Home > Game of Thrones - onbenullig troon

Game of Thrones - onbenullig troon

Tags:kinderen
Advertisement

Game of Thrones - onbenullig troon

Mijn petekind is gewoon het draaien van twee en haar en haar tweelingzus zijn net beginnen zindelijkheidstraining. Ik besloot op te voeren van het spel door het maken van dit spel van tronen onbenullig troon, een troon geschikt voor een prinses.

Het materiaal is vrij eenvoudig te verzamelen en ik zou dit te maken in één ochtend - nog afgezien van de verf uitdrogen nacht.

Stap 1: Materiaal

Game of Thrones - onbenullig troon

De basis van deze troon is een Ikea LOCKIG (http:. //www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/6019312 ... Potje Het heeft zowel de avantages van het hebben van een lange rug en een verwijderbare zitting (die vrij verplicht ...)

De zwaarden zijn gemaakt van een eenvoudige yoga / fitnessruimte natte. Hoe goedkoper, hoe beter. Ik vond mijn voor minder dan € 3 in het sportcentrum (http: //www.go-sport.com/sport/fitness-musculation / ...

materiaal:

 • onbenullig
 • gym natte
 • black metal verf en primer
 • schuurpapier (grove en fijne korrel)
 • zeer scherp snijmes (ik gebruik mijn Japanse santoku)
 • neopreen lijm
Advertisement

Related Articles

 • Game of Thrones IJzeren Troon Phone Dock
  Game of Thrones IJzeren Troon Phone Dock

  Ze zijn te koop op Etsy https://www.etsy.com/listing/224525850/game-of-thrones-iron-throne-phone-stand Hallo Gemeenschap, Hier is een project dat ik heb gemaakt voor een vriend die is een enorme fan GOT. Ik was oorspronkelijk van plan om een ​​"troon

 • Easy-to-do Throne
  Easy-to-do Throne

  Ik wilde een Game of Thrones stijl troon te creëren voor een kostuum ik heb gemaakt. Deze versie wordt gemaakt van latten uit een set van verticale jaloezieën, een kartonnen doos en palmbladeren. Ik wilde mezelf uit te dagen tot een troon die snel, g

 • 2 uur Game of Thrones taart hack voor ongeveer £ 10
  2 uur Game of Thrones taart hack voor ongeveer £ 10

  Hi there is dit mijn 1e instructible Ik was op zoek naar dit voor een tijdje enkel omdat zijn cool (http://www.instructables.com/id/Game-of-Thrones-Iron-Throne-Cake/) Dus ik cant nemen krediet voor het idee. Ik bestelde een normale verjaardagstaart v

 • Game of Thrones: Joffrey Baratheon's Crown
  Game of Thrones: Joffrey Baratheon's Crown

  The Game of Thrones prop Exhibit was om de hoek en ik kon niet wachten om een ​​foto van me zitten op de ijzeren troon te nemen. Maar wacht! Ik zal kijken net als iedereen zit op de troon! Wat moeten we doen?! Dus slechts dagen voor de tentoonstellin

 • Make Your Own "Iron" Throne
  Make Your Own "Iron" Throne

  Droomt u van het zijn Koning van de cul-de-sac? Of wat dacht je van de Heer van het gazon? Als dat zo is, dan zul je op een troon nodig! We bouwden een Game of Thrones geïnspireerd IJzeren Troon voor onze middeleeuwse thema Halloween party. Het is ni

 • iThrone: Bouw een IJzeren Troon voor uw telefoon voor minder dan $ 25
  iThrone: Bouw een IJzeren Troon voor uw telefoon voor minder dan $ 25

  Of u nu een eervolle Northerner, een ondeugende boekenwurm, een sluwe bordeel eigenaar of een inteelt monster dat iedereen een hekel aan hebt, zijn de kansen die je hebt tenminste nagedacht over wat het zou zijn om de IJzeren Troon helemaal voor jeze

 • De 10 inch IJzeren Troon telefoon Dock aka Verboden troon Revenge
  De 10 inch IJzeren Troon telefoon Dock aka Verboden troon Revenge

  Ongeveer twee jaar geleden heb ik mijn 1e Throne Prototype in deze zeer website. http: //www.instructables.com/id/The-Iron-Throne-Do ... Ik hoopte om een ​​3D-printer of een lasersnijmachine winnen. Ik werkte mijn kont af om het gedaan te krijgen en

 • Imperial Throne Phone docking station
  Imperial Throne Phone docking station

  Jongens zoals je kunt zien ben ik een enorme bijdrage aan deze site .. Ik hou van mijn werk te delen met jullie, maar is een stuk werk .. Ik heb nog nooit een wedstrijd, dus ik zou echt waarderen als u stemmen voor mij te winnen .. ik denk echt dat i

 • Cake of Thrones, Game of Thrones taart.

  Cake van de IJzeren troon van Westeros uit de hitserie "Game of Thrones" gemaakt van de citroen biscuit en bakken chocolade zwaarden Volg mij op Facebook: http: //on.fb.me/luxemcakes Andere Taarten: - Eruptor Skylander cake: http://www.youtube.c

 • De Troon Dock voor uw iPhone en andere mobiele apparaten
  De Troon Dock voor uw iPhone en andere mobiele apparaten

  -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------- **BIJWERKEN** Helaas is deze troon productie werd vermoord door HBO nadat we een last onder dwangsom br

 • Game of Thrones Chocolate Cake
  Game of Thrones Chocolate Cake

  Een paar weken voor Seizoen 4 van Game of Thrones begon, een vriend van me liet me Game of Thrones. Ik heb onmiddellijk keek naar alle afleveringen. Een paar weken later, het was die vriend van de verjaardag van de mijnen ', en ik gekozen om haar een

 • Game Of Thrones Sigil
  Game Of Thrones Sigil

  In dit instructable zal ik je laten zien hoe je een te maken Game of Thrones sigil specifiek de grimmige sigil maar de stappen kunnen worden gebruikt om een ​​sigil van uw keuze te maken. Om dit instructable vindt u een aantal instrumenten en apparat

 • Mini Game of Thrones Dragon Egg sieraden set
  Mini Game of Thrones Dragon Egg sieraden set

  Hallo iedereen! Vandaag ga ik je laten zien hoe u deze super cool draak ei oorbellen maken van Game of Thrones! Ik hoop dat je net als zij! Als je dat doet, kunt u stemmen voor mij in het ei wedstrijd! Stap 1: Materialen Voor deze les heb je nodig: 1

 • Wit Walker / Other "Game of Thrones" Halloween kostuum 2012
  Wit Walker / Other "Game of Thrones" Halloween kostuum 2012

  Hoi mensen! Ik heb kostumeren voor de laatste paar jaar en het krijgen van vrij serieus met een aantal van mijn werk. Ik wil graag door middel van foto's rond de opbouw van mijn "Other" kostuum of "White Walker", zoals genoemd in de BB

 • Ser Artoo van Pennytree: A Star Wars / Game of Thrones Costume Mash-up
  Ser Artoo van Pennytree: A Star Wars / Game of Thrones Costume Mash-up

  Dit was mijn poging om een ​​Star Wars / Game of Thrones Costume mash-up te creëren voor mijn kleintje. Waarom? Omdat ik hou van beide franchises en omdat mijn zoon iets nodig om de Boba Baratheon kostuum ik maakte voor mezelf te passen. Het grote di

 • Ijs, Ned Stark's Great Sword (Game of Thrones)
  Ijs, Ned Stark's Great Sword (Game of Thrones)

  Check out my youtube-kanaal op: www.youtube.com/therandomwoodworker voor meer content, zoals deze! Kijk ook eens op mijn blog op therandomwoodworker.com voor meer achter de schermen / foto's. Dus besloot ik om een ​​houten project als eerbetoon maken

 • Game of Thrones Halloween De partij nodigt
  Game of Thrones Halloween De partij nodigt

  Elk jaar heb ik op een Halloween party en proberen te komen met unieke uitnodigt. Dit jaar hebben we gekozen voor een Game of Thrones "thema. De uitnodiging bestaan ​​uit een geschilderde doos met decor aan de buitenkant. De binnenkant heeft een draa

 • Game of Thrones Homemade Pinball Machine
  Game of Thrones Homemade Pinball Machine

  Zelfgemaakte Game of Thrones flipperkast. Gemaakt van MDF hout, en delen van galvaniseert metaal. Volledig mechanisch. Ten eerste af alle, sorry voor mijn engels, im uit Argentinië en mijn moedertaal is Spaans, dus ik geprobeerd om het werk uit te le

 • Game of Thrones - Ik ben geen prinses, ik ben een Khaleesi - Free Cross Stitch PDF Pattern
  Game of Thrones - Ik ben geen prinses, ik ben een Khaleesi - Free Cross Stitch PDF Pattern

  Game of Thrones - Ik ben geen prinses, ik ben een Khaleesi Dit is een digitale PDF-bestand van een kruissteek patroon. U moet een PDF-lezer (zoals Adobe Reader) te bekijken of af te drukken het patroon te hebben. Het patroon bestaat uit: - Full kleur