Home > Duck Hunting Cake

Duck Hunting Cake

Tags:cake
Advertisement

Duck Hunting Cake

Deze taart was voor het vriendje van een meisje waar ik mee werk. Hij is een eend jager en ze vroeg me om deze specifieke eend, de bonte merganzer, en ook zijn camo-shotgun te maken. De taart is rood fluweel, de kers is roomkaas glazuur (ook dit voor de vulling), de eend is Rice Krispies Treats bedekt met fondant en het pistool is een aantal plastic taart ondersteunt bedekt met fondant.

Dit was mijn eerste keer naar een eend / vogel te maken en was bezorgd over hoe de veren te doen. Uiteindelijk heb ik het maken van de verschillende types van veren op de eend op verschillende manieren en ik ben blij met de resultaten. Ik kreeg echt in het maken van de eend en was in "de zone" en het was zo leuk! Ik heb een aantal goede ideeën over hoe het beter te veren de volgende keer dat ik een vogel of behoefte veren te maken. :)

Ik zal uiteindelijk plaats een Instructable voor, maar ik ben te druk bezig met full-time werken en de voorbereiding van die neemt de taart 2012. Got te werken op mijn inzending te krijgen!

Advertisement

Related Articles

 • Hoe maak je jezelf uit te rusten voor Duck Hunting
  Hoe maak je jezelf uit te rusten voor Duck Hunting

  Eend de jacht, net als de meeste hobby's, vergt veel van de apparatuur. Mijn doel met deze set van instructies is om u te wijzen in de goede richting voor de aankoop van deze items, evenals wat te zoeken bij elk item en wat het beste werkt voor u. He

 • Hoe je 8-Bit of Minecraft Props / Items maken
  Hoe je 8-Bit of Minecraft Props / Items maken

  Hey guys, hoe gaat het? Vandaag, ga ik laten zien hoe je props / items te maken van je favoriete 8, 16, 32, en 64 Bit videogames die er geweldig uitzien en je glimlach elke keer als je kijkt naar hen. Het is leuk en makkelijk te maken en ik maakte ze

 • NES cartridge Externe HDD
  NES cartridge Externe HDD

  Hallo iedereen ! (Het is mijn eerste instructable en appologizes voor mijn slechte Engels !!) Als ik zie deze twee Instructables: http://www.instructables.com/id/NES-Cartridge-External-Hard-Drive/ en http://www.instructables.com/id/NES-Cartridge-25qu

 • Mario en Luigi Corn Hole Tassen
  Mario en Luigi Corn Hole Tassen

  Een snelle zoektocht van het internet vindt u honderden websites te beschrijven hoe je een bean bag voor Corn Hole of tas te gooien of wat het ook is dat je het ook noemt. De meeste instructies zijn in principe hetzelfde. Zij maken gebruik van hetzel

 • Fire Flower Veggie Tray
  Fire Flower Veggie Tray

  Onlangs, mijn vrienden en ik hield een "Nintournament". Het was een avond lang toernooi waarin we streden in vooraf geselecteerde games op de verschillende Nintendo-console systemen en verzamelde punten in verschillende categorieën om een ​​winn

 • Luca Nintendo Room
  Luca Nintendo Room

  Ok jongens, maar het delen van de "Luca" Nintendo kamer met u. Een kamer die ik heb gemaakt voor mijn zoon, die besloot om de wereld te zien op 13 september 2010 voor de Mario 25ste verjaardag! Ook wilde ik een Nintendo Kamer dus ik veronderstel

 • Hoe maak je een Duck Cake Make
  Hoe maak je een Duck Cake Make

  Deze taart was voor het vriendje van een meisje waar ik mee werk. Hij is een eend jager en ze vroeg me om deze specifieke eend, de bonte merganzer, en ook zijn camo-shotgun te maken. De taart is rood fluweel, de kers is roomkaas glazuur (ook dit voor

 • Rubber Ducky Baby Shower Cake
  Rubber Ducky Baby Shower Cake

  Deze taart werd gemaakt voor een rubberen eend themed baby shower. Het is gemaakt om te kijken als een houten emmer vol water, bubbels en rubberen eendjes. Meer bubbels en kleine baby accenten (zoals babyshampoo, rammelaar, en deken) leggen op het gr

 • Parel en Bubble Cake Toppers!
  Parel en Bubble Cake Toppers!

  Parel en Bubble Cake Toppers! Veilig voor eten en plezier te maken - en technisch eetbaar! Niet lekker, dus laten we maar zeggen niet giftig! :) Het is sieraden voor uw taart! Perfect accent voor een parelachtige wedding cake, taart of partij verjaar

 • Menselijk Hart Geïnspireerd Cake
  Menselijk Hart Geïnspireerd Cake

  Dag Allemaal. Deze cake werd geïnspireerd om een ​​soort van kijken als een menselijk hart en kan een goedkope Halloween decoratie voor een feestje zijn. Ik heb deze taart voor de verjaardag van mijn zus. Ik weet dat het lijkt een raar soort van een

 • Trans Am Cake w / Working Koplampen
  Trans Am Cake w / Working Koplampen

  Cake uitdagingen zijn mijn favoriet dus wanneer een klant bestelde een gebeeldhouwde Trans Am taart moest ik stel voor dat we onder meer werken LED-koplampen. Ik meestal alleen maar tiered cakes, maar deze taart was voor een auto verzamelaar die eige

 • Een draai op boxed cake mix - Halloween
  Een draai op boxed cake mix - Halloween

  Ik ben geen bakker, maar ik ben creatief. Ik zal je laten zien hoe ik mijn eigen draai aan boxed cake! Stap 1: eerste stap Klik hier voor de boxed cake, bij voorkeur witte cake. Meng de op de achterkant van de doos ingrediënten samen. Water, olie, ei

 • Halloween Dragon Cake
  Halloween Dragon Cake

  Dit is een leuke creatieve taart voor elke leeftijd, groot voor verjaardagen en Halloween! ingrediënten: Sponge Cake • 200g basterdsuiker • 200 g zachte boter • 200g Self-rozijn meel • 4 Medium ei • 1 theelepel bakpoeder • 2 eetlepels melk Butter ici

 • Probeer Mijn Strawberry Mini Cakes
  Probeer Mijn Strawberry Mini Cakes

  Een paar ingrediënten zijn alles wat je nodig hebt om mijn aardbei mini cakes maken! Stap 1: Stap één: Verzamel uw ingrediënten Tot mijn aardbei mini cakes te maken zul je een doos van de winkel koopt donuts nodig heeft, kan één van de slagroom aardb

 • Polka Dot Cake (How To Make)
  Polka Dot Cake (How To Make)

  Buiten stip, binnen stip! Stap 1: Ingrediënten en Method Deze methode kan worden gebruikt met elk type van gebak u verkiest! Ik gebruik maken van chocolade en vanille cake voor deze ene, maar je kunt de stippen kleurrijke, wat natuurlijk betekent het

 • Fierce Worgen / Werewolf Hunter (Ranger) Costume
  Fierce Worgen / Werewolf Hunter (Ranger) Costume

  Deze inzending zal beschrijven hoe ik mijn 12-jarige zoon een worgen jager / ranger kostuum voor Halloween. Hij houdt van World of Warcraft en zijn hoofdpersoon is een worgen jager. (Worgen zijn een weerwolf-achtige soorten.) Dit project bestaat uit

 • Red Velvet Angel Food Cake
  Red Velvet Angel Food Cake

  Dit is vrij dicht bij de taart van mijn dromen, ik hou van rood fluweel en ik hou van engel voedsel taart, een combinatie van hen was een van mijn beste ideeën. Als u wilt dessert een beetje lichter op Valentijnsdag te zijn is dit de taart voor u. De

 • Zebra Recept van de Cake
  Zebra Recept van de Cake

  Zebra taart is een van onze meest gevraagde recepten. Deze taart heeft een prachtige zwart-wit patroon. Het is veel gemakkelijker te maken dan het lijkt, en het is heerlijk, vochtig en feestelijk. Klik hier voor de ingrediënten met de Amerikaanse maa

 • Draw A Hunter Creature From The Resident Evil Video Game

  Het tekenen van een Hunter wezen uit Resident Evil video game. Deze Hunter schepsel lijkt op een bio-engineered mutant Aap met enorme klauw zoals handen. Ik had plezier het tekenen van dit stuk als ik hou van Resident Evil het spel in het bijzonder m