Home > Duct Tape Backpacking Pack

Duct Tape Backpacking Pack

Tags:camping
Advertisement

Duct Tape Backpacking Pack

Dit is geen wimpy schoolrugzak. Dit pakket kan alles wat je nodig hebt voor een week lang kun je reis voor ongeveer $ 25 te houden. Hoofdzakelijk gemaakt van duct tape en enkele PVC pijp is het nog licht van gewicht duurzaam. Het maken van de rugzak vergt wel wat tijd, maar het is niet al te moeilijk.

Benodigde materialen:
1 - 10ft lengte van 3/4 '' de Pijp van pvc ($ 1,60)
4 - 3/4 '' Elbow Connections ($ 1.30)
4 - 3/4 '' Tee Connections ($ 1.30)
3-45 Yard Rollen van Industrial Grade Duct Tape ($ 18,00)
1 - Kan van de Pijp van pvc Cement ($ 2.00)
1-2 "Buckle ($ 2,50)

optioneel:
Spray-paint voor het frame
Gespen voor bag openingen
Schuimvulling voor de taille en schouderbanden (De dingen die ik gebruikte was niet high-grade, het werkt nog steeds geweldig)

Skills Vereiste:
Zeer basic PVC buigen vaardigheden.

Stap 1: knippen en buigen van de Pijp

Duct Tape Backpacking Pack

Knip je 10ft stuk pijp in secties.

Dimensies
2 x 19cm - onderkant van het frame
2 x 24cm - bovenste zijden van het frame
6 x 36cm - midden zijkanten van het frame en cross stukken van het frame

Het is niet zo belangrijk om deze exacte lengten te gebruiken als het is om ervoor te zorgen dat de paren zijn precies hetzelfde. Anders zal het frame scheef zijn, en voel grappige op je rug.

Neem nu vier van de zes 36cm lengte, en buig ze naar de gewenste hoek. Ik boog mijn met een 5 liter emmer, maar je kunt gebruiken wat rond voorwerp u kan hebben.

eHow had een grote uitleg over hoe om te buigen PVC, dus ik zal de link naar hun instructies bevatten. http://www.ehow.com/how_4796089_bend-pvc-pipe.html

Mijn gebogen lengtes zijn nu ongeveer 33cm op een rechte lijn van begin tot eind.

Stap 2: Montage en Assemblage

Duct Tape Backpacking Pack

Monteer frame, het lijmen van de stukken samen met uw PVC cement. Duw het frame en de aansluitingen naar beneden strak om ervoor te zorgen dat de armaturen zijn beveiligd.

Als u wilt spuitlak het frame, doe het nu.

Stap 3: Het verwijderen van de Zak

Duct Tape Backpacking Pack

Nu gaan we beginnen met het maken van de zak van de rugzak. Ik geef de voorkeur aan een roterende snijplank te gebruiken zoals in de afbeelding hieronder. Met deze kunt u liggen alle duct tape out gezicht naar beneden op het bord, en krijg je de afmetingen corrigeren heel gemakkelijk.

Maak de zijkanten van de tas los, en dan overeenkomen met de zijkanten te zorgen dat ze zijn dezelfde grootte.

Hier zijn mijn afmetingen als je zou willen om ze te gebruiken:
(Merk op dat er slechts vier stukken, ik heb twee kanten, de bodem en de voorkant. De achterkant gaat worden tegen de rugzak frame, en de top zullen we later doen)

Dimensies:
Sides - 52cm x 28cm Tall Deep
Bottom - 37cm breed x 28cm diep
Front - 52cm x 37cm Tall Wide

Stap 4: Montage van de zak

Duct Tape Backpacking Pack

Tape de voorkant en kanten op elkaar vast. Vervolgens tape onder naar voren. Tenslotte tape de bodem aan de zijkanten.

Hier is wat de tas eruit zal zien. (Het frame is net op de foto om houden de tas voor de foto. Dit is niet wat de tas eruit zal zien zitten op het frame).

Stap 5: Bevestigen van de zak aan het frame

Duct Tape Backpacking Pack

De bodem van de zak moet rusten op het onderste dwarsstuk, niet de onderkant van het frame. Dit laat ruimte voor een slaapzak te worden gebonden op het frame. De bovenkant van de zak tussen de bovenste dwarsstuk en de bovenkant van het frame.

Start nu taping het bovenste gedeelte van de zak op het frame tot aan de bovenste dwarsstuk. Ik nam strips over de breedte van het frame, want ik wil steunen die dwars op het bovenste gedeelte. Als u niet wilt dat deze, voel je vrij om gewoon band naar beneden de zak aan elke kant.

Zorg ervoor dat de kleverige achterzijde van deze stroken van tape te dekken.

Stap 6: Trimmen

Duct Tape Backpacking Pack

Er zal enige speling aan de onderkant van de zak zijn, afsnijden in de vorm van de lat. Tape die sectie gekapt om de lat het berust op.

Stap 7: Het sluiten van de achterkant van de zak

Duct Tape Backpacking Pack

Ren afplakband tussen de beide dwarsbalken (worden over de opening van de zak). Bedek de kleverige achterzijde met tape.

Niet tape over de zijkant bars tot na stap 8.

Stap 8: Back Ondersteuning

Duct Tape Backpacking Pack

Deze stap is heel belangrijk, maar zeer eenvoudig. lopen gewoon wat strips over het gebied je rug zal tegen. Dit houdt de terug van knuffelen je rug, die veel comfort zorgt.

Stap 9: Schouder Pads en Riemen

Duct Tape Backpacking Pack

Pads Schouderriemen
Knip twee stroken (42cm x 8 cm) van schuim. Maak 4 stroken van duct tape dezelfde grootte. Laag elk stuk schuim tussen twee stroken van duct tape. Duct tape rond de randen.

** U kunt ook afbouwen van de uiteinden van het schuim om je lichaam beter te laten passen. Dit is een verbetering ik wou dat ik had gedaan ... maar het is niet nodig **

De rest van de schouderband (de magere gedeelte) kan vervolgens worden gemaakt. Ik vouwde een strook van duct tape in de helft, en geplakt op twee meer lagen om het dikker te maken.

verstelbare bandjes

** Er zijn een paar manieren om de schouderbanden te bevestigen. Ik koos ervoor om plastic sliders te gebruiken, zodat de banden gemakkelijk verstelbaar zou zijn. Je kan waarschijnlijk ook te maken een soort van duct tape slider, of gewoon bind de bandjes naar beneden. **

Bevestig een gesp lijkt op dat elk van de gevoerde riemen moeten door het uitvoeren van een smalle strook van tape door de bovenste lus. Plakt die strip aan de onderzijde van de schouderband.

Maak 2 duct tape stuks 35cm x 2,5 cm. Run deze magere riemen door de bodem van de gesp.

afwerking
Bevestig de schouders riemen aan de bovenste dwarsbalk. Je kunt ze zo dicht of ver van de zijkanten te zetten als je wilt, wat is comfortabel.

Bevestig de magere riemen aan de zijkanten van het frame of de onderste dwarsbalk, welke comfortabeler is.

Stap 10: Taille Strap

Duct Tape Backpacking Pack

Nu is het tijd om te maken en bevestig de tailleband. Het is zeer belangrijk dat deze riem functionele en sterk, omdat de meeste van het gewicht van de verpakking wordt gehouden door deze band.

Begin met het uitsnijden van sommige padding (Als u dat wilt) en afplakken het op dezelfde manier je deed met de schouderbandjes. Hier zijn mijn metingen:

Dimensies
84cm lang
12cm Wide

Het kan zijn dat dit tailleband korter of langer, afhankelijk van uw taille omvang te maken. Strap dient zo stevig dat het ligt op de top van je heupen, zodat ze kunnen het gewicht van de rugzak te dragen.

Voordat u bevestigen en tape onderaan de tailleband, voeg een soort verbindende apparaat naar de uiteinden van de band. Hier ik 2 inch sluiting gebruikt, maar er zijn veel verschillende opties.

Zo niet de sluiting, zou ik twee ring setup, waarbij er twee ringen bevestigd aan één uiteinde van de band, en een lengte van tape anderzijds die kan worden gewikkeld door deze twee ringen aan. Deze opstelling is eenvoudig instelbaar, wat belangrijk is voor de tailleband.

Maakt niet uit wat je setup gebruiken voor de tailleband connector, zorg ervoor dat het is instelbaar.

Nu gewoon band naar beneden de taille riem aan het frame (aan de onderkant twee dwarsbalken) dus het is goed beveiligd.

Stap 11: Bag Flap

Duct Tape Backpacking Pack

Maak een duct tape rechthoek 35cm x 39cm.

Dit zal de flap over de bovenkant van de zak zijn. Knip twee hoeken (ongeveer 1 vierkante inch) zodat de flap past tussen de zijden van het frame. Tape dit aan de bovenkant van de tas.

U kunt gebruik maken van gespen om de klep naar beneden veilig te stellen, maar ik ben tevreden met een strook van duct tape. Beide zullen werken prima.

Stap 12: Zak Ondersteuning (optioneel)

Na het voltooien van de rugzak, besefte ik dat de tas was een beetje te dun, dus ik voegde een steun in de bodem.

Een draad hanger doet de truc heel goed, net buig het in de vorm van de bodem van de zak. Plaats het in de bodem van de zak en plak hem vast.

Stap 13: Accessoires

Een belangrijk kenmerk van deze rugzak is de mogelijkheid om het aan te passen. zakken van elke vorm en grootte toe te voegen, en verwijder ze als dat nodig is.

Vergeet niet om te gooien in een rol plakband als je gaat wandelen voor eventuele reparaties of toevoegingen die u moet maken.

Stap 14: Celebrate!

Duct Tape Backpacking Pack

Je bent klaar!

Advertisement

Related Articles

 • Duct Tape Smoke Pack met Viewport Hack
  Duct Tape Smoke Pack met Viewport Hack

  Draai een normaal pak rook in een permanente behuizing met een viewport met behulp van enkele duct tape en een oude mobiele telefoon screen protector. BENODIGDE MATERIALEN: 1- Empty Smoke Pack (bij voorkeur onbeschadigd) 3ft- Duct Tape 1- Mobiele tel

 • Duct Tape Backpack Tabs
  Duct Tape Backpack Tabs

  Maak je rugzak uw! Geweldige manier om je rugzak te transformeren! Gebruik een duct tape ontwerp dat u wilt! :) Stap 1: Het maken van het grootste deel Snijd een prijs van duct tape het dubbele van de gewenste lengte (herinnering dat het gaat in de h

 • duct tape back pack
  duct tape back pack

  hier is wat je nodig hebt schaar 4 20 yard rollen plakband karton Stap 1: Maak de basis van je rugzak Leg 15 inch tape strips kleverige kant naar boven, overlappend zoals afgebeeld. Zodra je naar beneden ongeveer 05:55 strips hebben gelegd (of tot 9

 • Duct Tape Hydratatie pak op het goedkoop!
  Duct Tape Hydratatie pak op het goedkoop!

  Heres een beetje 'baar over hoe je een Duct Tape Hydration Pack te maken op de goedkope in plaats van te gaan en het kopen van een camleback die meestal omhoog van 100 dollar kosten. Stap 1: Materialen! Je zult een rol plakband nodig (Duhh !!!) en je

 • Duct Tape Pack Man !?
  Duct Tape Pack Man !?

  Packman !!!!!!!!!!!!!!!! of pak-girl !! ik houd van duct tape en packman dus ik combineerde ze, mwahahhaha !!!!! Stap 1: Supplies Voor deze baar zul je het volgende nodig: -Uw favoriete duct tape -schaar -sharpie of marker -jouw handen!! :) -Als u ma

 • Duct Tape Wallet gemaakt met een Gum Pack
  Duct Tape Wallet gemaakt met een Gum Pack

  Ik ga je leren hoe je een portemonnee met een lege pakje kauwgom Stap 1: Verzamel uw Supplies U zult scharen, elke kleur van duct tape en een leeg pakje kauwgom te beginnen nodig.

 • De Duct Tape hip-sack-fanny-pack
  De Duct Tape hip-sack-fanny-pack

  Ik wou dat ik had eigenlijk meer dan alleen het eindproduct foto's voor deze ene, het is een beetje militaire / actieheld geïnspireerde hip zak die ik gemaakt van de enige materiaal dat beschikbaar is op het moment - duct tape. Dus het is niet erg du

 • Duct Tape Water Bottle
  Duct Tape Water Bottle

  Ik ben een fervent backpacker uit de bergen in Colorado, en in het verleden heb ik merkte dat ik op zoek naar een lichtgewicht alternatief voor een Nalgene fles. Tijdens mijn wandelingen, vond ik dat het nuttig was om een ​​extra fles water voeren ro

 • Duct Tape Art Wat het is en hoe het kan worden gebruikt
  Duct Tape Art Wat het is en hoe het kan worden gebruikt

  Ik ben OGEL. Ik ben 13 en hebben gewerkt met duct tape voor ongeveer 2,5 jaar. Ik heb veel verschillende dingen met duct tape geprobeerd. Ik zal u een paar dingen die je kunt doen en de dingen die ik heb gedaan. Stap 1: Aan de slag met het maken van

 • Zaklamp Duct Tape Dispenser
  Zaklamp Duct Tape Dispenser

  Ik zag Creativeman's duct tape dispenser en het inspireerde mij om dit te maken. Ik besloot om de mijne hebben meer dan één functie. Stap 1: Tool en Materials Gereedschap Boren 1/4 ste inch boor mes hack zaag of metalen mes op verstekzaag schaar tang

 • Hoe maak je een reis duct tape portemonnee
  Hoe maak je een reis duct tape portemonnee

  Zweep uit rollen of vellen van duct tape en zet hem in iets nuttigs, zoals een duct tape portemonnee. Een duct tape portemonnee is een handige accessoire om te hebben als conventionele portefeuilles zijn gewoon te saai. Een duct tape portemonnee kan

 • Stencil Stof Met Duct Tape
  Stencil Stof Met Duct Tape

  Stencil stof met duct tape! Stap 1: Supplies - Duct tape - Stof - Textiel verf - Snijmat - Craft Knife - Clear Packing Tape - Karton of Paper Bag - Afbeelding voor Shirt - Verf kwasten Stap 2: Begin met overlappende duct tape stukken op de snijmat. Z

 • Duct Tape Bowler Hat
  Duct Tape Bowler Hat

  Duct tape kan worden gebruikt voor alles, zelfs chique hoeden! Modelleren van de duct tape bolhoed is mijn derpy hond, Darwin. Wanna maken duct tape bowler (de meest stijlvolle van hoeden) van uw eigen? Hier is wat je nodig hebt: 1-2 Colors of Duct T

 • Duct Tape Patio Pillow
  Duct Tape Patio Pillow

  Gezellig uw tuinmeubilair of picknick deken-dekbed geïnspireerde, weerbestendige kussens! Dit project is super snel, goedkoop en biedt een aantrekkelijk alternatief voor de standaard (en in het algemeen afschuwelijk) outdoor decor. Materiaal en geree

 • Fix Broken spelcassettes met duct tape
  Fix Broken spelcassettes met duct tape

  Het verhaal: Op een dag mijn broer gaf me een spel om te spelen en dat was Demon's Crest voor de Super Nintendo. Een leuk spel, door de manier waarop. Enige probleem: hij gepakt boven tand en het had een driehoekige opening. En is dat dit was een gro

 • Cool Duct Tape, Penseel Case
  Cool Duct Tape, Penseel Case

  Dit is een geweldige, duurzame, op maat gemaakte kwast houder! Stap 1: Materialen U zult Duct tape, schaar, en de penselen die u in de zaak te zetten nodig hebben.

 • Duct tape stellated octaëder
  Duct tape stellated octaëder

  dit is een instructable over hoe je een stellated octaëder te maken. Voor degenen die niet weten wat stellated betekent dat het driehoeken vormen punten van de segmenten. er is ook sekeletal octaëder. Ik wilde niet om ze te laten scheiden, omdat ik h

 • glow in the dark duct tape paracord ketting
  glow in the dark duct tape paracord ketting

  Hi elk lichaam dit is een nieuw idee van mij. Het is een glow in the dark paracord ketting. Het werd gemaakt met duct tape rond paracord en dan heb ik een cobra steek rond die zodat het de duct tape beschermt. Als je Wold net als ik om een ​​tutorial

 • Duct Tape Ipad Case
  Duct Tape Ipad Case

  Stap 1: Het snijden van het Duct Tape Je hebt een oude zaak nodig hebt voor deze en corse duct tape