Home > Een multi tool goedkoop alternatief - klein zakje van lazarus binnenband

Een multi tool goedkoop alternatief - klein zakje van lazarus binnenband

Tags:fietsen
Advertisement

Een multi tool goedkoop alternatief - klein zakje van lazarus binnenband

Als je gaat voor een rit, vooral voor een lang, het is super belangrijk met u te beschikken over een multi tool voor het geval u nodig hebt om uw remmen aan te passen, reparatie flats enz. Iedereen weet dat.

In mijn ervaring zijn de situaties die een aantal basis gereedschappen nodig zijn zo gewoon Ik zou durven zeggen dat het is zeldzaam om te gaan voor een grote rit of een rondleiding en terug te komen zonder een aantal sleutels van Allen te hebben gebruikt. De meeste fietsers hebben een kleine multitool in hun zadeltas dat de fundamentele problemen met de fiets kan oplossen. Ik zou aanraden om er een te kopen, maar ik heb een goedkopere oplossing die prachtig werkt en ziet er erg leuk. En misschien zijn meer handig als het kan spullen in te pakken die een multitool kan niet, zoals patches en kabelbinders. Verzamel uw vrije inbussleutels (als je wat IKEA meubels, kijk in je gereedschap lade, je zeker hebben sommige), misschien een korte schroevendraaier, patches, enkele kabelbinders en pak ze in een leuke tas die je altijd kunt hebben in je zadel tas of zelfs in uw heuptasje. Ik zal je laten zien hoe je een super nette één met slechts een weggegooid binnenband te maken.

U kunt deze zeer functioneel ontwerp te gebruiken om portefeuilles, munt zakken, pen tassen etc maken

Stap 1: Knip een stuk innnertube die net zo lang als uw grootste inbussleutel en 3-4 cm langer (voor de flap).

Stap 2: Neem een ​​naald en wat draad en naai een van de zijkanten.

Een multi tool goedkoop alternatief - klein zakje van lazarus binnenband

Stap 3: Draai het binnenste buiten.

Een multi tool goedkoop alternatief - klein zakje van lazarus binnenband

Stap 4: Met behulp van een schaar, knip de flap deel van uw zakje.

Een multi tool goedkoop alternatief - klein zakje van lazarus binnenband

Stap 5: Snijd een dunne strook van binnenband twee keer zo lang (min 2 cm) als de lengte van uw tas (zonder de flap).

Een multi tool goedkoop alternatief - klein zakje van lazarus binnenband

Stap 6: naai dan het ene einde van deze dunne binnenste buisstuk aan de achterzijde van de zak. Naai de andere kant op de klep. Zie het uiteindelijke beeld om het concept te begrijpen. Dit dun stuk moet strak de hele zak (maar niet te veel) te dekken om te voorkomen dat opening.

Een multi tool goedkoop alternatief - klein zakje van lazarus binnenband

Stap 7: Als u wilt, kunt u zich snijdt een kleine vorm van een oude creditcard en hete lijm het op het gebied waar je naai de dunne binnenband stuk. Het is alleen voor de looks. Het heeft betrekking op de naai die plaatsvonden eronder.

Een multi tool goedkoop alternatief - klein zakje van lazarus binnenband

Stap 8: Het moet er als volgt uitzien:

Een multi tool goedkoop alternatief - klein zakje van lazarus binnenband

Advertisement

Related Articles

 • Instellen van de marges van een multi-pagina brief formaat PDF-bestand van de volledige pagina-afbeeldingen
  Instellen van de marges van een multi-pagina brief formaat PDF-bestand van de volledige pagina-afbeeldingen

  Dit instructable wordt uitgelegd hoe u Adobe Acrobat XI gebruiken om een ​​multi-pagina's tellende brief formaat PDF-bestand van beeldbestanden waarbij elk beeld wordt aangepast aan de pagina te passen, maar met een consistente marge rond elk beeld t

 • Herbestemming mijn Laser CNC in een multi-tool CNC
  Herbestemming mijn Laser CNC in een multi-tool CNC

  Hallo. Ik sprong in de CNC-wereld in oktober vorig jaar en ik heb een gepassioneerd liefhebber sinds geweest ... ik vaak kijken naar video's van DIY CNCs en experimenteren met nieuwe dingen. Mijn eerste CNC-project (beveel om een kijkje te nemen) was

 • Buck Mes / Multi-Tool Combinatie
  Buck Mes / Multi-Tool Combinatie

  Toen ik uit het kamperen of vissen, ik wil mijn Buck mes met mij, evenals een multi-tool te hebben. Ik dacht dat in plaats van dat beide items op mijn riem, waarom de twee niet combineren. Dus hier is wat ik deed. MATERIAAL: Buck mes met lederen sche

 • Pocket Multi-Tool for Women
  Pocket Multi-Tool for Women

  Dit idee kwam bij me op na het lezen van een forumdiscussie hier bij Instructables over het al dan niet vrouwen dragen zakmessen of scharen. Ik was benieuwd of misschien was het omdat zakmessen en multi-instrumenten hebben de neiging te mannelijk te

 • Magnetisch vergrendeling multi-tool holster
  Magnetisch vergrendeling multi-tool holster

  Ik heb altijd een multi-tool op mijn riem op het werk. Het probleem is, na een jaar of zo dat de strook klittenband sluiting verliest zijn "kleverigheid". Mijn oplossing is om de krachtige magneten te gebruiken van een oude harde schijf naar de

 • Paracord Mes of Multi Tool schede
  Paracord Mes of Multi Tool schede

  In de video laat ik zien hoe je een Utility Pouch maken voor een Multi Tool of Mes schede voor een zakmes. Je vindt hier 2 lengtes van paracord moet tussen de 12 en 15 cm lang, afhankelijk van de grootte die u maakt.

 • hergebruiken oud, te klein, lonten van zeep
  hergebruiken oud, te klein, lonten van zeep

  Dit is een instructable over hoe de kleine lonten van zeep die kleine te houden of te gebruiken niet meer te hergebruiken. Stap 1: materialen - Meerdere kleine overgebleven stukjes zeep - Panty slang - Kleine touw of koord - schaar

 • Hoe uit elkaar te halen en weer in elkaar zetten van een Leatherman Skeletool multi-tool
  Hoe uit elkaar te halen en weer in elkaar zetten van een Leatherman Skeletool multi-tool

  Dit Instructable zal u de stap voor stap over hoe om volledig dissassemble en opnieuw monteren van een Leatherman Skeletool multi-tool te geven. De stappen zijn hetzelfde voor elke versie of jaar van het Skeletool. Zonder ervaring en de juiste tools

 • Het maken van een Parting Tool uit Carbide Saw Disk
  Het maken van een Parting Tool uit Carbide Saw Disk

  Sinds een aantal jaren een 4 "cirkelzaag schijf met hardmetalen tanden heeft gezeten in mijn la. Een vriend die een baan afgewerkt met het gaf het aan mij. Ik probeerde het een keer gebruikt op mijn haakse slijper. Het was zo gevaarlijk dat ik het we

 • Pocket Multi Tool op een keychain
  Pocket Multi Tool op een keychain

  Ik ben een student technicus bij een community college. Een deel van mijn werk gaat het oplossen van hardwareproblemen. Soms moet ik het probleem snel op te lossen en hebben niet de middelen bij de hand. Dit verlengt downtime, als ik moet gaan halen

 • Pols Multi-Tool van Koper en Paracord
  Pols Multi-Tool van Koper en Paracord

  Allereerst, ik heb een lange tijd fan van Instructables geweest en ik heb uiteindelijk besloten om de trekker over te halen op mijn eerste binnenkomst (eindelijk zijn een bijdragende lid van de samenleving!). Dat gezegd hebbende, ik pas onlangs (gist

 • Een verbetering van een Dremel Tool
  Een verbetering van een Dremel Tool

  De cutoff wiel is een van mijn favoriete tools voor het gebruik op een Dremel. Maar, het kleine schijfjes niet lang bij het snijden op een stuk plaatwerk en vaak moeten worden gewijzigd. Dat betekent dat ik moet een schroevendraaier bij de hand om de

 • Het maken van een kleine gereedschapskist van weggevangen hout.
  Het maken van een kleine gereedschapskist van weggevangen hout.

  Ik weet niet hoeveel van jullie die er zijn hebben behoefte aan een goede, goedkope gereedschapskist, maar als je net als ik je kunt nooit genoeg. Ik heb de neiging om mijn werk te gaan nogal een beetje, omdat ik een heleboel dingen op TechShop (met

 • Klein maar fijn: Micro-Carving en Micro-schilderen van een Robot dat staat op het hoofd van een Pin.
  Klein maar fijn: Micro-Carving en Micro-schilderen van een Robot dat staat op het hoofd van een Pin.

  Wat zijn de grenzen van de menselijke vaardigheid? Hoe klein kan een gravure worden gemaakt met behulp van alleen met de hand gehouden gereedschap? Ik was nieuwsgierig. Als een robot bouwer, zie: http://www.instructables.com/id/Building-Small-Robots-

 • Het ontwerpen van een Multi Node LED PWM Lamp
  Het ontwerpen van een Multi Node LED PWM Lamp

  Dit instructable zal laten zien hoe ik ontwierp een LED PWM Lamp controller. Meerdere lampen kunnen aan elkaar worden geregen aan grote snaren van licht te maken. Het creëren van enkele Blinky LED-verlichting voor de kerst is altijd op mijn verlangli

 • Het maken van een Rotary Tool
  Het maken van een Rotary Tool

  Om introduceren all..I've altijd wilde een Dremel (eigenlijk ... gewoon voor een tijdje nu) om bepaalde projecten te doen. Dus na veel zwoegen, heb ik een manier om te maken, dat zal u laten bedacht: 1. Heeft u een dikkere portemonnee 2. Heeft u een

 • Het bouwen van een Multi Mode Vehicle (MMV)
  Het bouwen van een Multi Mode Vehicle (MMV)

  *--- BIJWERKEN ----* Het is al een paar maanden geleden dat regelen in de nieuwe ruimte en ik eindelijk in staat was om meer tijd besteden aan mijn kleine project. Het is nogal een beetje gegroeid en ik bedoel helemaal. Wat begon als een eenvoudige v

 • Een Multi-Room Audio System (MRA's) met behulp van een Home Cinema dat via het netwerk kan worden bestuurd
  Een Multi-Room Audio System (MRA's) met behulp van een Home Cinema dat via het netwerk kan worden bestuurd

  Thuis hebben we een aansluitschema voor luidsprekers voor gebruik door een multi-room audiosysteem. Een totaal van 5 draadparen beschikbaar zijn, met 3 van hen gaan naar de 3 slaapkamers en de resterende twee gaan naar een kamer gastheer van de woonk

 • Dak sneeuw rake scooper tool - eenvoudige doe-het gebruik van een 5 liter emmer, een douchegordijn, en een paal
  Dak sneeuw rake scooper tool - eenvoudige doe-het gebruik van een 5 liter emmer, een douchegordijn, en een paal

  Sneeuw dak hark scooper hulpmiddel Ik zocht naar iets eenvoudig te gebruiken voor een dak sneeuw rake idee. Ik zocht Google afbeeldingen en YouTube voor iets dat een 5 liter emmer en 2 of 3 10 voet stokken van elektrische EMT conduit gebruikt. Er zij