Home > Eenvoudige Arc Reactor De Tweede

Eenvoudige Arc Reactor De Tweede

Tags:offbeat
Advertisement

Eenvoudige Arc Reactor De Tweede

Mijn principil is het makkelijker het beter. dit is mijn tweede poging om een ​​boog reactor. Het is een beetje bulgier, maar het ziet er een heel stuk beter. dit ontwerp maakt ook gebruik van een dot-het licht, omdat ik niet weet hoe je de elektronica te doen. dus veel plezier makin het en dan kunt u beoordelen en commentaar. ik wil feedback !!!!! :)

Stap 1: Materialen

Eenvoudige Arc Reactor De Tweede

Ok Verzamel uw materialen:

Poland Springs fles (ik gebruikte eco vormig)

Duct tape (donkere kleur)

Scotch tape (niet getoond)

Dot-it light ($ 9,00 bij Home Depot)

schaar of mes

Advertisement

Related Articles

 • Ironman Arc Reactor (makkelijk en simpel)
  Ironman Arc Reactor (makkelijk en simpel)

  Hier me construeren ongeveer 2 of 3 uur (na cuts) een eenvoudige Arc Reactor de foto's een vrij expliciete dus ... :) Uw reacties zijn van harte welkom

 • Ironman Arc Reactor gemakkelijk en eenvoudig
  Ironman Arc Reactor gemakkelijk en eenvoudig

  Ik zat rond niets toen ik zat te denken hoe kan ik arc reactor dus ging ik naar de spullen te doen. Stap 1: Wat u moet Hier zijn de dingen .thin stukje ambachtelijke houten .LED Bed licht .a metalen cirkel .plastic speelgoed lijm .plastic .black verf

 • Bouw je eigen eenvoudige IronMan Arc reactor
  Bouw je eigen eenvoudige IronMan Arc reactor

  Verbaas je vrienden met deze makkelijk om een ​​koele Iron man Arc reactor te maken! Met behulp van gemakkelijk beschikbare parts.The alleen moeilijk deel vond ik bij het maken van dit werd met mijn goedkope gatzagen in acryl kan opwarmen en dan lass

 • 3-D Printed-Light Pipe Arc Reactor
  3-D Printed-Light Pipe Arc Reactor

  Dag iedereen! Ik weet dat dit een beetje laat voor Halloween, maar ik dacht dat beter laat dan nooit. Ik presenteer u 3-D gedrukt Light-Pipe Arc Reactor! Met behulp van 3-D Printed Parts uit mijn Flashforge Schepper, Ik ontwierp en bouwde een Arc Rea

 • Zakformaat Iron Man Arc Reactor
  Zakformaat Iron Man Arc Reactor

  UPDATE: Nu wierp de buitenste ring met hars ziet er veel beter !! Na het zien van alle van de Marvel Films, Iron Man, The Avengers etc ... heb ik besloten om te proberen een kleine boog reactor die ik kon gebruiken voor een costum partij of iets te m

 • Arc Reactor Mk.VI - Goedkoop, maar effectief!
  Arc Reactor Mk.VI - Goedkoop, maar effectief!

  Dit is hoe je een zeer goedkope ($ 13) arc reactor van Iron Man 2 te maken van huishoudelijke materialen die u waarschijnlijk in uw pantry (Met uitzondering van de LED's, tenzij u een geweldig pantry!). Het moet je ongeveer een uur, alles verteld. Tw

 • Wearable Arc Reactor Prothese
  Wearable Arc Reactor Prothese

  Dit instructable laat zien hoe u een eenvoudige, maar aantrekkelijke replica van de Arc reactor gebruikt door Tony Stark in de Iron Man films en strips te maken. Ik ontwikkelde deze prop omdat mijn finacee en beste bro Julie wilde men ze kon dragen v

 • Iroman arc reactor
  Iroman arc reactor

  Dit zijn de foto's van mijn boog reactor i gebouwd. Deze bijzondere arc reactor wordt op basis van de tweede model uit de 2e Iron Man film. Wil je meer dingen te zien zoals dit. Nou ... wat wachten op de knop in te schrijven (vervolg).

 • Programmeerbare Wearable Arc Reactor
  Programmeerbare Wearable Arc Reactor

  Dit Instructable komt voort uit een andere die ik heb gemaakt toen ik een snelle en goedkope Halloween kostuum nodig. Het was een eenvoudige schakeling van een knoopcel en LED's in een document behuizing. U kunt meer over deze vinden op http://www.in

 • Hoe maak je een Stark Industries Iron-Man Arc Reactor .... Zeer zeer lage kosten bouwen ..

  How To Build A Stark Industries Iron-Man Arc Reactor .... Zeer zeer lage kosten arc reactor die de meeste kunnen zeer eenvoudig te maken. nu heb ik een vinyl cutter en ik heb het gebruik van een mates cnc router, maar dit is allemaal over een te bouw

 • Iron Man Arc Reactor en Repulsor Arm
  Iron Man Arc Reactor en Repulsor Arm

  materialen: 2 LED kraan verlichting (1-2 dollar per stuk) Elektrische draad (duurde van school, kan al worden gekocht) Water Bottle (1 dollar) 10 heldere witte LED's (ik heb de mijne uit een zaklamp die 2 dollar was) tap filter Metselaar kruik cap Du

 • Arc Reactor: Eerste Generatie Designs
  Arc Reactor: Eerste Generatie Designs

  Dit zijn mijn eigen aangepaste ontwerpen gebaseerd off van de eerste generatie arc reactor van Iron Man. Hoewel ik nog niet bereid om volledig van deze delen met de wereld nog niet, kan ik u een vrij goed idee van hoe je je eigen te maken! Gezien het

 • Heel simpel IronMan Arc Reactor en Helm
  Heel simpel IronMan Arc Reactor en Helm

  Hoi, Nu dagen, is het gemakkelijk om dingen te kopen in India, zoals ik Ironman Mask kunt gemakkelijk in speelgoedwinkel .. Maar arc reactor is nog niet beschikbaar. Ik heb gelezen veel Instructables voor, maar kon niet silicium mallen en hars castin

 • Grote Arc Reactor (Iron Man 2)
  Grote Arc Reactor (Iron Man 2)

  Dit is een eenvoudige, makkelijk en leuk arc reactor project, gebaseerd op de ijzeren man2 borststuk. Dit is wat je nodig hebt: chroom verf, een x-acto mes, duct tape, een schroevendraaier, vetvrij papier, een keuken kraan licht, en een hete lijmpist

 • Wearable Arc Reactor Tutorial
  Wearable Arc Reactor Tutorial

  Hey guys, ik had een filmpje dag de andere dag, die alle 3 van de Iron Man films opgenomen, en besloot ik wilde de boog reactor dat Tony Stark gebruikt om hem in leven te houden, en gebruikt om zijn Iron Man pak van stroom te creëren. Dit is mijn eer

 • Ironman ARC reactor t-shirt
  Ironman ARC reactor t-shirt

  Hallo allemaal! Ik ga je laten zien hoe ik deze fundamentele naaien t-shirt, het is eigenlijk het naaien van een stukje stof boven elkaar, zodat u deze methode kunt toepassen op uw ontwerpen, gewoon knippen een stuk van een t-shirt en naai een ander

 • Maak een Iron Man Arc Reactor
  Maak een Iron Man Arc Reactor

  Ik heb niet veel tijd om een ​​grote Halloween kostuum dit jaar, dus ik dacht dat ik zou iets relatief eenvoudig, dat nog steeds in het oog springende en cool doen. Ik wilde mijn Arc Reactor om vrij realistisch uitzien, maar niet per se 100% accuraat

 • Mijn beste Arc reactor
  Mijn beste Arc reactor

  Dit zijn de foto's van mijn boog reactor i gebouwd. Deze bijzondere arc reactor wordt op basis van de tweede model uit de 2e Iron Man film. Zorg ervoor dat u reageren, snelheid, en een abonnement.

 • Gemakkelijk IronMan Arc Reactor Ketting
  Gemakkelijk IronMan Arc Reactor Ketting

  Vandaag zal ik je laten zien hoe je een eenvoudig IronMan boog reactor ketting te maken van een dvd-drive motor en een blauwe LED. Stap 1: Gereedschap en Onderdelen De gereedschappen en onderdelen die u nodig hebt zijn: DVD motor Lang stuk draad Om k