Home > Driehoekige Pallet wijnrek voor 6 flessen en 4 kopjes

Driehoekige Pallet wijnrek voor 6 flessen en 4 kopjes

Tags:woodworkin
Advertisement

Driehoekige Pallet wijnrek voor 6 flessen en 4 kopjes

Nog steeds op de pallet + wijn ding, laten we gaan een beetje harder. Wat dacht je van een driehoekige pallet wijnrek voor 6 flessen en 4 kopjes? Klinkt goed toch?

Tijd om te werken.

Portugese versie verkrijgbaar bij www.foradoescritorio.com.br

Ontwerp door Douglas Schneider.

materialen:

Pallet

schroeven

Houtlijm

Vernis

80 schuurpapier

Gereedschap:

Cirkelzaag

Decoupeerzaag

Boren

Orbital Sander

1 / 2in flat boor

Hole Saw

Stap 1: Trek en denken

Driehoekige Pallet wijnrek voor 6 flessen en 4 kopjes

Zoals ik altijd aanraden, probeer op te stellen wat het ook is dat u van plan bent te maken. Noteer de metingen en na te denken over de details voordat je iets te maken, zodat het resultaat komt zoals gepland.

Selecteer het hout dat je gaat werken. Wilt u deze tutorial volledig te volgen, met inbegrip van metingen, moet het hout groter is dan 50cm van lengte.

Advertisement

Related Articles

 • Wijnrek voor een fles en 2 kopjes van de pallet
  Wijnrek voor een fles en 2 kopjes van de pallet

  Ik heb nagedacht over het bouwen van een klein wijnrek voor een tijdje, en nadat ik maakte het wijnrek voor 16 flessen voor mijn syster, realiseerde ik me dat elk project met betrekking tot wijn is meer dan welkom door de kijkers. Dus .. De koude is

 • Wijnrek voor 3 flessen van Pallet hout
  Wijnrek voor 3 flessen van Pallet hout

  Als je zag en hield van mijn laatste project, maar dacht dat u slechts één fles wijn was niet genoeg is, check out deze volgende. De belangrijkste doelstellingen van het zijn unexpensive (zodat je kunt kopen die 3 flessen wijn) en eenvoudig blijven.

 • Ice Dam voor Widemouth flessen (Nalgene of Camelbak)
  Ice Dam voor Widemouth flessen (Nalgene of Camelbak)

  Widemouth flessen zijn geweldig, want je ijs kunt toevoegen en afkoelen van uw favoriete drankje, maar het ijs zal het moeilijk maken om gemakkelijk te drinken (vooral als je een gevoelige tanden). De spatschermen ze verkopen voor Nalgene flessen zij

 • Rustiek Wijnrek van pallets voor 16 flessen
  Rustiek Wijnrek van pallets voor 16 flessen

  Deze tutorial zal u tonen hoe je een wijn rek voor 16 wijn of bier flessen te maken van enige pallets. Portugese versie verkrijgbaar bij www.foradoescritorio.com.br Verzamel wat je nodig hebt. Pallets (ongeveer 3 of 4) Koevoet of een pallet prier Cir

 • DC. PALLET WIJNREK

  Ik vond een pallet aan de kant van de weg. Meestal zijn ze niet in zeer goede vorm, maar dit was anders. Deze pallet had iets ... stijl. Een speciaal gebouwd in orde was. Ik had nog nooit maakte een wijnrek uit een pallet, maar ik zie ze op Pinterest

 • Een Pallet Palace voor Geiten
  Een Pallet Palace voor Geiten

  We waren wat baby geiten aangeboden door een lokale rescue organisatie (Battery Hen Rescue NZ), dus ik dacht dat ik had beter bouwen ze een beetje thuis! Deze arme meisjes zijn nog maar een dag oud zo zal niet naar buiten te gaan voor een tijdje. Gei

 • Gerecycleerd Pallets gebruikt voor tomaten hekwerk.
  Gerecycleerd Pallets gebruikt voor tomaten hekwerk.

  Ik nam oude pallets en maakte een aantal tomaat hekwerk voor gemakkelijke behoud en klimmen mogelijkheden. Het duurde niet lang om te bouwen te nemen en zeer behulpzaam bij het houden van tomaten van de grond zou moeten zijn. Ik hoop dat je genieten

 • Pallet planken voor verticale tuin (eenvoudig)
  Pallet planken voor verticale tuin (eenvoudig)

  Tuintje of geen tuin helemaal? Ik maakte een aantal planken van pallets naar een mooie verticale tuin voor groenten, kruiden en bloemen te creëren. Ik zal je laten zien in 4 eenvoudige stappen hoe ik het deed. Het kostte me bijna niets en hadden veel

 • 3 Upcycling Ideeën voor plastic flessen
  3 Upcycling Ideeën voor plastic flessen

  Upcycle uw oude plastic flessen! Vandaag laten we u zien hoe u uw plastic flessen ucycle. #upcycling # recycling Het is vrij simpel .... Nadien zijn er nog twee LIFE hacks .... voor de upcycling PROs .... Let op mijn Youtube video's hier: Zip Tie Sun

 • Pallet muur voor de mensen die hun huis verhuren
  Pallet muur voor de mensen die hun huis verhuren

  Ik publiceer het idee van faux studs. De pallet muur is slechts een van de vele ideeën die kunnen gebruikt worden bij dit proces. De tutorial zal zijn voor de pallet muur, omdat ik dacht dat de noppen al het hout op kan houden en toch te voorkomen da

 • Hoe te pallet hout voor hergebruik terug te winnen, zonder verbreking van de planken.

  Ik heb een pallet tuin project om het te starten, was ik een zending van 60 pallets die ik moest deconstrueren gegeven.! Ik heb alle mogelijke manieren om ze te breken proberen! De ene in deze video werkte het beste voor het terugwinnen van het hout

 • Snel en eenvoudig hoeve gebruikt voor plastic flessen (PET)
  Snel en eenvoudig hoeve gebruikt voor plastic flessen (PET)

  In de niet al te verre verleden, zou je melk, frisdrank, etc. kopen in glazen flessen die u zou terugkeren naar de winkel te worden gesteriliseerd en opnieuw gebruikt. Nu, met onze wegwerp cultuur, plastic flessen hebben dit systeem vervangen en hebb

 • Pallet Coffin Voor Halloween
  Pallet Coffin Voor Halloween

  Dit begon als een eenmalige overhandigd opmerking van mijn vrouw over het maken van een kist voor onze kerkhof op Halloween. We maken iets elk jaar voor Halloween, dus dit leek zo goed een project als ieder ander. Mijn zoon, die ziek is sinds afgelop

 • Pallet Bin voor aardappelen en uien
  Pallet Bin voor aardappelen en uien

  1 Pallet Taders & Onions Bin- Rustiek uitstraling van hout en kippengaas. Stap 1: Gebruik de 1/2 inch schroeven te monteren zes 14 "pallet borden in een open doosvormige bin Voeg 2 ondersteuning planken aan de onderzijde van de bak Bedek de bakke

 • bojagi voor 4 flessen
  bojagi voor 4 flessen

  dit keer bojagi is over het dragen van 4 flessen. Stap 1: Plaats de vier flessen in het midden van de bojagi in de vorm van een diamant. Stap 2: Neem twee tegenoverliggende hoeken en trekken elk in tussen de flessen naar de andere kant. Stap 3: Neem

 • Drie manieren om Pallets demonteren Het verkrijgen Gratis Hout voor timmerwerk, houtbewerking en Ambachten.

  Het tonen van de instrumenten en de stappen die nodig zijn voor de veilige ontmanteling van afgedankte houten pallets naar bruikbare hout te verkrijgen. De film toont ook enkele van de items gemaakt door mij met behulp van deze gerecupereerd materiaa

 • Pallet Hout Wine Rack and Liquor Shelf
  Pallet Hout Wine Rack and Liquor Shelf

  Pallets zijn één van mijn favoriete bronnen voor bouwmaterialen. Met een beetje van het werk, dan kunt u een aantal grote houten project uit hout die anders zouden worden weggegooid krijgen. Pallet projecten bieden ook de unieke uitdaging aan te pass

 • De Pallet Wine Rack
  De Pallet Wine Rack

  Ik hou niet van wijn, die is het meest waarschijnlijk te wijten aan mijn onbedorven gehemelte, en ik ben ok met dat. Ik heb ook niet willen werken met pallets, maar ik verwerven vijf van hen elke winter sinds ik branden houtpellets. De directeur houd

 • Rail Road Spike wijnrek
  Rail Road Spike wijnrek

  Ik liep door mijn lokale berging erf en kwam op een emmer vol spoor weg spikes. Ik wist dat er een gebruik voor hen in een soort van teruggewonnen project, maar ik heb niet één in gedachten op het moment. Na de aanschaf van 16 spikes ging ik naar hui