Home > Foto Light Studio voor kleine reflecterende objecten zoals sieraden :) Goedkoop, Portable, gerecycleerd materiaal, en het beste van alles, het werkt echt !!!

Foto Light Studio voor kleine reflecterende objecten zoals sieraden :) Goedkoop, Portable, gerecycleerd materiaal, en het beste van alles, het werkt echt !!!

Tags:fotograaf
Advertisement

) Goedkoop, Portable, gerecycleerd materiaal, en het beste van alles, het werkt echt !!!

Vijf jaar na het leren hoe je mooie zilveren en bronzen sieraden, het openen van mijn eigen etsy winkel, de aankoop van een Paragon sieraden oven, alle tools, een OTT licht, en een Canon Rebel te maken, was ik eindelijk klaar om te investeren in een lichtbak aan de reflecterende kleine schoonheden goed te fotograferen. Ik googled 'maak een lichtbak', vond & toegetreden Instructables.com omdat ze hadden een aantal echt cool doe-het-zelf-boxes !! Ik lees alle van de super-grote projecten en zat te denken van het combineren van elementen van elk van de instructables om mijn eigen persoonlijke kubus te maken. Ik moest iets licht van gewicht en draagbaar, echt goedkoop, klein, functioneel, en had ik al gezegd echt goedkoop? Had ik de tijd om het te maken (mijn tijd is kostbaar!)? Zou het nemen veel ruimte in mijn winkel-art-ment (900 sq ft)? Zou ik neem het in de camper, zonder toegang tot veel ruimte? Kijkend naar de lijst van materialen, was er geen twijfel in mijn gedachten dat ik velijn zou verkiezen boven stof of papier, omwille van zijn unieke, mooie mogelijkheid om licht te verzachten. Ik ging over mijn dagelijkse taken en projecten en het perkament was in de achterkant van mijn hoofd, kon ik niet lijken te denken aan iets anders dan een velijn doos; dat is wanneer ik de lege melkkan rondzweven in de ruimte van mijn geest gevisualiseerd! Perfecte vorm! Ingebouwde velijn boven onder kanten! Lichtgewicht! Draagbaar met een stevige ingebouwde-fabriek gevormde handgreep! Gemaakt van gerecycled plastic! Klein genoeg om weg te stash zelfs in de camper! Ongetwijfeld was het een creatieve uitdaging! Ongetwijfeld zou het leuk zijn! Maar zou ik het doen? Zou het werken? Kon ik veroorloven? Zouden de mensen me uitlachen? 20 jaar vanaf nu, als ik ben 80 jaar oud zal ik de zorg of zelfs onthouden als ze dat deden lachen ?! OK! Mijn geest is opgebouwd, was mijn eerste instructable samenkomen recht voor mijn ogen-

BOVEN: Bronze vlinder medaillon gefotografeerd in de melkkan licht studio. Ik gebruikte een metalen embossing plaat en Goldie Bronze klei om het medaillon te maken. Patina: Vintaj "klei" en "oude bronzen" over de bovenkant van de bronzen vervolgens afgesloten met een metalen lak

Stap 1: Slap yo tiener-leeftijd zoon up 'kant het hoofd en ruk de melkkan uit de buurt van zijn mond.

) Goedkoop, Portable, gerecycleerd materiaal, en het beste van alles, het werkt echt !!!

Misschien moet je niet proberen dat een op home- gewoon vertellen de bodem-minder pit om te stoppen met het drinken uit de melkkan-EN zijn zonden zullen hem te weten te komen! lol; neem dan 2 lege melk of sap liter kannen, spoel ze dan (door je vaatwasser als je wilt-losser het label echt leuk).

Materialen die u nodig hebt:

 • 2 liter lege plastic melk, water of andere mat wit kannen
 • Een kleren pin of chip clip, of een van die kleine clippie kammen die u kunt gebruiken om je haar terug te trekken (gebruik je fantasie, wat je hebt rond dat een bungelende object zal houden zonder krassen)
 • Box mes of een scherp mesje
 • Schaar (geen gebruik maken van uw stof schaar, gebruik dan de junky-papier snijden paar)
 • Gebruikt Wenskaarten - in uw fav kleuren voor een achtergrond tegen uw object te fotograferen (computer papier werkt ook). Gebruik niet de degenen de kinderen gaf je voor moederdag, zal je ze naast cry- wanneer ze het huis verlaten, en je lopen over hen in de rommelige lade, ze zullen je huilen en je zult blij zijn dat je ze gered zijn, zelfs als het papier overloop wordt morsen uit de achterkant van de lade op en neer naar de volgende lade.
 • Double-plakband of u kunt rollen kleine buisjes van elke vorm van tape kleverige kant naar buiten
 • Marker als een permanente of wat dan ook zal in het teken van uw plastic kruik
 • Potlood

Hoeveel $ heb je tot nu toe besteed?

Advertisement

Related Articles

 • (Raam) handvat extensie voor kleine mensen en / of rolstoelgebruikers
  (Raam) handvat extensie voor kleine mensen en / of rolstoelgebruikers

  Dit instructable zal u tonen hoe je een (raam) te behandelen uitbreiding met een flexibele verbinding voor handvatten kun je niet gemakkelijk bereiken. Omdat mijn vriendin is iets kleiner dan ik en had altijd een stoel te gebruiken om te komen tot on

 • Quick Goedkope DIY LED Light Stick (voor Concert)
  Quick Goedkope DIY LED Light Stick (voor Concert)

  Dit is de makkelijkste manier om een ​​LED Light stok, die eruit ziet als een KingBlade creëren. Ik heb ongeveer 4 $ gezien ik gebruikte een aantal beschikbare schroot materialen die ik al heb. Dit is een erg lelijk werk en nog niet verfijnd. U kan d

 • How To Build An Artists Studio Voor minder dan $ 100
  How To Build An Artists Studio Voor minder dan $ 100

  Voor alle kunstenaars die er zijn die graag naar je eigen kleine ruimte om in te werken op uw creaties vrij van afleiding! Oke. Zoek een klein stukje land of duidelijk uit een hoek in je achtertuin. Niveau de grond, of in mijn geval breng een paar we

 • De Microwave: Een Kleur 3D-scanner voor kleine voorwerpen
  De Microwave: Een Kleur 3D-scanner voor kleine voorwerpen

  Heb je ooit wilde om 3D-scan van een knuffel, of een beetje keramische dinosaurus, of misschien een uil fluiten? Je weet wel, bij te dragen aan de volumetrische digitaal archief van de beschaving. Nou, ik heb goed nieuws voor u - alles wat je nodig h

 • 900 LED Light Panel voor video en fotografie // 360 graden rotatie
  900 LED Light Panel voor video en fotografie // 360 graden rotatie

  Dus, professionele LED-verlichting panelen zijn gek duur, het is stom. Ik presenteer u met mijn eigen (en binnenkort uw eigen) professionele verlichting paneel. Ik noem het pro omdat het niet zomaar een LED's bedraad. Het is 75 Watt 900 frisse witte

 • Radio Controlled Kabel Dolly voor kleine formaat camera's
  Radio Controlled Kabel Dolly voor kleine formaat camera's

  Met behulp van een aantal relatief eenvoudige constructie technieken en uit de kast RC onderdelen, kunt u een kleine, snelle, betrouwbare kabel dolly te maken om een ​​klein formaat camera te dragen, en krijg je beeldmateriaal als volgt uit: en dit:

 • Trekking Pole Monopod voor kleine Camera / Camcorder
  Trekking Pole Monopod voor kleine Camera / Camcorder

  Ik hou van het nemen van een heleboel foto's terwijl ik wandelen, maar mijn statief is een beetje te zwaar voor elke serieuze wandelingen en mijn gorilla-pod stijl statief duurt te lang op de juiste plek te krijgen en het is niet erg stabiel (ik zou

 • Foto Light Box - opvouwbaar en lichtgewicht
  Foto Light Box - opvouwbaar en lichtgewicht

  Als u nodig hebt om kleine objecten te fotograferen met een consistente lichtbron, is dit project is voor jou. Met goedkope materialen en een paar uur heb je een opvouwbare lichtgewicht lichtbak voor de camera of telefoon close-up foto's. Ik stel voo

 • Bouw een verticale aquaponic veggie & viskwekerij voor kleine yards en huizen
  Bouw een verticale aquaponic veggie & viskwekerij voor kleine yards en huizen

  Deze low-cost verticale aquaponic systeem kan groeien bladgroenten, kruiden en vis in te zamelen voor een klein gezin het hele jaar door, en het past in een 5 'van 3' ruimte. Sean Brady , de aquaponics projecten coördinator van het Centrum voor Duurz

 • Onderwater Camera behuizing voor kleine videocamera
  Onderwater Camera behuizing voor kleine videocamera

  Bouw zelf een goedkope onderwater videocamera huisvesting in ongeveer 2 uur met eenvoudige hulpmiddelen de meeste home winkels hebben. De behuizing is uitstekend geschikt om te snorkelen, kajakken, en andere oppervlakte avonturen. Ik ben er niet zeke

 • Geen Solder BMX Light mod voor onder $ 10
  Geen Solder BMX Light mod voor onder $ 10

  *BIJWERKEN* Ik heb nu nog een nacht - schot van de verspreiding van de LED, neem dan even te merken :) Ik heb dit idee in mijn hoofd voor een lange tijd, heb ik altijd al wilde het toevoegen van een geleid tot mijn BMX fiets veilig. Dus ik begon rond

 • Light Frame (voor Tekjocks fotografie Light Box)
  Light Frame (voor Tekjocks fotografie Light Box)

  Hier is de follow-up van mijn fotografie Light Box. Ik ben niet van plan om te werken op dit ene als het neer op wat de grootte tubing je krijgt zal bepalen welke maat hardware die je nodig hebt zal komen. Dus dit zal een zeer eenvoudige tutorial. Ik

 • Bouw een aangepaste weergave in LCD Studio (Voor G15-toetsenbord en LCD-schermen).

  Ok als je net hebt uw G15-toetsenbord en zijn zeer onder de indruk van de basis-schermen die met het kwam dan ik zal u door de basisprincipes van het gebruik LCD Studio om uw eigen te maken. Dit voorbeeld zal het maken van een scherm dat toont alleen

 • Mini TV voor kleine poppen en Littlest Pet Shops
  Mini TV voor kleine poppen en Littlest Pet Shops

  Hallo iedereen mijn naam is Janna! En vandaag zal ik je laten zien hoe je een mini-tv en op afstand te maken voor kleine poppen en Littlest Pet winkels! En maak je geen zorgen als het dosis niet kijken perfect beacuse zoals je kunt zien de mijne obvi

 • Geavanceerde Brushless Power Systems voor kleine elektrische scooters
  Geavanceerde Brushless Power Systems voor kleine elektrische scooters

  Stelling: Het is mogelijk om een zeer krachtige, efficiënte en lichtgewicht persoonlijke mobiliteit apparaat met behulp van hobby-grade apparatuur voor minder dan $ 400 te bouwen. Deze hoeveelheid kan aanzienlijk kleiner zijn, afhankelijk van de indi

 • Maak Space Materie! Tips voor kleine appartementen
  Maak Space Materie! Tips voor kleine appartementen

  Het leven in een grote stad betekent over het algemeen wonen in een kleine ruimte met een nog kleinere kasten. Het is een trade-off veel mensen bereid zijn om te maken, maar als je van plan bent goed en gebruiken wat je goed hebt, hoeft het niet om e

 • Maak een Macro Lighting Rig Voor Compact Cameras
  Maak een Macro Lighting Rig Voor Compact Cameras

  In deze 'How To' begeleiden Ik zal je laten zien hoe gemakkelijk het is om een ​​'Macro Lighting Rig' voor uw compact camera te maken. Kost minder dan £ 15 te maken, dit 'Macro Lighting Rig' is een uiterst nuttig stukje kit om toe te voegen aan uw wi

 • DIY Concrete Vibrator voor kleine Forms
  DIY Concrete Vibrator voor kleine Forms

  Hi guys - Ik was aanvankelijk enthousiast over het gieten jaar geleden, maar had weinig succes. Ik maakte een aantal zoete gloeilampen onlangs. Maar het was het lezen van de opmerkingen van CHENG Concrete die me echt aan het denken. Een groot deel va

 • DIY Nerf Mega blaster voor kleine kinderen
  DIY Nerf Mega blaster voor kleine kinderen

  Dit is een eenvoudige, goedkope, zelfgemaakte nerf mega dart blaster die ik heb gemaakt. Ik heb vergelijkbare eenheden die elite darts schieten voor mijn 2 jaar oude, die sterk genoeg gevaal om prime de reguliere nerf blasters gemaakt. Deze is ontwor