Home > DIY Super Chic Copper Corkscrew Oorbellen

DIY Super Chic Copper Corkscrew Oorbellen

Tags:juwelen
Advertisement

DIY Super Chic Copper Corkscrew Oorbellen

Koper is de nieuwe cool, iedereen weet dat. En nog beter, heb je waarschijnlijk al wat rond het huis ... en zelfs als je dat niet doet is het erg goedkoop om de materialen voor deze te krijgen. Ik gebruikte een aantal 14 meter solid-core koperen elektrische draad (verkrijgbaar bij elke bouwmarkt). Dus materialen zijn:

1) Koperdraad (ik gebruikte 14 gauge hier)

2) Earring berichten / haken (ik kocht 100 voor slechts $ 1)

3) tang om het koper te buigen

4) Cilinder koper wikkelen (ik gebruikte een spijker set)

Dat is alles wat we nodig hebben. Laten we het maken!

(En kunt u stemmen voor mij in de Earring Challenge)

Stap 1: C'mon Lets Twist

DIY Super Chic Copper Corkscrew Oorbellen

Juist, dus laten we beginnen ... Ik gebruikte een spijker te stellen, want het is kegelvormig aan het einde, maar het even welke vorm kunnen werken, een schroevendraaier, een eetstokje, noem maar op. Je bent gewoon gaat om een ​​einde van de draad in de tang te grijpen en wikkel het rond de neus van de tang om een ​​zeer kleine lus te maken (zie foto). Pak nu de draad net onder de gehele lus en houd hem stevig aan de cilinder met de tang, aaaand start wikkelen! Zodra je gaat het u misschien niet nodig om vast te houden met de tang (zie foto). Zo makkelijk-peesy. Wikkel het zo lang of zo kort als je wilt, en herhaal voor de tweede oorbel. (Gebruik een draad clipper te snijden of net pak met een tang en buig het heen en weer herhaaldelijk op tot het klikt). Om de kurkentrekker nog, net pak elke 2 'beurten' en knijpen of te verspreiden als nodig is, totdat het er goed uitziet.

Oh, en PLEASE geef me een stemming in de Earring Challenge!

Stap 2: Get Hooked

DIY Super Chic Copper Corkscrew Oorbellen

Nu, alles wat we moeten doen is het toevoegen van een oorbel stuk, gebruikte ik de haak type. Deze kwamen in koper, zodat ze zijn perfect voor ... YES, koper. Deze zijn zeer goedkoop dus grijp 50 paren en start knutselen!

Als u wilt een ringetje te gebruiken, zijn er goede I'bles voor dat, en het is super makkelijk te doen ... of je kan gewoon gebruik maken van die lus aan het begin van de koperdraad aan te sluiten op de oorbel haak en sla een ringetje helemaal als je wilt. Op dit punt, als je niet met behulp van een ringetje, zult u enkel openstellen van de loop je een klein beetje gemaakt en zet het in de oorbel haak- knijp de lus closed gedaan. Als u / gemaakt ringetjes dan zul je één hechten aan de lus, schuift de haak op de sprong ring- knijp het ringetje met gesloten en voila.

En ja, dan zou ik een stem voor de Earring Challenge HOUDEN!

Stap 3: Spoel en herhaal

DIY Super Chic Copper Corkscrew Oorbellen

Nu je het hebt zitten, neem het in je eigen unieke richting. Probeer het gebruik van verschillende vormen, verschillende draden spoorbreedte, verschillende materialen- sterling zilver draad? gewikkeld rond een koele steen? waarom niet? Je bent alleen beperkt door uw verbeelding ... en dat is onbeperkt ... zooo geen grenzen! Handgemaakte sieraden is zo speciaal, groot voor een gift, en elk stuk is uniek. Wat is er niet om lief te hebben? Maak iets voor iemand die je vandaag de dag houdt, zul je beiden blij zijn dat je deed!

Bedankt voor het lezen, en had ik mention- Stem voor mij in de Earring Uitdaging Ik zou graag meer te maken sieraden en elke stem helpt me op mijn manier!

Advertisement

Related Articles

 • DIY Shabby Chic Geschilderd en Distressed Tafel Bench
  DIY Shabby Chic Geschilderd en Distressed Tafel Bench

  DIY Shabby Chic Bank Tafel Mijn klant had dit in elkaar geslagen reproductie bankje / tafel. Ik denk dat de stijl van een "telefoon zitplaats" maar niet zeker genoemd. Hoe dan ook, ze wilde het op te ruimen, schilderen en geef het een shabby chi

 • DIY Hoe maak Hemp macramé Oorbellen met groene parels

  Een video-tutorial over hoe je deze hennep macrame oorbellen te maken met kralen. U kunt maken van deze naar uw hennep kettingen en armbanden te passen. Dit is een zeer eenvoudige en snelle project!

 • DIY Trendy & Chic Memory Wire Armband van het Manchet

  Hier is waarschijnlijk mijn meest "geliefd" sieraden DIY. Het is zo leuk en makkelijk te maken (net een beetje tijd in beslag!). Mensen zullen niet geloven dat je dit zelf gemaakt. Wees creatief, veranderen van de kralen en kleuren, maak het uw!

 • DIY Mooi & Chic Gold Hoop Necklace

  Dit is een grote halsband voor 'goud' dag. Controleer mijn andere Instructable dat is een passend paar oorbellen voor deze ketting. =) Al mijn Instructables zijn uit het verleden YouTube-video's, zodat ik niet langer de stap voor stap foto's te hebbe

 • Copper Turtle Oorbellen
  Copper Turtle Oorbellen

  Ik weet dat twee mooie moeders die zijn erg dol op schildpadden. Ik wilde unieke geschenken voor hen, iets meer betrokken en interessanter dan alleen het kopen van een schildpad beeldje te maken. Na het zien van een foto Instructable door thegnome54

 • Upcycled Fashion: DIY Bibliothecaris Chic Rok
  Upcycled Fashion: DIY Bibliothecaris Chic Rok

  Bibliothecaris Chic: hoe om een ​​jurk te zetten in een rok Deze video zal u door de snelle en gemakkelijke 1 uur proces om upcycle, recyclen, of op andere wijze te veranderen een ongewenst jurk in een bibliothecaris chic rok en geef het nieuwe leven

 • DIY Simple & Unique Memory Wire oorbellen

  Gebruik een kralen die u wilt voor deze DIY. Wees creatief en maak het je eigen =) Bekijk mijn andere tutorials op artistieke schoonheid en meer!

 • DIY Gypsy Chic Bracalet
  DIY Gypsy Chic Bracalet

  Ik noem deze stijl gypsy chic. Volg deze stap stappen en maak je eigen Stap 1: Wat heb je nodig Op deze foto vindt u een aantal van de dingen die je moet zien. Houd het scrollen door foto's en je zal meer van de dingen die je nodig hebt te zien. Hier

 • DIY Trendy Chain Link Fringe Oorbellen

  Dit zijn gewoon schattig en trendy oorbellen die zijn geweldig voor een meisjes avondje uit! Ze zijn volkomen gemakkelijk te maken. =) Al mijn Instructables zijn uit het verleden YouTube-video's, zodat ik niet langer de stap voor stap foto's te hebbe

 • DIY Double Bead Chain Dangle Oorbellen

  Te leuk ... dat is alles wat er te zeggen. =) Al mijn Instructables zijn uit het verleden YouTube-video's, zodat ik niet langer de stap voor stap foto's te hebben. Sorry! = ( Aangezien ik geen nieuwe video's zal ik het toevoegen van de stap voor stap

 • DIY Chain en Star Dangle Oorbellen

  Te leuk en te gemakkelijk! Dit Instructable is uit een vorig YouTube-video's, zodat ik niet langer de stap voor stap foto's te hebben. Sorry! = ( Aangezien ik geen nieuwe video's zal ik het toevoegen van de stap voor stap foto's / instructies over hi

 • DIY Big Hoop Copper, Gold & Silver Bling Earrings

  Gaf deze als een geschenk aan een vriend en ze absoluut vond ze! Al mijn Instructables zijn uit het verleden YouTube-video's, zodat ik niet langer de stap voor stap foto's te hebben. Sorry! = ( Aangezien ik geen nieuwe video's zal ik het toevoegen va

 • DIY Industrial Chic Table Transformation!
  DIY Industrial Chic Table Transformation!

  Neem je saaie, like-iedereen-else tafel ... en maken het een one-of-a-kind, toon-stoppen, conversatie-inducerende meesterwerk! Hier is hoe... Stap 1: Sand je tafel Dat klopt ... de elleboog vet begint. :) Neem wat schuurpapier en zand de hele tabel v

 • Halloween DIY Project - Hoe maak je een paar gouden Wire Verpakt schedel oorbellen Met Roze Jade Bead maken
  Halloween DIY Project - Hoe maak je een paar gouden Wire Verpakt schedel oorbellen Met Roze Jade Bead maken

  Dit artikel gaat over een paar gouden draad gewikkeld schedel oorbellen voor Halloween. Ik hoop dat je net als de schedel oorbellen. Geef het een keer te proberen met de onderstaande tutorial. Stap 1: materialen en gereedschappen die nodig zijn in DI

 • Hoe Easy Wire Wrapped Heart Shaped Oorbellen maken
  Hoe Easy Wire Wrapped Heart Shaped Oorbellen maken

  Hou je van hartvormige sieraden? In dit PandaHall zelfstudie, kunt u een eenvoudige tutorial over hoe je draad verpakt hartvormige oorbellen te maken te zien. Kun je afbeelding die u kunt DIY unieke hart oorbellen gewoon met een aantal draden en kral

 • DIY-knop oorbellen
  DIY-knop oorbellen

  Deze week werd ik geïnspireerd door een winkel op Etsy genaamd Caroline's Hangmat .Ik kocht onlangs deze knop oorbellen van haar en ik meteen verliefd op, dus vandaag ga ik je leren hoe je je eigen knop oorbellen kan maken! Stap 1: Wat u moet Sluitin

 • Instant DIY Kerst Oorbellen Tutorial

  Maak een paar van Kerst Ornament oorbellen in enkele seconden met mijn upcycled last minute cadeau tutorial. Voor veel meer tips, trucs en DIYs bezoek mijn Confessions of a Refashionista .

 • DIY Houten Oorbellen
  DIY Houten Oorbellen

  In deze tutorial ga ik door de stappen die ik nam om deze DIY houten oorbellen uit Padauk, walnoot en Maple maken. Stap 1: Kijk en leer Ik heb een youtube tutorial waar ik ga door al deze stappen te laten zien hoe ik deze oorbellen. Check it out en l

 • DIY Deadpool Polymer Clay ketting en oorbellen | Ambacht van het Geven

  Hallo daar! Hoe anders is enthousiast voor Deadpool uit te zijn gekomen !? In deze video kun je leren hoe je je eigen Deadpool oorbellen en een ketting maken van Polymer Clay. Een leuke DIY project te genieten! Schrijf je hier in: https: //www.youtub