Home > Gemakkelijk Tablet Stand voor de Muur (boor, Haken en Plastic Anchors).

Gemakkelijk Tablet Stand voor de Muur (boor, Haken en Plastic Anchors).

Tags:life-hacks
Advertisement

Gemakkelijk Tablet Stand voor de Muur (boor, Haken en Plastic Anchors).

Je zal niet al te veel nodig om dit standpunt te maken en je kunt het gebruiken overal in het huis; Ik heb twee, een gemaakt voor de hal, want ik heb gehoord dat elektronische apparaten, terwijl je de badkamer is het gevaarlijk voor het apparaat te gebruiken. Ik bedoel, ik heb plannen om het te maken op de badkamer, maar ik ben niet vaardigheid genoeg om gaten op de tegels te maken, dus ik vond het niet erg om het te maken over de gang dus bijvoorbeeld, afgezien van de elektronische ding dat je kunt altijd plaats het er als je het schoonmaken van de badkamer, zul je altijd hebben bij de hand. Het maakt niet uit welk deel van het huis schoon te maken.

De tweede is het op mijn slaapkamer, ik heb net boven een plug geplaatst, zodat ik het kan laden terwijl ik het gebruiken en gewoon aan de rechterkant van mijn bed, een beetje boven en laten we zeggen op mijn borst als ik ging op mijn bed.

U hoeft alleen maar:

 • haken
 • plastic ankers
 • Boren

Het bedrag dat nodig is direct gerelateerd aan de stands die u wilt maken.

Stap 1: Neem metingen

Gemakkelijk Tablet Stand voor de Muur (boor, Haken en Plastic Anchors).

Ik downloadde een app om het te gebruiken als een waterpas , zodat ik de haken kon centreren. Kunt u vier cijfers, twee onder het toestel en twee aan weerszijden van de inrichting (min of meer het midden) te verrichten. Om het nauwkeuriger kunt u een meetlint en een gradenboog gebruiken. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat je alleen het meten van de rechterzijde; dan de gradenboog u op het midden van het gat onder het toestel geplaatst en kijken hoeveel centimeters er om het gat aan de rechterzijde en boven de laatste (min of meer het midden van de inrichting) geplaatst. U gewoon gebruik maken van deze maatregel te nemen naar de linkerkant.

Advertisement

Related Articles

 • Gemakkelijk Tablet Standaard voor minder dan $ 5
  Gemakkelijk Tablet Standaard voor minder dan $ 5

  De andere dag was ik te typen op mijn Kindle, en ik dacht bij mezelf, "Self, zou het niet geweldig zijn als ik zonder in het bezit van mijn Kindle waardoor me om te multitasken kan typen?" Ik draaide in mijn stoel en ving een glimp van mijn boek

 • Tablet Stand voor Recipes
  Tablet Stand voor Recipes

  Dit is een Valentijnsdag cadeau voor mijn vriendin, die haar tablet gebruikt om recepten te bekijken tijdens het koken. Stap 1: Snijd de Hout Verkrijgen van hout strips en op lengte gesneden. Ik pakte deze hardhout strips gratis van craigslist.

 • gemakkelijke tablet stand
  gemakkelijke tablet stand

  makkelijk ................................................ u alleen nodig : - (1) 3 ijzeren nagels (2) 1 klein stuk hout (klein of groot uw keuze) Stap 1: gewoon fix 3 ijzerspijker zoals foto dat is alles wat ................. eenvoudig ja ....

 • Verstelbare dunne 10-inch tablet stand
  Verstelbare dunne 10-inch tablet stand

  Dus maakte ik een 7-inch tablet stand voor mezelf, die je hier kunt controleren (Http://www.instructables.com/id/Adjustable-Tablet-Stand-1/) en mijn moeder vond het zo leuk maakte ik een andere voor haar, maar omdat ze maakt gebruik van een 10-inch t

 • Super gemakkelijk gratis verstelbare tablet-Stand van cd spindle
  Super gemakkelijk gratis verstelbare tablet-Stand van cd spindle

  Dus ik hou mijn tablet te gebruiken voor bijna alle fundamentele surfen op het internet; e-mail, facebook, reddit, skype etc. Maar een ding dat me constant is geërgerd, is dat wanneer ik een (YouTube) video te kijken, ik moet blijven houden van de ta

 • Houten tablet stand
  Houten tablet stand

  Dit instructable zal u tonen hoe je een vouw-staat houten tablet standaard die 3 kijkhoeken heeft te maken. Het ontwerp is eenvoudig en kan gemakkelijk worden aangepast voor een lasersnijmachine. Stap 1: Gereedschap en materiaal Gereedschap: Houtlijm

 • 3D Printed Retrofit naar een Tablet Stand
  3D Printed Retrofit naar een Tablet Stand

  Het probleem Ik kocht deze stijlvolle tablet stand, en het werkte prima voor een paar maanden. Een van de vele functies was dat het 180 graden gedraaid van portret-modus naar landscape modus. Na 3 of 4 maanden gebruik echter de middenas losgemaakt en

 • Tablet stand / Phone stand
  Tablet stand / Phone stand

  Geen behoefte aan gedetailleerde instructies. Geen snijden. Misschien wat schuren. Gemakkelijk beschikbare materialen. Stap 1: Er is niet veel om dit ... En ik ben echt alleen deze plaatsen, omdat een onderzoek van de site niet komen met iets dat zo

 • DT-project: Hoe een eenvoudig neerklapbare telefoon of tablet stand te maken
  DT-project: Hoe een eenvoudig neerklapbare telefoon of tablet stand te maken

  In onze DT club op school, hebben we het maken van collapsable telefoon / tablet stands en ik dacht dat het tijd om te delen was! Ik heb Jaar 3s (7-8 jarigen) met succes het maken van dit project had, dus het is heel goed te doen, zelfs als onderdeel

 • Snel en eenvoudig tablet stand.
  Snel en eenvoudig tablet stand.

  Ik wilde een video te kijken vandaag op mijn tablet en hadden behoefte aan een standaard voor het. In het verleden had ik stands gemaakt van bestandsmappen om het faillissement van papieren voor het typen. Ik dacht dat het zou een gemakkelijke zaak o

 • Boek aan Tablet Stand
  Boek aan Tablet Stand

  Tablet stand gemaakt van een boek van 400 pagina en een aantal epoxyhars. Paper micarta is de juiste term voor, maar het niet echt de essentie van het idee. Die 400 pagina's te houden, maar een enkel verhaal, en nu kunnen ze een apparaat kunnen houde

 • Maak een fantastische iPad / tablet stand met behulp van een plaat staan ​​en Sugru!
  Maak een fantastische iPad / tablet stand met behulp van een plaat staan ​​en Sugru!

  Wilt u er een echt makkelijk goedkope en effectieve iPad / tablet stand? Alles wat je nodig hebt is een groot bord staan ​​(ik koos dit één voor alleen 40p) en een klein zakje Sugru zelf instelling rubber. Buig de voorpoten van de stand iets naar bui

 • Verstelbare Tablet Stand
  Verstelbare Tablet Stand

  Ik heb onlangs kocht een Asus Memo Pad, een 7-inch tablet die ik vooral gebruik van documenten en e-boeken te lezen. Niet al te lang daarna, ik vind dat ik een statief nodig heeft voor het naar mijn comfort te verhogen. Omdat ik niet wilde een dure c

 • Gratis en stevig karton Tablet Stand
  Gratis en stevig karton Tablet Stand

  Hallo! Dit is mijn eerste instructable, dus don `t oordelen te veel ;-) Dus, was ik op zoek naar een goedkope en kleine stand voor mijn tablet, maar plotseling het viel me - waarom men niet te maken. Met zoveel cardbord overal om ons heen, het `s goe

 • Goedkoop iPad of Tablet Stand
  Goedkoop iPad of Tablet Stand

  Ik heb onlangs een iPad 2 gekocht, omdat a) als een irregulier commercieel piloot en CFI, heb ik het is de nieuwe zaak in de vlucht planning, en vond b) Computergeeks.com had wat opgeknapt iPad 2's te koop in combinatie met de release van de iPad 3,

 • Steampunk Tablet Stand Lamp

  Ik had behoefte aan een tablet stand, maar ik wilde niet gewoon gaan en kopen, dus ik maakte een. Ik heb een Steampunk Tablet Stand ... zeker een beetje meer dan alleen een tablet staan, het is ook een lamp. Ik bouwde de lamp in het dus ik kan het oo

 • Goedkoopste Tablet Stand
  Goedkoopste Tablet Stand

  Ja, de goedkoopste tablet-stand die kosten slechts ongeveer 10 RS en de VS Dollers het kost slechts ongeveer 0,5 dollar denk ik. Sorry voor mijn slechte Engels en foto's omdat ik foto's schieten voor web. Stap 1: Wat u nodig Wat heb je nodig: 1.4 Jel

 • Slim DVD case tablet stand
  Slim DVD case tablet stand

  Rijden op de coattails van uitstekende instructable jtisserand op een tablet stand, maakte ik mijn eigen versie met een slanke DVD geval, aangezien ik een heleboel van die rondslingeren gehad. Hier is wat je nodig hebt: 1 Slim DVD case (zoals die gev

 • Quick Tablet stand
  Quick Tablet stand

  Een snelle tablet stand gemaakt van twee items een plastic cola fles deksel en een metalen hanger niet veel over te zeggen lol vragen voel je vrij om dank voor het kijken te vragen