Home > Game of Thrones Stark House Robe

Game of Thrones Stark House Robe

Tags:het naaien
Advertisement

Game of Thrones Stark House Robe

Ik ben een grote fan van Game of Thrones en de boeken die de show is gebaseerd op, maar mijn vader is de persoon die ik het in de eerste plaats geïntroduceerd! Hij zag de Game of robes ik had gemaakt voor mezelf en vond het zo leuk dat ik besloot om hem te verrassen met een van zijn eigen! Zijn favoriete huis is het Stark huis, dus ik besloot om zijn mantel in hun kleuren (grijs en wit) en met een schrikwolf op, de Stark familie sigil.

Ik heb eigenlijk maakte dit afgelopen zomer, maar ik dacht dat met het nieuwe seizoen net begonnen, zou dit een perfecte tijd om dit project te kunnen plaatsen!

Stap 1: Ontwerp en maak de mantel stukken

Game of Thrones Stark House Robe

Ik maakte dit kleed op een soortgelijke manier om mijn Melisandre kleed maar aangezien ik al een badjas aan mijn patroon baseren op had, was dit een veel eenvoudiger. Ik maakte een paar wijzigingen in de oorspronkelijke mantel patroon, maar hield dezelfde basisvorm. Het kleed ik mijn mantel af te baseren had zeer slumpy schouders en de schouder naad ergens raakte rond het midden van de bovenarm, die prima voor een mantel rond het huis was, maar niet goed voor een gewaad zo episch als dit! Ik wilde de schouders te passen meer als een jas, met de schouder naden aan de werkelijke schouders. Om deze verandering te maken, ik had mijn vader proberen op het origineel gewaad en ik gebruikte pinnen om een ​​nieuwe regel waar ik wilde de naad te vallen op zijn schouder te markeren. Zoals je kunt zien op de foto, dit was enkele centimeters boven de oorspronkelijke naad. Bij het snijden uit de mouwen en panden, volgde ik de nieuwe, gespeld lijn, in plaats van de oorspronkelijke naad. Niet snijden uw originele kleed! Net onder gesneden langs die lijn. Ik gebruikte polar fleece, die een vrij vergevingsgezind stof.

Ik knip het achterpand eerste. Ik vouwde mijn stof in de helft van de lange weg en regelde de originele kleed ook gevouwen in de helft met de gevouwen randen opgesteld en snijd er omheen en een lang de nieuwe schouder naad. Ik verhoogde ook de lengte, maar het snijden van enkele centimeters naar beneden vanaf de onderzijde van het origineel gewaad.

Aan de voorzijde stukken te maken, ik ontvouwde mijn grote stuk stof en het achterpand ik had uitgeknipt en zet het achterpand op de top van de grote stuk stof. Omdat ik wilde zowel de voor- stukken te overlappen elkaar, zodat het helemaal rond kan wikkelen, ik vouwde het achterpand diagonaal van de binnenkant van een schouder om op de zoom van de andere kant. Het is een beetje moeilijk om dit uit te leggen, dus ik heb opgemerkt in de foto's ook. Zorg ervoor dat deze spiegelbeelden van elkaar, vooral als uw stof heeft een duidelijk recht en verkeerde kant.

Ik knip de mouwen op dezelfde manier als ik knip de mouwen op voor mijn Melisandre robe, door ze langs een gevouwen lijn en dan snijden ze uit, en zorg ervoor uit te snijden langs de nieuwe schoudernaad. Ik sneed ook stukken voor riemlussen en de vleugel, op dit punt, op dezelfde wijze als de eerste mantel.

Advertisement

Related Articles

 • Game of Thrones Stark Sigil
  Game of Thrones Stark Sigil

  Ik ben een grote fan van Game of Thrones. Ik kwam te laat om het spel en begon te kijken naar de show over het midden van de weg door het seizoen 5. Ik onmiddellijk binge keek naar alle voorgaande seizoenen in te halen. Dan lees ik alle boeken in de

 • Game of Thrones - STARK Familie magneet # 2 | Ambacht van het Geven

  Hallo daar! NEW VIDEO elke maandag en thrusday! Schrijf je hier in: http://www.youtube.com/craftofgiving1 Oh hoe goed is Game of Thrones !? Ik ben obessed met die show! In deze video laat ik u zien hoe u uw eigen Polymer Clay Stark Familie magneet ka

 • Game of Thrones Keychain Starks Sigil
  Game of Thrones Keychain Starks Sigil

  Ik mijn sleutels verloren vorige week en in plaats van het kopen van een nieuwe sleutelhanger heb ik besloten om een ​​Game of Thrones, Starks sigil sleutelhanger maken. Ik zal met u delen de stappen om dit keychain te maken. Gereedschappen en materi

 • Ijs, Ned Stark's Great Sword (Game of Thrones)
  Ijs, Ned Stark's Great Sword (Game of Thrones)

  Check out my youtube-kanaal op: www.youtube.com/therandomwoodworker voor meer content, zoals deze! Kijk ook eens op mijn blog op therandomwoodworker.com voor meer achter de schermen / foto's. Dus besloot ik om een ​​houten project als eerbetoon maken

 • Game of Thrones Melisandre Robe
  Game of Thrones Melisandre Robe

  Er is een populair gezegde "De koudste winter die ik ooit heb was een zomer in San Francisco." Het is in de volksmond ( hoewel ten onrechte ) toegeschreven aan Mark Twain, maar het citaat nog steeds nauwkeurig beschrijft het klimaat hier. De win

 • Game of Thrones Music Box
  Game of Thrones Music Box

  The Game Of Thrones opening thema is een van de weinige thema's die ik genieten van het luisteren naar, dus heb ik besloten om een ​​opbergdoos die het speelt te maken. Dit is een project dat ik in gedachten had voor een tijdje nu. Ik heb een heel la

 • Game of Thrones Led Light Acryl Base
  Game of Thrones Led Light Acryl Base

  Dit is een eenvoudige manier om etsen op acryl met een stencil en een dremel. In deze video maakte ik een acryl basis met LED-verlichting aan de Stark logo van Game of Thrones maken pop uit .. Je zal nodig hebben: - Een stencil met het beeld dat u wi

 • Leder Play Kleding voor een stoere jongen (Bran Stark mouwen)
  Leder Play Kleding voor een stoere jongen (Bran Stark mouwen)

  Oké, ik geef het toe. Ik ben een grote fan van Een Lied van IJs en Vuur en Game of Thrones, de HBO-serie. Ik heb branden door die boeken (zoals velen van jullie hebben) en de mensen geven me vreemd aanblik toen ik per ongeluk glijden in middeleeuwse

 • Game Of Thrones Sigil
  Game Of Thrones Sigil

  In dit instructable zal ik je laten zien hoe je een te maken Game of Thrones sigil specifiek de grimmige sigil maar de stappen kunnen worden gebruikt om een ​​sigil van uw keuze te maken. Om dit instructable vindt u een aantal instrumenten en apparat

 • Mini Game of Thrones Dragon Egg sieraden set
  Mini Game of Thrones Dragon Egg sieraden set

  Hallo iedereen! Vandaag ga ik je laten zien hoe u deze super cool draak ei oorbellen maken van Game of Thrones! Ik hoop dat je net als zij! Als je dat doet, kunt u stemmen voor mij in het ei wedstrijd! Stap 1: Materialen Voor deze les heb je nodig: 1

 • Wit Walker / Other "Game of Thrones" Halloween kostuum 2012
  Wit Walker / Other "Game of Thrones" Halloween kostuum 2012

  Hoi mensen! Ik heb kostumeren voor de laatste paar jaar en het krijgen van vrij serieus met een aantal van mijn werk. Ik wil graag door middel van foto's rond de opbouw van mijn "Other" kostuum of "White Walker", zoals genoemd in de BB

 • Ser Artoo van Pennytree: A Star Wars / Game of Thrones Costume Mash-up
  Ser Artoo van Pennytree: A Star Wars / Game of Thrones Costume Mash-up

  Dit was mijn poging om een ​​Star Wars / Game of Thrones Costume mash-up te creëren voor mijn kleintje. Waarom? Omdat ik hou van beide franchises en omdat mijn zoon iets nodig om de Boba Baratheon kostuum ik maakte voor mezelf te passen. Het grote di

 • Erza's Robe van Yuen (Altering patronen voor Cosplay)
  Erza's Robe van Yuen (Altering patronen voor Cosplay)

  Hey mensen Het is thevoid of niet-vervallen als je het me weten op DeviantArt en ik ben terug met een geweldige cosplay tutorial. Deze keer zal ik u laten zien hoe u een bestaand naaipatroon om Erza's Robe van Yuen te veranderen. Deze tutorial zal ve

 • Prototyping shield kit voor Arduino Uno R3 door Rob Goddard Designs
  Prototyping shield kit voor Arduino Uno R3 door Rob Goddard Designs

  Deze gids is geschreven om te laten zien hoe de prototyping schild monteren van Rob Goddard Ontwerpen (www.RGDesigns.co.uk). Dit schild werd ontworpen om een ​​broodplank geïnspireerd lay-out zodat u gemakkelijk overgangen naar permanente prototype t

 • Game of Thrones Halloween De partij nodigt
  Game of Thrones Halloween De partij nodigt

  Elk jaar heb ik op een Halloween party en proberen te komen met unieke uitnodigt. Dit jaar hebben we gekozen voor een Game of Thrones "thema. De uitnodiging bestaan ​​uit een geschilderde doos met decor aan de buitenkant. De binnenkant heeft een draa

 • Game of Thrones Homemade Pinball Machine
  Game of Thrones Homemade Pinball Machine

  Zelfgemaakte Game of Thrones flipperkast. Gemaakt van MDF hout, en delen van galvaniseert metaal. Volledig mechanisch. Ten eerste af alle, sorry voor mijn engels, im uit Argentinië en mijn moedertaal is Spaans, dus ik geprobeerd om het werk uit te le

 • Game of Thrones - Ik ben geen prinses, ik ben een Khaleesi - Free Cross Stitch PDF Pattern
  Game of Thrones - Ik ben geen prinses, ik ben een Khaleesi - Free Cross Stitch PDF Pattern

  Game of Thrones - Ik ben geen prinses, ik ben een Khaleesi Dit is een digitale PDF-bestand van een kruissteek patroon. U moet een PDF-lezer (zoals Adobe Reader) te bekijken of af te drukken het patroon te hebben. Het patroon bestaat uit: - Full kleur

 • Game of Thrones karton kunst
  Game of Thrones karton kunst

  Ik wilde altijd al iets van Game of Thrones te brengen in mijn kamer te versieren. Ik besloot om deze decoratie kartonnen muur te maken, want ik had niet veel gereedschappen en materialen. Stap 1: Gereedschap en matterials U hoeft niet een hoop tools

 • Naai een Game of Thrones Dragon
  Naai een Game of Thrones Dragon

  Dit was mijn kerstcadeau voor mijn zus (poseren), die is een enorme Game of Thrones ventilator. Ik maakte het met het vage idee van een dag te gebruiken in een Daenerys kostuum we theoretisch met elkaar te maken. Ik gescand internet voordat u dit, ma