Home > Gemakkelijk Kaas en Bacon Ei Pie

Gemakkelijk Kaas en Bacon Ei Pie

Tags:main-cours
Advertisement

Gemakkelijk Kaas en Bacon Ei Pie

Ik hou van quiche (ei pie), en sinds ik waait een heleboel eieren, uit hun schelpen, voor andere projecten, ik heb veel van de eieren te gebruiken in lekkere gerechten zoals quiche. Dus hier is hoe je een eenvoudige, maar heerlijke kaas en spek quiche te maken.

Stap 1:

Gemakkelijk Kaas en Bacon Ei Pie

Benodigdheden:
1 diepe gerecht pie shell- ongekookte (kopen of maak uw eigen)
1 kop half en half (half melk en half room)
4 eieren, licht gemengd
5 oz. geraspte kaas (naar keuze)
3 oz. geraspte Parmezaanse kaas
3 oz. spekjes
½ gesnipperde ui (voor wie houdt van uien, Ik laat het uit als gevolg van allergieën mijn Hubby's)
1 eetlepel. meel

Stap 2:

Gemakkelijk Kaas en Bacon Ei Pie

Verwarm de oven voor op 400 °.

Spreid de bloem over de bodem van de taart korst. Het houdt de bodem korst van steeds doorweekte tijdens het koken.

Stap 3:

Gemakkelijk Kaas en Bacon Ei Pie

Meng de kaas, spek en uien samen,

Stap 4:

Gemakkelijk Kaas en Bacon Ei Pie

en plaats ze op de bodem van de taartbodem.

Stap 5:

Gemakkelijk Kaas en Bacon Ei Pie

Met een garde (of een vork), Klop de eieren en de helft en de helft bij elkaar

Stap 6:

Gemakkelijk Kaas en Bacon Ei Pie

en giet het over de kazen, etc. in de taartbodem.

Plaats in de oven en bak bij 400 ° C gedurende 15 minuten.

Stap 7:

Gemakkelijk Kaas en Bacon Ei Pie

Draai het vuur lager tot 350 °, en blijven bakken voor een extra 35 minuten.

Haal uit de oven en laat een beetje afkoelen alvorens te serveren.

Stap 8:

Gemakkelijk Kaas en Bacon Ei Pie

Yum! Honing, het diner wordt geserveerd! Genieten!

Advertisement

Related Articles

 • Bacon Maple Pie!
  Bacon Maple Pie!

  Een verrukkelijke bacon-y draai aan mijn favoriete top secret pecan pie recept. Stap 1: The Recipe Bacon Maple Pie in een ongebakken Delicious Pie Korst Cook op 350 graden voor ongeveer 40 minuten 2 eieren 1/2 c gesmolten boter 1 c Brown Sugar 1/4 c

 • Chocolate Bacon Schaken Pie
  Chocolate Bacon Schaken Pie

  Vergeet de schattige pi / pie woordspelingen. Dit dessert is een eenvoudige combinatie van de twee meest ontzagwekkende voedingsmiddelen van het heelal: taart en spek.   Ik zal hier niet speculeren over de vraag of een dergelijke fusie een goed idee,

 • How To Wrap Kaas met Bacon Fat Verband
  How To Wrap Kaas met Bacon Fat Verband

  Toen ik een wiel van kaas (en van oudsher een wiel van Cheddar kaas), kan ik het afmaken door bandage-wikkelen van de korst. Bandage verpakking betekent precies wat het klinkt als: verpakken met bandages. Deze doek strips dienen verschillende doelen:

 • Kaas en Bacon Omelet
  Kaas en Bacon Omelet

  Hallo allemaal, vandaag voelde ik me net als het maken van een lekkere omelet en het delen van de ervaring met u. Sorry als dat was een vreselijke intro, maar dat is de waarheid, lol. Maar goed laten we beginnen, veel plezier! Stap 1: Materialen - 1

 • gemakkelijk Kaas
  gemakkelijk Kaas

  Instructies over hoe u snel en gemakkelijk heerlijke kaas door Davor Perisa Deze handleiding zal geen beginners of iemand helpen met basic koken vaardigheden om snelle en heerlijke kaas uit bedorven of gewone melk te maken. Elke stap wordt afgebroken

 • Spek, eieren, kaas, en Avocado Ontbijt Pie
  Spek, eieren, kaas, en Avocado Ontbijt Pie

  ingrediënten: 1 pakket bacon 1 eetlepel bruine suiker 1 theelepel zwarte sesamzaadjes 2 el cheddar kaas, versnipperd 6 grote eieren 1 avocado Benodigdheden: taartvorm bakplaat koekepan eetlepel spatel mes Stap 1: Line taartvorm met bacon in een gewev

 • Gemakkelijke Peasy White Chocolate Raspberry Pie
  Gemakkelijke Peasy White Chocolate Raspberry Pie

  Ik heb niet gemaakt van een framboos taart in een tijdje en ik dacht wat is er beter dan het combineren taart frambozen met zoet gebak zoals witte chocolade zou zijn. De sleutel tot dit al is het krijgen van hoge kwaliteit witte chocolade die gemakke

 • Gemakkelijk No-Bake, zijdeachtig Chocolate Pie (heerlijk!)
  Gemakkelijk No-Bake, zijdeachtig Chocolate Pie (heerlijk!)

  Dit is snel, lekker, en kan worden "aangekleed" of "straight outta the box". Deze taart heeft veel eiwit ook! Als je gehaast bent, koop de korst en geen extra's toe te voegen. Als u wilt gaan-all-out, maak je eigen korst, taart mix, vo

 • Super Gemakkelijk Kaas Myoms
  Super Gemakkelijk Kaas Myoms

  Ik noem ze de Kaas Myoms maar sommige mensen noemen ze kaas wendingen. Ze zijn de perfecte snack en Ideal voor elk moment niet alleen partij voedsel. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht zijn ze niet moeilijk te maken bij allen en kan thuis ge

 • Gemakkelijk als Pi Cherry Cheese Pie
  Gemakkelijk als Pi Cherry Cheese Pie

  Ik hou van taart. In feite zou ik zo ver gaan om te zeggen ik hou van taart. Wat hangjongeren, mijn achternaam is een anagram voor "pies." Maar dat betekent niet dat ik was altijd een geweldige bakker van taarten. Integendeel, eigenlijk. Geen va

 • Gemakkelijk Triple Threat Bacon Brittle
  Gemakkelijk Triple Threat Bacon Brittle

  Drievoudige bedreiging = bourbon + esdoorn + bacon Ik bak. Het is wat ik doe om te ontspannen en om eventuele suikerhoudende onbedwingbare trek ik zou kunnen hebben te voldoen. Ik voel me ook minder schuldig over het eten van snoep / desserts als ik

 • Gemakkelijk Peanut Butter Cool Whip Pie met optionele Oreo korst
  Gemakkelijk Peanut Butter Cool Whip Pie met optionele Oreo korst

  Dit is een zeer eenvoudige en makkelijk pindakaas cream pie. Het heeft slechts 6 ingrediënten en hoeft te koken. Het is een van mijn favoriete taarten veruit. Het duurt niet lang bij allen en het is niet erg moeilijk te maken Als u ervoor kiest om de

 • Bacon Cream Pie
  Bacon Cream Pie

  Dit decadent heerlijke taart bewijst de veelzijdigheid van bacon in desserts. Dit instructable omvat niet alleen hoe de taart te vullen, maar maakt ook gebruik van het overtollige vet spek op de taartbodem en spek extract te maken. Stap 1: Maak uw ke

 • Gegrilde kaas en bacon sandwich
  Gegrilde kaas en bacon sandwich

  Gegrilde kaas broodjes zijn een van mijn favoriete sandwiches; vooral tijdens de winter. Het was niet helemaal zo warm vandaag, dus ik maakte tomatensoep met gegrilde kaas sandwiches! Ik maak ze anders dan iedereen die ik ken. We houden van ze. Stap

 • Gemakkelijk Geen bak Peanut Butter Pie
  Gemakkelijk Geen bak Peanut Butter Pie

  Ik heb onlangs ontdekte ik graag Peanut Butter - Op 22 jarige leeftijd. Ja, ik weet dat is vreemd, maar ik kan me niet herinneren ooit het eten voor die tijd! Ik besloot dat ik vond het zo leuk dat ik wilde een Peanut Butter Pie van te maken. Sorry,

 • Snel en gemakkelijk kaas en zalm toast.
  Snel en gemakkelijk kaas en zalm toast.

  Dit is één van mijn favoriete platen van alle tijden! En het beste van het is dan duurt slechts 5 minuten klaar te zijn! Ook, is zeer veelzijdig, kunt u genieten wanneer u maar wilt, in het ontbijt, lunch of als tussendoortje. Dit recept is gezond oo

 • Worst en kaas Drie Deep Dish Pie

  Dit zal je, "Oh-zo-goed, kan niet wachten om het te eten" recept.

 • Gemakkelijk Bottom-Only Press In Pie Crust
  Gemakkelijk Bottom-Only Press In Pie Crust

  Houdt u van zelfgemaakte taart, maar voelen zich geïntimideerd door de gedachte van het maken van uw eigen korst? Ik ook! Wist je dat je hoeft niet perfect te combineren bloem en boter en proberen om het uit te rollen naar een lekkere taart korst te

 • Banana Cream Pie met Walnut Pecan Korst
  Banana Cream Pie met Walnut Pecan Korst

  Mijn tante Linda maakt twee dingen die men ernstig zou kunnen obsederen over. Ball kaas en Banana Cream Pie. Ze zijn allebei sinfully heerlijk (maar de kaas bal is voor een andere dag). Ik veranderde haar taart te vullen, maar de moer korst is niet t