Home > GIJOE Repair 1980 Vintage-Rubber Band Vervanging

GIJOE Repair 1980 Vintage-Rubber Band Vervanging

Tags:speelgoed
Advertisement

G.I.JOE Repair 1980 Vintage-Rubber Band Vervanging

Ik slaagde erin om op te hangen op een aantal van de GIJoe actie figuren uit mijn kindertijd lang genoeg om ze doorgeven aan mijn zoon. Na zitten opgeslagen voor vele jaren de elastiekjes dat ze beweegbaar zijn gebroken of verrot tot het punt dat er geen spanning meer in hen. Ik heb verschillende vervangers voor deze elastiekjes uiteindelijk het vinden van een auto-bron die een bijna perfecte match aan de originelen geprobeerd. De 5/8 inch O-ringen gebruikt in veel moderne auto-airco-systemen past perfect met precies de juiste hoeveelheid spanning op te geven deze klassieke actie cijfers nieuw leven zonder remmen van de haak uit het been bar. Ik geborgen het grootste deel van de O-ringen die ik gebruikt vanaf a / c onderdelen die nodig vervangen, maar O-ringen kunnen worden gekocht van een auto-onderdelen winkel of online in bulk voor een goedkope prijs.
http://www.amazon.com/OD-3-Thick-BUNA-N-Rubber-O-Ring/dp/B0040CW02K .
Tijdens mijn trial and error proces van vervanging van de elastiekjes in de action figures vond ik twee O-ringen die ik graag gebruiken. De zwarte neopreen O-ringen met de 5/8 in buitendiameter past perfect als het origineel, dus ik gebruikte deze voor de vaststelling van de GIJoes dat ik doorgegeven aan mijn zoon. De groene O-ringen met 5 / 8in binnendiameter goed passen bij minder spanning dan de zwarte O-ringen, gebruikte ik de groene O-ringen voor de vaststelling van de Joes die ging op mijn plank voor display.
Ik zou niet bij elkaar kunnen zetten in dit instructable als het niet om te worden geïnspireerd door een leuke instructable ik gelezen door MCLanger http://www.instructables.com/id/Fix-a-classic-GIJOE-figure-using-a-condom /

Stap 1: Wat heb je nodig.

G.I.JOE Repair 1980 Vintage-Rubber Band Vervanging

1980 vintage GIJOE action figure.
5/8 inch automotive O-ringen.
Kleine Philips schroevendraaier.

Stap 2: Demontage

G.I.JOE Repair 1980 Vintage-Rubber Band Vervanging

Verwijder de schroef van de actie terug cijfers. Scheid de voorste en achterste helften van de romp. Als de rubberen band is nog steeds intact en verwijderen uit het bovenlichaam terug paal. Verwijder het bekken van de benen.

Stap 3: O-ring vervangen en opnieuw monteren

G.I.JOE Repair 1980 Vintage-Rubber Band Vervanging

Installeer een 5 / 8in o-ring over de poot bar haak. Werk de O-ring via het bekken Gebruik de tipoff de schroevendraaier om trekken de O-ring met tot het bekken zit op de benen. Plaats de o-ring over de romp rug te plaatsen. Plaats de armen en het hoofd van de romp terug en zet de romp front op. Als u nog nooit hersteld van een van deze jongens voordat er een zekere mate van finesse die nodig is om de romp samen zonder een arm vallen uit te zetten. Schroef in de rug schroef en uw Joes zijn fit voor de dienst opnieuw.

Advertisement

Related Articles

 • Rubber Band Dueling Pistols
  Rubber Band Dueling Pistols

  Ik had drie criteria in het achterhoofd bij het maken van deze; 1. Zij hadden eenvoudig genoeg te bouwen met mijn drie kleinzonen zijn. 2. Wasknijper vrijlating was de makkelijkste manier om te gaan, maar ik in ieder geval wilde de trekker te worden

 • Rubber Band Helicopter
  Rubber Band Helicopter

  Dit is een elastiekje helikopter die is minder veeleisend op leveringen. Hij vliegt rond 20 voet in de lucht! Alles wat je nodig hebt is: - 1 Rubber band - Een lange blikje frisdrank of thee - 1 BIC pen - Tape - Paperclip * Let op * Wij zullen snijde

 • Undercover Spy Book Rubber Band Launcher
  Undercover Spy Book Rubber Band Launcher

  Nadat ik ontdekte dat mijn vrienden niet volledig waarderen beschoten met elastiekjes, mijn enige alternatief was om ze te schieten en dan kijken ze in de ogen met een kalme blik van verzet op mijn gezicht. Dit was eigenlijk heel indrukwekkend gezien

 • 2 Stappen Tutorial naar Simple Rubber Band Cross Oorbellen maken zonder Loom
  2 Stappen Tutorial naar Simple Rubber Band Cross Oorbellen maken zonder Loom

  Bekijk deze sieraden les van een leuke eenvoudige rubberen band kruis oorbellen. Elastische gekleurde elastiekjes zijn verplicht (te vinden op PandaHall ). Om dit te bengelen kruis oorbellen af ​​te maken, zul je eerst de eenvoudige rubberen band kru

 • Rubber Band Powered, 3D Gedrukte Race Boat
  Rubber Band Powered, 3D Gedrukte Race Boat

  Zippercraft is een 3D geprint, rubber band aangedreven boot. Het won de open klasse Moat Boot Paddle Battle op Maker Faire Bay Area, 2015. Het heeft een zeer eenvoudig ontwerp; je kunt maken een, ook! Hier kunt u zien hoe zij presteert; Het neergesch

 • Michiels Knex Rubber Band met munitie Gun
  Michiels Knex Rubber Band met munitie Gun

  Ook Controle uit mijn andere Instructables: - Mijn Knex Wii Zapper: http://www.instructables.com/id/Michiels-Knex-Wii-Zapper/ - Mijn Knex Battle Bot: http://www.instructables.com/id/Michiels-Knex-Battle-Bot/ - Mijn Knex Wii Wheel Met Auto-centreren:

 • Mijn knex SARBG semi auto rubber band gun
  Mijn knex SARBG semi auto rubber band gun

  Dit is mijn knex SARBG of ook wel bekend als de semi auto rubber band pistool of SARBR voor semi auto elastiekje geweer. Stap 1: The Trigger Deze ratel trekker wordt veel gebruikt bij een groot deel van rbgs. Het is eenvoudig en kan in principe worde

 • Wasknijper Rubber band Shooter
  Wasknijper Rubber band Shooter

  In dit Instructable, ga ik laten zien hoe je een normale wasknijper hack en omzetten in een rubberen band shooter! Het is heel eenvoudig en gemakkelijk, maar toch zeer efficiënt; Dus laten we beginnen! materialen: - 2 Popsicle sticks - Een wasknijper

 • Rubber Band armbanden
  Rubber Band armbanden

  Hallo, vandaag heb ik hoop dat u deze eenvoudige stappen te begrijpen doen. Er zijn een heleboel verschillende manieren en stijlen te doen rubber band armbanden, maar ik zal beginnen lekker met een eenvoudige knoop. Als je begint kan het een beetje l

 • Rubber Band Gun - Pistol stijl (Eetstokjes en RubberBand)
  Rubber Band Gun - Pistol stijl (Eetstokjes en RubberBand)

  Ik ben vrij zeker dat je andere Rubber Band Guns met behulp van stokjes hebben gezien, maar je waarschijnlijk nooit een persoonlijke grootte gezien. Als u laat het me weten ik heb om het te controleren XD. Maar ik heb een experimentele pistool gemaak

 • Rubber-Band Powered Bug Video

  Dit is de video voor mijn instructable: Rubber-band aangedreven bug die in de Klutz Rubber Band aangedreven wedstrijd. Vergeet niet te stemmen! Veel plezier!

 • PVC BASE voor Rubber Band Machine Gun

  Welkom bij SpecificLove Ik heb een aantal verzoeken om een ​​basis voor onze PVC Rubber Band Machine Gun te maken gehad, dus het kan draaien tijdens het fotograferen. Hoewel het pistool kan worden gedraaid kant om eenvoudig kant, de op- en neergaande

 • Laser Guided Rubber Band Cannon
  Laser Guided Rubber Band Cannon

  Dit is de Laser Guided Rubber Band Cannon die ik onlangs voltooid, kan het wegvloeien van een Ez-B en een 7.2v LiPo batterij. Stap 1: Supplies -3 servo -1 Grote papier stro: van http://www.greenmunch.ca/ -1 Normaal papier stro van http://www.greenmun

 • 7 eenvoudige Rubber Bands Life Hacks
  7 eenvoudige Rubber Bands Life Hacks

  7 eenvoudige Rubber Bands Life Hacks Stap 1: Stap 1: Secure Jar deksel Bind elastiek rond potje deksel om het gemakkelijker te openen Stap 2: Stap 2: Secure Ribbon Bind elastiek rond lint om te voorkomen dat het ontrafelen Stap 3: Stap 3: Voorkom deu

 • Maak Rubber Band Easter Eggs!
  Maak Rubber Band Easter Eggs!

  Stap 1: Materialen Je zal nodig hebben: -Een Schone ondergrond -Rubber Bands (Maakt niet uit wat de grootte) -Tissues OR Papier (Zal beide tonen)

 • Rubber-band aangedreven Altoids Boat Video

  Dit is de video voor mijn instructable: Rubber-band aangedreven Altoids boot die ik in de Klutz Rubber Band Powered wedstrijd ingevoerd. Vergeet niet te stemmen! Veel plezier!

 • Het Arcus - Volledig 3D Printed Rubber Band Gatling Gun
  Het Arcus - Volledig 3D Printed Rubber Band Gatling Gun

  Winnaar van de Instructables 2016 3D Printing wedstrijd! Het Arcus is een volledig 3D printbare rubber band Gatling gun die in staat is het leveren van 48 elastiekjes kogelvanger in enkele seconden is. In tegenstelling tot bijna alle andere rubber ba

 • Hoe maak je een Rubber Band Powered Crossbow maken

  Hoe maak je een Rubber Band Powered Crossbow maken (Bekijk de video) Deze mini kruisboog werd gemaakt van de mini boog in mijn laatste video. http: //www.instructables.com/id/How-to-make-a-Rubb ... De originele boog wordt gemakkelijk aangepast om dez

 • Fairycopter - Rubber Band Helikopters
  Fairycopter - Rubber Band Helikopters

  Ik was op zoek naar een leuke ambachtelijke project om kinderen te helpen te leren over de luchtvaart. Ik uitkwam op WYE_Lance's Rubberband Helicopters Instructable en ik kwam met de volgende derivaten op basis van zijn ontwerp dat Disney Fairies spe