Home > DIY Fancy Stropdas Kussen Case

DIY Fancy Stropdas Kussen Case

Tags:decoreren
Advertisement

Deze video is over het maken van Stropdas kussen geval Hope you like it! Net en delen met je vrienden en eventuele suggesties of vragen commentaar hieronder als en volg ons op Facebook, Google Plus, Twitter https:? //www.facebook.com/profile.php ...... Google Plus Prinzoya Random creativiteit Twitter @ PrinzoyaRandom1

Advertisement

Related Articles

 • DIY Instructables Robot iPhone Case
  DIY Instructables Robot iPhone Case

  In deze tutorial zal ik laten zien hoe je een trendy stof iPhone case met een aantal hedendaagse chevron gevormde stof, een gewone iPhone case en een instructables prijs patch te maken. Pronk met uw Instructables geest door het maken van en het beves

 • DIY Meade ETX 125 Case
  DIY Meade ETX 125 Case

  Hoi Dit is mijn eerste project. Ik ben al gebruik van de originele Meade Case voor mijn ETX 125 telescoop, maar dit is erg zwaar en onpraktisch, dus heb ik besloten om een met hoge dichtheid schuim en een koffer met vier wielen worden. Je zal nodig h

 • DIY Mod Podge Phone Case
  DIY Mod Podge Phone Case

  Hoe maak je een mobiele telefoon geval met papier en mod podge opknappen! (Glitter optioneel) Ik ben een grote Harry Potter fan, en omdat mijn telefoon (een HTC One) heeft zeer beperkte mogelijkheden voor de lol gevallen, maakte ik er zelf een! De bo

 • DIY Vilten Pokeball Phone Case
  DIY Vilten Pokeball Phone Case

  Ik ben terug in het deze week met wat meer DIY Pokemon ambachten in ere van Pokemon Go! Deze DIY Pokeball telefoon geval is perfect voor Pokemon jacht of als een grote doe-het terug naar school telefoon geval! Het unieke van deze DIY mobiele telefoon

 • DIY Band Geverfte Pencil Case
  DIY Band Geverfte Pencil Case

  Dag Allemaal! Ik ben terug met een ander # backtoschool2016 DIY! Ik keek rond op het internet en het zag er waren niet echt geen tutorials voor gebatikte potlood / marker / whatever kunst levert u gevallen dus gebruik ik besloten om een ​​toe te voeg

 • Casual DIY | Kawaii Decoden Phone Case
  Casual DIY | Kawaii Decoden Phone Case

  Hey guys! Ik ben geobsedeerd met alle dingen kawaii meer dan normaal, of te laat en zijn echt te genieten van het maken van decoden geïnspireerd gevallen! Ik heb een video ingesloten zodat u kunt kijken langs, als dat helpt! Laten we beginnen! Stap 1

 • Moedigste Warriors DIY Jelly Kid Phone Case -Fimo Polymer Clay
  Moedigste Warriors DIY Jelly Kid Phone Case -Fimo Polymer Clay

  Hi Sweets! Ik ben net zo verliefd op #bravest #warriors en één van mijn andere favoriete personage is #Jelly #Kid. Ik had zo ontzettend veel plezier maken van deze video. Gelieve Net als de video als je ervan genoten! Bedankt voor het kijken en Tevre

 • DIY Altoids Tin Camera Case Desiccant Pack
  DIY Altoids Tin Camera Case Desiccant Pack

  Dit is een eenvoudige camera case droogmiddel verpakking van dingen die ik had liggen rond het huis. Ik houd mijn DSLR in een pelikaan geval de hele tijd, dus ik heb geen zorgen te maken over slaande het in dingen, het weer, overstromingen, loopt het

 • DIY GoPro Pelican Style Case * 100% huishoudelijk kladjes *
  DIY GoPro Pelican Style Case * 100% huishoudelijk kladjes *

  Ik ben begonnen met het doen van een veel reizen met mijn GoPro. De camera is prachtig; duurt het relatief hoge kwaliteit foto's en video's en is uiterst duurzaam. Maar de camera is niet onverwoestbaar. Na het kijken naar een aantal harde en zachte z

 • DIY FPV Antenna Protector Case
  DIY FPV Antenna Protector Case

  Ooit laten vallen een aantal hoge dollars op een aantal leuke FPV antennes, alleen voor de bladeren te breken / krijgen gebogen in een crash !? Het is zo frustrerend! Of als de antenne had een bestaande cover, en het brak, waardoor de antenne kale? N

 • DIY Cup Cake Phone Case
  DIY Cup Cake Phone Case

  Wanna maken deze super leuke telefoon geval? Check out de tutorial hier.

 • DIY Fancy Paper Sneeuwvlok van de winter
  DIY Fancy Paper Sneeuwvlok van de winter

  materialen Papier, bij voorkeur dun, zodat het gemakkelijker te snijden opgevouwen in lagen Schaar, misschien een grote pair en een boete getipte paar Potlood (optioneel) Snowflake template Stap 1: Stap 1: Begin met een stukje vierkant papier Vouw he

 • DIY smartphone statief mount / case
  DIY smartphone statief mount / case

  In dit project zijn we gona maken acryl telefoon statief / caso voor uw smarphone. Beter om de video voor volledige tutorial te kijken. Stap 1: Metingen -Start Met het kopen van een plexi, ik vind mijn in de prullenbak van de buren, dus ik pak het op

 • DIY Raspberry Pi desktop case
  DIY Raspberry Pi desktop case

  In dit instructable, ik zal het delen van mijn technieken voor het bouwen van dit Raspberry Pi geval. motivatie: CPU mijn Desktop PC's gestopt met werken een paar dagen terug. Mijn moeder gebruikt die PC een stuk voor het browsen en dat soort dingen

 • DIY telefoon opladen accessoires + Cases
  DIY telefoon opladen accessoires + Cases

  Hey! Ik heb geupload een telefoon accessoires video, dus hier is de Instructable voor. Stap 1: laadstation Gewoon uitgesneden kleine vierkantjes in een kartonnen doos of beker, en slip lader door.

 • Twee DIY tools (dos herramientas caseras)
  Twee DIY tools (dos herramientas caseras)

  Los que me conocen saben que mis proyectos zoon zonde excepción fáciles, baratos y de baja tecnología. Lo cual geen los desmerece sino que, al contrario realza su utilidad. También es cierto que rara vez invento algo, por lo algemene tomo la idee de

 • diy dreamcatcher iphone case
  diy dreamcatcher iphone case

  DIY Tumblr Geïnspireerd iPhone Case - DREAMCATCHER OWL. Hoi mijn vrienden ! In deze tutorial laat ik zien hoe je een trasparent telefoon geval met slechts nagellak personaliseren. Ik zag een beeld van een dreamcatcher tattoo op tumblr en dit herinner

 • DIY Typografie Stencil Pillow Cover

  Nu de herfst is in volle gang Ik voel me als het maken van mijn huis meer gezellig. Ik zal uitgaven meer dagen thuis toch als het koud en het regende buiten, dus kan ik net zo goed maken het de moeite waard wile Mijn woonkamers kussens werd het doelw

 • Dexter Case Trofee voor ONDER $ 20
  Dexter Case Trofee voor ONDER $ 20

  De beste kosten DIY Dexter TV Series Case Trophy. Video: https://m.youtube.com/watch?v=qHj9Db2fYZo Stap 1: Materials (Amazon) Hier is wat je nodig hebt ($) Totaal = $ 18,50 -Verenigd Wetenschappelijke WSB050 Houten Slide Storage Box, houdt 50 Slides