Home > Fast attractie

Fast attractie

Tags:gereedschap
Advertisement

Fast attractie

Ooops, You Did It Again ... kloppen meer dan een doos van schroeven, moeren, naalden of soortgelijke magnetische spullen en je nodig hebt om zich te ontdoen van het bewijs in een haast. In het verleden, zou je een sterke magneet hebben gegrepen en vond dat het vreselijk vervelend om de magneet achteraf duidelijk kan zijn - en de kleine stukjes ijzer stof die onvermijdelijk de magneet zal dekken is bijna onmogelijk om volledig te verwijderen.

Dat was gisteren (of vorige lente aan ondergetekende). Voer de MagPick (& ​​Versie) dat ik wel een beetje in het afgelopen jaar hebben gebruikt, onder meer voor dingen waar ik zou normaal gesproken niet de zorg om een ​​magneet te gebruiken.

Stap 1: Supplies

Fast attractie

Ik probeerde verschillende combinaties van kunststof buizen en magneten, op zoek naar iets sterk en betrouwbaar, maar alle buizen die ik had in voorraad was ofwel een te kleine diameter voor een magneet van een geschikte kracht, of te groot voor wat verstandig en zou er was de kleine details van het afdichten van de ene kant plat zonder dat het krijgen van een zwakke afdichting (het duurt een beetje elke keer dat het pakt een bout of soortgelijke hameren).

Nadenken mijn opties, viel me op dat er een spuit bruikbaar zou kunnen zijn, dus ik testte de verschillende magneten bij de hand, voor de beste pasvorm in de spuiten en vond een magneet die vrij, zonder een enorme speling kon bewegen, in een 5 ml injectiespuit (11mm of 16/07 "binnendiameter, maar het is waarschijnlijk afhankelijk van wat er beschikbaar is). Afhankelijk van wat magneten je bij de hand hebt of kunt vinden in een winkel, kunt u een verschillende grootte nodig hebt, maar je moet ter plaatse uit om te controleren dat.

Regelmatige spuiten komt in twee belangrijke types (plus een groot aantal gespecialiseerde degenen, die onbelangrijk hier), die met een rubberdop als de verzegeling van het stempel en de iets goedkopere wanneer de afsluiting is een integraal onderdeel van de (nylon) plunger . Voor dit project, moet u ofwel het rubber bedekte soort, of u kunt een modificeren met een nylon zegel, als je wilt naar een (zeer) weinig op te slaan of kan het bezit komen van de andere soorten niet.

Benodigde materialen::

 • 1 Spuit (of krijgen een paar, ze zijn handig voor een heleboel dingen)
 • 1 cilindrische neodymium magneet (of een paar platte types disc), als met spuiten en chocolade, een is nooit genoeg!
 • Een kort stukje draad of iets dergelijks, bij voorkeur de "rubber" bedekt verscheidenheid - ongeveer 7..10cm (3..4 ")
 • Lijm die nylon (contact cement of sommige vormen van Cyanoacrylate- / Superlijm) kan binden

Benodigd gereedschap

 • Side cutter (bij voorkeur flush snijden), maar kan worden vervangen door grote schaar of, als u denkt dat u te veel vingers een box-cutter zal genezen dat.
 • Een boor iets groter dan de grootte van uw draad
 • Schuurpapier rond 220..400 korrel, een nagelvijl of een soortgelijke boete cutting file
 • Een lichtere, of een kleine directe warmtebron die kunnen smelten en vormen nylon (zoals een hot-mes)

Desgewenst kan een klein stukje van PTFE bedekt bakpapier of een schilders (staal) spatel voor het vormen van gesmolten nylon

Stap 2: Het wijzigen van de buitenkant van de Spuit

Fast attractie

Het bedrijf eind van een injectiespuit, waarbij een injectienaald gewoonlijk gemonteerd moet worden ingekort en gesmolten gesloten, zo vlak mogelijk en volledig afgedicht. Weet Verwijder de zuiger alvorens verder te gaan met dat!

Ik realiseerde me dat ik verderop in de penpunt zou hebben gesneden, een beetje meer dan de helft van wat je ziet in de tweede pic (oranje) te krijgen, want het was een beetje van het werk, in een poging om de overtollige gesmolten nylon bewegen.

In de laatste foto (blauw), zie je het eindresultaat. Helaas, ik heb maar twee armen, beiden druk bezig om het eindresultaat te krijgen, dus ik heb geen foto's van het proces, maar het is simpel: Verhit de resterende deel van de penpunt, maar wees voorzichtig om het niet te vuur en vlam zetten (klap het uit als dat gebeurt), en het gebruik wat je hebt bij de hand om de nylon verplaatsen naar het einde te sluiten en maak het plat (licht conische echt waar) als de rest van de "platte" deel van de spuit - ik gebruikte het lichaam van de lichtere (voorzichtig) om het "lava pit", maar iets dat de gesmolten nylon niet zal binden aan zal doen herschikken. Het stuk bakpapier genoemd, aangelegd op een vlakke ondergrond, zal helpen bij afvlakking, hoewel ik niet gebruiken, want het uitgespeeld goed genoeg.

Welke methode je ook gebruikt, hoeft gesmolten nylon niet te krijgen op uw cijfers of een blote huid. Het zal de neiging zich vast te klampen aan en je misschien een nare brandwonden te krijgen!

Stap 3: Bevestiging van de Magneet

Fast attractie

Montage van de magneet aan de zuiger is een snelle baan, als je de rubber bedekte variëteit. pop Net buiten de dop en zet het in je materiaal bak voor een toekomstig project.

Als u de soort waar de afdichting integraal deel van de plunjer, dient u de diameter van de afdichting te verminderen, zodat de zuiger vrij kan bewegen zonder wrijving.

Dat weggedaan, maal het einde van de plunjer en de magneet op de bijpassende oppervlakken, het ontvetten en opruwen van het materiaal voor een betere hechting.

Wanneer u de magneet te lijmen aan de zuiger, wees voorzichtig om hen afgestemd / gecentreerd krijgen, meer nog, als de magneet is een strakke pasvorm, in de loop van de spuit,

Zorg ervoor dat de lijm is volledig ingesteld voordat u het testen!

Stap 4: Montage A "Retractor" Loop

Fast attractie

Als de lijm is ingesteld, .. Om het gemakkelijk maken om met één hand te gebruiken, moet u een lus toe te voegen voor het opheffen van de zuiger.

Ik gebruikte een beetje draad bedekt met een rubberachtig "isolatie" laag. Dit soort draad wordt meestal gebruikt voor het verzorgen van planten. Iets anders gaat - plastic of leer kan ook worden gebruikt.

Boor een gat, iets breder dan de draad diameter, recht onder de platte kant dat je duwen op de spuit. De plunjer heeft een kruisvormige steel en boren door de ~ 1mm nylon is geen big deal, kunt u de boor draai er doorheen met je blote handen (ik deed - het was sneller dan te gaan halen de juiste tool).

Rijg de draad door het gat en maak een lus formaat voor de vinger die u wilt gebruiken en draai de uiteinden. Knip de draad en buig scherpe einden naar het midden van de steel.

Als u een ander materiaal koos, kunt u lijm of een knoop om het te laten gebeuren moet.

Stap 5: U bent klaar ... Nou bijna

Fast attractie

Dit was het einde van dit project tot ik besefte dat het niet zeer goed gedroeg zonder kraag. Ik had gedacht dat ik misschien kon wegkomen zonder het, maar wat je ook te bemachtigen zullen een zeer sterke neiging om te reizen langs de buitenkant van het vat te hebben, als je de magneet trekken.

Kostte me wat tijd om geschikt materiaal voor dit vinden, maar ik had nog steeds plezier ermee - Oh hoe onthullend het was om dergelijke bedragen van vervelende pak uit een enkele slag te boven mijn bureau.

Stap 6: Voeg een kraag

Fast attractie

Ik had een te gaan met dunne plastic PET van enkele sales verpakkingsmateriaal, maar het was te dun en kon niet tegen de kracht.

Na graaien door mijn verzamelde schatten (die mijn SO respectloos call "onzin"), belandde ik met wat plastic uit een ringband cover, het was 0,8 mm dik en had precies de juiste hoeveelheid van stijfheid voor het doel.

I tekende en snijd een schijf nabij 30 mm in diameter en met binnenkant gat iets kleiner dan de buitendiameter van de injectiespuit (omdat het moeilijk om het gat kleiner), en gebruikt schuurpapier rond een pen lichtjes wond, te verbreden naar past stevig op de syringe.Finally, ik verhit de randen (heel voorzichtig) om ze te polijsten, maar het was alleen voor visuals.

Ik had verwacht dat de kraag op de spuit te lijmen, maar omdat het zo'n een strakke pasvorm, ik hield het VN-gelijmd, om de beste positie te vinden en het is nog steeds niet gelijmd. Moet het worden te los op een bepaald punt, contact cement, kan een splash van RTV silicone of zelfs een beetje van de smeltlijm worden toegevoegd.

Na gebruik te hebben gemaakt van de MagPick (TM) voor een groot aantal banen - van het zoeken naar weggelopen noten, het sorteren dozen met kleine vakken vol met schroeven en dergelijke, waar de ruimte nodig is voor een tussenliggende schroef grootte en dergelijke, ik schat dit meer en meer elke keer als ik het gebruiken.

Vermijd bloeden vingertoppen van scherpe puntige schroeven en doen het veel sneller dan met je blote handen - de meeste vakken kunnen hun inhoud verplaatst naar een andere in een paar milliseconden (geven of te nemen) - met blote handen, zou het een stuk langer duren, en omvatten luid uitingen van de derde soort;)

Stap 7: Aaand genieten

Fast attractie

Dus ... Hier is je nieuwe (Omni-) fix - Just Say Yes!

Als u dit punt, dankzij bereikt, wordt uw bedrijf zeer gewaardeerd en hoewel dit misschien nog lijkt duister voor u, heeft de efficiëntie verbaasde me bij verschillende gelegenheden en ik weet zeker dat het heeft nog meer toepassingen dan wat ik tot nu toe heb ontdekt.

En het is zo verdomd goedkoop te maken - misschien maken meer dan één. De meeste van je creatieve vrienden kan het nuttig vinden en we houden allemaal van een geschenk dat ons laat zien dat iemand geeft om ons :)

Mogelijke verbeteringen:

Een methode voor het "intrekken op Squeeze", alsof ik op een aantal "bijensteek sukkels" hebt gezien zou vinger vermoeidheid verlichten als op grote schaal gebruikt, in combinatie met een lichte veer terugkeer, is het meest behulpzame verbetering die ik kan bedenken.

Visueel ... Gebruik een dunwandige koperen buis, met een vlakke bodemplaat vastgebonden op, alle gepolijst om te schitteren als goud - mahonie zuiger die stoom punk sfeer misschien.

Andere dingen ... Zeg jij het maar.

Als correctie, als je er een te maken, plaats dan een foto van het, ik zou graag om te zien in welke richting ga je bent te nemen en wat je gaat gebruiken voor.

Advertisement

Related Articles

 • Fast & woedend wisselkoers tracker met ESP8266 Espresso Lite V2
  Fast & woedend wisselkoers tracker met ESP8266 Espresso Lite V2

  Geïnspireerd door een vergelijkbare weekend project , heb ik besloten om mijn programmering koteletten te testen om een eenvoudige / quick & dirty / fast & woedend project dat gebruik maakt van bouwen ESP8266 espresso Lite V2 boord om externe JSON

 • Mechanical Hand met alleen fast food rietjes - Straw Builder Project # 1
  Mechanical Hand met alleen fast food rietjes - Straw Builder Project # 1

  Straw Builder Project # 1: Mechanical Hand met alleen fast food rietjes Zoals met elk van mijn stro projecten, kun je trots zijn op het gebruik van vrij beschikbare materialen. In tegenstelling tot andere constructies speelgoed, de bevestiging proces

 • PICAXE Projects # 1: Het maken van Fast Printed Circuit Modules
  PICAXE Projects # 1: Het maken van Fast Printed Circuit Modules

  Experimentele printplaat modules kunnen snel en vrij gemakkelijk worden gemaakt. Zij hebben het voordeel dat ze meer dan tweemaal zo snel te bouwen dan een aangepaste printplaat. Ze zijn ook gemakkelijk te testen in een breadboard. De modules die hie

 • How To Voer Forbes Teach Me Fast Contest
  How To Voer Forbes Teach Me Fast Contest

  Wat is de coolste en meest interessante wat je kan uitleggen in een video van 30 seconden of minder? We willen weten - en om uit te vinden Instructables is samen te werken met Forbes voor de Teach Me Fast Contest! Om deel te nemen moet je een 30-seco

 • Het maken van Rigid vormen met Fast-Cast Urethanes

  Ideaal voor kleinere modellen / vormen met een vlakke zijde, fast-cast urethanen schaal gebruikt vanwege hun gebruiksgemak, lage kosten en snelle vormlostijden. Echter, het gebruik ervan vereist een zorgvuldige toepassing van lossingsmiddelen. Om te

 • Runzas Nebraska Fast Food Het is Runzatastic!
  Runzas Nebraska Fast Food Het is Runzatastic!

  Ik ben opgegroeid in Nebraska, en Runzas waren een school nacht nietje in veel huizen. Ik denk dat ze een Germaanse achtergrond, en aangezien we zijn Ierse en Scandinavische ik kreeg alleen maar om deze hand te hebben gehouden delicatesse toen ik ate

 • Fast n Fancy Hot Gevlochten Crescent Sandwich
  Fast n Fancy Hot Gevlochten Crescent Sandwich

  Deze heerlijke FAST n EASY hot gevlochten broodje indruk zal maken op je vrienden en winnen over uw vijanden. Uw bedrijf zal zweren dat ze nooit zou kunnen maken een mooie vlecht als de uwe! Ha. U kunt zowel lachen zelfvoldaan of schenken ze de url v

 • Fast-track uw Disney Trip
  Fast-track uw Disney Trip

  Wacht op een minimale lijnen, sparen een dubbeltje, ontdek de verborgen geheimen. Deze gids voor de meest magische plek op aarde deelt de familie geheimen voor een top-notch vakantie. In het algemeen is deze gids is meer gericht op de grote kinderen

 • SPYDRINKZ Bekerhouder / oplader turn A Fast Food Bekerhouder in een telefoon oplader!
  SPYDRINKZ Bekerhouder / oplader turn A Fast Food Bekerhouder in een telefoon oplader!

  De SpyDrinkz project is alles over mobiele telefoons-verstopt ze in fast food bekers voor het maken van discrete gesprekken op elk moment op elke plaats. Maar wat is een gadget zonder stroom? Deze vermomd bekers zullen werken des te beter met een ver

 • Zelfgemaakte fast food hamburger goedkoop.
  Zelfgemaakte fast food hamburger goedkoop.

  Had bijna een hartaanval toen ik zag dat de prijs van fast food laatste tijd. Ik besloot om niet alleen een maaltijd goedkoper, maar een beetje gezonder te maken. Je krijgt een heerlijke hamburger en een berg van popcorn aan de kant dat zal je smeken

 • Fast and Furious Boekenkast
  Fast and Furious Boekenkast

  Terug in augustus 2015 My store manager bij The Home Depot benaderde me vragen om mijn hulp met een vrijwilligersproject. Voordat ik zelfs een kans om ja of zeggen had geen aan het, deelde hij me dat hij al het volk was voor die vertelde dat ik het z

 • Paleo Fast Food For Cavefolks on the Go
  Paleo Fast Food For Cavefolks on the Go

  Het Paleo dieet is zeer populair. De meeste Paleo lijners melden lichaamsvet verlies evenals voordelen voor de gezondheid of de vrijheid van chronische gezondheidsproblemen. Het is gemakkelijk om Paleo te gaan, maar uiteindelijk in deze moderne werel

 • Dessert dat eruit ziet als Fast Food!
  Dessert dat eruit ziet als Fast Food!

  Heb je wel eens gekeken naar een hamburger en wenste dat het een fluitje van een cent? Nou, als het antwoord was ja, dan heb je aan het juiste Instructable. In dit Instructable, leer je een leuke dessert (dat gebeurt veganistisch en vrij van kunstmat

 • Fast Food - Gezond Burger
  Fast Food - Gezond Burger

  We leven in een maatschappij die tegen de klok, met andere woorden, in deze maatschappij hebben we geen tijd te verliezen. En vaak consumeren we fast food. Maar, wat is het probleem? Het probleem is dat dit voedsel isnt zeer voedzaam, en als we eten

 • Hoe kunt u uw Everything bouwen Really Really Fast
  Hoe kunt u uw Everything bouwen Really Really Fast

  Een paar jaar geleden schreef ik een kort document over methoden voor het snel vervaardigen van onderdelen van mechanische systemen recht Hoe tem je een robot te bouwen Really Really Fast. Het werd verzorgd in de richting van de studenten in het MIT

 • Fast & Easy Simon spel
  Fast & Easy Simon spel

  NO Jumpers! Geen draden! NO solderen! NO Breadboard! Outside-the-box denken. Dus wil je heel snel te pronken met je micro-controller in overleg met een aantal add-on randapparatuur modellen, voor vrienden of familielid op hun weg ... Zet samen deze F

 • Carpenters Level met alleen fast food rietjes - Straw Builder Project # 2
  Carpenters Level met alleen fast food rietjes - Straw Builder Project # 2

  Straw Builder Project # 2: Carpenters Level met alleen fast food rietjes Hey! Laten we bouwen iets simpels vandaag. Een Carpenters Level is een snelle en eenvoudige tool te bouwen. Je zult zelfs vinden deze tool handig wanneer we onze all stro Trebuc

 • Niet zo snel, fast food stijl, Zelfgemaakte Frieten
  Niet zo snel, fast food stijl, Zelfgemaakte Frieten

  Oooh mijn kinderen houden van french fries! Ik ook. Ik heb eindelijk de kunst van friet maken in mijn eigen keuken. Stap 1: Getting Ready Wat je nodig hebt: Een zak aardappelen (ik was het maken van frieten voor 5 personen, dus ik waarschijnlijk gebr

 • Trebuchet Catapult met alleen fast food rietjes - Straw Builder Project # 3
  Trebuchet Catapult met alleen fast food rietjes - Straw Builder Project # 3

  Video Link van Trebuchet in actie: http://youtu.be/y33fps70F4o . Ongeveer 15 'schoot de overkant van de gang. Tijdens de Middeleeuwen, een Trebuchet was de ultieme belegering wapen. Laten we eens kijken of we een aantal van zijn basisfunctionaliteit