Home > Gevlochten hoofdband van gerecycleerde T-shirt

Gevlochten hoofdband van gerecycleerde T-shirt

Tags:mode
Advertisement

Gevlochten hoofdband van gerecycleerde T-shirt

Hoofdbanden hebben een groot ding de laatste tijd en ik wilde wat van mijn eigen te maken. Dus met een oude t-shirt en een aantal ideeën heb ik besloten om mijn hand proberen te maken van een aantal hoofdbanden van mijn eigen.

Stap 1: Supplies

Gevlochten hoofdband van gerecycleerde T-shirt

U zult het volgende nodig:

Een T-shirt - Iets wat je niet meer gebruikt en zijn bereid om versneden

Scissors - om de stof te snijden

Draad

Een naaimachine

Advertisement

Related Articles

 • Hoofdband van gerecycleerde T-shirt
  Hoofdband van gerecycleerde T-shirt

  Hoofdbanden hebben een groot ding de laatste tijd en ik wilde mijn hand proberen te maken van een aantal hoofdbanden van mijn eigen. Ik had een oude t-shirt dat ik het wegwerken van, dus ik dacht dat het zou een goed moment om dit nieuwe project te p

 • Gerecycleerde T-shirt van de Zak
  Gerecycleerde T-shirt van de Zak

  Ik heb genoeg van de supermarkt zakken met geen persoonlijkheid, reclame en erger je kunt ze niet wassen (zonder ze uit elkaar valt) dus heb ik besloten om mijn eigen te maken met alle goede dingen die de winkel boodschappentassen te bieden, maar bet

 • Gerecycleerde T-shirt van de Kroon
  Gerecycleerde T-shirt van de Kroon

  Ik heb geëxperimenteerd met het maken van garen van gerecyclede t-shirts. U kunt de eerste twee stappen volgen om uw eigen t-shirt garen te maken ... de mogelijkheden voor wat je kunt maken met dat zijn eindeloos! En omdat mijn man is eigenaar van on

 • Head-to-teen Ensemble Van Oude T-shirts!
  Head-to-teen Ensemble Van Oude T-shirts!

  Neem je wegwerpmentaliteit t-shirts en zet ze in een modieuze top-tot-teen look! T-shirts zijn zoooo veelzijdig! Kom kijken hoe ik het deed! Stap 1: u nodig Voor deze kop-tot-teen ensemble, moet u: Modge Podge (zelfgemaakte is prima) Fabric schaar (s

 • Gerecycleerde T-shirt Shopping Bag (herbruikbare)
  Gerecycleerde T-shirt Shopping Bag (herbruikbare)

  Dit is een uitstekende manier om zich te ontdoen van uw oude t-shirts die je nooit meer zult dragen en zet ze in iets nuttigs. U kunt dit doen in ongeveer 20 minuten of minder. Geen naaien vaardigheden die nodig zijn - zolang je de machine draad (of

 • Gerecycled case gemaakt van een T-shirt
  Gerecycled case gemaakt van een T-shirt

  Dag iedereen, Ik heb nu niet gepost een instructables voor enige tijd, maar nu ik wat meer tijd op mijn handen Ik zal proberen om wat meer instructables posten. Nou, dit is een van de kleine dingen die ik kwam met dit vorige week. Het is een zaak gem

 • Gerecycleerde T-shirt Bracelet
  Gerecycleerde T-shirt Bracelet

  Dit is een uitbreiding van mijn Gerecycleerde T-shirt Ketting tutorial. Het is veel meer diepgaande dan mijn eerste. Er zijn veel trappen om het proces te laten zien, maar het is echt makkelijk te doen als je eenmaal weet. Een armband (of ketting) ka

 • Super eenvoudige katoenen Infinity sjaal van een T-shirt
  Super eenvoudige katoenen Infinity sjaal van een T-shirt

  Als je net als ik, de winter chill maakt je gek. Tenen, vingers, en in het bijzonder, de lucht in de nek. Dit is iets wat ik op met kwam, ontdekte toen het heeft een naam, de oneindigheid sjaal. Deze zelfgemaakte versie is super eenvoudig en je kan m

 • Bleach afdrukken van een t-shirt
  Bleach afdrukken van een t-shirt

  Dit instructable legt uit hoe ik een paar t-shirts Bleach afgedrukt. Ik wilde een beetje anders te gaan benaderen voor het maken van een aantal shirts voor de band ben ik in. Het doel was om iets meer noodlijdende kijken en minder duur. Er zijn bleke

 • DIY Craft re-doel, up-cycle van een T-shirt in een stijlvol Grocery Bag. Video-tutorial aan het einde van dit instructable!
  DIY Craft re-doel, up-cycle van een T-shirt in een stijlvol Grocery Bag. Video-tutorial aan het einde van dit instructable!

  Hier is een goede tutorial voor re-purposing, up-fietsen een T-shirt in een stijlvol Grocery Bag. Video-tutorial aan het einde van het projet Stap 1: DIY Craft re-doel, up-cycle van een T-shirt in een stijlvol boodschappentas. Hier is wat je nodig he

 • Couch Sjaal en Flapper Hoed van Men's Shirt
  Couch Sjaal en Flapper Hoed van Men's Shirt

  Kijk dicht en u zult zien dat de voorkant van de flap hoed is eigenlijk de kraag van een shirt. Deze sjaal, die is gemaakt van dezelfde extra grote mannen shirt is ongelooflijk warm en comfortabel ook. Ik ben enigszins nostalgisch en ik vind het leuk

 • De rest van het T-shirt
  De rest van het T-shirt

  Dus je hebt je fantastisch, prachtige, kleurrijke ketting gemaakt van uw oude t-shirt. Je hadden veel plezier. Het is zoooo leuk trekken van de t-shirt in de tuin. Door nu heb je een voor iedereen die je kent gemaakt en mensen zijn het geven van u hu

 • Hoe maak je een ninja kap te maken van een t-shirt

  Ik zal u laten zien hoe je een ninja kap te maken van een t-shirt

 • Snijd de achterkant van je T-shirt - Simple DIY Tutorial
  Snijd de achterkant van je T-shirt - Simple DIY Tutorial

  Reconstrueren oude, saaie t-shirts door het snijden van stroken in een "V" vorm aan de achterzijde van uw t-shirt en het maken van een sexy V. leren Gewoon de basis weefsel en het is super eenvoudig! Uw eigen diy stijl overhemd :) Geen naaien no

 • "Ultimate Dag van pi" T-shirt
  "Ultimate Dag van pi" T-shirt

  Elk jaar op 14 maart komen we bij "π (pi) Day" te vieren, vooral hier op Instructables, de ene dag van het jaar, waar we kunnen leven de eerste 3 cijfers van die irrationele getal pi. Dit jaar is iets mega bijzonder omdat het de enige dag van de

 • Weven de halslijn van je T-shirt

  Ik haat hoge hals t-shirts. Hier is hoe ik sneed de hals en voeg in 2 verschillende types van het weven op de voorzijde van mijn t-shirt naar een koele hals met leuke details te maken. Geen naaien vereist! Kijk naar de gedetailleerde uitleg over hoe

 • Draagtas gemaakt van een T-shirt, met een speciale "platte" bottom ontwerp
  Draagtas gemaakt van een T-shirt, met een speciale "platte" bottom ontwerp

  Nadat ik mijn eerste Instructable geupload hoe je een boodschappentas van een t-shirt te maken, ontdekte ik een fout in het ontwerp. Ik dacht dat het naaien van de hoeken in een diagonale naad zou de zak om een ​​vlakke bodem te hebben, maar het niet

 • Survival Bag / sjaal van een t-shirt
  Survival Bag / sjaal van een t-shirt

  Maak een survival zak / sjaal van een t-shirt. Alles wat je nodig hebt voor dit project is een t-shirt, een mes of schaar. Stap 1: Materiaal en gereedschap Materiaal: t-shirt tool: Schaar of een mes

 • Tactical kous van een t-shirt
  Tactical kous van een t-shirt

  in plaats van het kopen van een generieke kous, sneed ik een zachte, geliefde met lange mouwen t-shirt, en maakte mijn eigen aangepaste kous. met iets met de hand gemaakt, is het niet veel voor nodig om aan te tonen u de zorg veel. dit is gewoon een