Home > Glas Markerboard goedkoop en makkelijk

Glas Markerboard goedkoop en makkelijk

Tags:organiserend
Advertisement

Glas Markerboard goedkoop en makkelijk

Mijn vriendin heeft de voorhoede van het houden van ons dagelijks leven georganiseerd en opgenomen geweest. Ze ervan overtuigd dat we krijgen een marker-board op te schrijven dagelijkse herinneringen en dingen te kopen. Terwijl ze online was aan het surfen voor een, kwam ze over de matglazen marker boord waarvan ik dacht dat zag er erg mooi en perfect voor mijn plaats, maar Holy crap, $ 100 + voor een stuk glas ?? Ik kon een te bouwen voor minder dan $ 20 dollar en lucky me, ik had een extra matglazen zitten in mijn koffer. Ik wist dat van pas zou komen.

Als je een stuk glas of acryl rondslingeren gekregen, kan net zo goed zet het goed te benutten.

Stap 1: Materialen en gereedschappen

Glas Markerboard goedkoop en makkelijk

materialen
- 1 inch schuine hout
- 3/8 "vierkante plug
- Spare glas of acryl

Gereedschap
- Houtlijm
- Houtzaag
- Potlood
- Metaalzaag
- Boren
- Houtschroeven
- Rolmaat

U kunt dit allemaal te vinden bij uw lokale bouwmarkten, zelfs het glas of acryl. Mijn matglazen was uit elkaar gingen uit van een bed staan ​​denk ik van Ikea.

Advertisement

Related Articles

 • Goedkoop en makkelijk Airsoft Gun 2.0
  Goedkoop en makkelijk Airsoft Gun 2.0

  Dus ik was gehannes rond met mijn goedkope en gemakkelijke airsoft wapen en ik had een geweldig idee. Er moet een handvat! Nadat ik het handvat toegevoegd, was het veel makkelijker om "handle": 3. Je zal niet eens nodig om een ​​nieuw wapen te m

 • Goedkoop en makkelijk Longboarding Slide Gloves (met pols guard)
  Goedkoop en makkelijk Longboarding Slide Gloves (met pols guard)

  Hallo, dit instructable zal u tonen hoe je goedkoop en makkelijk lange boarding / skateboarden dia handschoenen te maken; met de optie van polsbeschermers. Ik heb geprobeerd om hen zo snel mogelijk die je kunt zien op de foto's te maken, maar het is

 • Goedkoop en makkelijk Time Lapse Video (Intervalometry)
  Goedkoop en makkelijk Time Lapse Video (Intervalometry)

  Tijdsverloop, ook wel intervalometry (zoals in meetintervallen tussen foto's), is een werkwijze voor het fotograferen zekere tijd en compileren ze in een video gecomprimeerd tijd. Ik ben altijd gefascineerd met time lapse video's geweest. Ik herinner

 • Camera Mount, goedkoop en makkelijk
  Camera Mount, goedkoop en makkelijk

  Ga naar Goodwill (goooodwillllllll) en zoek een clamp-on leeslamp met een zwanenhals. Boor een 1 / 4in doorgaande opening in het uiteinde van de zwanenhals. De hardware is 1 / 4-20. Past op alle camera's. Gebruik een zachte rubber als een kussen op d

 • Attachment voor Mijn goedkoop en makkelijk Airsoft Gun!
  Attachment voor Mijn goedkoop en makkelijk Airsoft Gun!

  Stap 1: Stuff! Je hebt alleen een wrijving pen, duct tape, mijn "goedkoop en makkelijk Airsoft Gun!" En airsoft kogels.

 • Goedkoop en makkelijk Houten Knight's Longsword
  Goedkoop en makkelijk Houten Knight's Longsword

  Voor dit project, net als bij mijn Halloween spullen per jaar, ik wilde iets goedkoop en eenvoudig dat ik in een paar uur kon maken. Ik besloot om de Zwarte Ridder van Monty Python's Holy Grail, en ik had een zwaard, dat groot was. In de film, het zw

 • Maak goedkoop en makkelijk Fake Blood!
  Maak goedkoop en makkelijk Fake Blood!

  We laten zien hoe je goedkoop en makkelijk vals bloed te maken! Met ingrediënten die kunnen wereldwijd gevonden worden! Gooi in een snelle recept voor bloed plakken en je hebt een oplossing voor het eenvoudig maken van films gore!

 • Biogas thuis- goedkoop en makkelijk
  Biogas thuis- goedkoop en makkelijk

  Hallo, ik ben Sahas chitlange, veroudering 14, uit India. hier is mijn zelfgemaakte goedkoop en makkelijk te mini Biogas fabriek te bouwen. Het brandt ca. 20-30 minuten op een bunsenbrander. kun je alles toevoegen van uw keuken afval (behalve Ui schi

 • Stand Copy - Goedkoop en makkelijk te bouwen
  Stand Copy - Goedkoop en makkelijk te bouwen

  Ik verzamel veel documenten als onderdeel van mijn werk; onlangs heb ik besloten dat ik zou de bladen van 'boom stuff' terugkeer naar het milieu te laten en het opruimen van mijn leefruimte en kantoren door het scannen van alles wat ik kon. Ik had on

 • Portable Laptop Charger (goedkoop en makkelijk)
  Portable Laptop Charger (goedkoop en makkelijk)

  Laad je laptop met goedkope 5-volt mobiele telefoon accu's! Gek langdurige macht overal, vliegtuigen, treinen, jungles! Het is ook slechts ongeveer $ 5 meer dan een gewone mobiele telefoon oplader. De totale kosten is slechts ongeveer $ 10- $ 30! Je

 • Hoe maak je een draad octopus beeld te maken (vereenvoudigd). Goedkoop en makkelijk, maar misschien niet zo snel.
  Hoe maak je een draad octopus beeld te maken (vereenvoudigd). Goedkoop en makkelijk, maar misschien niet zo snel.

  Ik koos voor iets eenvoudig en gemakkelijk ... en dan vereenvoudigd ik de gegevens (lees: verwijderde gegevens en vereenvoudigde formulieren). Zie de afgewerkte Octopus boven en wees gewaarschuwd, kan het droge te lezen zijn, maar ik hoop dat je eind

 • Goedkoop en makkelijk PVC achtergrond voor foto's
  Goedkoop en makkelijk PVC achtergrond voor foto's

  WAT!! Is dat je Lil Smokie? Wat ga je ons vandaag laten zien ??? Nou het is een goedkoop, eenvoudig en veelzijdig foto achtergrond. U kunt elk soort materiaal dat u wilt gebruiken als achtergrond voor foto's. Ik heb deze oorspronkelijk een kleerhange

 • Halloween: goedkoop en makkelijk te laten vallen spider silhouet
  Halloween: goedkoop en makkelijk te laten vallen spider silhouet

  Dit was mijn vuil eenvoudig, nul kosten, laatste seconde prop voor Halloween. Omdat ik had opstelling een veel spinnenwebben in mijn voordeur, in wezen waardoor het lijkt alsof je wandelen in een spinnenweb, ik dacht dat een grote spin in orde was. S

 • slideshow: iPod-tafels DVD case-speakers goedkoop en makkelijk
  slideshow: iPod-tafels DVD case-speakers goedkoop en makkelijk

  Ik bouw deze speakers voor mijn iPod een paar jaar terug, ze zijn gemakkelijk en goedkoop te maken, zag ik het oorspronkelijke idee van een jongen uit Spanje, maar hij gebruik maken van een oude VHS-zaak, had ik een geval DVD rondslingeren waardoor z

 • Goedkoop en makkelijk Backyard Forge
  Goedkoop en makkelijk Backyard Forge

  Bouw een metaalbewerking smederij gemakkelijk en goedkoop, die kan u toestaan ​​om metaal hamer in slechts een paar uur. De reden dat ik wilde dit te bouwen was mijn interesse in het kunnen in basic smeden te komen zonder de uitgaven veel geld. Het p

 • Aangepaste gordijnen; kleurrijk, goedkoop en makkelijk
  Aangepaste gordijnen; kleurrijk, goedkoop en makkelijk

  Het doel van deze baar is om te laten zien hoe u aangepaste gordijnen maken heel gemakkelijk en op het goedkoop. Dit trucje kunt u bijna elke kleur of patroon voor slechts een paar dollars hebben, en het zal volledig wasbaar in de machine en droger v

 • Survival armband - goedkoop en makkelijk
  Survival armband - goedkoop en makkelijk

  Ik wilde snel een bracelet te maken in tegenstelling tot de andere mensen te plaatsen met de clips, want ik kon niet vinden. Mijn nieuwe gewijzigde versie gebruikt slechts een lengte van para snoer of hulpprogramma snoer. Ik kocht een broodje van nut

 • Hoe te programmeren AVR-microcontrollers, goedkoop en makkelijk
  Hoe te programmeren AVR-microcontrollers, goedkoop en makkelijk

  Dit instructable zal begeleiden u stap voor stap hoe je een eenvoudig programma in een ATMEGA microcontroller (UC) draaien. Als je niet weet ieder over hoe de code wordt opgeslagen in microcontrollers, zijn er in principe 3 stappen die u zou kunnen n

 • Goedkoop en makkelijk Herbruikbare Swiffer Wet-Jet Pads
  Goedkoop en makkelijk Herbruikbare Swiffer Wet-Jet Pads

  Hoi. Dit is mijn eerste Instructable. Dit is zeer low-tech en zeer bescheiden. Degenen onder jullie (Instructabelers .... Instructabilians ... Instructabillys?) .. ..dat Doen deze high-tech genie projecten, man, jullie zijn zo veel koeler dan I. ik v