Home > Dominator - Psycho Pass prop

Dominator - Psycho Pass prop

Tags:props-en-
Advertisement

Dominator - Psycho Pass prop

Een korte handleiding over hoe ik mijn Dominators had gemaakt van de show Psycho-Pass. De meester van lagen lasergesneden 1/8 "MDF met de bovenste laag die de geëtste detaillering. Van de moeilijkheid was het vormen en gieten techniek aangezien ik wilde kunnen deze snel en nauwkeurig produceren.

Materialen en gereedschappen:
1/8 "MDF plaat
16/01 "Acrylplaat
Apoxie Sculpt
Smooth-On Mold Star 15
Smooth-On SmoothCast 300
Schuimbord
3/4 "bolkopschroeven
Dremel
Krylon zwarte primer en zwart satijn verf

Apparatuur die wordt gebruikt bij TechShop San Jose:
MakerBot Replicator 2
Epilog Helix Laser Cutter
Staande bandschuurmachine

Dit Instrucatable bevat foto's uit verschillende pogingen om alles perfect, zodat een deel van de foto's stappen 'in strijd zijn met de vorige. De methoden zijn allemaal hetzelfde.

Stap 1: Ontwerp

Dominator - Psycho Pass prop

De eerste stap was om een ​​vectored afbeelding voor de laser cutter maken. Elke helft van de schroef werd uit 4 lagen van 1/8 "MDF, waarbij elke laag zijn eigen specifieke laag in Illustrator. Scale werd bereikt door de gripmaat ongeveer de grootte van een van mijn airsoftgeweren dwz oog houdende dat .

Advertisement

Related Articles

 • Neo-Steampunk-Dephaser-Pistol-Gun
  Neo-Steampunk-Dephaser-Pistol-Gun

  of hoe je een prop pistool maken ... Stap 1: The Idea het combineren van twee instructables om dit een te maken http://m.instructables.com/id/The-Sunstar-Pistol-Remodeling-a-Masterpiece/ http://m.instructables.com/id/Dominator-Psycho-Pass-prop/?ALLST

 • Borderlands Psycho Bandit Buzz Axe 1: 1 Schaal Cosplay Prop
  Borderlands Psycho Bandit Buzz Axe 1: 1 Schaal Cosplay Prop

  Eens te meer vanwege de grote respons die ik kreeg van mijn Isaac Clarke Dead Space cosplay build thread http: //www.instructables.com/id/DEAD-SPACE-Isaac-C ... Ik dacht dat het is tijd om een ​​ander wandeling door te starten. Ik heb besloten om een

 • Borderlands Concept Assault Rifle Prop Replica
  Borderlands Concept Assault Rifle Prop Replica

  Vaak concept art maakt het niet in de games of films ze zijn ontworpen voor. Borderlands, terwijl trots zijn los en comic book-achtige stijl baring, moet nog dumb-down bepaalde delen van hun ontwerpen voor hen om te passen in een restrictief game-eng

 • Karton Props: Victorian Candle Lantern
  Karton Props: Victorian Candle Lantern

  Relatief gemakkelijke vanavond ... een kartonnen prop Lantern nuttig zijn voor de geboorte van Christus speelt, low budget LARP, griezelige kostuums en nog veel meer ... Deze prop is uiterst handig als je iets dat passeert op een afstand als een lant

 • Borderlands Psycho Glow in the Dark Earrings
  Borderlands Psycho Glow in the Dark Earrings

  Hey iedereen SKS Props hier met een ander te bouwen !! Ok, dus ik krijg vrij goed bekend in de hele cosplay community voor het maken van full size props / replica's van beroemde video game karakters. Hiermee rekening houdend Ik wilde echt om te begin

 • Maak een selfie Costume / Prop
  Maak een selfie Costume / Prop

  Ik heb deze een paar jaar geleden, omdat ik altijd al een passie voor zelfgemaakte kostuums. Dit kostuum of prop is makkelijk, leuk en echt cool als je eenmaal klaar bent. Dit project kostte me slechts een paar uur en het kostte me bijna niets. Dit k

 • Retro Raygun: het realiseren van een prop door middel van CAD
  Retro Raygun: het realiseren van een prop door middel van CAD

  Het is goed mogelijk, en vaak nodig een prop door de hand-gravure van verschillende materialen realiseren, hetzij voor het eindproduct of als meester worden gebruikt voor het vormen en gieten. Het is ook mogelijk om grote delen van de vormgeving te d

 • Hoe maak je een prop granaat op te bouwen

  Kreeg een oorlogstijd video of het stadium productie op komst? Hier is een snelle manier om een ​​prop granaat met een citroen- of limoensap fles en Windex nozzle te bouwen.

 • Creative Props en kostuums door Mike Spurgeon

  Mike Spurgeon 18 april 1979 Enkele jaren geleden kwam ik erachter over de 501 Legion en streefde om hun gelederen te sluiten. Wist ik veel dat de toetreding tot deze geweldige organisatie mijn leven voorgoed zou veranderen. Ik werkte lang en hard en

 • Stargate SG-1 en Atlantis ZPM Prop Replica
  Stargate SG-1 en Atlantis ZPM Prop Replica

  Hallo mijn naam is Phillip Ik ben de eigenaar van Actiprops. Dit is de Stargate SG-1 en Atlantis ZPM prop replica die ik gemaakt heb. Ik ben van plan over het toevoegen van een handleiding voor de bouw snel, maar ik dacht dat ik zou gaan en voeg dit

 • Halloween prop
  Halloween prop

  Intro: Ik ben het maken van een Halloween prop ik kan ophangen en hebben de lampjes gaan branden. Ik maak het omdat mijn klas is te leren hoe om draden aan elkaar solderen en maak objecten doen verschillende dingen. Parts: 1.Jumper draden-4.99- https

 • Depressie-Era Microfoon Props
  Depressie-Era Microfoon Props

  Ik maakte deze depressie-era-isolatie gemonteerd microfoon props voor mijn dochter's middelbare school productie van "Annie". De microfoons werden vervaardigd uit ABS buis, fittingen en sanitair delen. De microfoon centra waren keuken afvoer ins

 • Drijvende Lightsaber Flow Prop
  Drijvende Lightsaber Flow Prop

  Een drijvende zwaard, alias de zwaartekracht zwaard, aka contact zwaard is een jongleren prop die speciaal is gewogen om bewegingen die lijken te tarten de zwaartekracht mogelijk te maken. Het grootste deel van het gewicht van de prop is beneden het

 • Hoe maak je een Borderlands Psycho masker te maken:
  Hoe maak je een Borderlands Psycho masker te maken:

  Hallo jongens! Borderlands is een van mijn all time favoriete games, dus ik heb altijd al een Psycho masker te maken. Dus, ik dacht dat ik zou vertellen hoe ik uiteindelijk mijn eigen gemaakt. De materialen die u nodig hebt: - Monster klei of andere

 • Het maken van goede armor / props / andere leuke dingen van karton
  Het maken van goede armor / props / andere leuke dingen van karton

  Hallo! Tr0lldr0id hier weer. Vandaag ga ik je laten zien hoe je kartonnen rekwisieten of andere dergelijke dingen sterk te maken. Zoals in, het is niet zwak en gemakkelijk vernield als karton meestal. Ik ga worden met behulp van foto's van een Verpin

 • 3D Printed rookbom / Grenade Movie Prop
  3D Printed rookbom / Grenade Movie Prop

  Opmerking: Dit prop eigenlijk niet rookt en je moet niet proberen om het zo te doen. Dit is een prop, alleen denkbeeldige gebruik. Ik was onlangs het maken van een film, en ik hadden een rookbom prop voor de rol. Ik heb niet één, dus ik maakte een. D

 • Vuilnisbak Trauma Halloween Prop (Van Kit en MAKE: Halloween Edition)
  Vuilnisbak Trauma Halloween Prop (Van Kit en MAKE: Halloween Edition)

  Dit project was mijn eerste poging tot een pneumatische Halloween prop 2 seizoenen geleden. We kregen fired up om te proberen dit na het lezen MAKE: Special Edition op Halloween. Op P. 80, beschrijven ze het hele proces in goede MAKE mode. Hun instru

 • Skyrim Mehrune's Razor Prop
  Skyrim Mehrune's Razor Prop

  Dit is een tutorial om een ​​replica te prop van Mehrune's Razor te bouwen uit het spel Skyrim. Het belangrijkste orgaan van de Razor is schuim, dus het is veerkrachtig in zijn 'mogelijke toepassingen die zouden kunnen worden larping, cosplaying, of

 • Dead Rabbit Prop: Mimic Taxidermy

  Aflevering 1 Pilot De Prop Shop met Proptart88. Check out Meer Youtubes op: <a href="http://www.youtube.com/user/proptart88/videos?flow=grid&view=0"> Youtube </a>