Home > Double regenton systeem

Double regenton systeem

Tags:homesteadi
Advertisement

Double regenton systeem

In dit instructable ben ik niet van plan om geen instructies te geven. Omdat u waarschijnlijk niet dezelfde materialen te gebruiken en omdat de afmetingen zijn verschillend (afhankelijk van hoe en waar je naartoe gaat om het te plaatsen.

Maar als je vragen hebt over iets vergelijkbaars voort te bouwen, voel je vrij om te vragen.

Zoals je kunt zien op de tweede foto de eerste vat ik had was gevuld tot aan de rand. Het ging van lege te vullen in slechts één ochtend. Dat was de reden voor mij om een ​​andere te krijgen.
Voor dit project heb ik geprobeerd om zoveel mogelijk gebruikte materialen te gebruiken als mogelijk is om geld te besparen en om te laten zien kun je oude materialen hergebruiken.

De reden dat ik gebruikte dit type ventiel, zodat ik een tuinslang kunt aansluiten als ik wil. Mede door de vaste stroom en omdat de bak is gevuld seconden.

Als u vragen hebt voel je vrij om te vragen.

Bijwerken:

Ik had net een beetje regen storm zodat beide vaten reeds aan de rand gevuld.

Advertisement

Related Articles

 • DIY Rain Barrel System
  DIY Rain Barrel System

  Hier is een regenton systeem dat we gebouwd voor de opvang van regenwater. Dit is onderdeel van een stedelijk homesteading project in de achtertuin van een vriend in Brooklyn, NY. We gebruikten vuilnisbakken de vakhandel, als "regenvaten 'we in catal

 • DIY Anaërobe Chamber (aka dashboardkastje)
  DIY Anaërobe Chamber (aka dashboardkastje)

  Deze DIY Anaërobe kamer wordt beschouwd als een volledig functionele stuk van Bio Art, als een verklaring van de Maker DIY gemeenschap om de grote instellingen die de neiging hebben om kennis te houden hebben. Het werd ontworpen en gebouwd om culture

 • Waterdicht Uw Survival Stuff!
  Waterdicht Uw Survival Stuff!

  In een survival situatie, nat en koud kan het verschil maken tussen leven en dood betekenen. Als u een van de survival reality shows hebt bekeken, heb je gezien een aantal van de mensen lijden jammerlijk uit de koude temperaturen. Ik wil dat niet voo

 • Hoe maak je een huis hydrocultuur systeem op te bouwen
  Hoe maak je een huis hydrocultuur systeem op te bouwen

  Ik laten zien hoe ik mijn hydrocultuur systeem, en de onderdelen die nodig zijn, de instrumenten die gebruikt worden en waar ik kocht ze. Ik ben geen expert op het gebied van hydrocultuur, maar ik ben heel blij met alles wat ik heb geleerd met jullie

 • Gravity voeden regenton tuin watering
  Gravity voeden regenton tuin watering

  Een paar jaar terug heb ik installeerde een regenton en water distributiesysteem in mijn achtertuin en het is zo goed gewerkt, dat ik besloot om voort te bouwen op dat idee en installeer een aan de voorzijde / zijkant van het huis. De eerste stap is

 • Regenton waterer met behulp van een vlotter
  Regenton waterer met behulp van een vlotter

  Ik heb 21 kippen en zeven geiten die veel water te drinken op zomerse dagen. Gedurende de dag de kippen lopen los met de geiten en ze drinken uit hetzelfde water bron. Ik had het vullen van een kleine bak een paar keer per dag met een slang uit een p

 • De beste regenton voor minder dan $ 15, en waar een vat te vinden
  De beste regenton voor minder dan $ 15, en waar een vat te vinden

  Ik heb veel regenton plannen die er onderzoek gedaan en ik denk dat mijn is een van de meest flexibele, effectieve, eenvoudig te maken, en goedkoopste die er zijn. Nadat u een vat hebt gevonden, kan de rest van de onderdelen en gereedschappen te vind

 • Double Paritaire Vergadering Cardan
  Double Paritaire Vergadering Cardan

  Het model voor dit concept zal bestaan ​​uit zowel een U-Joint, of universele gezamenlijke, en een dubbele Cardan gewricht. Beide schachten elkaar worden afgestemd zodat wanneer men gedraaid via een handwiel, de andere draait met dezelfde snelheid. D

 • Regenton en kip Trough Waterer
  Regenton en kip Trough Waterer

  Ik wilde mijn kippenhok van het net zo veel mogelijk te houden, dus ik begonnen met de bevloeiing. Ik moest sparen ruimte, dus ik dacht dat een trog waterer zou goed werken. Stap 1: PVC Vat van de regen Ik creëerde de regenton uit een 4 ft deel van 8

 • Regenton Lawn Sprinkler
  Regenton Lawn Sprinkler

  Dus, je woont in een herenhuis met een kleine voortuin. Het lijkt nooit om het water het nodig heeft om "te houden met de Jones die met pensioen en hebben een perfect gazon" te krijgen. En je een erosie probleem omdat uw goten water te verzamele

 • Low tech irrigatie uit een regenton. Vat van water kan een week of langer duren.
  Low tech irrigatie uit een regenton. Vat van water kan een week of langer duren.

  Rainbarrels hebben een fantastische capaciteit om te irrigeren en ze hebben ook een enorm potentieel als een buffer tegen grote regenbuien overstromingen de stad infrastructrue. Maar alleen als buffer als ze niet volledig. Irrigatie is beter als het

 • zelfgemaakte hydrocultuur bucket systeem
  zelfgemaakte hydrocultuur bucket systeem

  Hoe te a.cheap diy hydrocultuur systeem op te bouwen Stap 1: Mijn eerste build Uitbreidbaar Hydro Tub build Double Emmer System Dit is een zelfgemaakte gebouwde versie van een uitbreidbaar hydrocultuur bad voor een kosten om te bouwen van 100 $ est.

 • Double Barreled Knex gun
  Double Barreled Knex gun

  Dit is een nieuw pistool met een iets ander trigger-systeem ... Ik maakte het in een tweedaagse knex maken van razernij en zo som van de structuur stinkt ... feedback is geweldig! sorry als de instructies zijn onduidelijk. eerste instructable. Stap 1

 • Verborgen gaming systeem.
  Verborgen gaming systeem.

  Laten we beginnen Stap 1: Hide Away Game System Ten eerste is dit mijn eerste instructable dus het zal niet perfect te zijn. Ik verwierf een oude kist ongeveer 10 jaar geleden en ik vond nooit in gebruik is geweest, dus het zat in mijn schuur al die

 • Independant (non-grid-Intertie) zonne-elektrische systeem
  Independant (non-grid-Intertie) zonne-elektrische systeem

  ****** Shameless Self-Promotion ****** Het meeste van wat ik schrijf is niet Instructables relevant. Mijn belangrijkste blog is hier: biodieselhauling.blogspot.com ** End Digression ... Op naar de Good Stuff ** De meeste zonne-energie systemen op hui

 • Hoe een Aeroponics systeem te bouwen met behulp van een Rubbermaid Tote

  In deze video zal ik laten zien een doe het zelf areoponics systeem. Dit is een langere video, maar het zal voor stap hoe u uw eigen aeroponics systeem toon te stellen. Alle onderdelen zijn goedkoop en makkelijk te vinden bij uw lokale Home Depot of

 • Bouw een eenvoudige opslag plank systeem met behulp van pocket gaten. Shop armatuur
  Bouw een eenvoudige opslag plank systeem met behulp van pocket gaten. Shop armatuur

  Het bouwen van meer opslagruimte is eenvoudig en lage kosten. Het beste deel is dat je kunt precies de grootte die u nodig hebt op te bouwen. Ik gebruikte de Kreig Pocket hole-systeem en het was gemakkelijk. Hier is hoe ik het deed. Bekijk op YouTube

 • Real Time Planet Tracking Systeem & Trajectory Prediction (Zelf aanpassen Pan Mechanism [MPU-9250]) {} RTPT met Arduino en GPS
  Real Time Planet Tracking Systeem & Trajectory Prediction (Zelf aanpassen Pan Mechanism [MPU-9250]) {} RTPT met Arduino en GPS

  INVOERING Dit project heeft tot doel een systeem dat effectief volgen hemelse bodys (zoals planeten) te maken met een behoorlijke hoeveelheid accuracy.We zal worden met behulp van enkele algoritmen samen met een verwerkingseenheid voor de berekeninge

 • Maak een super-easy hydrocultuur systeem!
  Maak een super-easy hydrocultuur systeem!

  Ik ben bezig, zoals tuinieren, en vergeetachtig. Wat is de gemakkelijke manier om tegen te gaan dat alles, en te groeien planten? Een hydrocultuur systeem! Hydrocultuur, of de kunst van het kweken zonder grond, is pretty darn eenvoudig. Water + voedi