Home > Duct Tape Rockets

Duct Tape Rockets

Tags:raketten
Advertisement

Duct Tape Rockets

Hoe wordt duct tape te zetten in een baan voor een dollar per dag.

Stap 1: Build Your Launcher

Duct Tape Rockets

De launcher is gemaakt van PVC. Ik gebruikte wat ik had rond. Het bestaat uit 2 delen: een lucht tank, en een lancering pijp.

De luchttank wordt gebruikt omdat de meeste klepstelen laat een grote hoeveelheid lucht door tegelijk. Het ventiel laat de lucht in, maar niet uit (duh!). De eerste keer dat ik maakte dit, snijd ik uit elkaar i fiets binnenband van de stam, boorde een gat in de eindkap, en hotmelt gelijmd het samen. Dat duurde al 10 lanceringen. Toen vond ik autoband klepstelen bij de lokale bouwmarkt, dus gebruik die. Volg de instructies op de verpakking om de juiste grootte gat te boren.

De lancering buis draagt ​​de lucht uit de luchttank in de raket. De mijne is veel langer dan het moest worden, maar nogmaals, ik geschaafd maak wat veel grotere raketten laatste :) (niet doen, tenzij je ergens ver hebben van alle auto's die beschadigd kunnen raken. De grote degene die ik gemaakt met een Nerf bal neus, maar een grote deuk ik de auto van de buurman, gelukkig was hij een goede sport.) het doet u helpen uw oor niet naast het uiteinde van de leiding hebben, en dat is zeer goed gezien hoe hard dit is. De lancering buis 1/2 "waterleiding. De raketten moeten strak op het te passen, en zijn volledig gevoerd op het vóór de lancering.

Ik later voegde een schroefdraad fitting onder de klep, zodat ik de draagraket uit elkaar zou kunnen nemen voor opslag. Als je dat doet, gebruik teflon tape, zodat het niet lekt.

Advertisement

Related Articles

 • Duct Tape Rocket
  Duct Tape Rocket

  Benodigde materialen: 1. Een rol plakband 2. Een kartonnen koker 3. Een soort van kartonnen doos 4. Schaar 5. Compass (wiskundige) 6. Een raketmotor 7. Straw (optioneel) Stap 1: The Body Stap 1: Neem je kartonnen koker en wikkel duct tape omheen 4-5

 • Duct Tape RC Airboat
  Duct Tape RC Airboat

  Ik ging naar mijn lokale hardware winkel en kwam over een aantal vellen van schuim. Eerder die dag had ik samen met mijn oude airboat en besefte hoe vreselijk bouwde het werkelijk was. Dat is toen ik kwam met het idee om een ​​super licht, in princip

 • Fix Broken spelcassettes met duct tape
  Fix Broken spelcassettes met duct tape

  Het verhaal: Op een dag mijn broer gaf me een spel om te spelen en dat was Demon's Crest voor de Super Nintendo. Een leuk spel, door de manier waarop. Enige probleem: hij gepakt boven tand en het had een driehoekige opening. En is dat dit was een gro

 • Cool Duct Tape, Penseel Case
  Cool Duct Tape, Penseel Case

  Dit is een geweldige, duurzame, op maat gemaakte kwast houder! Stap 1: Materialen U zult Duct tape, schaar, en de penselen die u in de zaak te zetten nodig hebben.

 • Duct tape stellated octaëder
  Duct tape stellated octaëder

  dit is een instructable over hoe je een stellated octaëder te maken. Voor degenen die niet weten wat stellated betekent dat het driehoeken vormen punten van de segmenten. er is ook sekeletal octaëder. Ik wilde niet om ze te laten scheiden, omdat ik h

 • glow in the dark duct tape paracord ketting
  glow in the dark duct tape paracord ketting

  Hi elk lichaam dit is een nieuw idee van mij. Het is een glow in the dark paracord ketting. Het werd gemaakt met duct tape rond paracord en dan heb ik een cobra steek rond die zodat het de duct tape beschermt. Als je Wold net als ik om een ​​tutorial

 • Duct Tape Ipad Case
  Duct Tape Ipad Case

  Stap 1: Het snijden van het Duct Tape Je hebt een oude zaak nodig hebt voor deze en corse duct tape

 • Pas Rubik's Cube met duct tape
  Pas Rubik's Cube met duct tape

  Maak een Rubiks Cube door het toevoegen van duct tape. Voeg duct tape aan de zijkanten en het ziet er echt cool !!!!!!! Stap 1: Materialen Je hebt nodig: Iets scherps (schaar of een mes) Duct Tape (6 kleuren) kubus van Rubik's (geen duh)

 • Duct Tape Pouch Voor Electronics
  Duct Tape Pouch Voor Electronics

  Stap 1: Materialen Voor dit project u moet je handen Duct tape En uw toestel

 • Hoe kan ik LED Duct Tape maken!
  Hoe kan ik LED Duct Tape maken!

  Ok, dus LED's en duct tape zijn twee zeer leuke dingen, maar wat als we ze combineren samen om "LED Ducttape" Dit instructable zal u vertellen hoe dat te doen! Stap 1: De goederen Echt alles wat je nodig hebt is een aantal leds, ducttape, iets o

 • Magic duct tape portemonnee op roids
  Magic duct tape portemonnee op roids

  Hallo. Ontdekt deze site een tijdje geleden. Ik maakte een magische duct tape portemonnee ongeveer een week geleden dankzij deze grote instructable duct tape magic portemonnee. Ik vond het erg leuk, maar toch wilde een paar dingen, dus ik dit beest v

 • Duct Tape Zippo Holster
  Duct Tape Zippo Holster

  De titel zegt eigenlijk alles. Er is geen metingen, omdat alle Zippos niet gelijk geschapen zijn. Stap 1: Materialen / Tools -Duct tape -Cardboard (Ik heb de mijne uit mijn webcam pakket) -Mes -Zippo

 • Duct tape en opslag tas bindmiddel potlood pocket
  Duct tape en opslag tas bindmiddel potlood pocket

  Je zal nodig hebben: Een gallon sized slider stijl opbergtas Duct tape in de gewenste druk of kleur Plastic snijmat optioneel (helpt om de tape te snijden) Ruler, teller, schaar Drie-perforator of gewone perforator 1. Meet en snij 3 inches van de ond

 • Duct Tape PVC light saber prop!
  Duct Tape PVC light saber prop!

  JE ZAL NODIG HEBBEN: DUCT TAPE ELECTRIC TAPE Dun karton (of papier gebruikte ik een bevroren pizza BOX) 17 INCH'S VAN 3/4 INCH PVC pijp en 10 INCH'S VAN 3/4 INCH SINK TUBE (De gootsteen BUIS DIENT glijden over de PVC-B / C Ze zijn gebouwd door versch

 • Super-Deluxe Custom Bike Basket voor minder dan $ 5,00 (met behulp van karton, Wire & Duct Tape)
  Super-Deluxe Custom Bike Basket voor minder dan $ 5,00 (met behulp van karton, Wire & Duct Tape)

  Mijn tien jaar oude dochter is al wilde een kleine mand voor haar fiets al geruime tijd. We keken hoog en laag in winkels en internet, maar niets een beroep op mijn wispelturig weinig fietser. Plotseling vroeg ze: 'Kunnen we niet maken slechts een, p

 • niet uw gewone duct tape portemonnee
  niet uw gewone duct tape portemonnee

  deze duct tape tas is eigenlijk gemaakt van een regelmatig patroon portemonnee, het is een eenvoudig patroon dat ik dacht dat zou goed voor duct tape. dit is mijn inzending voor de Gorilla Glue Make it Stick Contest dus kunt u stemmen voor mij !!! di

 • Hoe maak je een Duct Tape Coaster Maak
  Hoe maak je een Duct Tape Coaster Maak

  Ik deed huiswerk laat één nacht, terwijl het drinken van een drankje en ik dacht bij mezelf "wat als het vocht uit mijn glas weer op mijn huiswerk? ' Dus ik pakte mijn duct tape en maakte dit! Stap 1: Materialen Wat je nodig zult hebben: 1. een beker

 • Hoe maak je een tas van Duct Tape maken
  Hoe maak je een tas van Duct Tape maken

  Dit is mijn eerste duct tape project. Het kostte me ongeveer een totaal van 8 uur te maken. Ik ben er zeker van dat als je eenmaal aan de slag kunt u afscheren een deel van die tijd. Stap 1: Lijst van de benodigde items 1 meetlint 1 schaar 1 nietmach

 • Duct tape rugzak
  Duct tape rugzak

  Dit duurt Duct tape portemonnee naar een geheel nieuw niveau. Het heeft twee kleine zakjes. als je een te maken, kon je een grotere zak toe te voegen. Eenvoudig, lichtgewicht, mooi.