Home > DIY Extreme Airsoft Gun

DIY Extreme Airsoft Gun

Tags:airsoft
Advertisement

DIY Extreme Airsoft Gun

Maak je eigen Airsoft pistool met slechts een paar van de plank delen.

In de afgelopen jaren heb ik spelen met draagraketten gemaakt van PVC en sprinkler kleppen. Ik kwam voor het eerst over het idee van Make Magazine , waar ze gebruik gemaakt van een sprinkler klep om papier raketten te lanceren. Zodra ik kon ik maakte een van deze en hadden veel plezier ermee. Ik vroeg me af maar als er meer draagbare zou kunnen worden gemaakt? Na een beetje experimenteren Ik werkte een manier om een ​​handpomp toe te voegen en uit deze kwamen de Handheld Compressed Air Launcher.

Ik heb onlangs besloten om dit idee opnieuw en maakte een meer krachtige een die een externe pomp nodig. Hieruit werd de Compressed Air Acorn Gun geboren. Toch was ik niet blij mee. Ik wilde niet te wachten op de herfst voordat ik kon gaan schieten dingen!

Ik besloot dat ik iets dat meer draagbare en in staat om gemakkelijk beschikbaar kogels schieten was nodig. Een snelle zoektocht op Instructables en ik vond NightHawkInLight's grote baar 'voor het maken van een draagbare airsoft wapen. Enige probleem was, kon ik niet vinden de rem slang nergens dat hij gebruikte. Ook, hoewel het triggering systeem is geniaal, wilde ik een meer traditionele manier om mijn kogel los te laten.

Dus nu kom ik tot mijn laatste incarnatie. Dat zou de beste die ik gebouwd heb tot nu toe. Ik was helemaal weggeblazen door hoe krachtig dit beest is! Slechts 5 pompen van de handpomp en je bent klaar om te gaan. De lucht wordt snel vrijgegeven door de elektrische sprinkler ventiel, en dat er weinig airsoft kogel wordt vrijgegeven op sommige serieus gevaarlijke snelheden.

Dus aan al degenen die er zijn die willen hun eigen te bouwen - ik graag presenteren de volgende instructies.

DISCLAIMER - Dit heeft het potentieel om een echt gevaarlijk project zijn! Ik neem aan dat jullie allemaal verantwoordelijk, intelligente mensen die weten hoe ze dingen samen te stellen zijn. Zorg ervoor dat u de juiste materialen te gebruiken, lijm etc als je te maken met een aantal ernstige druk.


Stap 1: Wat te verzamelen

DIY Extreme Airsoft Gun

onderdelen:

PVC leidingen (druk leidingen):

1. 1 x 25mm sectie "T"

2. 1 x 25mm buis (ca. 500mm lang)

3. 1 x 25mm Cap

4. 1 x 25mm koppeling

5. 1 x 25mm koppeling met 20mm binnendraad aan de ene kant


koperen fittingen

Koper of messing buizen en draad kan meestal worden gevonden bij uw plaatselijke hobby winkel. Zo niet, dan zul je in staat zijn om het te bestellen op eBay

1. 16/05 (8 mm) slangtule x 3/4 "inch Female Thread - Aliexpress . Dit uiteindelijk het verkeerde formaat weerhaak Ik heb echter hack een manier om het te gebruiken en het werkte prima zou ik stel voor het nemen van de 7mm.. koperen buizen naar beneden naar uw lokale hardware winkel en uit te werken die slang weerhaak het beste past.

2. 1 x 7mm (OD) stuk slang. Aprox 300mm lengte

3. 1 x 8mm stuk slang. Je moet ongeveer 100mm

4. 1 x 9mm stuk slang. Over 100mm zou het moeten doen.

5. 1 x stuk koperdraad. Slechts 2 mm dik zou het moeten doen.


Andere delen

1. knop Push (Momentary) - eBay

2. 9V batterij

3. Kleine veer (moet snuggly passen over de 7mm koperen buizen -. EBay

4. 2 x zelftappende schroeven (als u gebruik maakt van dezelfde switch als me)

5. 9V batterij terminal

6. Sprinkler afsluiter - eBay

7. Kleine handpomp

8. Persleiding lijm

9. Warmte-shrink

10. 500mm lengte van de dunne elektrische draad (ca.)


Gereedschap

1. Kleine klap fakkel

2. Solder

3. Flux

4. Boor

5. Diverse bestanden

6. Hammer

7. cirkelzaag

Advertisement

Related Articles

 • DIY camouflage airsoft gun!
  DIY camouflage airsoft gun!

  In dit instructable zal ik je leren hoe je op 20 minuten van het werk in een custom paint job kan draaien voor uw airsoft wapen! Ik gebruikte een stinger P9 die ik had leggen rond. Stap 1: Materialen Materialen zijn onder meer: Een pistool te schilde

 • Airsoft: Het kopen van een Airsoft Gun
  Airsoft: Het kopen van een Airsoft Gun

  Hey, de eerste van dit alles is een ontwikkelende serie alles over Airsoft en mijn ervaringen bij een schermutseling plaats. Dus de eerste stap Het kopen van een Airsoft Gun. Met Airsoft steeds een hobby vechten paintball krijgen meer en meer mensen

 • 20 BB's per seconde airsoft gun
  20 BB's per seconde airsoft gun

  Dit is een airsoft gun ik gemaakt van een pil fles, wat hete lijm en een pen. Op een dag voelde ik me vervelen, dus ik maakte dit en de 20 bb per seconde airsoft wapen werd geboren. Aangezien dit mijn binnenkomst in de Make om de jeugd wedstrijd te l

 • Shell-laden Airsoft Gun uit Buzz Bee Double Shot Dart Shotgun
  Shell-laden Airsoft Gun uit Buzz Bee Double Shot Dart Shotgun

  Allereerst, dit is niet helemaal mijn idee. Ik denk dat mijn ontwerp is uniek, maar in het geval het niet, ik ben niet proberen om precies alles wat ik online gezien te kopiëren. Mijn doel is om een ​​andere en misschien beter ontwerp te laten zien,

 • Das Uber Airsoft Gun Turret
  Das Uber Airsoft Gun Turret

  Dit Instructable zal laten zien hoe het ontwerpen, bouwen en Trouble Schiet een Airsoft Gun Turret met een USB-interface. De turret kan worden geschakeld tussen handmatige modus, waarbij een Human interfaces met gebruik van een Xbox 360-controller, o

 • Pen Airsoft Gun
  Pen Airsoft Gun

  Dit is een airsoft gun ik in ongeveer 10 minuten. Stap 1: Haal uw leveringen Wat je nodig hebt: -2 Of 3 pennen -rubberen banden -duct tape -scizzors (u kunt een mes te gebruiken) -airsoft BBs Stap 2: Bereid de belangrijkste vat Strippen alles af op d

 • SAW Bewapening Tips en trucs: Basic gas aangedreven airsoft gun begrip
  SAW Bewapening Tips en trucs: Basic gas aangedreven airsoft gun begrip

  Voor degenen die ofwel moeten of willen zelfgemaakte airsoft wapens te maken, hier is een basisconcept voor u te ontwikkelen in uw eigen pistool. En een voorbeeld van een SAW bewapening van airsoftgeweren die bijna voltooid dat is gebaseerd van hetze

 • Homemade 500 fps CO2 Airsoft Gun
  Homemade 500 fps CO2 Airsoft Gun

  In dit instructable zal ik laten zien hoe je een 500 fps CO2 single shot airsoft wapen te maken. Ik denk dat om deze tijdschrift op dit goed zou werken. www.instructables.com/id/Semi-auto-pen-airsoft-gun-w-mag/I nemen geen enkele aansprakelijkheid vo

 • Hoe kunt u uw Stinger R34 Airsoft Gun Fix
  Hoe kunt u uw Stinger R34 Airsoft Gun Fix

  Dit instructable laat zien hoe u de Stinger R34 vast te stellen, ook al omdat het concept is over het algemeen vergelijkbaar voor de meeste lente-aangedreven airsoft guns, moet u in staat om dit te gebruiken voor andere vuurwapens. Let op: bij dit in

 • Hoe bouw eenvoudige krachtige Air Gun - Airsoft Gun #Project 8

  Hoe bouw eenvoudige krachtige Air Gun - Airsoft Gun #Project 8 { Play Video } Hallo! what's up guys, In deze video ga ik je laten zien hoe te maken Homemade airsoft wapen Abonneren: http://bit.ly/2ad5oM7 Volg: http://bit.ly/2ad5oM7 Vist: http://bit.l

 • Airsoft Guns and Games
  Airsoft Guns and Games

  Dit Instructable zal u vertellen over de verschillende soorten airsoft geweren, waar ze goed voor, en wat te kopen. Het zal je ook leren meerdere spellen. Genieten! Stap 1: je wapen selecteren Er zijn 7 verschillende soorten airsoft guns --Electric A

 • Attachment voor Mijn goedkoop en makkelijk Airsoft Gun!
  Attachment voor Mijn goedkoop en makkelijk Airsoft Gun!

  Stap 1: Stuff! Je hebt alleen een wrijving pen, duct tape, mijn "goedkoop en makkelijk Airsoft Gun!" En airsoft kogels.

 • Hoe maak je een zelfgemaakte Airsoft Gun maken uit een Nerf pistool
  Hoe maak je een zelfgemaakte Airsoft Gun maken uit een Nerf pistool

  Dit Instructable toont u alle nodige stappen om uw gemiddelde Nerf pistool om te zetten in een geweldige Airsoft gun! Het zal je ook leren hoe je een kelder airsoft speler te worden. Omvat ook het creëren van airsoft wapen, armor, en een aantal funda

 • Ultimate Bic Airsoft Gun!
  Ultimate Bic Airsoft Gun!

  Vergeet alles wat je hebt gezien! Dit is de Bic airsoft gun. Niet alleen heeft het semi-automatische vuursnelheid, maar het heeft ook een trigger-mechanisme dat ook stopt munitie vallen uit uw vat wanneer u deze tip! Dat klopt, er is geen zorgen te m

 • 2X4 Airsoft Gun Rack
  2X4 Airsoft Gun Rack

  Ik zag dat er een 2x4 wedstrijd en ik had een pistool rack, dus hier is de 2X4 Airsoft Gun Rack! 2x4s zijn super makkelijk te vinden en ik heb de mijne gratis! Stap 1: Verkrijg een 2X4. Ik gebruikte een 12 voet lang. Dit project gebruikt ongeveer de

 • G36C Airsoft Gun
  G36C Airsoft Gun

  Dit is mijn Airsoft Gun dat ik een paar dagen geleden. Het is een M41 die naar beneden om een ​​hand pistool kan worden ontdaan. Ik zal je wat vertellen, Het doet pijn als heck wanneer het je raakt. lol XD

 • airsoft gun Banet
  airsoft gun Banet

  Stap 1: wat je nodig hebt: elke airsoft gun, Duck tape, een potlood

 • How To Paint een Airsoft Gun
  How To Paint een Airsoft Gun

  Dit zal u laten zien wat je nodig hebt om een ​​airsoft wapen te schilderen. Stap 1: wat je nodig hebt -airsoft gun -spuitverf -papier / krant -painter's tape -tools (indien nodig)

 • Hoe maak je een nerf pistool te maken in een airsoft gun
  Hoe maak je een nerf pistool te maken in een airsoft gun

  Dit is hoe je een normale, front load nerf pistool te maken in een airsoft gun! Stap 1: Materialen & gereedschappen Gereedschappen: Schaar Materialen: elke front load nerf pistool, elke nerf dart (stroomlijnen dart heeft de voorkeur), een pen en airs