Home > DIY Tarp Cover Gemaakt van Feed Sacks

DIY Tarp Cover Gemaakt van Feed Sacks

Tags:overleving
Advertisement

DIY Tarp Cover Gemaakt van Feed Sacks

Hier is nog een nuttig project dat werd gemaakt van iets dat zou zijn gegooid in de prullenbak. In de afgelopen 5 jaar heb ik gemerkt dat veel van onze Livestock & Pet's Feed zakken zijn allemaal gemaakt van Tarp achtig materiaal met geweldige graphics. Ik begon het redden van de zakken voor toekomstige projecten, omdat ik wist dat ik iets kan maken naast boodschappentassen.

Ik zocht Instructables en Google voor niets gemaakt, naast het winkelen zakken en portemonnees van deze voedermiddelen zakken en het zoekresultaat toonde naast niets.

Deze feed zak project idee ontstond toen ik nodig een zeil om wat hooi tijdelijk te dekken. Het was een geweldige manier om te leren hoe dit materiaal te gebruiken, op zijn beurt dit project heeft me een aantal ideeën gegeven voor toekomstige projecten, projecten die onder hun graphics. We hebben een kleine boerderij en we kopen ons vee en producten voor huisdieren van Tractor Supply Store. Sense we winkelen er minstens een keer per week heb ik niet een probleem van niet genoeg voer zakken voor mijn toekomstige projecten.

Wat ik leuk vond aan dit project is dat het in principe gratis het enige wat ik moest kopen was naaigaren. Als je naar GROEN zijn en Milieu opslaan of gewoon geld besparen dit project is voor jou.

Stap 1:

DIY Tarp Cover Gemaakt van Feed Sacks

Tools & Material Benodigd:

Feed Sacks (ik gebruikte 15 zakken om een ​​91 "x195" Tarp krijgen)
Afwasmiddel & Schrobben Borstel
Naaimachine
Naaimachine Naalden voor zwaar materiaal
2 Outdoor UV-bestendig Sewing Thread (Walmart)
Schaar
verschillende Clips

Een LOT van de elleboog-kamer
U kunt dit project te doen door jezelf, maar het zal een stuk makkelijker zijn als je een helper te werven

Advertisement

Related Articles

 • DIY Shelter Kennel Cover Van Feed Sacks
  DIY Shelter Kennel Cover Van Feed Sacks

  Hier is nog een nuttig project gemaakt van iets dat zou zijn gegooid in de prullenbak. Na mijn buurman zag mijn Tarp gemaakt van Feed zakken vroeg ze of ik een kennel Cover kon maken voor haar Pet Pig "Buddy". Buddy nodig bescherming tegen de wi

 • DIY Zonnepanelen - luchtverhitters gemaakt van pop blikjes
  DIY Zonnepanelen - luchtverhitters gemaakt van pop blikjes

  Het is echt gemakkelijk en eenvoudig te goedkoop te bouwen pop kunt DIY zonnepanelen voor aanvullende huisbrandolie, door hergebruik van schroot onderdelen en lege blikjes pop. Pop kunt DIY zonnepanelen zijn eigenlijk thermische panelen die warmte en

 • Goedkope BBQ Cover gemaakt van Tarp
  Goedkope BBQ Cover gemaakt van Tarp

  Mijn Weber deksel duurde meer dan 10 jaar, maar ik besef dat ze zijn erg duur om te vervangen. Vraag me af of oude dekzeilen zal doen .... Stap 1: Stuff Needed 1- Grote, zware tarps. Ik kreeg een 7 'x 9' voor $ 4 aan Harbor Freight Tools 2- Duct tape

 • Super Simple DIY Coffee Table Gemaakt van (PVC) Afvalverwerking / Drain buizen en fittingen
  Super Simple DIY Coffee Table Gemaakt van (PVC) Afvalverwerking / Drain buizen en fittingen

  Ik wilde een kleinere tafel die kan worden gebruikt als salontafel en een tafel voor kinderen te maken. Ik zocht veel voor een snellere en gemakkelijkere manier om een ​​dergelijke tabel te maken, maar kon geen instructies online te vinden. Dus ik da

 • DIY zonneboiler voedsel gemaakt van hergebruikte materialen.
  DIY zonneboiler voedsel gemaakt van hergebruikte materialen.

  Mijn 9-jarige zoon nodig een idee voor zijn school wetenschap eerlijk, dus we kwamen bij elkaar en maakte een eenvoudige doe Solar Heater Food. De volgende materialen (die voor de prullenbak bestemd waren) werden gebruikt: [Pic001] Een lege doos van

 • DIY lade organisatoren gemaakt van karton en papier contact
  DIY lade organisatoren gemaakt van karton en papier contact

  Ik besloot om een ​​aantal lade organisatoren maken voor mijn kleine benodigdhedenlade. Ik had oorspronkelijk een aantal verschillende afmetingen dozen als organisatoren, maar ik wilde het meer georganiseerd en iets dat de lengte van mijn zilverwerk

 • DIY Air warmtewisselaar - Gemaakt van blikjes frisdrank en pvc pijp
  DIY Air warmtewisselaar - Gemaakt van blikjes frisdrank en pvc pijp

  U leert hoe u een lage kosten, eenvoudig te bouwen en zeer effectieve lucht-warmtewisselaar met behulp van blikjes frisdrank, pvc buizen en enkele computer fans te maken. Het doel van de warmtewisselaar is een kamer of huis verse lucht ventileren maa

 • DIY entance LOBBY GEMAAKT VAN tuinhuisje

  Hoe gemakkelijk MAAK EEN ENTREE HAL VAN EEN tuinhuisje

 • DIY klaver lamp gemaakt van papier pleinen

  Deze lamp lijkt onder klavers. Het is echter uit 30 vierkanten. Zoals in beeld, door te schuiven tussen korte en lange spleten op de kaart, een bol gevormd. Het is een gemakkelijke pijnloze project. In principe wat je nodig hebt dik schetsen papier (

 • [DIY] Deer foto gemaakt van pallets

  Speel Youtube Video hele proces van het maken van te zien :) Mijn laatste project - het maken van herten beeld van pallet kladjes. Het is in principe een tutorial over hoe om het te maken door uw eigen. Het natuurlijk enige tijd duren, maar de result

 • DIY Grappling Hook gemaakt van Huishoudelijke artikelen!
  DIY Grappling Hook gemaakt van Huishoudelijke artikelen!

  In dit project vond ik een manier om een ​​grappling hook te maken van items die gevonden kunnen worden in uw huis! Stap 1: Wat heb je nodig Voor dit project u nodig heeft, een bedraad kleerhanger, tape (elk type werkt), punttang (geen tang werken, z

 • DIY Ontsproten Glazen gemaakt van ijs
  DIY Ontsproten Glazen gemaakt van ijs

  Het maken van een shot glas van ijs is een makkie. Ik heb eigenlijk gebruikte twee smaken van een Kool-aid-achtige drank aan deze bril te maken; blauw framboos en bosbes granaatappel. Niet alleen maken ze het ijs borrelglaasjes een mooie schaduw van

 • DIY Rustic Lampenkap gemaakt van Garen
  DIY Rustic Lampenkap gemaakt van Garen

  Deze lampenkap is eenvoudig te maken en ziet er rustiek en uniek! U hoeft alleen maar een paar dingen om je eigen lampenkap te maken. vereisten: Een oude lampenkap Garen van elk type of dikte 2-3 flessen van school lijm of tacky glue 2 kopjes water P

 • Makkelijk geen naai diy round krukje gemaakt van kunststof spool dingetje
  Makkelijk geen naai diy round krukje gemaakt van kunststof spool dingetje

  Laat ik allereerst duidelijk te maken, ik ben niet een sluwe persoon at all. In de tweede plaats dit was mijn eerste poging om iets in die aard. De foto's en instructies zijn een beetje wiebelig, want ik doe dit na het feit. Geniet en neem opmerking

 • DIY WindShield Protector van Snow & Sun Met behulp Feed Sacks
  DIY WindShield Protector van Snow & Sun Met behulp Feed Sacks

  Hier is nog een nuttig project gemaakt van FEED SACKS die zou zijn gegooid in de prullenbak. My feed zak idee in me opkwam tijdens het schoonmaken van sneeuw van onze truck na de eerste sneeuw van dit jaar. Ik herinnerde me dat ik had een windscherm

 • DIY Hexagonal Boom Bench van houten pallets - 100% Pallet Hout
  DIY Hexagonal Boom Bench van houten pallets - 100% Pallet Hout

  Er zijn een heleboel geweldige pallet projecten op Instructables, dus ik dacht dat het cool zou zijn om mijn visie op een DIY pallet bankje gemaakt van 100% Pallet Wood tonen. Hoop dat het inspireert je om één dus je moet een plek om te ontspannen in

 • Prullenbak gemaakt van plastic flessen
  Prullenbak gemaakt van plastic flessen

  Hallo daar hier, dit het is over een prullenbak gemaakt van plastic flessen, het is een beetje omslachtig, maar het de moeite waard te besteden een beetje van uw tijd om het te maken en ga groen. Het enige wat je nodig hebt zijn een stelletje plastic

 • Beach Sarong gemaakt van een oude handdoek - DIY met Pattern
  Beach Sarong gemaakt van een oude handdoek - DIY met Pattern

  Hier is een andere verwezenlijking van mijn getiteld The Vivan een schattig klein lime groene sarong gemaakt van een oude handdoek die ik in mijn linnenkast. Ik had zo'n geweldige respons op mijn Jiffy strandlaken Cover-Up (gaan kijken die je ook!) D

 • DIY Crop Top en Mini Rok gemaakt van Denim Jeans
  DIY Crop Top en Mini Rok gemaakt van Denim Jeans

  DIY kort topje en mini rok gemaakt van een paar denim jeans. Stap 1: Pak een paar van denim jeans Pak een paar van je oude jeans of stiekem een ​​spijkerbroek van je man of vriend dat je haat. hehehe