Home > Glockenspiel staal en hout

Glockenspiel staal en hout

Tags:muziek-
Advertisement

Glockenspiel staal en hout

Glockenspiel Musical Instrument
Ik bouwde een Glockenspiel en is het belangrijkste doel is om twee metalen staven te gebruiken en gebruik maken van de trillingen en de bounce van de hit om muziek te maken.

Klik hier voor de benodigde materialen. -4 Kleine stukjes hout aar -6 stalen staven - 12 aluminium studs - 1 aluminium bar - 4 schroeven - schroevendraaier

2. Lijn de stukken hout 3. Schroef het hout samen 4. Plaats de aluminium studs in het bos gaten 5. Put elastiekjes rond de aluminium 6. Neem de stalen balken en zet het door de aluminium staven

Advertisement

Related Articles

 • Staal en hout Fiets Cargo Rack
  Staal en hout Fiets Cargo Rack

  Ik heb onlangs begonnen met het rijden mijn fiets vaker. Rijden naar de campus wordt steeds onpraktisch, en het vinden van parkeren is steeds frustrerend, omdat de school besloten om nieuwe faciliteiten te bouwen over een aantal van de parkeerplaatse

 • Bloeden lucht van een remleiding.
  Bloeden lucht van een remleiding.

  Het veranderen van uw remvloeistof is goed omdat het vocht absorbeert vocht in de tijd en dit zorgt ervoor dat je de remmen minder responsief zijn. Ook bloeden verwijdert ingesloten lucht, ongeacht hoe klein en kunt u uw remsysteem inspecteren. Ik he

 • Bottle Opener uit tabel zaagblad
  Bottle Opener uit tabel zaagblad

  Ik maakte deze fles opener van een oude tafel zag mes dat versleten was uit en zat op mijn plank te verstoffen. De houten handvat is gemaakt van overgebleven Mesquite houten vloeren dat iemand me gaf. En de pennen zijn nagels. Ik maakte dit meer prak

 • Einhell tafelcirkelzaag Revisited
  Einhell tafelcirkelzaag Revisited

  Dag Allemaal, dit is mijn eerste instructable en niet veel interessant, maar ik bij te delen dus hier zijn mijn twee cent. Bijna twee jaar geleden kocht ik dit bijna onzin mini tafel zag en betreurde over Ik wil niet klagen over het product, dat is e

 • Het creëren van een bush mes met gelaagde houten handvat
  Het creëren van een bush mes met gelaagde houten handvat

  Dit documenteert het proces van het creëren van een 'bush mes' van schroot staal en hout, tot het eindproduct. Het doel was om een ​​nuttig instrument te produceren voor één van mijn favoriete pass-tijd, wild kamperen. Het werd ontworpen om de volgen

 • Copier of printer staan ​​met een industriële look
  Copier of printer staan ​​met een industriële look

  Ik was op zoek naar een nieuwe stand om een ​​kleine kopieermachine gebruikt in ons kantoor aan huis te houden, en zag een heel mooi ontwerp in een einde tafel in een meubelzaak. Het was een soort van een industrieel kijken ontwerp, maar helaas kwam

 • Awesome Homemade Knife!
  Awesome Homemade Knife!

  Vandaag zal ik je leren hoe je een mes te maken! Benodigde materialen: Vlakke stuk staal Stuk hout Gereedschap: haakse slijper Kolomboormachine Air sander Bandschuurmachine messenslijper Stap 1: The Blade Eerste trok we een schets van het blad dan ge

 • Industrial Style Planken
  Industrial Style Planken

  Deze planken zijn gebaseerd op wat we ooit zagen in een dure meubelwinkel. Ik weet niet de naam van de winkel of de (talentvolle!) Ontwerper kennen, maar we moesten een aantal ondiepe, lange planken dus toen we zagen dit koele ontwerp (eenvoudig en e

 • Het villen van Mes
  Het villen van Mes

  Dit mes werd gemaakt uit een eerdere mes dat ik heb gemaakt, die tijdens de warmtebehandeling gedeeltelijk gesmolten. In dit instructable zal ik laten zien hoe u rond een verwoeste mes en zet hem in iets heel anders, dat werkt goed en ziet er geweldi

 • Pedal Powered Tennis Ball Launcher

  Zowel netjes gevoed en opgebouwd uit 2 gerecyclede fietsen, schroot staal en hout, lekkende 5 liter water kruik en een lacross stok, werd onze pedaal aangedreven tennisbal launcher gemaakt als een uniek item voor het innoveren of sterven pedaal aange

 • Het vervangen van Picture Frame Glas met Acryl
  Het vervangen van Picture Frame Glas met Acryl

  Deze Instructable laat zien hoe ik een gebroken fotolijst glas vervangen door een blad van transparant acryl. Aanleiding was toen het glas van een fotolijstje ik gewaardeerd veel kapot was toen we werden verhuizing afgelopen voorjaar. Wat wij noemen

 • Gesmeed Damascus Chain Knife - Drop Point Hunter
  Gesmeed Damascus Chain Knife - Drop Point Hunter

  Het maken van een mes is oer - het is waarschijnlijk het eerste instrument Adam gebruikt. Ik hou van het maken van messen, want ik krijg om een ​​verscheidenheid aan materialen (staal, hoorn, hout, composieten etc.) gebruiken en ik gebruik van meerde

 • Glue-On Beitel Houders
  Glue-On Beitel Houders

  Als je door de inspanning van het slijpen van uw houtbewerking beitels, is het waarschijnlijk een vreselijk idee om gewoon ze op te slaan in een lade, waar ze uiteindelijk krijgt saai. In dit instructable, beschrijf ik hoe je lijm maken op beitel hou

 • Flight-case Toolbox en Workstation
  Flight-case Toolbox en Workstation

  Mijn toolbox is een uiting van mijn making praktijk. Het is ontwikkeld in de afgelopen 5 jaar als mijn behoeften en capaciteiten als een fabricator en kunstenaar zijn veranderd. Enkele hulpmiddelen zijn specifiek voor het soort werk dat ik over het a

 • Maak een keukenmes
  Maak een keukenmes

  Deze tutorial laat zien hoe een keukenmes te maken van een stuk van de nieuwe 0-1 gereedschapsstaal. In deze post te maken ik mijn eerste mes, en ik doe mijn best om elke stap te documenteren en u voorzien van de kennis die ik had in te gaan op het,

 • Economie Hydraulic Press Shop
  Economie Hydraulic Press Shop

  Ik besloot om een ​​kleinschalige winkel druk maken omdat door de jaren heen had ik af en toe behoefte aan één terwijl het doen van projecten, maar nooit de rechtvaardiging voor een typische "echte" één gehad. Mijn ontwerp criteria was gebaseerd

 • Mijn eerste mes
  Mijn eerste mes

  Lees eerst deze instructable. http://www.instructables.com/id/Fixed-Blade-Knife/ Ernstig. Als ik niet had, zou ik heb nooit geprobeerd. Gereedschap: Slijper met afgesneden wiel Bandschuurmachine met 60 en 80 grit schuurpapier Lintzaag Metaalzaag Drem

 • Bouw een Caja China ~ Roast een Varken in a Box
  Bouw een Caja China ~ Roast een Varken in a Box

  Dus je wilt een hele varken roosteren? Wil je de felbegeerde titel van bbq held en de onmetelijke bewieroking van vleesetende vrienden? Dan moet je een manier om een ​​heel varken roosteren nodig. De Caja CHINA. Het is een Cubaanse manier van rooster

 • Camera Dolly (tech winkel)
  Camera Dolly (tech winkel)

  Onze hoge school heeft een digitale media productie cursus en beschikte niet over een dolly. Met de tools en expertise van de tech winkel (techshop.ws) heb ik samen een eenvoudige camera dolly in een paar weekenden. Er is een grote verscheidenheid in