Home > DIY Greenhouse Heater

DIY Greenhouse Heater

Tags:tuinieren
Advertisement

DIY Greenhouse Heater

Hier wilde ik een eenvoudige kas verwarming die ik heb gemaakt voor mijn terras in de tuin te delen. Ik woon in Ankara, Turkije en ik heb een groot terras in de tuin. De winters zijn echt koud en niet al mijn planten zijn geschikt voor een dergelijke temperaturen onder het vriespunt zo laag als -20 graden Celsius, dus ik overdragen sommige van mijn planten aan mijn kleine kas tijdens de wintermaanden, maar nog steeds een aantal niet kunnen overleven enkele strenge winters. Ik maakte een eenvoudig verwarmingssysteem de laatste tijd en het gebruik van het met succes voor de laatste 3 jaar. Foto's zijn voor zichzelf en hier is de lijst van de benodigde dingen:
- Geschikte vak. Ik gebruik een plastic keuken behuizing doos die ik bedekt met een dunne polystyreen platen en de verpakking tape.
- Een goedkope aquarium kachel. Ik gebruik een 100W thermostatische één.
- Enkele meters van flexibele irrigatie pijp.
- Een kleine vijver fontein pomp.
- Een timer socket. (Optioneel)
- 5liters van ruitenwisser vloeistof. (Optioneel)

Plaats het thermostatische verwarming en de pomp in de doos en vul deze met de verwarming vloeistof totdat het over de pomp inlaat bereikt. sluit u het ene uiteinde van de irrigatie pijp naar de uitgang mondstuk van de pomp en plaats de pijp als je wilt, zorg ervoor dat het geldt voor alle plantaardige oppervlakte het. laat het uiteinde van de buis terug in de box van een opening komen en laat de pomp circuleren van de vloeistof. Ik stopte zowel de verwarming en de pomp op een timer socket in het huis en zet de timer aan het verwarmingssysteem om middernacht te activeren voor 7 uur tot het ochtendgloren. I dont gebruik het systeem overdag omdat het zonlicht verwarmen van de kas overdag. zodat het systeem automatisch. Ik ben met behulp van de speciale ruitenwisser vloeistof in plaats van kraanwater, omdat ik vond dat deze vloeistof is het behoud van de warmte beter dan water. U kunt eenvoudige leidingwater te gebruiken. Ik gebruik ook een geïsoleerde plastic doos in plaats van een metaal kan omdat deze vloeistof reageert met metalen doos en de verwarmingsvloeistof wordt verontreinigd tijdens lange wintermaanden ... een goede circulatie handhaven, houdt de buis zo kort mogelijk zijn en min of meer op hetzelfde niveau met de container doos ... mijn kleine pomp kan circuleren 5-8 liter vocht door middel van 10m van de pijp gemakkelijk ...

Advertisement

Related Articles

 • DIY Greenhouse
  DIY Greenhouse

  1. Kijk voor oude ramen en sla ze op! houten frames zijn het gemakkelijkst om mee te werken, maar vinyl zal ook werken, maar zouden ze een kader nodig hebben om ze te houden op zijn plaats. Ik vond veel op Craigslist voor gratis, maar wilt u misschie

 • Iets uit het niets - DIY Solar heater uit schroot flessen
  Iets uit het niets - DIY Solar heater uit schroot flessen

  Op een dag, tijdens het wandelen ik struikelde over illegale stortplaats aan de rand van het dorp - een bekende scène in Bulgarije: groene weiden, blauwe lucht en ... stapels vuilnis gedumpt door dorpsgenoten. "Iemands trash is een andere schat"

 • DIY Tent Heater / Lantern
  DIY Tent Heater / Lantern

  Dus, ik had kille vingers zit in mijn tent kijken naar de verspilde warmte glans weg van de aars in de top van mijn Coleman tent. En wensen en kil gedacht mijn Clay Chimnea (aka Mexicaanse Chimney) straalt warmte en hoeveel beter werkte dan de olde f

 • DIY AC / Heater Panel Controle Knoppen
  DIY AC / Heater Panel Controle Knoppen

  Dit is de AC / verwarming bedieningspaneel op mijn 1997 Jeep Wrangler. U zult merken de knoppen op de dia controles ontbreken. Ik heb gemerkt dat de knoppen waren gegaan toen ik de Jeep gekocht, maar ik dacht dat er zou een plek om goedkope vervangin

 • DIY zonneboiler voedsel gemaakt van hergebruikte materialen.
  DIY zonneboiler voedsel gemaakt van hergebruikte materialen.

  Mijn 9-jarige zoon nodig een idee voor zijn school wetenschap eerlijk, dus we kwamen bij elkaar en maakte een eenvoudige doe Solar Heater Food. De volgende materialen (die voor de prullenbak bestemd waren) werden gebruikt: [Pic001] Een lege doos van

 • Geodesic Dome Greenhouse - Deel 10 - ROCKET MASS HEATER

  Dit beschrijft hoe ik een raket Mass Heater bouwen voor mijn geodetische koepel kas. Het is verbazingwekkend hoe efficiënt het brandt en de warmte die het genereert! Hieronder is het transcript van de video: Welkom terug! Dit segment geeft de raket m

 • DIY Window Greenhouse
  DIY Window Greenhouse

  Ik heb vaak oude antieke winkels en rommelmarkten. Je kunt niet meer dan 10 voet zonder het zien van oude deuren en ramen. Hier is hoe je deze items kan veranderen in een aantal grote groenvoorzieningen voor elk huis. Stap 1: 4 Windows Is All You Nee

 • DIY- Candle Flower Pot Heater

  Vandaag zal ik je laten zien hoe je een kaars aangedreven kachel op te bouwen, met behulp van een enkele bloem kleipotten, moeren, ringen ........ en kaarsen. Hier mijn Youtube video: DIY - Kaars Bloempot Heater Klei / Terracotta bloempotten absorber

 • Solar Home Heater DIY

  Dit is een duidelijke en beknopte gemakkelijk te doen-het-zelf-project van Jack Saville. Hoe maak je een eenvoudige, goedkope zonneboiler bouwen met behulp van gratis energie van de zon. Niet meer stookkosten. Aan of uit de aanvraag grid voor energie

 • DIY Heat Gun Reflector
  DIY Heat Gun Reflector

  Een warmtepistool reflector is een kleine metalen stuk dat past over het uiteinde van een warmtepistool. Het kan zeer nuttig zijn bij het gebruik krimpkous omdat vangt een groot deel van de hete lucht die langs of rond de krimpkous zou blazen en geef

 • DIY Mini Greenhouse
  DIY Mini Greenhouse

  Dit is een groene huis gemaakt van een plastic fles die je planten echt warm in uw huis houdt en vangt de warmte binnen van de zon komt door je raam. Het kan in minder dan vijf minuten. Hoop dat dit werkt net zo goed voor u als het voor mij gedaan he

 • Hot Water Heater voor My Greenhouse
  Hot Water Heater voor My Greenhouse

  Hallo jongens! Mijn naam is Kenneth Sissney en ik ben een gepensioneerde leraar Shop leef mijn droom werken bij Walmart. In mijn vrije tijd mag ik graag naar de tuin, zorgen voor mijn kippen (14) en werken in en op mijn kas. Het eerste deel van dit j

 • Compleet Stappen voor het bouwen van een zonne-Soda / Beer Can Heater voor A Greenhouse

  Ik had behoefte aan een manier om gratis warmte toe te voegen aan mijn kas. Ik groei koele weer groenten zoals sla, spinazie, kool en boerenkool. Ze kunnen een lichte vorst te nemen. Mijn doel is om de uitstoot van de productie te houden tot en met j

 • DIY 1 uur Solar Pool Heater
  DIY 1 uur Solar Pool Heater

  Ik wilde een experiment te proberen met enkele zwarte 3/4 "PVC-buis die ik had. Ik heb 1 uur en een totaal van $ 5, zoals ik al het PVC, de tie-wraps en het multiplex gehad. Dus hier is een snelle en eenvoudige manier om verhogen uw zwembad een paar

 • PCB Heater (DIY Joule verwarming)
  PCB Heater (DIY Joule verwarming)

  Ik vond een website, terwijl op zoek online die enkele experimenten gedaan met printplaten met een serpentine patroon geëtst op hen, om ze te gebruiken als verwarming gedocumenteerd. Toepassingen voor een kachel als dit zou kunnen zijn: • Als u onder

 • Clay Pot Heater Met Fan - Powered by Kaarsen (DIY)
  Clay Pot Heater Met Fan - Powered by Kaarsen (DIY)

  Ik besteed veel tijd in mijn garage, meer dan ik willen toegeven. Als je veel tijd doorbrengen op een bepaalde plaats die u wilt de meest comfurtable omstandigheden. Helaas is mijn garage heeft geen kachel, waardoor het vrij koud tijdens de avond. Wa

 • Zelfgemaakte elektrische verwarming / DIY Heater
  Zelfgemaakte elektrische verwarming / DIY Heater

  Iedereen die een beetje over de elektronica zal weten hoe werkt de elektrische verwarming work.Here weet is een artikel over elektrische kachels . Materialen die u kunt kopen voor ongeveer 5 $ .U ​​nodig: -old Föhn -behuizing Ik gebruikte een oude PC

 • DIY Clay Pot Convection Heater X10 aan de Extreme
  DIY Clay Pot Convection Heater X10 aan de Extreme

  Intro: Ons project is gericht op recycleerbaar en herbruikbaar items gevonden in een huishouden gebruikt. De functie van de doe-Kleipot convectieverwarmingsinrichting x10 de Extreme voldoende hoeveelheden warmte om de temperatuur van de ruimte te ver

 • Hybride Solar Power-Heater DIY
  Hybride Solar Power-Heater DIY

  Het benutten van de twee potentiële energie van de zon. Het licht en de warmte-energie. Stap 1: Bereid de materialen. * Photovoltaic panel. (5volt, 1 watt voor dit voorbeeld project) * 2 voet lengte koperen buis (3/8 "diameter voor dit project. Maat