulde poblano paprika gevuld met rijst, uien, groene peper en gegrilde varkenslende, daarna gegrild zich aan het kruid te koelen. Dit is mijn eerste instructable dus alstublieft commentaar geven op manieren om te verbeteren. Er zijn veel

 • Volkoren Veggie Kwark Pizza
  Volkoren Veggie Kwark Pizza

  Wat dacht je van een aantal gezonde pizza. Het volkoren pizza is zacht en taai aan de binnenkant en fris aan de buitenkant. Ik heb een Indiase topping met kwark ook wel als paneer gebruikt. De topping is op basis van tomaten en het gaat goed met de h

 • Quesadillas met Pizzazz
  Quesadillas met Pizzazz

  Quesadillas zijn een van de meest heerlijke Mexicaanse gerechten, maar ze kunnen een van de meest moeilijk te maken zonder een quesadilla maker. Maar een Pizzazz (zie foto hieronder), die is ontworpen om diepvriespizza's te koken, kan gemakkelijk wor

 • Hoe te Gefermenteerde of gekweekte groenten te maken

  Over gefermenteerde groenten: Het hebben van gezonde darmbacteriën is uiterst belangrijk om uw algehele lichamelijke en geestelijke gezondheid. (Zie video deel 1 over de reden waarom) Mijn favoriete manier om goede bacteriën te consumeren is door het

 • Fisherman's Soup
  Fisherman's Soup

  Ik heb laten zien hoe een eenvoudige vissoep door mijn moeder te maken afgelopen zomer. We kochten een paar zee brasems voor de barbecue en terwijl ze werden gestript en schoongemaakt in de supermarkt hadden ze nog de hoofden op (normaal zouden we he

 • Carne Asada Fries and Breakfast California Burrito
  Carne Asada Fries and Breakfast California Burrito

  Opgroeien in Zuid-Californië, met carne asada frietjes is altijd een traktatie. T__T Ik mis ze zo veel. Dit recept komt echt dicht bij de beruchte maaltijd terug naar huis. Stap 1: Het vlees en marrinate Omdat ik woon overzeese voor mijn man te werke

 • Mijn versie van Beef Wellington met gebakken aardappel
  Mijn versie van Beef Wellington met gebakken aardappel

  Ik wilde Beef Wellington maken, maar ik hou niet van veel van de traditionele vulling van champignons en mosterd, dus ik besloot om het te vervangen door paprika en ui, dat is een klassieke combinatie waar ik woon. Ik heb ook een gebakken aardappel a

 • Spicy Veg ballen in hete knoflooksaus
  Spicy Veg ballen in hete knoflooksaus

  In India, Indo-Chinese keuken is enorm populair. Indo-Chinese of Indische Chinese keuken is de aanpassing van de Chinese kruiden en kooktechnieken voor Indiase smaken door een groter aanbod van vegetarische gerechten. Dit is een zeer populaire Indo-C