Home > Dragon Costume Wings

Dragon Costume Wings

Tags:fantasie
Advertisement

Dragon Costume Wings

Deze vleugels kunnen worden aangepast aan fee, engel, waterspuwer, vlinder, etc ...

Dit is niet mijn eerste rodeo ambacht, maar het is mijn eerste Instructable (spellingscontrole wil noemen "Intractable!") Ik denk dat het tijd is om in te halen op een aantal terug te geven voor al mijn googelen. Zodra deze ronde van de productieve uitstel voorbij is, ga ik terug naar het maken van muziek .

Mijn dochter wilde draak vleugels, en mijn zoon wilde niets, want hij is gewoon gaan naar een feestje waar mensen niet verkleden. Ik moest laten bezinken voor een minuut, dat mijn kind een of andere manier te oud voor Halloween kostuums ... en toen besloot ik zou gaan en mijn dochter een paar vleugels. En toen keek ik extra hard voor waar ik verborg de Halloween snoep uit mezelf.

Stap 1: Materialen

Dragon Costume Wings

Ik kocht mijn stof bij Pacific Fabrics Northgate , in Seattle.

 • Lovertjes stof, ten minste 1/2 yard (ik gebruikte ombre magenta, paars, blauw, blauwgroen op een zwarte basis)
 • Silver Lame stof, ten minste 1/2 yard (dun en licht elastisch)
 • Lichtgewicht poster board of papier
 • Pen
 • 12 gauge gegalvaniseerd nut draad, ongeveer 12 voet (vergelijkbaar met kleerhanger draad)
 • Latex buis, ongeveer 8 voet (3/8 "buitendiameter 1/2" binnendiameter)
 • Wire cutters heavy duty (niet te veel zorgen, je bent alleen het maken van twee sneden)
 • Utility schaar
 • Naaimachine
 • Lijm stopverf, ongeveer 2-3 pakketten - de soort gebruikt om posters op te hangen
 • Heet lijmpistool
 • 1/4 "pluggen of gelijkwaardig, gebruikte ik een 36" lengte en deelbaar is
  • ... en superlijm in het geval u breken de plug te kort en hebben om het te repareren ...

Vleugels hechten aan de persoon:

 • 1 "diameter x ong. 10" lang PVC-buis te plaatsen de vleugel stengels in
  • (Zoals een bloemenvaas) en hechten aan je rug
 • extra overhemd (zal worden afgedekt, zodat elke kleur zal doen)
 • duct tape te wikkelen rond de romp aan de buis te beveiligen
 • shirt of trui u zult gebruiken voor het kostuum
Advertisement

Related Articles

 • Charizard -Partial Dragon Costume
  Charizard -Partial Dragon Costume

  ---Inhoudsopgave--- introductie | Overzicht | Materialen en gereedschappen | De bouw | project Videos Invoering Dit was mijn allereerste kostuum project waar ik ooit geprobeerd. Ik was 17, had nog nooit een naaimachine, nooit gedacht over het werken

 • Arduino-gecontroleerde, aluminium Archangel Costume Wings
  Arduino-gecontroleerde, aluminium Archangel Costume Wings

  Ik heb altijd van de Marvel personage Archangel. Toen mijn broer, (Schaamteloze plug alert) ontluikende stripauteur David Fernandez , pics van een cosplay conventie ging hij naar dacht ik liet me "zou het niet geweldig als iemand gemaakt levensgrote

 • Dragon Costume
  Dragon Costume

  Ik maakte een headhunter draak het dragen van een afgehakt hoofd ketting maar u kunt dit instructable gebruiken om enig schepsel je wilt bouwen. Ik had veel van wat ik nodig had dat al deze kosten kostuum onder de $ 100. Het vergt wel veel tijd, dat

 • Dinosaur / Dragon Costume
  Dinosaur / Dragon Costume

  Dit is de eerste van twee kostuums heb ik de opdracht gekregen om te maken voor Halloween dit jaar! Ik vroeg Jake (mijn commissaris) te vinden mij een onesie om tijd te besparen en toen kreeg ik het kraken. Ik denk dat het zou even goed werken met ee

 • Een Scary Dragon Costume
  Een Scary Dragon Costume

  dag Allemaal Vorige week was het carnaval, en mijn zoon besloten om een ​​"enge draakkostuum" dragen (zoals hij zei), en mijn werk werd opgebouwd .. dit ... dit ... nou, dit "slechts" een draak kostuum; ) Ik heb een aantal nadelen aan

 • Hoe te Costume Wings maken
  Hoe te Costume Wings maken

  Deze vleugels zijn gevormd als gevallen engel vleugels, maar u kunt de methoden te gebruiken in de 'baar om het even welke vorm of grootte vleugel je nodig hebt voor je personage of wezen te maken. Ik denk dat ze geweldig voor comic book en stripfigu

 • Pete's Dragon Lighthouse Prop
  Pete's Dragon Lighthouse Prop

  Mijn vrouw en ik graag een thema voor onze gezinnen Halloween kostuums. Dit jaar is mijn vrouw kwam met het creatieve idee om een ​​Pete's Dragon thema te doen. Mijn peuter dochter zal Elliot de Draak, ik zal Dr. Terminus, en mijn vrouw zal zijn Nora

 • Dragon Wings Halloween Costume
  Dragon Wings Halloween Costume

  Benodigde materialen: Schaar batting Dragon vleugels bedrukte stof verkrijgbaar bij MyFabricDesigns 10/06 yards gevlochten elastiek tussen 3/8 "en 1" breed naaimachine of naald en draad Stap 1: Monteer vleugels Snijd vleugels langs de omtrek van

 • Sweet Dragon Wings met pindasaus
  Sweet Dragon Wings met pindasaus

  Deze hartige Dragon Wings wil niet dat je ademhaling vuur ... gewoon hunkeren naar meer! Mollig, sappige kippenvleugels zijn spies geheel en badend in een zoute-zoete Ketjap Manis marinade. Vervolgens wordt een snelle duik in kokosmelk en vervolgens

 • Makedo Parrot Costume: Wearable Bird Wings en Parrot Hat
  Makedo Parrot Costume: Wearable Bird Wings en Parrot Hat

  Flap je weg naar de Makedo menagerie met deze mooie vogel Wings and Parrot Hat, zoals ontworpen door kunstenaar Lottie Smith uit het Verenigd Koninkrijk. Het lijkt ingewikkeld, maar de bouw is heel eenvoudig. Deelnemen aan ons als Lottie praat door m

 • Dragon Wing Boots
  Dragon Wing Boots

  Ik hou van de shwings Ik heb op mijn rits up sneakers, maar wilde iets donkerder voor mijn saaie wannabe leren laarzen. Ik besloot om een ​​aantal draakvleugels geïnspireerd door Malificent te maken met een extra voelde mand. materialen: dik vilt win

 • Bearded Dragon Wings
  Bearded Dragon Wings

  Deze baar 'dekt schuim vleugels voor baardagamen. Ik denk graag dat ze zien er mooi lief, en ik denk dat je zult ook. Stap 1: Materialen De belangrijkste dingen zijn schuim, lijm, en een bebaarde Dragon. Na dat, een schaar of een mes, papier en potlo

 • Karton Bird Man Costume With Wings
  Karton Bird Man Costume With Wings

  We maakten een kostuum van karton voor mijn zoon. Het is articuleren vleugels en helm. Ik was in staat om dit te maken in ongeveer 5 uur, omdat ik een lasersnijmachine en CAD-software op mijn bedrijf, www.salient-tech.com Stap 1: Ontwerp en snijden v

 • Skyrim Dragon Priest Costume Build
  Skyrim Dragon Priest Costume Build

  Voor Halloween 2015 was ik Morokei, een Dragon priester uit de videogame The Elder Scrolls: Skyrim . Het kostuum bestaat uit het masker, robe, armor, en de dolken. Hoe heb ik het doen? Goede vraag, hier is het hoe. Gebruikte hulpmiddelen: • Rotary Cu

 • Dragon Wing Keltische hanger
  Dragon Wing Keltische hanger

  Een van mijn eerste hout projecten ooit was een kleine beeldhouwwerk van een Keltische knoop die ik getrokken uit Wood Magazine (augustus 95: Tanglewood Fireball Pendant). Op het moment heb ik alleen toegang tot een scroll zaag en een Dremel zo leek

 • Arduino Dragon Wings
  Arduino Dragon Wings

  Hallo Wereld!! Ik maak dit Instructables over hoe Arduino gecontroleerde draakvleugels maken. XD Ik was van plan op het dragen van deze verkleed als Smaug om 'The Hobbit Desolation of Smaug' premier, maar ik heb de hele outfit niet op tijd af te rond

 • Dragon Wing oor manchet
  Dragon Wing oor manchet

  Hey iedereen het is momo en vandaag ga ik je laten zien hoe je een nerdy mythische draak vleugel die klemmen op uw oor te maken;) Ik hoop dat jullie allemaal zo veel plezier om dit te doen en plezier te hebben het dragen van het Stap 1: Supplies 1- t

 • Angel Wings for Costume
  Angel Wings for Costume

  Een project maakte ik voor het afstuderen programma mijn zoon vorig jaar als een engel zingen Hallelujah lied. Omdat ik het meer bijzonder maakte, is het vertrouwen van mijn zoon om goed te presteren tijdens hun presentatie. Ik was zo verbaasd om hem

 • Cell Costume - Dragon Ball Z Videogame
  Cell Costume - Dragon Ball Z Videogame

  Cell is een zelfgemaakte kostuum gemaakt van een oude plaat set, karton, draad, poster board, plastic zakken, enz. Het kostuum is gemaakt door mij (Mom) voor mijn 12 jaar oude autistische zoon, die de video game heeft liefgehad, omdat hij was 6yrs ou