Home > Een Pallet Palace voor Geiten

Een Pallet Palace voor Geiten

Tags:pallets
Advertisement

Een Pallet Palace voor Geiten

We waren wat baby geiten aangeboden door een lokale rescue organisatie (Battery Hen Rescue NZ), dus ik dacht dat ik had beter bouwen ze een beetje thuis! Deze arme meisjes zijn nog maar een dag oud zo zal niet naar buiten te gaan voor een tijdje.

Geiten zijn niet zo winterhard als schapen en zo een gezellige waterdichte beschutting die ze kunnen gebruiken als het weer een beetje ruw nodig.

We hebben ze Margot (Margoat?) En Barbara vernoemd naar de personages gespeeld door Penelope Keith en Felicity Kendal in The Good Life.

Het project werd voor minimale kosten gedaan - de enige dingen die ik kocht waren bevestigingsmaterialen (schroeven / spijkers en scharnieren) In totaal heb ik minder dan NZ $ 40

Stap 1: Gereedschap en apparatuur

Een Pallet Palace voor Geiten

Nu heb ik een ongezonde hoeveelheid elektrisch gereedschap zo gewend zo veel als ik kon !!

Dus onder hen waren

Jigsaw

Reciprozaag

Boor (zowel de accu en snoer)

schroevedraaier

Hamer

PLUS Materials

6 inch nagels (150mm)

3 inch Nais (75mm)

Schroeven (38mm)

Punthaken

scharnieren

Pallets (verschillende)

Multiplex

Roofing Iron

dakbedekking schroeven

Advertisement

Related Articles

 • Hoe maak je een Pallet Sofa Stap voor stap bouwen
  Hoe maak je een Pallet Sofa Stap voor stap bouwen

  { "Context": { "location": { "href": "http://www.instructables.com/editInstructable/publish/E81YPKVIQSA8RZO", "oorsprong": "http://www.instructables.com", " protocol ":" http: &quo

 • Hoe om te Apart een Pallet
  Hoe om te Apart een Pallet

  Projecten waarbij pallets lijkt overal te zijn deze dagen. En waarom niet? Pallets zijn vrij, een leuk rustieke uitstraling en kan worden gebruikt in veel verschillende manieren. Nou, de eerste keer dat we een pallet opgevist uit de prullenbak, besef

 • Hoe maak je een pallet uit elkaar te halen zonder een zaag.
  Hoe maak je een pallet uit elkaar te halen zonder een zaag.

  Ik was op zoek naar een aantal verschillende manieren om een ​​pallet uit elkaar te halen als een gloeilamp ging af in mijn hoofd en ik dacht over Newtons 3 wet, waar er een actie is er een gelijke en tegenovergestelde reactie, dus ik pakte mijn low-

 • Een pallet Lemonade Stand
  Een pallet Lemonade Stand

  Ik had een single, extra pallet wilde ik om te zetten in een limonade stand van soorten voor mijn kinderen. Ik kon geen goede plannen voor een stand met behulp van slechts één pallet te vinden. Dus Ik vormde mijn eigen. Dit is een super basisontwerp.

 • Hoe maak je een Pallet Desk Maak
  Hoe maak je een Pallet Desk Maak

  Dit project, terwijl het vereist enige vaardigheid in het gebruik van een 'Skil' Saw (sorry, no pun intended), was een relatief gemakkelijke onderneming die ongeveer 3 uur duurde van start tot finish. U zult veiligheidsbril nodig, een Skil zag, meetl

 • Hoe maak je een tuin Wishing Well Planter Uit een Pallet maken

  een korte video waarin stap voor stap hoe ik bouwde een tuin wensput plantenbak uit een pallet en een paar andere Reclaimed stukjes hout.

 • Driehoekige Pallet wijnrek voor 6 flessen en 4 kopjes
  Driehoekige Pallet wijnrek voor 6 flessen en 4 kopjes

  Nog steeds op de pallet + wijn ding, laten we gaan een beetje harder. Wat dacht je van een driehoekige pallet wijnrek voor 6 flessen en 4 kopjes? Klinkt goed toch? Tijd om te werken. Portugese versie verkrijgbaar bij www.foradoescritorio.com.br Ontwe

 • Pallet planken voor verticale tuin (eenvoudig)
  Pallet planken voor verticale tuin (eenvoudig)

  Tuintje of geen tuin helemaal? Ik maakte een aantal planken van pallets naar een mooie verticale tuin voor groenten, kruiden en bloemen te creëren. Ik zal je laten zien in 4 eenvoudige stappen hoe ik het deed. Het kostte me bijna niets en hadden veel

 • Een Pallet paard ...
  Een Pallet paard ...

  Laten we maken een Pallet paard ..... het is een paard natuurlijk .... Ik maakte het vanaf 1 pallet en er blokken. U kunt kiezen welk formaat het paard zal zijn. Mijne was 30 cm hoog en 45 cm lang. Het openen ervan is 90 cm lang. Voor volledige instr

 • TV-meubel uit een pallet.
  TV-meubel uit een pallet.

  Een TV-standaard kan heel duur voor zo'n klein meubilair zijn. Terwijl ik op zoek in een winkel na een mooie één in mijn huis te zetten, was ik na te denken over al die mensen die zulke prachtige en goedkope meubels op basis van pallets deed. Maar ik

 • Hoe maak je een Pallet Zonder een Zaag demonteren.
  Hoe maak je een Pallet Zonder een Zaag demonteren.

  Ik was op zoek naar een aantal verschillende manieren om een ​​pallet te ontmantelen als een gloeilamp ging af in mijn hoofd en ik dacht over Newtons 3 wet, waar er een actie is er een gelijke en tegenovergestelde reactie, dus ik pakte mijn low-profi

 • 5 Minute sloophout: De snelste manier om hout te krijgen van een pallet!
  5 Minute sloophout: De snelste manier om hout te krijgen van een pallet!

  Ik gebruik veel hout teruggewonnen pallet al jaren. Het probleem is dat ik vaak veel te veel tijd besteden aan het proberen om het hout uit de pallets te verwijderen. De problemen met andere methoden is dat ze tijdrovend en vaak 'hulpmiddel consumere

 • Fles torens op een pallet

  Deze video laat zien hoe één fles torens kan herstellen op een pallet. Een dergelijke verticale tuin fles op pallets tegen de muur van een huis of langs een heg of een omheining worden geïnstalleerd. Een klein aantal pallets voldoende zijn voor het v

 • Hoe maak je een koele icoon voor websites met Gimp Make
  Hoe maak je een koele icoon voor websites met Gimp Make

  Gimp is een goed imago editor, en een goed alternatief voor Adobe Photoshop. In dit Instructable, zal ik je laten zien hoe je een goede icoon te maken voor websites (YouTube, Facebook, Myspace, Twitter, etc.) Stap 1: De basice In deze stap zullen we

 • Hoe te pallet hout voor hergebruik terug te winnen, zonder verbreking van de planken.

  Ik heb een pallet tuin project om het te starten, was ik een zending van 60 pallets die ik moest deconstrueren gegeven.! Ik heb alle mogelijke manieren om ze te breken proberen! De ene in deze video werkte het beste voor het terugwinnen van het hout

 • Het maken van een transparant icoon voor Youtube kanaal branding

  In dit instructible demonstreren ik hoe je een afbeelding "transparant" te gebruiken als een icoon "branding" voor uw Youtube kanaal. Eigenlijk is het proces maakt de achtergrond van de gekozen foto of afbeelding transparante niet het

 • Werkbank van een pallet
  Werkbank van een pallet

  Dit is een concept waarmee u een oude pallet die je kan hebben liggen zoals ik deed en zet hem in iets nuttigs een werkbank te gebruiken: D Stap 1: Het verzamelen van equiptment Uitrusting lijst: Hamer schroeven Boren Zag Goed weer! een Pallet x2 en

 • Een puzzel hart voor de kleuterschool afstuderenviering
  Een puzzel hart voor de kleuterschool afstuderenviering

  Een puzzel met namen van docenten op de individuele stukken. Uniek cadeau idee. Ik maakte deze puzzel hart voor de kleuterschool afstuderen viering toen mijn oudste zoon ging naar school. Het was een noodgeval gift maken en ik had 3 uur om 'iets te d

 • Arduibag: een aangesloten rugzak voor fietsers
  Arduibag: een aangesloten rugzak voor fietsers

  Arduibag is een aangesloten rugzak voor fietsers. Het is ook een open source project gemaakt door twee gepassioneerde Franse jongens: Michaël D'AURIA en Stéphane De Graeve. Als u meer wilt weten over Arduibag weten ga dan naar: http://www.arduibag.co