Home > Fietsframe winkel ontlasting

Fietsframe winkel ontlasting

Tags:meubilair
Advertisement

Fietsframe winkel ontlasting

Ik brak de derailleur hanger van een Trek 2200 na vele jaren van intensief gebruik. Dit gebeurde naar een terminal voorwaarde voor deze motor zijn. Kon niet brengen mijzelf om het te gooien na zoveel prachtige mijl - dus het zat om mijn garage. Gebruikt de bovenbuis en neer buis voor een ander project een paar jaar geleden, waarbij de achterste driehoek eenzaam in de hoek links. Ik besloot de driehoek zou een fatsoenlijke winkel kruk te maken, moest gewoon een paar stukken te maken en terug te winnen van een zadelbuis uit een andere reserve-fiets.

Stap 1:

Fietsframe winkel ontlasting

Firs stap knip de achterste driehoek. Deze fiets had al de bovenbuis en onderbuis geborgen, ik moest een snee dichter bij de buizen te maken. Dit gebeurde op een carbon buis fiets te zijn, met aluminium lugs.

Advertisement

Related Articles

 • Super wok van winkel ontlasting
  Super wok van winkel ontlasting

  lang voordat er Turkije friteuses of draagbare propaanbranders was had ik een idee voor roerbakken op feestjes of concert bumperkleven, met een paar van de gevonden voorwerpen dit kan snel worden gebouwd en heeft echt een heleboel toepassingen Stap 1

 • Bike Frame Triangle Chair
  Bike Frame Triangle Chair

  Dus een tijdje terug kwam ik over deze keurige oude Nishiki Mixte dat zag eruit alsof het de ongelukkige slachtoffer van een front-end botsing was geweest. De bovenbuis was gebogen en er slecht aan toe. Aanvankelijk dacht ik bij mezelf wat een geweld

 • Goedkope Opvouwbaar Workshop Kruk
  Goedkope Opvouwbaar Workshop Kruk

  ik nodig had deze kruk als mijn benen zou vaak moe van lange sessies van solderen en 3D-modellering en het binnenhalen van een keukenstoel was gewoon te lastig en ik wilde niet jicht en kopen zou dus ik gebruikten gewoon een aantal dingen wat ze make

 • Louche Foot-ontlasting. Loungen Comfy-ness Van Gevonden / gerecycled Stuff
  Louche Foot-ontlasting. Loungen Comfy-ness Van Gevonden / gerecycled Stuff

  Hier is een mooi klein krukje ik net gemaakt van vrije materialen, weggevangen of gevonden van laadbakken en vriendelijk give-manieren. Duurde slechts twee weekends. Ik bouwde deze om de bank in mijn tuin zomerhuis te passen. Het werd ontworpen voor

 • Winkel Kruk uit een oude Motorcycle Saddle
  Winkel Kruk uit een oude Motorcycle Saddle

  Ik heb de OEM zadel van mijn 2010 HD Crossbones zitten in de garage voor een tijdje nadat ik overgestapt uit het zadel voor mijn fiets. Het is een comfortabele stoel, maar ik voelde me altijd als ik was van plan om te vliegen van de achterkant van de

 • Fietsframe Polar Tracker
  Fietsframe Polar Tracker

  Welke beter om te maken uit een oude jongen BMX fietsframe dan een equatoriale stijl tracking-mount die kunnen worden gebruikt voor zonne-energie tot bijna 50% meer vermogen uit van een paar zonnepanelen te krijgen! De meeste zonne-trackers zijn ofwe

 • Pair o 'Ontlasting met een paar o' Gereedschap
  Pair o 'Ontlasting met een paar o' Gereedschap

  In dit Instructable zal ik laten zien hoe ik was in staat om een ​​paar van flatpack ontlasting op te bouwen uit een enkel stuk triplex, met slechts een paar eenvoudige elektrische gereedschappen. Dit project is betaalbaar (ongeveer $ 30), haalbaar d

 • Bouw een fietsframe
  Bouw een fietsframe

  Er is een groeiend aantal van de materialen en methoden die worden gebruikt om fietsframes te bouwen. Dit instructable is specifiek over het bouwen van stalen fietsen frames. MIG, TIG, gesjouwd en Fillet solderen zijn alle gangbare methoden voor het

 • Op zonne-energie, fietsframe Pottery Wheel
  Op zonne-energie, fietsframe Pottery Wheel

  Dit instructable zal u tonen hoe je een op zonne-energie pottenbakkersschijf kan bouwen uit een fietsframe! Stap 1: Ingrediënten Houd er rekening mee dat veel van mijn ontwerp keuzes op basis van beschikbaarheid. Beter ontwerp alternatieven zijn zeke

 • Halloween Project: Realisme toevoegen aan een winkel koopt Werewolf Mask!
  Halloween Project: Realisme toevoegen aan een winkel koopt Werewolf Mask!

  De meeste low-budget Halloween maskers en kostuums rechtstreeks gekocht bij een winkel hebben de neiging om een ​​plastic, kunstmatige kijken naar hen te hebben. Echter, hoeft u niet nodig om een ​​fortuin te besteden om een ​​extra vleugje realisme

 • Een eenvoudige fietsframe jig
  Een eenvoudige fietsframe jig

  Dit is een instructable voor het bouwen van je eigen fietsframe jig. Het werd ontworpen voor het verlijmen, lamineren monocoque frames, solderen en lassen. De mal staat warmte van lassen en solderen en het kan ook nemen veel misbruik en nog steeds re

 • Snel verwijderen van een winkel veiligheid Tag
  Snel verwijderen van een winkel veiligheid Tag

  Dus mijn buurman bestelde wat spullen online van een grote keten dept winkel, en toen die kwam had een security winkel tag op. Ze kwam naar me toe en vroeg of ik iets over het verwijderen van het zonder het activeren van de GPS-module en het vrijgeve

 • Pound winkel spin-art machine
  Pound winkel spin-art machine

  Hoi, In dit instructable ik ga je laten zien hoe je een eenvoudige, maar onderhoudende spin-art machine die is een geweldige activiteit voor kinderen (en volwassenen om eerlijk te zijn) maken Ik zag dit wordt gedaan in een workshop met een kleine mot

 • Hoe maak je winkel gekocht cookies karameliseren - yum!
  Hoe maak je winkel gekocht cookies karameliseren - yum!

  Store bakkerijen worden steeds beter in het maken van cookies zacht en taai, alsof ze naar huis werden gemaakt. Daarmee volgen ze recepten precies zoals geschreven. Echter, als het recept niet in slaagt om vergoedingen voor de omgevingstemperatuur, d

 • Desktop trebuchet uit fietsframe
  Desktop trebuchet uit fietsframe

  Hoe heb ik een desktop trebuchet (ook bekend als een tegengewicht katapult) van de achtervork van een fiets. Lijst van onderdelen: Een onbruikbare fietsframe (achtervork moet goed zijn). 4kg lood (twee 2kg duiken gewichten). 10mm bout of draadstang e

 • Bekleed een fietsframe met strips (of ander papier)
  Bekleed een fietsframe met strips (of ander papier)

  Soms zijn dingen komen gewoon bij elkaar als stukjes van een puzzel die je niet wist dat je aan het doen waren: Er was deze fiets had ik opknoping bijna een jaar op de muur van mijn kelder. Ik trok het uit van een hoop afval op de weg een keer en bra

 • Houtwerkplaats & Hobby winkel (de 3 van ons)
  Houtwerkplaats & Hobby winkel (de 3 van ons)

  Hallo allemaal, Kreeg vandaag wat tijd om wat foto's te schieten. Dit is mijn houtwerkplaats en hobby winkel. Het hout winkel is buiten en de hobby winkel is in een slaapkamer boven. Excuseer de rotzooi, maar ik figuur, beter om een ​​beetje rommelig

 • Onderdelen garage / winkel krukje
  Onderdelen garage / winkel krukje

  Ik stond in mijn garage de andere dag die ik had een geschikte plek om mijn botten te rusten, toen ik mijn kapotte motor delen van mijn oude Firebird bespioneerd. Dit kreeg mijn wielen een keerpunt en ik kwam met een plan om een ​​eenvoudige kruk sam

 • Reconditioneren van een winkel gekocht Fire Pit
  Reconditioneren van een winkel gekocht Fire Pit

  Hier in het westen, iedereen wil een vuurplaats hebben in de achtertuin. Ik denk dat het soort van ons herinnert aan het kamp vuurt onze baanbrekende voorouders zaten rond na een lange dag van de wagen rijden of paardrijden. Ze kunnen zo simpel zijn