Home > Gereedschap voor het gebruik van propaan Tank Smelter (No Weld)

Gereedschap voor het gebruik van propaan Tank Smelter (No Weld)

Tags:mallen-en-
Advertisement

Gereedschap voor het gebruik van propaan Tank Smelter (No Weld)

Tijdens mijn build van een smelterij voor het smelten van aluminium heb ik besloten om een ​​aantal tools die ik nodig zou hebben om me te helpen tijdens het smeltproces te maken. Ik had een aantal ongewenste items rondslingeren, dat ik dacht dat van nut zou zijn en er waren een aantal dat ik moest kopen voor een minimale prijs.

Dit is een link naar NphRandom Blog

De bovenstaande link is naar mijn blog pagina voor NphRandom waar je veel andere projecten en Randomness zult vinden.

Vergeet niet dat als je van wat NphRandom vrij om wat meer te bekijken is te voelen, ga je naar andere gekoppelde plaatsen, een abonnement, zoals, commentaar en Favorite alles wat je maar wilt.

Dank u voor het lezen van deze Random post en ik hoop dat je een leuke rest van de dag.

nph

Stap 1: Sommige Health and Safety

Gereedschap voor het gebruik van propaan Tank Smelter (No Weld)

In de eerste plaats een aantal gezondheid en veiligheid waarschuwingen: Tijdens het maken van dingen en doen DIY is het belangrijk om bewust te zijn van mogelijke risico's en gevaren die aanwezig zouden kunnen zijn en om voorzorgsmaatregelen te nemen wanneer dat nodig is.

Laat je niet afleiden tijdens het gebruik van zeggen een zaklamp om metalen te verwarmen en draag altijd een adequate bescherming die zal helpen de kans op ernstige schade te beperken, terwijl u een project uit te voeren.

. Blijf veilig in al uw projecten, onthouden als je gewond raakt, wont u in staat om dingen te creëren.

Advertisement

Related Articles