Home > DYI Onomatopee Wallpaper

DYI Onomatopee Wallpaper

Tags:decoreren
Advertisement

DYI Onomatopee Wallpaper

Ik ben in een streven naar het plaatsen van ten minste één Instructable per hoofdcategorie tot het einde van het jaar!
Aangezien ik niet goed met kunst en kunstnijverheid, wist ik niet wat te doen voor de Living categorie, maar de Comic Contest gaf me een idee ...

Ik keek rond op de website en ik heb niet gevonden een instructable featuring onomatopeeën.
Dus ik heb besloten om een ​​instructable hoe klanknabootsing wallpapers te maken voor de Comic Book fans die er te plaatsen!

Het is echt simpel en zelfs kinderen kunnen het zelf maken!

Vergeet niet te stemmen voor mij op de Comic Contest !!

Stap 1: Materialen en vormen

DYI Onomatopee Wallpaper

U ontvangt geen duur materiaal nodig:

Diverse kleuren van de bouw papier
Schaar
Paper glue
Potlood en gum
Dikke zwarte pen voor outline
Afplakband (optioneel)

De vormen ik tekenen in deze Instructable zijn voor de "Splat", "Bang" en "Pow" onomatopeeën ballonnen. Ik koos voor deze, maar je kunt tekenen wat ballonnen je wilt. Kijk maar eens in uw favoriete comic book of zoeken naar afbeeldingen online!

Stap 2: Splat (deel1)

DYI Onomatopee Wallpaper

Ik ben begonnen met de "Splat" onomatopee (Het is de moeilijkste van de drie die ik heb gemaakt).

Dus, eigenlijk willen we rondje sporen te verdienen op een blauw papier om water te lijken. U kunt ook groen gebruiken om iets slijmerig lijken.

Sinds mijn papieren zijn gekleurd slechts aan één kant, ik knipte het over zodat de potloodstrepen zou zijn op de rug.
Tekenen wat je doet denken aan gemorst water (zeer rond sporen), het is ok als je een paar keer opnieuw te tekenen, dat is de reden dat we gebruik maken van de achterkant van het papier, maar zorg ervoor dat je de vorm.
Houd in gedachten dat je moet het woord "Splat" of "Splash" op te zetten, zo denken over de grootte voor aanvang snijden, gebruikte ik gewoon de hele papier!

Het is erg moeilijk om netjes te snijden een groot vel papier in een keer, dus ik verdeelde het in 3 bezuinigingen.
Op de eerste snede, heb ik niet schelen om het perfect te maken, net verlost van de overschrijding papier. Blijf gewoon de schaar op de buitenkant van de sporen.
Op de tweede snede, ga rond de vaststelling van alles, probeer om precies te bezuinigen op de omtrek die u hebt getekend.
De meeste van de tijd, zult u weinig randen (foto 7) te krijgen en dat betekent water niet lijken helemaal. Dus gewoon vinden ze en snijd die randen goed naar het zeer netjes te maken.

Stap 3: Splat (part2)

DYI Onomatopee Wallpaper

Wanneer de blauwe ballon wordt gedaan, wil je een soort van buitenste gloed toe te voegen.

Ten eerste zet de ballon over de white paper om de omtrek te kopiëren, het helpt om afplakband gebruiken om het op zijn plaats te houden.
Snijd het wit papier op dezelfde manier je deed met de blauwe.
U kunt het binnenste gedeelte van de witte ballon knippen en op te slaan, omdat de blauwe toch zal betrekking hebben (Er is een foto van die op de "Pow" stap). Gebruik de restjes om de letters te maken.

Nu, er zijn vele manieren waarop u kunt de gloed te maken: U kunt de blauwe papier verticaal of horizontaal te schuiven (afbeelding 3), of zelfs draai het over de witte (foto 4). Ik hou van de kronkelende effect voor deze ene.

Klik hier voor de white paper restjes en schrijf "Splat" met scheve letters, is het interessant om een ​​dunne lettertype te maken voor dit één, maar je kunt het mengen met dikkere, net als de "A" in beeld 8.
lijm gewoon alles bij elkaar en verdeel de letters te zien eruit alsof ze rond zweven.

Stap 4: Bang

DYI Onomatopee Wallpaper

Merk op dat ik het woord 'randen', zoals de dunne uiteinden ik gemaakt heb voor de "Bang" ballon (ik weet niet wat die worden genoemd) zullen gebruiken.

De "Bang" Onomatopoeia ballon is makkelijker te maken, ook al zullen we gebruik maken van 4 verschillende kleuren papier.

We willen dat het vuur lijken dus begin met de rode papier voor de buitenkant kleur.
Ik hou round sporen met veel dunne randen voor dit.
Sinds de ronde delen op deze zijn groter dan de "Splat" degenen, kunt u het hele papier een keer te snijden. Er zal niet veel plaatsen om afterwords trimmen.

Teken een vergelijkbaar, maar kleiner vorm op de geel papier en knip op dezelfde manier. Het is moeilijk om de rode papier te meten en zorg ervoor dat de gele is kleiner, maar u kunt aways trim de gele vorm als het gaat verder dan de omtrek van het red's.

Voor de witte binnenste "vuur" kunt u de binnenste deel je afgesneden van de "Splat" gloed gebruiken. Teken een vorm vergelijkbaar met de gele, alleen kleiner en gladder randen.
Knippen en lijm het op de top van de gele en beide op de top van de rode papier (afbeelding 3).

Ik gebruikte zwart voor de letters te veel contrast te geven, kunt u ook een donkerder rood of bruin voor dit gebruiken. Probeer om het lettertype dikker dan degene die u op stap 3 te maken en lijm deze op de top van de rest (als je een beetje boog te maken, het geeft de indruk van de uitbreiding).

Stap 5: Pow

DYI Onomatopee Wallpaper

De "Pow" onomatopee is de makkelijkste één van de drie.
We willen rechte lijnen met veel hoekpunten te maken.
Trek iets als foto 2 en 3 (ik zou zeggen: een heleboel onregelmatige driehoeken voor de omtrek)

Er is niet veel standaard voor de "Pow" ballon (het hoeft niet aan water of vuur te lijken), zodat je vrijwel elke kleur kan gebruiken. Ik gebruikte rood, geel en zwart voor de schaduw.
U kunt tape gebruiken om de rode en de zwarte stukken aan elkaar plakken en op te slaan wat werk bij het snijden.
Voor deze ene ik gleden de "schaduw" horizontaal, dus ik was in staat om het binnenste deel van het zwarte papier helemaal naar de andere kant, waar ze onder de rode (foto 4) was verborgen th gesneden.

Haal het gele restjes van het laatste teken en schrijf "Pow". Je kunt echt dikke letters hier te maken, omdat deze ballon heeft een veel ruimte. Mine eigenlijk kwam vrij klein en niet veel van de impact niet maken!
U kunt ook de verspreiding van de brieven rond om te kijken als er iets breekt.

Stap 6: Done

DYI Onomatopee Wallpaper

Nadat ik klaar en hing ze om foto's te nemen, realiseerde ik me dat de "Splat" en de "Pow" niet opvallen als ze zouden moeten, dus ik heb de dikke zwarte pen en trok een schets om de woorden. Het moet dikker zijn geweest, maar het hielp veel!

U kunt elke klanknabootsing te maken van de bouw van papier, denk maar aan wat het woord zou moeten lijken en beginnen met het tekenen.
Net als Splat iets vloeibaar lijken en bang lijken brand (explosie) kan je golvende letters te maken voor een "Boing" teken of een bewolkte ballon voor een "Poof" onomatopee. Een bliksem voor "Swoosh" of een echt verbrijzelde ballon voor een "Screeeeech" onomatopee!

Ik hoop dat je genoten.
Heeft u vragen, laat een reactie!

Arthur

Advertisement

Related Articles

 • Hoe een Neon Grid '80 Based Wallpaper Make - Tutorial | Photoshop CC 2015 - GraphixTV
  Hoe een Neon Grid '80 Based Wallpaper Make - Tutorial | Photoshop CC 2015 - GraphixTV

  Ik besluit om deze tutorial te maken, omdat sommigen van jullie mijn vrienden en abonnees me vragen hoe dit fantastische ontwerp te doen. Dus ik hoop dat jullie allemaal jongens en meisjes hebben sucess werken aan deze eenvoudige en gemakkelijke tuto

 • Mooie wallpaper papier opslag van bestanden
  Mooie wallpaper papier opslag van bestanden

  Maak deze mooie papieren dossier van enkele kaart en oud behang. Of nieuwe wallpaper. coördineren aan uw kamer, zodat je bureau ziet er fantastisch uit. Je zal nodig hebben Een cerial doos wallpaper kladjes 7pieces van Card Lint Dubbelzijdig plakband

 • Maak een 3D Aangepaste Wallpaper met behulp van gratis software
  Maak een 3D Aangepaste Wallpaper met behulp van gratis software

  De nieuwste remedie voor uw verloren telefoon is eindelijk hier! (In 3d) Hallo iedereen! We zijn het creëren van een 3D-aangepaste behang. Waarom een ​​gepersonaliseerde wallpaper gebruiken? Ik vergeet altijd mijn telefoon op school (dumb -_-), maar

 • How To Make a Gemaakt in de jaren '80 Wallpaper
  How To Make a Gemaakt in de jaren '80 Wallpaper

  Dit is mijn eerste leerprogramma Photoshop! Ik besluit om deze tutorial te maken, omdat sommigen van jullie mijn vrienden en abonnees me vragen hoe dit fantastische ontwerp te doen. Dus ik hoop dat jullie allemaal jongens en meisjes hebben sucess wer

 • Screen Saver Wallpaper op een Mac
  Screen Saver Wallpaper op een Mac

  in dit Instructable, zal ik u laten zien hoe u uw mac screensaver in plaats van een wallpaper te geven. Stap 1: setup eerste, ga je naar Finder> Programma's> Hulpprogramma> terminal. als je eenmaal een terminal venster geopend, ga terug naar vind

 • Harry Potter Pagina's Wallpaper
  Harry Potter Pagina's Wallpaper

  Harry Potter is misschien wel een van de beste verhalen ooit geschreven! Ik hou van de pagina's van deze boeken, en wilde ze aan de genade van de muren van een kamer in mijn huis. Dus ik over het maken van dat gebeuren, kom kijken hoe ik me omdraaide

 • Gemakkelijk Mac Wallpaper Downloader
  Gemakkelijk Mac Wallpaper Downloader

  Ooit hebben moeite proberen om een ​​nieuwe wallpaper te vinden, maar kan niet worden gehinderd te zoeken door pagina's en pagina's van de verschillende behang sites? Nou dan het behang downloader is voor jou. In een notendop komt het script wallpape

 • 3 eenvoudige stappen te installeren Afneembare Wallpaper
  3 eenvoudige stappen te installeren Afneembare Wallpaper

  3 eenvoudige stappen te installeren Afneembare Wallpaper Opknappen van uw muren vergt geduld en veel inspanning. Niet om de betrokkenheid die u erin steekt als je verf gebruiken om te sparren-up van uw muren, omdat het niet zo gemakkelijk om te veran

 • Eenvoudige Wallpaper Met behulp van fotografie en Layer Blending - Photoshop Tutorial
  Eenvoudige Wallpaper Met behulp van fotografie en Layer Blending - Photoshop Tutorial

  Maak een visueel verbluffende Wallpaper met behulp van een eenvoudige techniek in photoshop. Iedereen kan een behang deze goede, en zijn een stuk gemakkelijker dan je zou denken te maken! Dus, eerste dingen eerst gaan to- Bestand> Nieuw Stel je breed

 • DYI Camera Module voor UAV
  DYI Camera Module voor UAV

  Dit werk te presenteren de bouw van een multispectrale beeld NDVI voor hoogwerkers. Het systeem is gebouwd op basis van consumentenapparatuur zoals Point & Shot camera met trigger, scherpstelling en zoom controle, Gel Filters, free as stabilisator, 5

 • Veranderen van Weeping Angel Wallpaper
  Veranderen van Weeping Angel Wallpaper

  Hey allemaal, ik ben een grote fan van Doctor Who. Ik stond op het punt om mijn laptop wallpaper te veranderen toen ik me realiseerde dat ik kon een huilende engel wallpaper die beweegt te hebben! Dit wordt gedaan met Windows 7, en ik weet niet of he

 • DIY muur Design met Wallpaper Stickers
  DIY muur Design met Wallpaper Stickers

  Dit is een snelle en eenvoudige walk-through over wat ik heb gedaan met een muur in de slaapkamer op een verveelde zondag! Stap 1: Begin met een duidelijke muur Kijk voor een gewone muur wanhopig behoefte aan decoraties. Stap 2: Wallpaper stickers Ko

 • Geeky Desktop Wallpaper
  Geeky Desktop Wallpaper

  Dit instructable is iets wat ik heb een hele tijd geleden, toen ik op de universiteit in mijn bureaublad van Windows 95 er meer cool dan die van mijn vrienden te maken. Vergeef me als het behang is een miezerig 800 x 600, maar ik hoop dat u in staat

 • Cool Mac wallpaper
  Cool Mac wallpaper

  Deze gids zal u een stap voor stap over hoe je een volledig werkende (interactief) behang voor uw Mac-computer te maken. Ik hoop dat je geniet, het is mijn eerste Instructables. Ik ben 13 jaar oud. GENIETEN! Stap 1: Wat is apps en mappen wilt u? Slee

 • Hoe maak je een YouTube-80s Gebaseerd Logo Wallpaper Make - Tutorial | Photoshop CC 2015 - GraphixTV
  Hoe maak je een YouTube-80s Gebaseerd Logo Wallpaper Make - Tutorial | Photoshop CC 2015 - GraphixTV

  Ik besluit om deze tutorial te maken, omdat sommigen van jullie mijn vrienden en abonnees me vragen hoe dit fantastische ontwerp te doen. Dus ik hoop dat jullie allemaal jongens en meisjes hebben sucess werken aan deze eenvoudige en gemakkelijke tuto

 • Artistieke unieke desktop wallpaper
  Artistieke unieke desktop wallpaper

  Als je schilderkunst te beoefenen, waarschijnlijk gebruikt u een doek te reinigen en droog je penselen. Na verloop van tijd verandert het in een regenboog palet dat eruit ziet als een artistieke canvas. De kleur patroon is uniek van elk doek en kunst

 • tijdelijke Wallpaper
  tijdelijke Wallpaper

  inpakpapier temp wallpaper Stap 1: vind de perfecte papier Ik ging naar Michaels en vond rollen van mijn favoriete kleuren, patronen enz. Het goedkoper, hoe beter

 • Instant Wallpaper Generator
  Instant Wallpaper Generator

  Geïnspireerd door de Immersion Room in het Cooper Hewitt Design Museum , de Instant Wallpaper Generator is een eenvoudige en interactieve installatie van kunstenaar en ontwerper Purin Phanichphant . Het biedt het publiek een unieke ervaring: de mogel

 • DYI Sous-Vide Cooker
  DYI Sous-Vide Cooker

  Wat is een Sous-Vide fornuis kunt u vragen, het is een manier van koken van voedsel in een zak in een warmwaterbad, het principe is het houdt het voedsel dat u wilt koken bij de temperatuur u het wilt zijn als u klaar bent met koken . Zodat het eten