Home > FabLamp verstelbare karton bureaulamp

FabLamp verstelbare karton bureaulamp

Tags:karton
Advertisement

FabLamp verstelbare karton bureaulamp

De lamp is ontworpen als een onderdeel van mijn Architecture studio project. Ook, dit is mijn eerste project op Instructables :)

Het kan worden gemaakt van 1.5mm golfkarton, of, nou ja, wat plaatmateriaal je je handen op kan leggen ... (karton kan worden gerecycleerd uit pizzadozen.) Delen kan worden gesneden met een laser cutter, karton mes of een x -acto mes / schaar.

In elkaar te zetten, dan heb je drie M6 bouten, bij voorkeur met gevleugelde noten, en een standaard gloeilamp armatuur met kraag noten nodig. Ik gebruikte een goedkope E27 armatuur. Om kantelen te voorkomen, gooien in een handvol munten -of wat gewicht je hebt rondslingeren op uw desk- in het onderste vak. Het onderste deel is nog niet klaar, het heeft wat lijm in elkaar te zetten. Dit is een ontwerp in het proces, ik geüpload hier om enkele reviews hebben, dus voel je vrij om het te bekritiseren!

WAARSCHUWING! Use bollen ONLY, STANDARD bollen kunnen oververhitten EN BRAND!

Stap 1: Het snijden van de onderdelen

Download eerst de PDF of DXF-bestand. U kunt gebruiken om direct gesneden met een laser cutter, of afdrukken en overbrengen naar uw vel materiaal. Het A1-formaat, zodat u kunt herschikken om uw apparatuur te passen.

Advertisement

Related Articles

 • Verstelbare PVC bureaulamp
  Verstelbare PVC bureaulamp

  Dit is mijn eerste Instructable, ik zal proberen om alles zo goed als ik kan uitleggen. Ik wilde een bureaulamp dat de batterij wordt gevoed en was niet al te groot te maken, op deze manier is het draagbaar en kan vrijwel overal worden gebruikt. Ook

 • Robot Voice Modulator
  Robot Voice Modulator

  Dit is een eenvoudig te gebruiken apparaat dat je eigen menselijke stem omgezet in een superieur robot stem te bouwen. Het bevat ook een aantal zoete functies, zoals een audio-in-aansluiting, zodat u kunt aansluiten op al uw favoriete instrumenten, m

 • Kartonnen bureaulamp
  Kartonnen bureaulamp

  Karton lijkt misschien een vreemde materiaal voor een bureaulamp, maar met een lage warmte-LED-lamp deze 15 "lamp de hele nacht in glorieuze maker stijl kan schitteren. Het is licht, het is stevig en het is flat-pack. Wat is er niet om lief te hebben

 • Verstelbare Ski en Fietshelm Mount voor LED zaklamp
  Verstelbare Ski en Fietshelm Mount voor LED zaklamp

  Als je mijn vorige gekenmerkte instructable hebt gezien, weet je dat ik graag heldere LED-lampjes die zijn helm te monteren maken. Ik dacht dat mijn laatste was vrij goed, en op het moment dat het was de beste helm gemonteerde fiets / ski licht dat i

 • Led bureaulamp
  Led bureaulamp

  Hoi, Hier kun je zien hoe ik mijn bureaulamp. Wat je nodig hebt: - Houten plaat - Led strip 1 meter - Karton, staal, aluminium, kunststof plaat - lijm - puzzel - Switch als je wilt - soldeerbout stemmen worden op prijs gesteld! Stap 1: Het zagen van

 • Verstelbare Kartonnen Lampshade (Helmet)
  Verstelbare Kartonnen Lampshade (Helmet)

  Mijn vierde instructable, en een deel van een voortdurende reeks van kartonnen meubels / voorwerpen / verkenningen Ik ontwikkel bij Terra Politica . Dit is mijn ontwerp voor een verstelbare papier en karton lampenkap roep ik Helm (sommigen noemen het

 • Geautomatiseerde bureaulamp

  Hey guys! Dit is mijn eerste Instructable, en ik doe het invoeren in de First Time Auteur wedstrijd, dus als je het leuk vindt kunt u stemmen voor mij. Dank je! Dit is een Instructable dat zal je leren om een ​​automatische bureaulamp dat gaat brande

 • Bureaulamp gemaakt van oude sanitair beetjes
  Bureaulamp gemaakt van oude sanitair beetjes

  Een verstelbare bureaulamp gemaakt van oude koperen buis. Met behulp van compressie gewrichten die alleen met de hand vast middelen die de gewrichten kunnen worden verplaatst als nodig is om het licht te positioneren zijn. Het heeft een 12 volt dichr

 • USB Powered Karton Laptop koeldienblad
  USB Powered Karton Laptop koeldienblad

  Deze laptop koeldienblad is een eenvoudige manier om wat het gebruik van karton te krijgen als u downloaden, uploaden, buffer, en planten play tycoon. Hoewel het een beetje snijden en taping intensief. Stap 1: Alle verschillende spullen die je nodig

 • DIY hoogte verstelbare tafel (voor minder dan $ 70)
  DIY hoogte verstelbare tafel (voor minder dan $ 70)

  Voor een lange tijd wilde ik een in hoogte verstelbare tafel in mijn kantoor aan huis. Helaas kon ik geen Instructables of andere doe-het-gids die stond me toe om een ​​in hoogte verstelbare tafel gemakkelijk en goedkoop te maken. Dus, heb ik beslote

 • Simple Karton Pencil / Stationair Holder
  Simple Karton Pencil / Stationair Holder

  Zeer gemakkelijk 20 min weekend project. materialen: Karton Schaar Pen potlood Heerser Masking tape / Schilderij tape (ik gebruikte de laatste) Stap 1: Teken een vorm die u wenst, dat is makkelijk te maken (een met hoeken niet afgerond zou het gemakk

 • Karton Hovercraft: powered by you!
  Karton Hovercraft: powered by you!

  In deze Instructable zal ik laten zien hoe je een hovercraft die is gemaakt van volledig karton, een dunnere maar stevig verscheidenheid van karton te maken. Het is heel makkelijk te maken en geweldig om wedstrijden met hebben, geef elke persoon een

 • Gerecycleerd karton flessenstop
  Gerecycleerd karton flessenstop

  Kartonnen draaien op de draaibank. Ik had een snelle project na een mislukte groter project. Dit begon als een experiment, maar ik moet zeggen dat ik hou echt van de uitstraling van het! Ik niet zeker of een andere kartonnen project is in mijn toekom

 • Maak een Last-Minute Lawn Game van karton
  Maak een Last-Minute Lawn Game van karton

  Dus gisteravond zag ik dit instructable, maar wist dat ik geen tijd om te maken dat voor de Fourth of July had. Ik had een stuk karton liggen hoewel, die de basis voor deze (hopelijk) tweezijdige grasveld spel dat werd gemaakt in minder dan 30 minute

 • Ruimteschip voor kinderen fold-staat gemaakt van karton
  Ruimteschip voor kinderen fold-staat gemaakt van karton

  Een dag op het werk hebben we een levering van een aantal items ontvangen in twee grote dozen, dus ik heb besloten om een ​​ruimteschip voor mijn vriend's kleine jongen te maken en nam de lege dozen naar huis. Ik was echt enthousiast over dit kleine

 • Karton "Kaart" table
  Karton "Kaart" table

  Dit hele idee begon als een project voor school. We moesten een recycling project waren we alleen gebruikt gerecyclede materialen te doen - we konden materialen die we al in het bezit te gebruiken of werden gegooid. We konden niets aan te schaffen. D

 • Super Simple Verstelbare LED Driver of Laser Driver

  Maak je eigen stuurprogramma voor uw LED of laserdiode, schema is super eenvoudig op slechts 2 componenten LM317 voltage regulator en verstelbare trim-pot 50 ohm. De LM317 zal de huidige regulator, met trimpotmeter we Gona zetten het verlangen actuee

 • Bureaulamp
  Bureaulamp

  Dit is een bureaulamp, dat is geweldig project om je vaardigheden op te bouwen. Dit is een geweldige ontwikkeling van vaardigheden activiteit. Dit is een lamp die kan worden veranderd om bijna elk ander ontwerp, het bevat aluminium en hout voor een b

 • The Magnificent Mendel Prusa Power Supply Verstelbare Cradle Mount (aka MPPSACM)
  The Magnificent Mendel Prusa Power Supply Verstelbare Cradle Mount (aka MPPSACM)

  Groeten Alle, De lat voor uw RepRap 3D printen gemak, gemaakt op het San Jose TechShop , op Laser # 1, de "Magnificent Mendel Prusa Power Supply Verstelbare Cradle Mount"! MPPSACM voor kort. Voor alle duidelijkheid, ik heb het op TechShop! Gebru