Home > Glaswerk Bird Bath, Feeder, of Plant Stand

Glaswerk Bird Bath, Feeder, of Plant Stand

Tags:vogelen
Advertisement

Glaswerk Bird Bath, Feeder, of Plant Stand

Het idee voor dit project kwam van één van mijn favoriete sites ( Ravelry ) waar een van mijn "internet zusters 'geplaatst vogelbaden (zij verwijst ook naar hen als fabriek staat) dat ze het maken van dik glaswerk ze het verwerven van haar lokale tweedehands winkels. Er zijn drie van haar foto's in dit instructable haar originele ontwerpen. Ik baseerde mijn vogel bad op wat ze had gezegd dat ze had gedaan om haar stukken te creëren.

Ik besloot om een ​​te maken, want ik hou van het maken instructables voor Challenges. Deze bijzondere foto instructable was in augustus 2012 in een Birding Challenge in te voeren Hoewel ik niet de deadline uitdaging maakte, heb ik besloten om de instructable toch te plaatsen, maar dus alles wat je vogels kijken mensen zoals ik en mijn familie een alternatieve manier kan hebben om onze gevederde vrienden te observeren plezier.

Weg gaat naar mijn lokale Goodwill (Charitable tweedehands winkel), was ik op zoek naar minder dan $ 20 te besteden voor het hele project en besloten om een ​​aantal foto's van de items gebruikt, terwijl nog steeds op de plank in de winkel te nemen.

Twee van de in het afgewerkte stuk van de vogel bad kunst die ik op de rommelmarkt gekocht stukken.

Voor de vogel bad / feeder getoond, gebruikte ik de volgende dingen, met inbegrip van de onderdelen van dik glas items:

 • Een (1) Vase - $ 3 van Goodwill
 • Een (1) Wijn Decanter - $ 2 vanaf Goodwill
 • Een (1) Poinsettia (of Kerstmis thema) schaal, 14-inch in diameter met opgeheven lip - $ 3 van Goodwill
 • Een (1) 600-B Pyrex schaal met handvat - $ 1 van de vlooienmarkt
 • Een (1) 10 "-flower geëtst bakken / serveerschaal - $ 1 van de vlooienmarkt
 • Een (1) specht sculpture - $ 2 vanaf Goodwill
 • Een (1) 6-inch diameter verhoogde sokkel kaarsenstandaard - $ 1 van Goodwill
 • E-6000 Glue - $ 2,97 van Walmart
 • Bag of Vogelvoer - $ 2,15 van Walmart
 • 'Left-over' dollar op te slaan kunstbloemen - ik had deze in mijn ambachtelijke stash overgebleven van een ander project
 • Lijmpistool

Total Cost = Zowat $ 19 na belastingen (er is geen belasting op Goodwill)

De hele vogel bad is 24 "naar de top van de plaat. Merk op dat ik specifiek gekeken naar vazen ​​zonder een gegolfde rand.

Ik keek hoog en laag op de planken in mijn lokale charitatieve mart voor een keramische (of glas) vogel. De specht was een geweldige vondst, en ik hou van de realistische look van het.

Hoe ik heb mijn Bad van de Vogel:
Na het grondig reinigen en drogen van elk stuk (die mij duurde ongeveer een uur om een ​​deel van het vast op vet off van twee van de gerechten te krijgen), plaatste ik de stukken in verschillende opstellingen (zonder lijm) totdat ik vond degene die ik wilde zien in mijn tuin en dat zowel evenwichtig en esthetisch zou zijn.

Ik met opzet geprobeerd om de zwaardere stukken op de bodem te zetten, en wist wat ik wilde bord voor de "bad" op de top van het werk.

Ik laat de lijm drogen voor minstens een uur voor elk stuk, voor het plaatsen van een stuk op de top van de volgende.

De E-6000 lijm stelt uitdrukkelijk niet te gebruiken voor dieren, dus ik koos voor de kandelaar (gebruikt om de vogel zaad te houden) naar de top van de poinsettia plaat (nu vogel bad) waar het water ging zijn niet te lijmen.

Ik liet de bloemen in de karaf vooral om een ​​beetje kleur toe te voegen aan het werk en het speciaal voor mij te maken, want dat soort val Daisy's zijn enkele van mijn favoriete soorten bloemen.

De poinsettia plaat die ik op de top van de decanter geplaatst heeft een oneffen bodemoppervlak en ik zal moeten het glas vogel bad in de bloemen op de binnenkant van de decanter te brengen tijdens het regenseizoen, zodat er geen water in de karaf en volledig ruïneren . Gewoon iets om te overwegen als u kunstbloemen te plaatsen op uw project.

Tenslotte gelijmd ik kunstbloemen rond de basis van de decanter weer een beetje meer kleur toe te voegen en voeg een beetje versiering.
Een laatste opmerking - ik eindigden met de bloemen met de E-6000 lijm, want na een week buiten, de kunstbloemen begon komende uit van het glas met de originele lijmpistool lijm.

Mijn internet vriendin verkocht haar vogel baden in een charitatieve veiling voor $ 35 tot $ 40, en nu dat ik er een heb gemaakt, ik weet dat ze zijn zeer persoonlijke creaties die niet alleen een doel hebben, maar breng mij een genot om te weten dat ik het gemaakt voor een levend wezen te gebruiken.

Mijn kinderen zijn in staat om de kleine mussen die leven in de buurt van ons huis, zowel het eten van het voedsel en het nemen van kleine baden te vangen geweest, hoewel ik niet in staat om ze nog te vangen op de camera zijn geweest.

Ik zal de instructable updaten met foto's van hen, ik hoop snel!

Advertisement

Related Articles

 • Van Hymnal Rekken naar Plant Stands - een oefening in nieuw doel geven Architectural Wood Bevindingen
  Van Hymnal Rekken naar Plant Stands - een oefening in nieuw doel geven Architectural Wood Bevindingen

  Een tijdje geleden de voorganger van de kerk aan de overkant van ons pensioen gaat. Als hij en zijn vrouw bereid uit de kerk pastorie dat hun huis was geweest voor de afgelopen dertig jaar te verplaatsen hij geconfronteerd met het probleem van wat te

 • Garden Plant Stand
  Garden Plant Stand

  De plant stand getoond in dit instructable groeit eetwaren in een compacte verticale ruimte. We gebruiken de planter om kruiden en eetwaren te groeien op het dek bij de hand naar de keuken en de grill. In de containers hebben we mint, ananas salie, m

 • Balanced Plant Stand
  Balanced Plant Stand

  Mijn familie leed de winterblues. Geen lente in zicht voor een tijdje. Dus ging ik en bracht planten in de hoop om de cabine koorts te breken. Maar ik realiseerde me dat ik heb maar één stand die al dwerg citroenboom op. Kijk rommelig en lelijk met p

 • Plant Stands u kunt maken
  Plant Stands u kunt maken

  Met het oog op een aantal planten in containers weer te geven heb ik besloten om een ​​aantal planten staat om ze te houden. Ik wil verschillende containers te regelen met planten in de hele tuin en op het terras, etc. Een manier om dit te doen is me

 • Topsy Turvy Tomaat Planter Stand
  Topsy Turvy Tomaat Planter Stand

  Dit is een stand ik heb gemaakt om een ​​'Topsy Turvy "tomaat planter houden. Deze plantenbakken werken geweldig, maar het probleem is dat ze wegen 50+ pond wanneer zij vol. Omdat ik niet kon hangen af ​​van een shepards haak ik kwam met dit. Zijn ge

 • K'NEX Plant Stand
  K'NEX Plant Stand

  Dit is een vrij eenvoudig te construeren stand geheel gemaakt van K'NEX. Het kan beide richtingen afhankelijk van de grootte pot op geplaatst worden. Ik ben niet zeker over de dragende mogelijkheden, maar het eenvoudig gehouden beide fabrieken voor d

 • Side Table of Plant Stand Gemaakt van 2x4s
  Side Table of Plant Stand Gemaakt van 2x4s

  Dit project is gemaakt met twee 2x4s en twee massief hout rondom discs. Hoewel het moeilijk te zien in de featured foto, de pilaar heeft een unieke vorm te wijten aan de v-gekerfd 2x4s. Dit ontwerp is zeer stevig en moet in het bezit over alles wat j

 • Pallet Plant Stand
  Pallet Plant Stand

  Een leuke en interessante ontwerp dat niet lang duren om te bouwen. Stap 1: Knip je boards U krijgt 6 planken nodig. 1) 12 "x 5 1/2" (de basis) 1) 2 1/2 "x 5 1/2" (De stand) 2) 11 "x 5 1/2" (De bovenste planken) 2) 16 "x

 • Gerecycled Rolling Plant Stand Hack

  Ik had deze oude mop emmer schoppen rond, maar wist niet wat te doen. Toen drong het tot me, ik heb een cool, studie walserij staan ​​voor een enorme banaan planter die we hebben. Bingo. Ik gebruikte een eenvoudige haakse slijper met een metalen mes

 • Het neerhalen Plant Stand

  De herfst is in de lucht en we hebben een aantal mooie kernachtige ochtenden ondervonden al hier in Tennessee, dus het is tijd om een ​​aantal van onze pot planten binnen te brengen, voordat we onze eerste vorst ontvangen. De vraag is, waar vind je z

 • Bird Bath in One Minute
  Bird Bath in One Minute

  Dit is een instructable het maken van een vogel bad in een minuut. De redenen waren ... Ik maakte dit omdat er een paar wilde vogels vliegen rond en ergens grond in de bomen in de buurt van het huis. Ook dienen als een plek waar ze genieten van een d

 • Raised Planter Stand
  Raised Planter Stand

  Dit is een oplossing die ik bedacht voor het planten van een tuin boven mijn septische systeem Leach veld. Ik wilde niet direct te planten op het veld, of zelfs een verhoogd bed te creëren. Ik had toegang tot 55 liter sap drums en dacht dat ik zou he

 • Eenvoudige houten Dowel Plant Stand
  Eenvoudige houten Dowel Plant Stand

  Dit is een eenvoudige houten plug planten staan ​​heb ik gemaakt voor mijn vrouw. Het idee was iets licht en eenvoudig en ze wilde iets "clean" en minimaal voor het huis. Het hele project is zeer snel en zeer goedkoop voor materialen, het is sle

 • Makkelijk leuk uitziende Yard Plant Stand
  Makkelijk leuk uitziende Yard Plant Stand

  We gebruikten de Grote zware draad tomatenplant staat tot drie bloempotten op te zetten om de voortuin te versieren, kan je ze vinden op vele winkels of voervoorziening's, meestal een winkel met hen heeft ook assorti pot die u kunt vinden om precies

 • DIY Bird Bath
  DIY Bird Bath

  Dit doe-project is zo eenvoudig te maken! In minder dan 5 minuten kunt u uw eigen unieke vogel bad te creëren! Stap 1: Het gebruik van glas lijm (verkrijgbaar bij bouwmarkten) Ik gelijmd een schotel naar een omgekeerde vaas - zijn zo eenvoudig! Ik vo

 • DIY Zelfreinigende Bird Bath

  Hoe om economisch te maken van een stabiele sokkel voor een zelfreinigend vogel bad. Totale kosten is ongeveer $ 40,00!

 • Hoe maak je een Plant Stand met tomaat Cage
  Hoe maak je een Plant Stand met tomaat Cage

  Dus ik had een dilemma: ik wilde een smeedijzeren planten staan, maar we wilden niet om de dop van $ 15 voor één. Dat is nogal prijzig voor iets dat niet eens het ding je moet kijken naar! En aangezien ik ben goedkoop, en niet metalen werk (nog niet

 • Low Plant Stand
  Low Plant Stand

  Ik gebruikte oude ceder hek latten op de standaard van een aantal nieuwe planten te maken. Dit is een goed materiaal omdat het zeer goed bestand tegen vocht en was vrij. Ik heb de mogelijkheid om boards elkaar te lijmen aangenomen en sloeg die stap.

 • Bird's Mouth Hollow Spar Planter Gemaakt van Pallets
  Bird's Mouth Hollow Spar Planter Gemaakt van Pallets

  Ongeveer een jaar geleden, kreeg ik meerdere industriële kracht pallets gemaakt van 2x6s. Na het opgeven van het proberen om de lange stukken uit elkaar te trekken, gebruikte ik een cirkelzaag te snijden wat ik beschouw als het bruikbare materiaal. I