Home > Geveldecoratie Concrete: Wall Caps, Column Caps, en open haard haard en Mantel

Geveldecoratie Concrete: Wall Caps, Column Caps, en open haard haard en Mantel

Tags:mallen-en-
Advertisement

Wall Caps, Column Caps, en open haard haard en Mantel

Als architect heb ik soms een visie voor een design element of afwerking die moeilijk of duur te verwerven of te bouwen. Bijvoorbeeld, betonproducten, zoals werkbladen of meubels zijn mooi en duurzaam, maar relatief duur.

In 2011 begon ik mijn eigen architectuurpraktijk op een moment dat de economie historisch zwak was en, terwijl ik niet stil, ik had wel wat extra tijd op mijn handen. Het eerste project onder mijn nieuw opgerichte bedrijf, MS | Architecture , was een front-yard patio om buiten te leven. Dit ontwerp uitdaging opgeroepen tot een gewaagde verklaring - een elegant outdoor leefruimte die prachtig kan passen binnen een pittoreske eikenbos.

Werken met de voorkeur van de klant voor een warme, ton-sur-ton ontwerp onderwerp, werd een mooi en duurzaam product nodig om te functioneren als kolom cap, muur cap en open haard haard en mantel. Terwijl natuursteen werd beschouwd, gegoten beton werd al snel de perfecte oplossing vanwege zijn vermogen vrijwel elke vorm op te nemen. Gegoten beton ook toegestaan ​​voor mijn visie op de column caps die verdubbelen als planters, met verborgen LED-verlichting op te starten. Het budget zou niet toestaan ​​dat deze worden gedaan door een betonnen counter-top bedrijf, maar ik was vastbesloten! Ik besloot het project te nemen mezelf. Het enige obstakel was dat ik had absoluut geen ervaring met gegoten beton of vorm te maken, dus ik had veel te leren!

Ik dook in en niet terug te kijken. Met 51 afgewerkte stukken en misschien 20 mislukte gietstukken, het was een groter project dan ik had verwacht. Ik beveel een veel kleinere project voor uw eerste poging bij gegoten beton. Met dat gezegd, mijn ervaring was ongelooflijk belonen! Nu ben ik opgewonden om instructables gebruiken om mijn ervaring te delen en anderen te motiveren om te creëren met beton. Volg samen met mijn instructable, studeren op tal van andere hulpmiddelen, en aan de slag op uw eigen project.

Houdt u er rekening mee dat dit instructable niet je enige referentie zou moeten zijn - mijn bedoeling hier is om tips en lessen geleerd van mijn ervaring, in plaats van een complete how-to guide presenteren. Raadpleeg boeken en online bronnen, zoals die ik verwijzen voor de stappen niet goed hier behandeld. Aangezien dit mijn eerste instructable, neem dan gerust contact met mij opnemen met eventuele vragen of constructieve feedback over hoe ik je leerervaring kunnen verbeteren of om het even wat die u zullen helpen succesvol te verduidelijken. Succes!

Stap 1: Onderzoek

Wall Caps, Column Caps, en open haard haard en Mantel

Lees Lees Lees! Het eerste wat je hoeft te doen is alles te weten over gegoten beton. Veel van de boeken richten zich op werkbladen, want dat is een populaire toepassing voor cast concrete.The dezelfde technieken die worden gebruikt bij het maken van beton werkbladen toegepast op mijn project. Terwijl alle van de boeken en online tutorials zijn behulpzaam, ik geloof niet dat ze genoeg benadrukken hoe betuttelend het mengen van beton kan worden. Als je kunt koken moet je in staat om concrete mengen, maar wees voorzichtig, want fouten in het mengen of het gieten van zijn duur en tijdrovend als u vaak om het proces te beginnen. Bijvoorbeeld, wees voorzichtig over gedeelten van de ingrediënten, in het bijzonder water. Te veel of te weinig water kan een ramp!

Sommige boeken die ik bestudeerd en aan te bevelen:

 • Concrete Werkbladen Made Simple, door Fu-Tung Cheng
 • Concrete Werkbladen, door Fu-Tung Cheng
 • Concrete at Home, door Fu-Tung Cheng

 • Het maken van Concrete Werkbladen, door Buddy Rhodes

Ook hier zijn enkele online middelen die ik nuttig gevonden:

Advertisement

Related Articles

 • The Ultimate Koi Pond
  The Ultimate Koi Pond

  Dit is een gids voor de bouw van een koivijver voor uw tuin of erf. Ik ontwierp deze vijver en de lay-out van onze voortuin om visueel het huis aan te sluiten op de straat en ons huis te beschermen tegen het verkeer. Wij (mijn verloofde, de toekomsti

 • Kleine Verhuur Balkon Makeover: voor en na
  Kleine Verhuur Balkon Makeover: voor en na

  Toen ik naar LA verhuisde van de oostkust, was ik vastbesloten om het beste uit mijn klein balkon om te genieten van het mooie weer te maken, ook al ben ik het huren. Het was veel werk, maar het was zeker de moeite waard: niet alleen heeft gegeven me

 • Alles wat ik weten over Stencils
  Alles wat ik weten over Stencils

  (Opmerking- Ik heb onlangs begonnen met het schrijven van nota over stencil technieken voor een workshop bij ons maker ruimte. Toen ik zag dat de Paint wedstrijd en de Epilog Laser wedstrijd, heb ik besloten om een ​​korte Instructable over stencils

 • 30 Minute Flowerbed
  30 Minute Flowerbed

  Bloembedden zijn een gemakkelijke manier om uw huis te verfraaien. Een stenen rand rond een bed verhoogt niet alleen de esthetische schoonheid, maar behoudt water, verhoogt het gemak van het maaien rond het bed, en zorgt voor een permanente stichting

 • Epic Basement Renovatie!
  Epic Basement Renovatie!

  Een waarschuwing voor de zwakke gewild! Een kelder renovatie kan proberen om uw geduld, het geduld van uw mede-bewoners, en dat van uw creditcard! Dat gezegd hebbende, het is ook een heleboel plezier! Immers, wie wil er nu niet om dingen te breken me

 • Bottle Cap Butterfly - DIY Wall Art for Kids
  Bottle Cap Butterfly - DIY Wall Art for Kids

  Wij houden ervan om afval te recyclen in schat. Leer hoe u dit schattige vlinder kinder ambacht maken gebruik van plastic doppen, karton, Mod Podge, verf en kralen. Pas de techniek te maken welke dieren je wilt. Onze inspiratie uit grote sculptuur ku

 • Hoe maak je een Cloak of Cape Sluiting bijvoegen
  Hoe maak je een Cloak of Cape Sluiting bijvoegen

  Dit is voor de aard van de sluitingen vindt voor capes en mantels, zoals hier: http:? //www.treasurecast.com/index.php l = product_li ... http://www.cloakmaker.com/avail_clasps.html Die zijn moeilijk om gewoon te naaien "knop stijl". Om deze te

 • Key Cap Fix met Sugru
  Key Cap Fix met Sugru

  Ik vind de mogelijkheid om de juiste sleutel eerst identificeren handig omdat hiermee een rubber-toets cap op mijn sleutel van de voordeur. Deze split met de leeftijd en ik was in staat om het weer in elkaar te bevestigen met een kleine hoeveelheid S

 • Superman Cape Voor Puppy
  Superman Cape Voor Puppy

  Dus, ik weet dat Halloween is verstreken, maar u kunt dit gebruiken voor de volgende Halloween of enkel het maken van uw pup zien er schattig !!! Oke dus. Day Before Halloween: Het zetten van de laatste hand aan mijn Red Riding Hood cape. Ik kijk naa

 • Gemakkelijk No-Sew Vampire Cape
  Gemakkelijk No-Sew Vampire Cape

  Dit is de snelste en eenvoudigste manier om een ​​vampier cape te maken. Geen naaien vaardigheden die nodig zijn! Gewoon stof, een aantal smeltbare tape, wat lint en een strijkijzer, en je bent klaar om te gaan. Deze cape ziet er geweldig uit in elke

 • Cap-aangedreven Airsoft Dueling Pistol
  Cap-aangedreven Airsoft Dueling Pistol

  Deze gaat in de "volkomen onpraktisch, maar vermakelijk" map. Het draaien van een goedkope cap pistool in een enkel-shot Airsoft pistool is eenvoudig, goedkoop, en staat garant voor uren speelplezier, striemen, en oorsuizen voor iedereen. Oke, d

 • DIY BeagleBone CAN-bus Cape
  DIY BeagleBone CAN-bus Cape

  Dit is een aanvulling op mijn andere les verkennen van de Tesla Model S CAN-bus, want dat leerprogramma ik moest een manier om verbinding te maken en berichten te verzenden over de CAN-systeem, maar niet willen betalen en arm en een been voor een fan

 • Krantenjongen Peak Cap stijl # 2
  Krantenjongen Peak Cap stijl # 2

  Ik gebruikte het patroon uit mijn Creative Knitting Magazine juli 2007 kwestie. Ik ben al op zoek naar een krantenverkoper piek cap patroon voor de afgelopen 3 maanden en al die tijd werd over het hoofd gezien tot de andere dag toen ik op zoek was na

 • Oil Cap Belt Buckle
  Oil Cap Belt Buckle

  Deze Instructable toont de basisstappen van hoe een oude bevestigen en in elkaar geslagen gevonden-by-the-side-of-the-road olie cap op een goedkope riemgesp. De saga: ok, dus het is niet veel van een saga. Ik was in de stad ongeveer een week geleden,

 • Bottle Cap Palet - Save & Keep Paints Wet
  Bottle Cap Palet - Save & Keep Paints Wet

  U vindt er ook deze post meer dan op mijn blog . Ik denk dat ik heb geprobeerd alle soorten van het palet van kunstenaar ooit, maar niemand heeft echt gewerkt voor mij. Het beste was het typische DIY stay-nat palet (een spons / papieren handdoeken en

 • Super Cap Led 100 000 micro Farad
  Super Cap Led 100 000 micro Farad

  Supercondensator met 100 000 micro Farad is conected leidde met weerstand en condensator opladen met gelijkstroom voor een verachtelijke, ongeveer 30 seconden en de led Wil schijnen over 5 min hier foto's hoe dit op te bouwen Stap 1: Wat heb je nodig

 • Transformando 40 sacolas plásticas e duas capas de CD em um organizador de lápis - Het draaien van 40 plastic zakken en 2 packeg CD in een organisator potlood
  Transformando 40 sacolas plásticas e duas capas de CD em um organizador de lápis - Het draaien van 40 plastic zakken en 2 packeg CD in een organisator potlood

  Saudações Leitor / Leitora Este Instructables apresenta een Confeccao de um organizador de lápis utilizando cerca de 40 sacolas plásticas de supermercado, duas capas de CD e alguns pedaços de Sobras de madeira. O organizador pode acomodar 18 lápis co

 • DIY Gatorade Cap Keeper
  DIY Gatorade Cap Keeper

  Dit project is geïnspireerd door Jason Klass "Een doe-het-Cap Keeper voor uw doe-het-Fles van het Water" http://www.geartalkwithjasonklass.com/2010/10/diy-cap-keeper-for-your-diy-water.html Dit is een geweldig idee en ik heb geprobeerd om te mak

 • bier cap tafel
  bier cap tafel

  Ik een universiteit van Michigan-geïnspireerde tafelblad gemaakt van bier caps Stap 1: dingen die je nodig hebt: veel bier caps, we gescout uit lokale bars en verrassend veel plaatsen vasthouden aan hun caps voor een tijdje. het bedrag van de caps je