Home > extra sterk neusdouche

extra sterk neusdouche

Tags:gezondheid
Advertisement

extra sterk neusdouche

Wanneer u een verkoudheid of griep u spoelen uw neus met zout water, en je over het algemeen een positief gevoel over zich, maar het kan nog sterker werken? Dit is voor jou.

Haat het spoelen van je neus? Probeer het niet, zou je het zelfs nog meer haten.

waarschuwingen:

 • Ik ben geen arts, dan heb je het te doen op uw eigen risico.
 • Ik weet niet of het werkt met een allergie. Waarschijnlijk niet.
 • Tot nu toe heb ik het alleen met middelgrote congestie, ik heb geen idee wat er gebeurt als je het met zeer sterke congestie. (Ik zal het proberen volgende keer dat ik heb er een.) (Ik zal waarschijnlijk een hekel aan: D)
 • Ik heb het niet geprobeerd met kinderen.
 • Doe het niet als je allergisch voor knoflook bent!

In principe is de truc is om een ​​beetje knoflook sap twee druppels toe te voegen aan uw zout water, misschien. Als u een sapcentrifuge je zou het te gebruiken, heb ik geen een sapcentrifuge en gebruik een staafmixer. Met een beetje geduld en stinkiness de knoflook sap kan worden verkregen met een knoflookpers ook.

Dus dit is wat ik doe:

 • Kies een klein teentje knoflook en als ik niet één take helft of een derde van een normaal formaat één (ik neem aan dat je weet wat een klein teentje knoflook eruit ziet), schil het en zet het in een mengkom.
 • Neem mijn neus spoelen tool, vul het met warm water en giet het water in de mengkom ook.
 • Zet de hoeveelheid zout die ik meestal zou gebruiken in de neus spoelen tool.
 • Pureer de knoflook in het warme water. Ja, het maakt schuim, dit is normaal.
 • Giet de knoflook-water door een zeef te ontdoen van de vezel, in een kleine container die nuttig is voor het gieten.
 • Giet de fiber-vrij (ish) knoflook-water in de neus-spoelen gereedschap en spoel neus.

Je neus zal nadien worden uitgevoerd en zal binnenkort vrij zijn, in ieder geval veel beter dan bij gewone neus spoelen. Als je niet kan uitstaan ​​de kans groot dat je te veel knoflook gebruikt. Probeer de helft van het bedrag dat de volgende keer!

Advertisement

Related Articles

 • Zelfgemaakte BB / Dart Gun (Zal insluiten een gewone paperclip 2 "in ballistiek gel)
  Zelfgemaakte BB / Dart Gun (Zal insluiten een gewone paperclip 2 "in ballistiek gel)

  Groeten! Ik had zin om dit project in te dienen voor een tijdje, maar de "Launch It!" projectiel uitdaging - ik heb nog nooit in staat om een ​​uitdaging voor het te voeren geweest! - Duwde me over de rand. En dan te bedenken dat ik bijna niet t

 • DIY Intelligent Autonomus Robot (Electronic Pet) / w Arduino
  DIY Intelligent Autonomus Robot (Electronic Pet) / w Arduino

  Ik hou van elke vorm van robots in het bijzonder de autonomus of intelligente robots, die een beetje meer intelligentie dan het ontwijken van obstakels hebben. Dus besloot ik dat ik mijn eigen goedkope intelligente robot die een ingebouwde camera, af

 • Reparatie Beschadigde Power Tool Cord
  Reparatie Beschadigde Power Tool Cord

  In een moment van onachtzaamheid en dagdromen, ik maakte een grote winkel veiligheid fout en liep over het netsnoer van de macht schaafmachine tijdens het gebruik. Ik sloot snel de stekker uit het stopcontact, voordat u de puinhoop die ik had gemaakt

 • Hoe maak je een Laptop Case / Bag Maak uit een oude Wetsuit
  Hoe maak je een Laptop Case / Bag Maak uit een oude Wetsuit

  Ik ben een surfer die de neiging heeft om extra wetsuits en surfplanken, zodat al mijn vrienden kunnen leren verzamelen! In dit te doen, heb ik verzamelde een paar te veel, en sommige zijn wayyyy verder dan een permanente date met de vuilnisbak. De l

 • Geautomatiseerde / Voice Activated Cat Feeder
  Geautomatiseerde / Voice Activated Cat Feeder

  Ik voer mijn kat meerdere malen gedurende de dag. Als ik zou het hoofd de deur uit, zou ik vaak merken dat haar bakje leeg was. Ik wilde de mogelijkheid om haar snel en gemakkelijk te voeden elk moment nodig is. Ik heb meerdere Amazon Echos (Echoes?)

 • Leather Patchwork Tafelloper
  Leather Patchwork Tafelloper

  Deze leer tafelloper wordt gemaakt met behulp van contactlijm om stukken van leer op denim steun van een paar oude jeans steken voordat het stikken van de stukken naar beneden. Dit is een redelijk basic naai-project, maar ik neem aan dat je weet hoe

 • Koto's Mallet van Kyousougiga
  Koto's Mallet van Kyousougiga

  Net als elke goede nerd, ik heb mijn geeky passies. Een daarvan is cosplay, een hobby waarin mensen slaaf van onze favoriete fictieve dingen tot leven te brengen. Toen ik voor het eerst een van de hamer wapen in de show Kyousogiga zag, wist ik dat ik

 • Draad gewikkeld lederen draagriem
  Draad gewikkeld lederen draagriem

  Ik heb een kleine obsessie met camera's, ook, een iets kleinere obsessie met filmcamera's. Mijn favoriete camera Lubitel 166B . Het is een medium formaat camera, dit in feite betekent het heeft een grote beeldgebied om foto's te maken, met behulp van

 • Beweegbare Action Figure Building System
  Beweegbare Action Figure Building System

  Maak een aangepaste action figure cadeau: een 'Bouw je eigen model Woman "kit, met magnetische gewrichten, afwasbare verf en een vacuüm gevormde verpakking. Ik heb het maken van een paar van het portret van fashion dolls (denk 'Barbie stijl "pop

 • koffie siroop
  koffie siroop

  Er is een bepaalde Amerikaanse midatlantic eilandstaat thatclaims naar de oorspronkelijke thuisbasis van koffiemelk zijn, kan ik niet dat bevestigen, maar koffie siroop is avialable in severel midden- en Noord-Atlantische staten. Mijn grootmoeder maa

 • Hoe om mash-up van uw speelgoed met Lego en sugru!
  Hoe om mash-up van uw speelgoed met Lego en sugru!

  Opnieuw uit te vinden en reimagine je speelgoed te gek en hilarische mash-ups te maken! We hebben u laten zien de grote dingen die lego en sugru kunnen doen voordat - zodat u uw speelgoed te combineren - maar we hebben al wat meer te spelen en nu heb

 • Elastic Band wierp Helicopter
  Elastic Band wierp Helicopter

  Dit is een stuk speelgoed ik gebruikt om te spelen met als een kind. Het was altijd een goedkoop plastic die ik kocht, maar dacht dat het makkelijk genoeg te maken zou zijn, dus gaf het een gaan. Het is duidelijk dat je kunt spelen met het ontwerp, a

 • Epic Fail plastic fles Purse
  Epic Fail plastic fles Purse

  Ok, dus dit project niet helemaal, absoluut niet, omdat het nog steeds een beetje bleek. Echter, ik had net te geven op de lijst van mini-rampen die samen ging met dit project, waarvan de meeste had voorkomen kunnen worden met kleine vooruitziende bl

 • DIY: Macrame Kruiken van de Metselaar
  DIY: Macrame Kruiken van de Metselaar

  Ik ben absoluut verliefd op opknoping decor en het is een pluspunt als het te functioneel! Mason potjes (! Of pot) zijn multifunctioneel en zien er leuk - dus hier is een super eenvoudige tutorial om je te leren hoe ze ophangen en er gebruik van make

 • De rugzak swing
  De rugzak swing

  Het is leuk om buiten te zwaaien als de zon schijnt, maar het is jammer dat er geen swing overal. Wat als we konden slingeren overal waar we willen? Zou dat niet leuk: het lopen, zie je een mooie boom, neem je swing out, zet het in de boom zitten en

 • Het verbeteren / Bevestiging My Cassette Mp3 Adaptor
  Het verbeteren / Bevestiging My Cassette Mp3 Adaptor

  Hallo! Als u ooit een van deze converters hebt gebruikt dan weet je dat ze zijn kwetsbaar en als u of een passagier te rukt, zijn vrij veel game over. Ik werd geconfronteerd met een terugkerend probleem van deze dingen te breken, krijgen sloeg in de

 • Off-Grid Comm Hub Geigerteller, zaklampen, & P-AC
  Off-Grid Comm Hub Geigerteller, zaklampen, & P-AC

  Precies hetzelfde als de populaire uitdrukking "het is niet de val die je doodt, het is de plotselinge stop op het einde! "De meerderheid van de mensen in een Apocalyps scenario zal niet wankelen als gevolg van de gebeurtenissen die de ondergang

 • Eno camping hangmat DIY Knock-Off
  Eno camping hangmat DIY Knock-Off

  Kamperen is een van mijn all-time favoriete bezigheden. Opgroeien in Colorado, betekende dit lange familie drives naar de nationale parken met een pop-up camper op sleeptouw of tochten in de bergen voor een weekend backpacken avonturen, met rondom ui

 • Maak foto's van de Zon
  Maak foto's van de Zon

  EDIT: Ik heb deze methode niet meer aanraden omdat ik een veel, veel betere manier om een ​​zonnefilter te maken heb gevonden. http://www.instructables.com/id/Floppy-Disk-Sun-Filter/ Ooit wilde een foto van de zon te nemen, maar kan zich niet veroorl