Home > Ex-spuitbus Camp Stove (Elke brandstof)

Ex-spuitbus Camp Stove (Elke brandstof)

Tags:camping
Advertisement

Ex-spuitbus Camp Stove (Elke brandstof)

Oke, voordat ik begin dit instructable, een paar dingen:

Wees zeer voorzichtig als het openen van een spuitbus (zeker zorg ervoor dat het leeg is)

Wees voorzichtig met de daaruit voortvloeiende scherpe randen

Wees voorzichtig met brandbare vloeistoffen en de resulterende brand

Wees voorzichtig met wat je warm te maken op de top van deze kachel

Houdt u er verantwoordelijk waar je dit gebruiken als je niet wilt dat een struik brand veroorzaken.

Met dat uit de weg, laten we kijken naar hoe we een oude spuitbus gebruiken, kunnen naar een kamp kachel te maken.

Ook als u van dit instructable, kunt u stemmen voor mij in de Survival Competition .... Bedankt

Stap 1: Prep het blik

Ex-spuitbus Camp Stove (Elke brandstof)

Ik had dit oude kan nog in mijn bus voor een tijdje, voor de goede orde LPS1 is een soort WD40.

Ik begon door ervoor te zorgen dat het blik leeg van zowel de vloeistof en gas was.

Ik boorde een reeks gaten helemaal rond de bodem van het blik, dit is om lucht te laten in de bodem van de vlam en dingen goed en warm. Ik heb ook sinds dat het een handige functie als u het vuur met water dat het allemaal biezen uit de 'kachel' blussen gevonden en u niet beschikt over een hoop van het drogen te doen om te worden klaargestoomd voor de volgende keer.

U moet de bovenkant van het blikje te verwijderen, ik wil zetten en elastische band rond de bus en het gebruik is als leidraad voor de richtlijn te trekken. Mijn filosofie is dat is misschien niet perfect recht, maar in ieder geval de bezuinigingen zal line-up zijn.

Ik gebruikte het snijgereedschap op mijn Dremel om de lijn te volgen en verwijder de bovenkant van het blikje.

Stap 2: Voorbereiden van de pot te monteren

Ex-spuitbus Camp Stove (Elke brandstof)

Ik besloot om een ​​aantal oude voor mechanische stukken die ik nog had liggen gebruiken om de pot staan ​​voor de top van de kachel.

Het eerste probleem dat ik had was dat voor mechanische vlak voor het grootste deel, maar het is echt gemakkelijk om te buigen, zodat Ik heb een beetje tijd met de tang het instellen van een bocht op de driehoekige stukken totdat ze ongeveer overeenkwam met de bus. Het zou niet het einde van de wereld zijn geweest om ze plat te verlaten, maar het zou de kan hebben vervormd.

Ik grendelde de voor mechanische platen in het gebruik van de normale voor mechanische bouten en moeren.

Stap 3: Voeg de steunen

Ex-spuitbus Camp Stove (Elke brandstof)

Ik gebruikte aantal lange bouten met zelfborgende moeren stopt in een van de sleuven van de rand van de driehoeken.

Ik gebruikte toen een aantal van de gebogen voor mechanische stukken als pot stands. Ik zou graag langer degenen gebruiken, maar dit is wat ik ter beschikking hadden.

De montage van de hoekstukken van belang is, gebruikte ik een lange bout met een standaard moer eerste en sloot hem vast. Vervolgens heb ik gleed op de hoek stuk en volgde met een zelfborgende moer totdat het bijna krap, maar niet helemaal. Hierdoor kan de pot staat te klappen uit de weg om de kachel meer compact voor vervoer.

Stap 4: Test

Ex-spuitbus Camp Stove (Elke brandstof)

De ides van deze kachel is dat het geen brandstof u beschikbaar heeft kan gebruiken.

Voor mijn test balde ik een oude sok vreemd, ik gespoten de sok met PCB lak (van een andere spuitbus en zeer licht ontvlambaar)

Ik gaf het vuur een paar minuten warm te krijgen en vervolgens toegevoegd aan de pot met ongeveer 1/2 liter water. Het duurde ongeveer 15 minuten aan de kook komen, het is traag, maar ik neem aan dat een oude sok is niet precies vliegtuigbrandstof. Ik zal het proberen met een paar andere brandstoffen en probeer koken zeggen op een pan in plaats van koken ook.

Een ander waarschuwing: Gelieve niet direct te koken in de vlam, zoiets als marshmallows of vlees op een stokje, de rook van een aantal van deze brandstoffen zijn giftig en zou het eten in te voeren, zodat potten en pannen alleen!

Advertisement

Related Articles

 • Tin Can Camping Stove
  Tin Can Camping Stove

  Een camping kachel is een van harte welkom aanvulling op elke camping trip. De gemiddelde camping kachel kan kosten ergens tussen de $ 10 tot $ 200 en ze hebben allemaal hetzelfde doel eenvoudige ... om dingen te warmen. Heb ik de uitdaging om een ee

 • Voorruit voor Beverage Can Camp Stove
  Voorruit voor Beverage Can Camp Stove

  Als u al een "Beverage Can Camp Stove" hebt gemaakt, kun je een voorruit / pannenlap te maken om te helpen houden gaan in stormachtige weer. Met dank aan Sam voor het aantonen van het project voor deze Instructable. "De lat Ace Monster Toys

 • Pocket Sized Camp Stove (De verbeterde
  Pocket Sized Camp Stove (De verbeterde

  Dit instructable eigenlijk kwam tot stand door noodzaak. Ik houd van kamperend, en vaak gaan wandelen in het bos. Hoe vaak heb je een dag doorgebracht vissen en wilde kon je wat verse vis in een pan te gooien daar op de kade? Voor mij is dit altijd b

 • Duurzaam Biochar Producing TLUD Camp Stove
  Duurzaam Biochar Producing TLUD Camp Stove

  TLUD - Top Lit Up Draft kachels zijn een innovatieve technologie voor een hoog rendement, lage uitstoot omzetting van houtachtige biomassa tot biochar met tal van nuttige warmte beschikbaar tijdens het proces voor het koken en verwarmen van water. On

 • Mini Camping Stove
  Mini Camping Stove

  Dit is een project dat gestart vanuit NK5's Instructable. Toen zag ik benniblueyes's video's en ik was verslaafd. Toen struikelde ik op Zen Kachels en kreeg een ton van ideeën. Dus nu presenteer ik jullie mijn "Sideburner Jet Stove." Deze kachel

 • Een 'T'light Zoals Camp Stove Fuel
  Een 'T'light Zoals Camp Stove Fuel

  Het blijkt dat wanneer mijn vrouw zegt dat ik heb alles voor op de camping die niet altijd inclusief eten voor mij gekregen! Daartoe heb ik begonnen om een ​​wat lijkt op een bug out box worden opgeroepen op te bouwen, Het begon als een stash van ing

 • Hobo Stove van Tin Can - Traditionele High Tech Camp Stove
  Hobo Stove van Tin Can - Traditionele High Tech Camp Stove

  Dit is het blikje takje fornuis Hoboes hebben gebruikt voor het koken sinds mensenheugenis. Het is snel te maken, gemakkelijk aan het licht, en doet veel van het koken met louter handenvol takjes voor brandstof. Het maakt niet veel rook of geen weer

 • Mini Camp Stove voor een paar dollars
  Mini Camp Stove voor een paar dollars

  In dit instructable zal ik laten zien hoe je een mini-camping kachel voor een paar dollar alles wat ik moest kopen voor dit project was de brandstof en het kost minder dan $ 2. Je kan hebben om een ​​paar andere dingen te kopen voor dit project, maar

 • $ 20 Fish Smoker Attachment voor Alcohol Camping Stove
  $ 20 Fish Smoker Attachment voor Alcohol Camping Stove

  De meeste vissen rokers zijn grote, logge dingen die $ 100 of meer kosten. Ik wil in staat zijn om een ​​forel te roken aan de kant van de rivier, dus ik wilde een roker die kan worden gebruikt met mijn Trangia en was draagbaar. Deze werd gemaakt voo

 • Beverage Can Camp Stove
  Beverage Can Camp Stove

  Met behulp van een paar lege drankblikjes, kunt u een lichtgewicht en functioneel kooktoestel te maken. Nuttig om te overleven situaties, backpacken expedities, of gewoon indruk je pyromaan vrienden! Als je problemen hebt met het bijhouden van de kac

 • Gemakkelijk Soda Can Camping Stove

  De soda kan camping kachel. Het is gedaan honderden keren, maar dit is mijn nemen. Voor echte backpackers, het is de lichtste kachel je kunt krijgen, en het werkt prima voor een weekendje weg solo of met een vriend. Ik vind het leuk voor het verwarme

 • Miniatuur Camp Stove
  Miniatuur Camp Stove

  Terwijl u naar het kamp kachels dacht ik dat ik had een heel kleintje. Dit is een houtgestookte (thee Light Alternatief) miniatuur kooktoestel. De kachel is gemaakt van koper buizen en ongeveer 3 uur van mijn tijd. Ik gebruikte 2 5/8 koperen buizen e

 • Kaars Lantaarn van Camp Stove Fuel Bottle
  Kaars Lantaarn van Camp Stove Fuel Bottle

  Waarom heb ik het? - Ik liet de brandstof fles uit mijn MSR fornuis en gedeukt de schroefdraad. Ik maakte me zorgen over de veiligheid van brandstof na dat, maar haatte om weg te gooien van de fles; aluminium brandstof flessen gewoon uit te nodigen v

 • Goedkope Mini Camping Stove
  Goedkope Mini Camping Stove

  Als ik ga kajakken Ik wil niet om een ​​brand te bouwen, zodat ik onderzocht een compacte kachel omdat ik niet wil dat het nemen veel ruimte. Toen ik erachter kwam dat een goede kachel kosten meer dan 200 dollar heb ik besloten om mijn eigen te maken

 • Tin Can Camp Stove
  Tin Can Camp Stove

  Dit Instructable zal je laten zien hoe je je eigen camping kachel met behulp van huishoudelijke artikelen op te bouwen, en laat een eenvoudige lunch. Stap 1: Verzamel de materialen een grote kan (2L of 1kg) een klein blikje (tonijn of voedsel voor hu

 • Lichtgewicht Camping Stove
  Lichtgewicht Camping Stove

  Verbaas je vrienden met dit geweldige lichtgewicht camping kachel. Zoals velen van jullie hebben gezien veel kachels zijn gemaakt van alle verschillende soorten blikjes. In dit instructable ga ik je laten zien mijn favoriete versie van! Genieten! Sta

 • Pocket Camping Stove
  Pocket Camping Stove

  Blijkbaar, kooktoestellen zijn een essentieel weldoener in de buitenlucht. Houtskool kachels zijn zeer geschikt voor diverse activiteiten in de buitenlucht van kamperen berg klimmen om gewoon buiten te ontspannen. Stap 1: Materialen en gereedschappen

 • Pop Can Camp Stove
  Pop Can Camp Stove

  Deze lichtgewicht kachel is perferct voor backpacken of gewoon kamperen. Kook het water gemakkelijk voor uw MREs of warme chocolademelk of waterever anders. Uiterst eenvoudig te maken! Sorry in geavanceerde als al mijn foto's blijken zijwaarts .... A

 • Mini Alcohol Camping Stove
  Mini Alcohol Camping Stove

  Hier is een leuke alcohol kachel die is makkelijk te maken, maar produceert veel warmte. Ik gebruikte kleine blikjes in dit ontwerp maar het concept kan worden gerepliceerd met blikken van andere maten, adviseer ik regelmatige cola of bier blikjes ma