Home > Gemakkelijk Bean Burgers

Gemakkelijk Bean Burgers

Tags:vegetarisch
Advertisement

Gemakkelijk Bean Burgers

Deze bonen hamburgers zijn super eenvoudig en zeer snel te maken - niet te vergeten je kunt toevoegen aan zoveel dingen naar uw smaak! Dit is slechts een basis recept, dus ga wild. : D

Deze duurt ongeveer 30-45 minuten te maken, en hebben een zeer korte lijst van ingrediënten. Eén blik bonen kunnen vier hamburgers te maken!

Stap 1: Ingrediënten + hardware!

Gemakkelijk Bean Burgers

ingrediënten:

 • 1 14 oz. kan of 2 kopjes bonen naar keuze (ik gebruik kikkererwten en zwarte bonen)
 • 1 middelgrote ui, snijd ze in grote stukken
 • 1/2 kopje havermout (geen instant)
 • 1 eetlepel kruiden naar keuze (ik gebruik chilipoeder in de zwarte bonen, komijn in de kikkererwten)
 • zout en peper naar smaak
 • 1 ei
 • olie voor het koken (olijfolie of canola)

Hardware:

 • grote pan om te frituren
 • voedsel verwerker
 • spatels, vorken, etc.
 • snijplanken
Advertisement

Related Articles

 • Wicked Gemakkelijk Bean Salad
  Wicked Gemakkelijk Bean Salad

  Deze salade is echt snel, simpel en heel erg lekker. Je zal nodig hebben: 1 blikje Red Kidney Beans 1 blik Chick Peas (aka kekerbonen) tomaten Italiaanse Dressing (ik houd van Ken's Light Italiaans. U wilt een dressing met een beetje Spice, geen Hidd

 • Snel en gemakkelijk Meatloaf Burgers
  Snel en gemakkelijk Meatloaf Burgers

  "Meatloaf" zeg je? Nou, voeg ik havermout als vulmiddel, dus dit woord is aan de burger puristen die vlees met geen kruiden hebben te sussen. U kunt bellen en kook deze eind in eind ongeveer 15-20 minuten. Ze houden in de koelkast voor ongeveer

 • Snel en gemakkelijk Beanie
  Snel en gemakkelijk Beanie

  Ik maakte deze mutsen uit een oude hoody en enkele restanten jersey stof. Ze zijn gewoon de leukste ding. Ik heb ze als cadeau voor mijn zus en haar familie vorig jaar. Ze zijn zo warm en gezellig, iedereen hield van hen! Dat is geweldig, omdat ze su

 • Gemakkelijk Bean en kaas pizza's
  Gemakkelijk Bean en kaas pizza's

  Behoefte aan een snelle maar toch voldoen aan snack? Deze pizza's zijn gemakkelijk te bereiden en zijn oh-zo-vullend! Stap 1: Stap één: Verzamel uw ingrediënten Verwarm de oven voor op 350 graden en het verzamelen van ingrediënten. 4 mini bonen en ka

 • Gemakkelijk Bean Sprouter. Het werkt geweldig.
  Gemakkelijk Bean Sprouter. Het werkt geweldig.

  Ik las over kiemen bonen. Ik vond dit bedrijf dat een kiemen apparaat dat leek op twee stapelbare plastic bekertjes en een deksel verkoopt. Dus maakte ik een paar van hen. De kopjes waren op ontruiming bij Walmart. De blauwe deksel van de instant kof

 • Gekruide bonen hamburgers!
  Gekruide bonen hamburgers!

  Het is alweer een tijdje dat ik wilde mijn eigen bonen hamburgers te maken geweest. Maar ze moesten perfect zijn. Na een tijdje, heb ik deze, ... Ik gekruid ze ook. Dus, ik maakte deze echte schoonheden! Recept: Voor 10 kleinere hamburgers, elke 5 cm

 • Thermos koken. Drastische vermindering van uw brandstof gebruiken.
  Thermos koken. Drastische vermindering van uw brandstof gebruiken.

  Een paar jaar geleden las ik over hoe je een thermoskan / vacuum fles kan gebruiken om eten te koken de manier waarop een crock pot of slowcooker doet. Ik dacht dat als dit echt werkt het gebruik van het koken brandstof zou drastisch worden verminder

 • Hoe maak je een Beanie en Loop Sjaal Naai voor alle maten ... Bekijk deze video en je zult niet Stop Naaien hen, omdat ze zo gemakkelijk te naaien! :-)

  Grote mutsen voor kinderen / kinderen, maar ook volwassenen. We tonen u stap voor stap hoe u de beanie gemakkelijk te naaien door uzelf. Het patroon is geweldig voor de zomer en winter ook. U vindt onze unisex style "DANIEL & DANIELA" op onz

 • Black Bean Hawaiian Fiesta Burgers (15 minuten)
  Black Bean Hawaiian Fiesta Burgers (15 minuten)

  Een stormloop van smaken samenkomen in je mond, van ananas tot salsa naar Frans gebakken uien, alle bovenop een lekkere zwarte bonen hamburger. Dit is een bevredigende hoofdgerecht dat kleeft aan je ribben. Alle in slechts 15 minuten. Stap 1: Ingredi

 • Gemakkelijk fleece beanie
  Gemakkelijk fleece beanie

  De kosten van dit project is waarschijnlijk rond de 6 dollar tops. U kunt alles vinden bij Wal-Mart, als je kunt niet zomaar kopen een fleece deken zoals ik. vlies naald en draad of een naaimachine schaar potlood (optioneel) liniaal (optioneel) Fun f

 • Hoe maak je Beanie / Watchman Hat | Snel en gemakkelijk.
  Hoe maak je Beanie / Watchman Hat | Snel en gemakkelijk.

  Doe het zelf (DIY) Hoe Watchman / Beanie / Winter Hat Tutorial te maken. Stap 1: Video-instructies en Pattern Download Doe het zelf (DIY) Hoe Watchman / Beanie / Winter Hat Tutorial te maken. Download afdrukbare patroon op - http://www.properfitcloth

 • Diy Christmas Gift! Diy No Sew Beanie! Gemakkelijk, goedkoop, Cute!
  Diy Christmas Gift! Diy No Sew Beanie! Gemakkelijk, goedkoop, Cute!

  Kunt u zich abonneren op mijn kanaal !!!! https://www.youtube.com/user/MORENADIY/featured Stap 1: Materialen nodig! Hey Guys !!! Aangezien het weer wordt steeds een beetje koud, ik dacht dat ik deze super eenvoudige doe-project over hoe je een muts t

 • Gemakkelijk Vegan Lima Beans from Scratch
  Gemakkelijk Vegan Lima Beans from Scratch

  Toen ik lima bonen, ik wil graag een echt grote partij te maken. Bevriezen ze zeer goed dus maak je geen zorgen als je overdrijven. Ik begin met 3-4 pond gedroogde limabonen. Ik spoel ze af, doe ze in een pan en dek af met vier of 5 inch water. Dan g

 • Nederlandse Oven Pork and Beans
  Nederlandse Oven Pork and Beans

  Dit is zeker een meer geavanceerde versie van varkensvlees en bonen dan wat ik at toen ik een kind was. Dit recept maakt gebruik van dikke bezuiniging been karbonades in een zelfgemaakte saus met kikkererwten en Noord-bonen voor een romige textuur. P

 • Bernie's Best Bean en Salsa Dip
  Bernie's Best Bean en Salsa Dip

  Een ongelukkige ongeval bracht mij en mijn oudoom Bernie samen het uitbreiden van een verblijf van een nacht om een ​​3 week één (maak je geen zorgen, hij is prima). Echter, uit deze onwaarschijnlijk keren dat hij leerde me een aantal van de meest ve

 • Spicy Black Beans & Bulgur Wheat
  Spicy Black Beans & Bulgur Wheat

  Gemakkelijk Spicy Black Beans & Bulgur Wheat - een mooi bijgerecht en verandering van net rijst. - 30 oz. (2 blikken) zwarte bonen, uitgelekt en afgespoeld - 16 oz. Salsa, alle natuurlijke merken hebben meer diepte van smaak en zijn zeer geschikt om

 • Tactical Bob (paracord en vislijn overleving upgrade voor uw gebreide muts / beanie)
  Tactical Bob (paracord en vislijn overleving upgrade voor uw gebreide muts / beanie)

  Dus waarom is het kreeg een bob op toch? Nou, het blijkt dat het is gewoon een dekmantel voor breiers die niet over een nette manier om af de ronde breisel van een hoed kon vinden. Ik ben niet in de uitvoering zinloos gewicht. Ik ben al over zichzelf

 • Anti-kanker Veggie Burgers
  Anti-kanker Veggie Burgers

  Voor mij is een superfood is iets dat is niet alleen goed voor u, maar ook smaakt super lekker en niet te ingewikkeld of duur om te maken. Toen ik de Instructables Superfood Contest zag, mijn gedachten onmiddellijk begon te werken. Ik hou van uitdagi

 • Mijn Thin Cheese Burgers
  Mijn Thin Cheese Burgers

  Dit is een andere één van mijn gemakkelijke recepten voor een lunch idee dat kan duren voor dagen (9 hamburgers). Mensen zoals hamburgers. Sommige mensen houden van hen. Ik kan men elke dag te eten. Quick Geschiedenis: Het concept voor de hamburger k