Home > DIY multiplexvloeren

DIY multiplexvloeren

Tags:home-renov
Advertisement

DIY multiplexvloeren

Ik hou van mijn huis. Het is een klassieke New Orleans shotgun. Meer dan 100 jaar oud, werd gemaakt door ambachtslieden die echt wist hoe ze dingen te duren bouwen. Er was een toevoeging (achterste slaapkamer en badkamer) zetten wanneer het huis kort voordat de orkaan Katrina werd gerenoveerd. De toevoeging werd vakkundig gebouwd, maar ze gebruikten vrij goedkoop materiaal op dingen zoals de deuren, trim, sanitair, enz. In de meeste van het huis die we hebben mooie, solide hardhouten vloeren. In de achterste slaapkamer - tapijt. Lelijk, vies, Berber tapijt. We haatten het.

In een vlaag van ergernis hebben we besloten om het te dumpen. Het probleem was dat we nodig hadden om het te doen op het goedkoop.

Mijn eerste gedachte was te rippen uit het tapijt en zand, schilder dan de ondergrond en laat het zo totdat we genoeg in hardhouten vloeren die de rest van het huis afgestemd op te zetten. Het nadeel hiervan is dat er niets tussen u en de grond en zonder andere dan de verf u misschien de ondergrond beschadigen en de noodzaak om het te vervangen (niet iets wat ik wilde doen) bescherming.

Het andere idee dat ik had was vast te stellen multiplex over de ondervloer en verf / afwerking van de multiplex. Ik had dit gezien in een aantal hokken en dacht dat het zag er vrij goed. Dit is wat we besloten te doen.

We hadden twee eenvoudige doelen - zet iets in die zag er beter dan de lelijke tapijt en voor zo weinig mogelijk. Ik denk dat we dit en de totale kosten ongeveer $ 400,00 zeker bereikt.

Het beste wat een over het doen van uw vloeren als deze is dat op de weg als u wilt upgraden en te installeren hardhouten vloeren je niet nodig om iets omhoog te trekken - je kunt ze recht op de top te installeren.

Stap 1: Tools & Materialen

DIY multiplexvloeren

Tools die u nodig:

• Koevoet.
• Shop Knife
• Meten instrumenten -Tape Measure, Steel Square, enz.
• cirkelzaag met mes voor het snijden van multiplex.
• Hammer.
• Caulk Gun.
• Penselen of verfroller.
• Polyurethaan applicator.

materialen
• Kilz Primer
• Schilders tape
• Kabinet Grade Multiplex Sheets (we gebruikten 4'x8 '5mm hardhouten rond $ 11,00 / vel).
• Olie in polyurethaan (wij gebruikten Varathane heldere olie gebaseerde polyurethaan).
• Bouw lijm (wij gebruikten OSI merk dat specifiek was voor ondervloeren).
• Afwerking Nails (lang genoeg om te gaan door de multiplex en in de ondergrond).

Je moet misschien ook:
Extra verdieping molding. Wanneer u het nemen van het tapijt kan er een ruimte tussen de vloer en het vormen zijn. We gebruikten kwartaal round plint die de rest van ons huis op elkaar afgestemd.

OPMERKINGEN:

U hoeft niet een grote kalefateren pistool nodig hebt - gewoon gebruik maken van de reguliere soort of je zal slijten je handen.

Zorg ervoor dat u een op olie gebaseerde polyurethene speciaal gemaakt voor vloeren gebruiken. De olie gebaseerde poly brengt de kleur van het hout en het graan en maakt de multiplex look "warmer". Het is bijna als het aantrekken van een lichte vlek.

Er zijn tal van andere keuzes die je zou kunnen maken op het multiplex. Het ding dat u wilt doen is ervoor zorgen dat het hardhout en "cabinet kwaliteit". We kozen voor de goedkoopste die aan de criteria voldoen, maar je kon een beetje meer uit te geven en te krijgen eik, berk, enz.) Het hoeft niet dik te zijn (we gebruikten 5MM). Ik zal zeggen dat het multiplex we kregen ( http://tinyurl.com/77r6rzs ) zag er zo goed als de berk en veel goedkoper was.

Stap 2: Rip Out The Old Carpet

DIY multiplexvloeren

Het eerste wat je hoeft te doen is te gaan alles uit de kamer. Dit project kost wat tijd, je kunt het niet doen in een dag. Je moet zorgen voor het drogen van tijd in uw planning. We waren niet van deze ruimte voor ongeveer 3 weken.

Rippen van het tapijt gewoon erin gesneden met een mes winkel en beginnen te trekken. Het tapijt zal komen en daaronder zal een tapijt pad die is gelijmd en ook moet worden gerukt zijn.

Zodra het tapijt en het tapijt pad zijn tot u het hout en spijkers dat het tapijt was bevestigd te worden gelaten. Dit zal worden geringd rond de hele kamer. Het is een pijn op te trekken. U moet de koevoet-bar gebruiken en wees voorzichtig het vormen niet te beschadigen.

Stap 3: Reinig de ondergrond

DIY multiplexvloeren

Er zal veel be's van stof en debis overgebleven van het verscheuren van het tapijt. U moet vegen en stofzuigen het op. Het tapijt pad die werd gelijmd kunnen sommige vlekken op de vloer, wat je nodig hebt om af te scape hebben verlaten.

Zodra het is allemaal geveegd en gestofzuigd, dweilen de ondergrond om het schoon en laat het drogen.

Stap 4: Breng Kilz te verzegelen en beschermen van de Sub-Floor

DIY multiplexvloeren

Breng de Kilz kit aan de ondervloer. De Kilz zal helpen de ondergrond en hulp zeehond te beschermen in elk geuren die zij hebben gemaakt op de ondervloer.

Stap 5: Installeer het multiplex Floor

DIY multiplexvloeren

We begonnen in de kast sa-test. Als u nodig hebt om het multiplex gesneden om de ruimte te passen, plaatst u de randen knip je naar de rand van de muur als de bezuinigingen die u maakt niet zo recht en schoon als de fabriek randen.

Als je eenmaal hebt gemaakt leg je ruimde de multiplex platen van de manier waarop je wilt dat ze als een test. Als alles er goed uitziet bent u klaar om de multiplex hechten aan de ondergrond.

Gebruik de bouw lijm op de royaal op de "slechte" kant van het triplex (de kant zonder de mooie houtnerf). Zodra gelijmd zet de multiplex van de ondergrond en nagel het naar beneden. Ik gebruikte een heleboel nagels omdat ik wilde dat het stevig aan te brengen en ik wilde niet te wachten tot de lijm droog vast te stellen meer vellen.

Eerste genageld ik naar beneden de hoeken en plaatste een spijker in de middle.Then plaatste ik de nagels in de kolommen die naar beneden liep de lengte van het blad, elk collumn spijkers in overvloed 4-6 in de volgende. Ik heb niet te meten, ik eyeballed het.

Ik zette de multiplex in platen loopt in de lengte naast elkaar. Er was een kleine strook aan één zijde van een muur die me vereiste lengten van triplex gesneden (ongeveer 4 "liggend stops 8 ').

Aan het einde van de kamer moest ik de triplex op maat gesneden. De foto's tonen dit alles.

Stap 6: Deuren

DIY multiplexvloeren

De kloof waar de doorgang tussen de kamers is lastig. De vloeren tussen de kamers mag niet waterpas of gemaakt van hetzelfde materiaal zijn en de kloof zal waarschijnlijk niet vierkant zijn.

Leg stroken multiplex voor de opbouw van het gat in de deuropening. Zodra het relatief niveau kunt u een "cap" strip die de twee verdiepingen brug gezet.

Het belangrijkste wat ik hier kan zeggen is dat je zal moeten improviseren. Het kostte me een tijdje om deze te krijgen naar mijn smaak en ik scheurde mijn werk en begon vanuit het niets op een van hen.

Stap 7: Breng Polyurethaan

DIY multiplexvloeren

Te verzegelen de vloeren volg de aanwijzingen op het polyurethaan. Ik kocht een applicator, zodat ik kon doen het sneller - zeker een aanrader.

We gebruikten vier lagen en het duurde een dag tussen elke laag.

Stap 8: Voeg Molding (indien nodig)

DIY multiplexvloeren

Nu dat de vloer naar beneden, kunt u elke decorlijst die nodig is toe te voegen. Ik gebruikte 1/4 round schoen gieten.

Dit vullen het gat tussen de rest van de vormen en de wand. Ik gebruikte dezelfde afwerking nagels gebruikte ik op de vloer. Dan afgeplakte ik op de vloer en schilderde het gieten.

Stap 9: Eindproduct

DIY multiplexvloeren

Na de vloeren droog en het vormen zetten en geschilderd (indien nodig) kunt u uw spullen terug te brengen in en je bent klaar.

Advertisement

Related Articles

 • Een handleiding voor Photojojo project DIY: Maak een glas in lood raam
  Een handleiding voor Photojojo project DIY: Maak een glas in lood raam

  Naast Instructables, Een van mijn favoriete websites is Photojojo.com (als u nog niet gehoord van deze super coole mensen moet je ze een bezoekje brengen.) Een week of zo geleden dat ze geplaatst, http://content.photojojo.com/ diy / diy-make-glas-in-

 • Batterij aangedreven vliegtuig DIY

  Leer hoe je batterij aangedreven vliegtuig uit te maken of piepschuim. Het is super makkelijk te maken en kost minder dan 2 dollar. Hier is wat je nodig hebt: piepschuim sheet DC motor SourcingMap 5PCS Electric DIY Toys DC 1.5V-3V 18000RPM Magnetic M

 • DIY Crafts - Hoe maak je mooie Paper Bloemen van de Tulp / Easy Paper Crafts / DIY Beauty and Easy

  Поделки поделки - как сделать красивый бумажный тюльпан цветы / простая бумага ремесла / DIY красоты и легко Как сделать красивый бумажный тюльпан цветы / поделки матери корабля Как сделать бумажный цветок лаванды | простые оригами Цветы для начинающ

 • DIY huidige spanningsregelaar MOT spanningsregelaar variac Rheostat

  Thuis of voorzichtig geprobeerd dit niet. Zuiver water of gedestilleerd water is geen opgeloste mineralen of zouten resulteert in een slechte elektronenoverdracht. Wanneer zuiver of gedistilleerd water contacten menselijke huid, mineralen en elektrol

 • DIY Camera Stabilizer Perfect voor het filmen van bewegende objecten

  Een camera stabilisator kan filmen zo veel gemakkelijker, maar het is altijd duur om te kopen. Hier is hoe je een camera stabilisator DIY met behulp van een papieren zak. Stap 1: Krijg een gift bag, dat is groot genoeg om uw camera in te passen. Een

 • DIY Grill Side Tables
  DIY Grill Side Tables

  Ik ga je laten zien hoe alle nieuwe / vervangende DIY bijzettafels voor uw BBQ grill met behulp van houten TV trays! Stap 1: Wat heb je nodig materialen: -Een Grill in de behoefte van de vaststelling -2 Houten TV trays -Spuitverf Gereedschap: -boren

 • Beats by Allen Gutierrez (DIY hoofdtelefoon)
  Beats by Allen Gutierrez (DIY hoofdtelefoon)

  Hier zullen we leren hoe je je eigen DIY speakers te maken. Met de video-verbinding en de verstrekte informatie moet u in staat om uw DIY speakers te maken in een mum van tijd! Stap 1: stappen naar succes! Haal je spoel en wikkel het 30 keer rond een

 • Zelfgemaakte Mini Ronde Tafel Boor zelfgebouwde decoupeerzaag DIY Scherpe PCB Hout Machine CNC

  Zelfgemaakte Mini Ronde Tafel Boor zelfgebouwde decoupeerzaag DIY Scherpe PCB Hout Machine CNC materialen: 1 stuks 4 "zaagbladen voor houten plastic snijden 100 mm 20 mm 75 tanden 1 stuks Geschikt voor 10mm asdiameter Motor geslepen en gepolijst drij

 • Luke Skywalker Lightsaber - Hoe DIY
  Luke Skywalker Lightsaber - Hoe DIY

  Anakin Skywalker's blauwe lightsaber is overgeleverd tot en met 3 generaties van Star Wars. Het is voor het laatst in de handen van Luke Skywalker tijdens het duel op Cloud City met Darth Vader voordat het verloren was, toen gevonden in The Force Ont

 • diy draagbare luidsprekers met bluetooth n afstandsbediening
  diy draagbare luidsprekers met bluetooth n afstandsbediening

  Nu in de wereld van vandaag moet iedereen alles wireless.who houdt wirwar van snoeren rondslingeren hier n daar? N Dit is de reden waarom ik had besloten om deze draadloze batterij aangedreven draagbare bluetooth speakers die ik overal kan dragen n v

 • diy hubsan hexacopter herbouwen
  diy hubsan hexacopter herbouwen

  Ik bouwde deze twee dagen geleden, en weinig diy hubsan hexacopter weer op te bouwen voor de oude delen. Stap 1: de brainstorming stap Ik dacht dat ik de hubsan QuadroCopter kon bedriegen, om te denken dat het alleen maar meer lift, door het aansluit

 • HomeMade Modern DIY Outdoor Sofa
  HomeMade Modern DIY Outdoor Sofa

  Moderne outdoor sofa's kan heel duur zijn. Ik maakte deze stevige DIY bank van massief hout 4x8s, 2x8s, outdoor kussens van de bank van IKEA en grijs Minwax beits voor een mooie afwerking. Stap 1: Supplies + Gereedschap 4 × 8s + 2x8s L-beugels lag Sc

 • DIY Hoofdtelefoon, Beats by Eric en Christopher
  DIY Hoofdtelefoon, Beats by Eric en Christopher

  Hallo en welkom op mijn eerste hardnekkige gaat over hoe om te bouwen sommige DIY Headphones hoop dat je geniet. Nu voor sommige Science. Om een ​​koptelefoon te laten functioneren moet je minstens drie dingen. Één van een diafragma Two een magneet e

 • DIY Autumn Wreath - Groothandel Feestbenodigdheden
  DIY Autumn Wreath - Groothandel Feestbenodigdheden

  Hoewel het nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van het warme weer van de zomer, het kijken naar de bladeren veranderen in prachtige tinten van rood, oranje en geel zeker maakt de overgang draaglijker. In een poging om deze prachtige kleuren in ons

 • Zelfgemaakte Mini cirkelzaag DIY Voeding door Laptop Batterij

  Zelfgemaakte Mini cirkelzaag DIY Voeding door Laptop Batterij De tafel zag het piekvermogen van 40 Watt, geschikt voor verwerking model klein. De maximale snijdikte 12 mm, diameter van de zaag 44mm. Motor met een hoog koppel DC motor, nominale spanni

 • DIY Camera Mount

  Ik laten zien hoe je een veelzijdige DIY Camera Mount bouwen voor minder dan $ 12. Zoals u kunt zien, het bouwen van deze DIY Camera Mount is een van de makkelijkste DIY Projecten die je kunt doen. Zodra u dit DIY Camera Mount hebben gebouwd, zal u d

 • DIY Holder Headphone
  DIY Holder Headphone

  Hoofdtelefoons zijn mooi, maar professionele hoofdtelefoon is niet klein. Als ze op uw tafel, ze nemen veel plaats, als ze op de grond liggen, kunt u stap op hen. Dus waarom ze niet aan de muur hangen? Headphone Houders kost slechts $ 10 of meer, maa

 • DIY Spool (Frans) Knitting
  DIY Spool (Frans) Knitting

  Na veel online onderzoek over punniken (DIY versus kopen van een kit) en zeer weinig in de weg van de stap-voor-stap graphics, heb ik besloten om mijn eerste Instructable proberen te laten zien hoe u uw weg MacGyver in het breien wereld. 1. Zoek een

 • TWSU DIY Gamer (maak je eigen games console)
  TWSU DIY Gamer (maak je eigen games console)

  In deze video tutorial zullen we u door hoe te maken en soldeer je eigen spelcomputer, met behulp van onze DIY Gamer Kit De doe-het-Gamer Kit is onze nieuwste technologie Kit, waarmee u in staat om uw eigen handheld spelcomputer te bouwen dan leren h