Home > een Hangboard installeren. Een goede, compacte opleidingssteun voor klimmers.

een Hangboard installeren. Een goede, compacte opleidingssteun voor klimmers.

Tags:beklimming
Advertisement

een Hangboard installeren. Een goede, compacte opleidingssteun voor klimmers.

Toen ik voor het eerst de hangboard kreeg, dacht ik dat ik een enkele instructable voor zowel de installatie en het gebruik van een hangboard zou maken. Hoe ik ooit heb besloten om tegen dat te doen, omdat het een zeer grote instructable zou zijn. Ook dacht ik dat voor het tonen van u hoe te trainen op een, ik zou video's te maken, en ik kan niet echt dat hier doen, omdat terwijl ik wilde foto's van het proces nemen zoals het een lange ging, pap zet het voor me terwijl ik uit! OK, dat en het geeft me de tijd om te oefenen met het dus ik er niet uit als een compleet watje!

Stap 1: locatie, locatie, locatie.

een Hangboard installeren. Een goede, compacte opleidingssteun voor klimmers.

Je moet kiezen waar je naartoe gaat om uw hangboard lokaliseren. Boven een deur is zeer eenvoudig, maar er zijn andere mogelijkheden als je kunt krijgen op balken of balken. Ik heb gekozen om het boven een deur te zetten.

Waar abouts in uw huis moet je hem? Nou als je erover nadenkt, wil je het ergens te zetten waar je gewoon kunt gebruiken in het voorbijgaan, zodat het ergens je gaat een stuk zou moeten zijn. Ook u niet wilt dat het ergens te zetten, dat is koud, slecht verlichte of uit de weg. Dat kan uitsluiten kelders en dergelijke.

Ik zette mijn in mijn kamer, boven de deur als je binnenkomt. Want ik kan gewoon gebruik maken van het voor een paar minuten per keer loop ik door het. Ook heb ik de neiging om mijn muziek te gaan, is het warm en goed verlicht in mijn kamer. Je moet streven naar een 10 minuten durende sessie te doen elke keer dat je het gebruikt, welke perioden herstel moeten omvatten, maar ik zal in die gaan in een later instructable.

Advertisement

Related Articles