Home > Doel van het boogschieten Sled

Doel van het boogschieten Sled

Tags:woodworkin
Advertisement

Doel van het boogschieten Sled

Mijn zoon is op de school boogschieten team en praktijken thuis toen de school uit. De doelstelling die hij gebruikt is lastig om te bewegen, dus ik besloot om hem te bouwen een slee. Op deze manier kon hij gewoon trek het uit de tuin in en trek het terug in toen hij klaar.

Dit is een vrij eenvoudig project. Ik gebruikte een aantal restanten van 2 "x4" hout en wat spijkers. Ik zal dimensies in het beeld notes te zetten, maar het zou heel gemakkelijk aan te passen als alle doelen niet even groot zou kunnen zijn.

Stap 1: Het meten en snijden stukken op maat

Doel van het boogschieten Sled

Deze doelstelling meet 28 "breed (van links naar rechts) en 10" dik (voor naar achter). Ik sneed slee lopers ongeveer 34 "lang en snijd de benedenhoek (zie foto in een latere stap), zodat ze over hobbels beter zou glijden. Het kruis stukken werden tot en met 14 te snijden". Ik sneed korte stukken voor de voorste en achterste hoeken (ongeveer 6 "lang elk) en elk uiteinde. Ik sneed ook een langere stuk (ongeveer 12") voor de rug centrum te helpen verzetten tegen de botskrachten van de pijlen.

Stap 2: Montage begint

Doel van het boogschieten Sled

Ik gecentreerd één van het kruis stukken op de lopers en genageld het op. De andere twee lopers gelijkmatig verdeeld zodat ze hield het uiteinde van het doel en liet de zijsteunen (aangehecht in de volgende stap) zou rond het doel passen.

De achterkant steunen (tall men gaat in het midden) waren in lijn met het kruis stukken bijgevoegd.

Stap 3: Vergadering gaat verder

Doel van het boogschieten Sled

Next, bevestig de zijsteunen en de twee voorste steunen. Geen center steun aan de voorkant als we zullen schieten op die kant van het doel.

Ook hier is een foto laten zien hoe ik getrimd de voorste en achterste uiteinden van de lopers om hen te helpen bewegen over overgangen tussen de garage, oprit, tuin, enz.

Stap 4: Finished

Doel van het boogschieten Sled

Nu zetten we het doel op de slee. Een perfecte pasvorm. Het is niet een super-goede pasvorm, maar het houdt het doel ook. Ik heb een stuk touw en bevestigd aan een uiteinde (een gat in een uiteinde van de lopers). Ik passeerde het door een stukje CPVC pijp voor een handvat. Ik geknoopt het touw aan weerszijden van de handgreep, zodat deze in het midden zou zijn bij het bereiken van voor.

Dit is mijn eerste instructable. Ik hoop dat je het leuk vind. Stem voor mij in de 2x4 wedstrijd als je echt wilt dit idee. Ik vond het een handige manier om het verplaatsen van het doel eenvoudiger en gebruikte een aantal restanten hout in het proces. Dus, de kosten was minimaal. Het duurde ongeveer 30 minuten van start tot finish.

Advertisement

Related Articles

 • Goedkope Duurzaam Doel van het boogschieten
  Goedkope Duurzaam Doel van het boogschieten

  Het is niet mooi of opzichtig, maar het is duurzaam, praktisch gratis, en zeer eenvoudig. Dit is een praktisch doel. Ik zou aanraden met behulp van maximaal 55lbs draw bij het fotograferen bij deze doelstelling. Ik ben niet zeker hoeveel het zou beha

 • Lichtgewicht draagbare Doel van het boogschieten Voor Under $ 25
  Lichtgewicht draagbare Doel van het boogschieten Voor Under $ 25

  Dit project is snel, gemakkelijk en goedkoop. Het zal alleen duurt ongeveer 20 minuten te maken en je zult een geweldige schietschijf die een lange tijd zal duren hebben. Niet alleen dat, het is licht van gewicht en draagbaar. Deze doelstelling werd

 • Doel van het boogschieten Folder
  Doel van het boogschieten Folder

  Ik concurreren in het boogschieten, en na de wedstrijden, zijn er altijd een heleboel overgebleven 122 cm FITA doel gezichten. De club laat ons houden gebruikte doelen als we willen. Ik hield een doel het gezicht van mijn zus gebruikt, want het was i

 • Gemakkelijkste Doel van het boogschieten Ever
  Gemakkelijkste Doel van het boogschieten Ever

  Ik heb gezocht naar een goedkoop en makkelijk te bouwen schietschijf. Maar ofwel het bouwproces is te complex voor iemand of je niet eigenlijk niet wilt dat uw tijd te gebruiken om een ​​doel te bouwen, dat u wilt fotograferen. Dus ik ben gekomen met

 • DIY Doel van het Boogschieten - Puzzle Mats
  DIY Doel van het Boogschieten - Puzzle Mats

  Ik ben nieuw in het boogschieten en ik heb mijn eigen boog. ik zou graag om te schieten thuis, maar helaas is de stro targets aangeboden van het assortiment past niet in een auto of taxi, dus ik moet DIY. Ik bouwde dit ding voor ongeveer 2 dagen. 1 d

 • Interactive Doel van het boogschieten met behulp van oude Smartphone And Free App
  Interactive Doel van het boogschieten met behulp van oude Smartphone And Free App

  Na moe van het schieten van de zelfde doel over en weer, ben ik begonnen met het bouwen van een achtertuin versie van een TechnoHunt of Bigshot Video Range. Terwijl de video-instellingen is nog steeds een zeer grote work in progress, wilde ik echt ee

 • Gratis Doel van het boogschieten
  Gratis Doel van het boogschieten

  Dit is mijn build-versie van een vrije boogschietendoel stuitte ik op jou tube.This is een heel eenvoudig up-cycle project gebouwd kan worden gratis. Dit is vergelijkbaar in constructie om de gelaagde tapijt doelen, maar we zullen lagen karton sectie

 • Homemade Doel van het boogschieten
  Homemade Doel van het boogschieten

  Dit is mijn zelfgemaakte schietschijf, het is gemaakt van een oude matras, behandeld dennenhout, kippengaas en een soort van plastic karton. De doelstelling is 1m vierkant, gebruik ik een 55 pond boog en pijlen zijn gestopt ongeveer 5 inches van de a

 • Collapsable Doel van het boogschieten Stand
  Collapsable Doel van het boogschieten Stand

  Het dichtst bereik dat ik toegang tot ligt op 25 minuten rijden. Met de kosten van gas deze dagen, dat is een beetje te ver om te rijden voor een paar rondes om in de praktijk te houden. Dus besloot ik om een ​​doelwit stand voor mezelf te maken, zod

 • Rabbit Sized Doel van het boogschieten
  Rabbit Sized Doel van het boogschieten

  Dit schietschijf ligt dicht bij de grootte van een konijn. Het kan een veld punt pijl uit een boog 55lbs verbinding stoppen bij 10 meter. De pijl raakt snel gestopt zonder deze te buigen pijlen en ze gemakkelijk eruit te trekken. Stap 1: Getting Stuf

 • Ultra Durable Foam Doel van het boogschieten
  Ultra Durable Foam Doel van het boogschieten

  Hallo, in dit instructable zal ik je laten zien hoe je een grote, extreem duurzaam schietschijf die meerdere malen kan worden geschud ooit het centrum wordt neergeschoten out (die, zoals u kunt zien, anders zou een groot probleem voor mij te maken, h

 • DIY Doel van het Boogschieten - gebruikte A4-papier
  DIY Doel van het Boogschieten - gebruikte A4-papier

  Het kantoor had veel schroot / gebruikte A4-formaat papieren rondslingeren. Ik besloot om hen te redden van de shredder en een goedkope en gemakkelijke schietschijf uit deze. Het idee is om ze te stapelen en comprimeren van hen, genoeg om je pijlen t

 • Hoe maak je een Basic Doel van het boogschieten uit karton en Duct Tape Make
  Hoe maak je een Basic Doel van het boogschieten uit karton en Duct Tape Make

  In dit instructable zal ik je laten zien hoe je een eenvoudige, vierkante schietschijf te maken van karton en duct tape. Materialen die nodig zijn voor dit project: - Tien grote pleinen van karton (je kunt waarschijnlijk karton uit de prullenbak van

 • Reactieve Doel van het boogschieten
  Reactieve Doel van het boogschieten

  Ok laten we beginnen met de waarschuwing in dit instructable we te maken hebben met PERSLUCHT en natuurlijk boogschieten apparatuur, zodat gaan op eigen risico. Stap 1: Wat heb je nodig Dikke Tape (ik gebruik gemaakt van een zware plastic afplakband

 • Hoe kan ik een Doel van het boogschieten te maken
  Hoe kan ik een Doel van het boogschieten te maken

  Deze doelstelling is zeer eenvoudig en kostte me slechts 20 minuten te maken. U kunt wijzigen uit de fles om uw doelgroep groter of kleiner te maken. Stap 1: Dit zijn de materialen die u nodig heeft voor de eerste paar delen: 1) fles water / containe

 • Kleine Doel van het voetbal
  Kleine Doel van het voetbal

  Het doel van het voetbal (zonder netto) is gemaakt van 1in PVC pijp die wordt 24in x 34in. De totale kosten van dit is ongeveer 16 $ Stap 1: Materialen: 2- 10ft van 1in PVC-buizen ($ 3,81 ea), 6- 90 graden elleboog pvc (1in) (73 cent ea), 4- "T-shirt

 • Schilder Uw Eigen Doel van het basketbal
  Schilder Uw Eigen Doel van het basketbal

  Zet een vervaagde, vervallen basketbal doel in een stuk de moeite waard spelen op. Laat zien hoe om te schilderen op een stenciled logo. Stap 1: Materialen Ratchet en tangen (voor het verwijderen van bord van post) Schuurpapier (voor het gladstrijken

 • Hoe Ik draaide een Doel van het voetbal in een Light Tent.
  Hoe Ik draaide een Doel van het voetbal in een Light Tent.

  Serendipity: Ik wilde een lichte tent, om een ​​betere foto's van mijn Instructables, maar had geen idee hoe om te gaan over. Diezelfde weekend heb ik gevonden wat ik wist niet dat ik zocht. Een stuk speelgoed voetbal doel (verminderd met de netto) f

 • Basis van het boogschieten
  Basis van het boogschieten

  Dit Instructable zal laten zien hoe je een boog veilig en nauwkeurig schieten. Ik heb een rebound boog maar deze instructies werken met andere typen van bogen ook grotendeels. Stap 1: Vind je boog Zoek een goede boog, een die uw maat. Als u een boog,