Home > Edison Lamp Tafellamp

Edison Lamp Tafellamp

Tags:verlichting
Advertisement

Edison Lamp Tafellamp

Hoe maak je een eenvoudige goed uitziende tafellamp gebouwd in 3 simpele stappen.

Tijdens mijn vakantie in Zweden zag ik die mooie warme gloeiende vintage lampen en ik besloten om me te bouwen van een eenvoudige tafel lamp met een blootgestelde Edison lamp. Het juiste ding voor donkere winterdagen.

Nu, laten we eens kijken naar de spullen we'll behoefte.

1. Gereedschap en materiaal

1.1 Gereedschap

hout puntenslijper

Snijder

Boormachine

Wood boringsbeetjes 10mm en 14mm

Boren van metalen bit 9mm

Metaalzaag

schroevendraaiers

Schroefdraadborging

Tapper M10x1

1.2 Material

1 Tree Slice diam. approx.200mm, dikte ca.. 35mm

1 Trekontlasting

1 Nylon kabelbinder

4 Deur stoppers

1 Aluminium Tube 14x3x250mm

1 tube schroefdraad M10x1 L = 30mm

1 tube schroefdraad M10x1 L = 40mm

1 Ring ring M10 met massa-aansluiting

2m Textile Kabel 3x0,75mm2 met stekker

1 Gloeilamp socket E27 met aan / uit-schakelaar

1 Edison E27 40W

Stap 1: Stap 1: Voorbereiden van de basis

Edison Lamp Tafellamp

De basis van onze lamp moet stevig genoeg zijn, moeten een boom plak met een diameter van 200 mm en 35 mm dikte goed. Ik nam een ​​stukje van een pruimenboom stam vanwege zijn mooie kleur. Merk op dat het hout moet goed gedroogd worden.

1. Haal de bast en maal de slice om alle spalken te verwijderen.

2. Boor een 14mm gat in het midden van de schijf met een diepte van 20 mm. Eindig het gat met een 10mm boor (15mm diepte).

Rem .: Wilt u het hout te beschermen, kunt u een jas van hout olie toe te passen op het schijfje. Erg om de overtollige olie van het oppervlak te verwijderen voordat het droog is.

3. Bevestig de trekontlasting en de 4 rubberen dopjes aan de keerzijde van de basis. Duw de kabelbinder door de trekontlasting. Let op dat de hoogte van de stoppers genoeg ruimte voor het snoer mogelijk moet maken.

Voor degenen die een 3D-printer bezitten, I de stl-bestand voor de trekontlasting toegevoegd.

Advertisement

Related Articles

 • Edison Lamp in 3 uur
  Edison Lamp in 3 uur

  Er is geen vervanging voor de warme gloed van een vintage gloeilamp. Dit instructable laat zien hoe u een stijlvol, minimalistisch tafellamp maken in 3 uur voor ongeveer $ 30. Ik heb willen om een ​​lamp te ontwerpen met een blootgestelde Edison-lamp

 • Edison lamp in een glazen stolp
  Edison lamp in een glazen stolp

  Ik maakte een Edison lamp voor mijn neef ongeveer 3 jaar geleden. Sindsdien heb ik wilde een voor mezelf te maken en hebben gespeeld rond met een hele hoop van de verschillende varianten in mijn gedachten. Onlangs ben ik begonnen om te kijken naar an

 • Het maken van een Kruik van de Metselaar Edison Lamp
  Het maken van een Kruik van de Metselaar Edison Lamp

  In deze video te maken ik een eenvoudige Kruik Edison Lamp. Dit zijn een erg leuk om te bouwen en je kunt alles gebruiken die u hebt tot rond om ze te maken.

 • Hoe kan ik een Edison lamp / diy gloeilamp te maken
  Hoe kan ik een Edison lamp / diy gloeilamp te maken

  Hoe kan ik een Edison lamp / DIY gloeilamp te maken Dank u voor het klikken op deze tutorial over hoe je een Edison lamp of een gloeilamp wat je wilt het is hetzelfde nummer te bellen. Deze lamp zal worden uitgeschakeld een dun stukje potlood als een

 • (! NOT) How To Make An Electroluminescent Edison Lamp | Homemade EL "Coil" nachtlampje
  (! NOT) How To Make An Electroluminescent Edison Lamp | Homemade EL "Coil" nachtlampje

  In dit instructable, ga ik laten zien hoe je een Electroluminescent Edison Lamp maken. Nou, dat was wat dit Instructable was oorspronkelijk over. Ik dacht aan het bevestigen van EL Wire in een metselaar pot bij een up-and-down zigzag weg, die zou het

 • Edison Lamp Made met hout en Faux Copper Pipe
  Edison Lamp Made met hout en Faux Copper Pipe

  Dit is een snelle en eenvoudige project dat iedereen kan doen met weinig hulpmiddelen. Ik heb het zien van deze lampen all over the place als te laat, en ik ze gewoon lief te hebben, dus ik besloot om voor mezelf te maken. Ik besloot om PVC in dit pr

 • Upcycled Rattan Edison Lamp
  Upcycled Rattan Edison Lamp

  Als iemand die houdt van lampen, maar niet iets wat die winkel gekocht, iets dat is "anders". Het hebben van een nieuwe winkel geopend in de stad waar ik woon, dat alles wat ik nodig heeft, dat die uit de muur items, die wanneer bekeken vanuit e

 • Metselaar kruik Edison lamp
  Metselaar kruik Edison lamp

  Hi guys, ik ben trots en blij om te laten zien mijn nieuwe instructable. Dit jaar voor de kerst heb ik besloten om de cadeautjes te bouwen door mijzelf. Ik hou van houtbewerking, ik ben geen expert of een professionele, maar ik blijf proberen =). Daa

 • Mahogany Cage Edison Lamp
  Mahogany Cage Edison Lamp

  Met behulp van een nogal dure houtafval, voor ongeveer een totaalbedrag van $ 18 en ongeveer een uur van de arbeid was ik in staat om de afgebeelde lamp te maken. De volgende richtingen zal vrij algemeen als dit is echt een goed maken als je gaat lan

 • Teruggewonnen hout Edison Lamp
  Teruggewonnen hout Edison Lamp

  Hoi, dit is mijn eerste instructable en ik hoop echt dat je het genieten. Gelieve te excuseren mijn Engels als die er zijn fouten, maar mijn eerste taal is Duits. Maar goed, ik wilde dit te doen in het Engels om meer mensen te bereiken. De Lamp dat i

 • Edison Lamp van de Orkaan
  Edison Lamp van de Orkaan

  Dwaalde rond Asda met mijn vrouw, positief geboeid en naast mezelf op het krijgen om boodschappen te gaan (ik moet dat in het geval leest ze dit te zetten!). In de hardware / homewares zag ik een leuk uitziende Hurricane lamp, en dacht dat zou zo coo

 • Edison voorjaar lamp.
  Edison voorjaar lamp.

  Ik nam de basis van deze lamp uit een oude speelgoed dat is het produceren van het geluid van applaus wanneer iemand de spons die was bevestigd wanneer de lamp is nu getroffen. Ik stak de spons en de elektronische circuits van het onderste deel, waar

 • HOUTEN LIJST LAMP
  HOUTEN LIJST LAMP

  Dit is een snelle en eenvoudige project dat iedereen kan doen. warmte toe te voegen aan uw huis door de invoering van deze Vintage houten tafel lamp 2 verlichting in uw woonkamer, keuken of kinderkamer. Zodra u Edson's lamp te zetten, zul je beginnen

 • Aquarium Tafellamp
  Aquarium Tafellamp

  Aquarium Tafellamp Liefde om vis te kijken in een aquarium? Waarom niet eens een aquarium zo dicht als de lamp zittend op uw tafel te hebben? Deze tafellamp is voorzien van een 1-liter mini aquarium dat een luchtpomp, onder-grind filter, verwarming e

 • DIY handheld LED-lamp
  DIY handheld LED-lamp

  Een lamp heeft groot belang in iemands leven. Zij zijn de bron van licht en maak wat zichtbaar voor jou. Wanneer het licht wordt uitgezonden door een lamp, het reizen in alle richtingen en na het slaan van een oppervlak het gaat om onze ogen en het o

 • De Scissor Lamp
  De Scissor Lamp

  In het proces van het maken van een bewegend lamp, kwamen we met dit idee van een schaar lamp (tafellamp). Als je de schaarmechanisme omhoog en omlaag te verschuiven, wordt de hoek waarin het licht is gericht veranderd. We geconfronteerd met vele moe

 • Zebra Ply Lamp
  Zebra Ply Lamp

  In dit Instructable gebruik ik een aantal stukjes walnoot en stukjes triplex tot een lamp voor mijn zusje. Ze is een vrij cool kid zodat de eigentijdse vormgeving en strepen zouden moeten worden gewaardeerd. Ik wilde een lamp voor haar al enige tijd,

 • Walnut Edison gloeilamp DIY
  Walnut Edison gloeilamp DIY

  In deze post (niet de video hierboven voor meer informatie missen), heb ik laten zien hoe je een Edison gloeilamp te bouwen. Mijn Edison gloeilamp is opgebouwd uit Walnut, maar je kon het even welk type van hout te gebruiken. Dit is een relatief eenv

 • De Coil Lamp
  De Coil Lamp

  Niet zozeer een instructable in foto's, maar een korte over hoe je jezelf helemaal gek! Stap 1: Deze lamp is een kiem van een idee nadat ik de Nixie klok No.2 want ik had heel veel 8mm koperen buizen over. Het buigen van de koperen buizen is waarschi