Home > DIY Big Peg Board Stellingen System

DIY Big Peg Board Stellingen System

Tags:woodworkin
Advertisement

DIY Big Peg Board Stellingen System

Als onderdeel van mijn voortdurende inspanning om sparren-up van mijn huidige woonruimte heb ik besloten om een ​​van de lelijker, duidelijker muren te pakken in mijn keuken met een leuke en functie Modern DIY Peg Board Muur Plat. Dit is een groot project dat echt draagt ​​rente aan een ruimte, en het beste van alles, kan het worden herschikt en gereorganiseerd om een ​​van uw rekken / opslag behoeften te voldoen.

Als een toegevoegde bonus dit project wordt gekalkt vol met een aantal van mijn favoriete houtbewerking trucs. Van eenvoudig verwijderen van lay-out lijnen met behulp van alcohol, te verbergen lelijke multiplex randen, tot het maken en gebruiken van de Franse Cleats Ik heb begrepen niet minder dan 20 geweldige tips om u te helpen uw hout werken te verbeteren en wat tijd besparen in de winkel.

Als u genieten van dit project kunt u overwegen te stemmen voor het in de houtbewerking Stelling Contest!

Stap 1: Hier is wat u gaat nodig

DIY Big Peg Board Stellingen System

Een van de beste dingen van dit project is dat je alles wat je nodig hebt van uw lokale huis verbetering winkel kunt kopen. De totale kosten van dit project moet recht rond de $ 60 dollar te zijn als je begint met absoluut geen materialen, maar een groot deel van die kosten is dingen zoals houtafwerking, lijm en schroeven, dus als je al hebt een achterstand van de fundamentele houtbewerking benodigdheden die u kunt verwachten om $ 30 te betalen - $ 35 om deze pup te maken! Hieronder heb ik alle materialen en gereedschappen die ik gebruikt voor dit project samen met de prijzen en links indien van toepassing zijn vermeld.

materialen

 • 4 'X 4' Vel 3/4 "Multiplex (ik gebruikte berken gefineerd multiplex voor mijn peg boord, maar geschuurd dennen en eiken zijn even goede opties.)
 • 1 "Pen Rod
 • Hout voor stellingen - ik gebruikte extra 3/4 "berken multiplex die ik had bij de hand, maar je kon grenen of ander hout te gebruiken Zorg ervoor dat wat u gebruikt is ten minste 5." Breed, zodat de schappen passen op de pinraad behoren.
 • Zes 1/4 "X 2.5" Lag schroeven en ringen
 • Polyurethaan (of wat dan ook houten afwerking die u wilt gebruiken.)
 • 1 1/4 "Schroeven
 • Houtlijm
 • Randafwerking (optioneel) (Kantfineren is een dunne zelfklevende fineer van hout dat wordt gebruikt om de gelaagde randen van multiplex dekken. Het komt in verschillende breedtes, maar voor dit project gebruikte ik 3/4 "banding die de 3/4 gematched" dikte van de multiplex.)
 • Een soort van offer backer boord om het multiplex te houden van waait uit als je boren doorheen. Ik gebruikte een oude plaat van multiplex.

U zult elementaire houtbewerking gereedschap nodig om dit project te voltooien.

 • Tafelzaag of cirkelzaag
 • Chop Saw (ik gebruikte het alleen maar omdat ik het had, zag de tafel uitgerust met de verstekgeleider zou hetzelfde voor het doel van dit project te verwezenlijken.)
 • Drill / Driver
 • Boor Guide (Je zou technisch gezien het doen zonder dat dit maar ik beveel picking up. Deze tool hecht aan uw hand boor en houdt het rechtop, zodat u kunt boren perfecte 90 graden gaten dat is zeer belangrijk als je wilt dat je pinnen om recht te zitten in de pinraad.)
 • 1 "Spade of Forstner boor
 • 04/01 "boor
 • 16/07 Socket en Ratchet / Driver Attachment
 • Stud Finder
 • Sander met 220 schuurpapier
 • Verfroller
 • Doeken Iron (alleen nodig als je van plan bent om kantenlijmers van toepassing zijn op de randen van de multiplex te dekken.)
 • Rolmaat
 • Rechte rand
 • Pneumatische tacker (niet 100% nodig te hebben, maar erg handig.)
 • Niveau

Stap 2: Het maken van de First Cut

DIY Big Peg Board Stellingen System

Begin dit project door het afbreken van een 4'X4 'blad van 3/4 "multiplex, zodat je er een stuk dat is 48" x 36 "en een andere die is 48" door 12 "Hoe groter stuk zal uitgegroeid tot de pin bestuur en de kleinere stuk zal later worden gebruikt om de Franse Cleat dat de pinraad mounts aan de muur, en de platformen die zullen worden gebruikt om de kloof tussen de raad van de pin en de wand te verbergen te maken.

Stap 3: Lay-out van de baby!

DIY Big Peg Board Stellingen System

Ieders favoriete deel van hout werken, vervelend precisie meten! In alle eerlijkheid is het niet zo slecht, je gaat om het creëren van een raster, zodat u weet waar de gaten dat de pinnen past in boren. Om te beginnen, te meten en markeer een 4 "breed boarder rond de randen van de grotere triplex plaat. Dit zal u met een innerlijke gebied dat meet 28" breed en 40 "lang. Volgende maatregel en teken lijnen om de 5 inch verticaal en elke 4 inches horizontaal zoals getoond. met het raster te voltooien je nu klaar om te beginnen met het boren van een hele hoop van gaten, 144 om precies te zijn.

Pro Tip: Sla uw toekomstige zelf wat tijd en moeite en niet hard duwen wanneer u gebruik maken van de lay-out lijnen voor het boren van de gaten. Als je hard pushen als je de lijnen te trekken dan het puntje van je potlood inspringen daadwerkelijk het hout verlaten van een potlood lijn die zit onder de oppervlakte. Als u zachtjes trekken dan zal er minder grafiet te verwijderen en het grafiet dat er boven het oppervlak van het hout waar enige doorgangen met een schuurmachine zal wegnemen zijn.

Pro Tip: Nadat u het raster in potlood lay-out, markeer alles van de kruispunten waar de gaten zal worden geboord met een centrum punch. Degene die ik laten zien op de foto is een verende centrum punch dat is erg handig voor taken als dit. De inkepingen achtergelaten door de punch vindt u snel en accuraat te laten indexeren van uw boor om het gat locatie.

Stap 4: Het boren van de gaten!

DIY Big Peg Board Stellingen System

De raad van de pin heeft 8 lijnen van de gaten over en 9 lijnen van de gaten naar beneden, wat zorgt voor een totaal van 72 holes. Voor deze gaten te mooi uitzien en goed functioneren ze nodig hebben om zo recht mogelijk worden geboord, kunt u proberen om dit vrije hand te doen, maar je zou moeten pretty awesome tot 72 perfect recht gaten te boren om te zijn, dus ik stel voor dat je jezelf te redden de moeite en te investeren in de boor gids die ik gekoppeld aan in de sectie materialen.

Voordat je springt recht in het boren van de 1 "gaten voor de pennen, moet u boren kleine pilot gaten voor elke grote gat dat zal worden geboord. Deze piloot gaten moeten worden geboord met behulp van de boor gids om ervoor te zorgen dat ze zo recht mogelijk. De doel van de pilot gaten naar het midden een tackle van uw Forstner of Spade boor houden uitgelijnd als het verveelt door het hout, die zal helpen om uw gaten recht te houden. (72 piloot holes + 72 1 "gaten = 144 holes in totaal)

Je wordt met behulp van een 1 "Forstner of spade beetje aan de pin gaten te boren en ik stel voor het boren van een paar praktijk gaten in sloophout eerste, zodat je de pasvorm van uw 1 kan testen" pluggen. wilt u een pasvorm die nauwelijks is knus. Als de pinnen te passen strak dan dan zullen ze onmogelijk zijn om te passen in plaats zodra afwerking wordt toegepast op de gaten, en als ze te los dan de pennen zal kijken slordig en lopen het risico van vallen of verslapte.

Als je begint het boren vergeet niet om een ​​steunplaat te plaatsen achter het gebied waar je het boren te voorkomen blazen wanneer de bit doorbreekt de achterkant van de multiplex.

Pro Tip: Gezien het feit dat je het boren zoveel gaten, moet u wellicht te maken met een saaie boor op een gegeven moment door het proces of wilt u misschien aan te scherpen uw stukjes voordat u begint te zorgen voor de schoonst mogelijke gaten. Hieronder staan ​​links naar twee grote tutorials, zal de eerste leer je hoe je Forstner stijl boren te scherpen en de tweede zal je leren hoe je spade stijl stukjes te scherpen.

WOOD Magazine.com: Hoe Forstner boren verscherpen

Steve Maxwell How To: Hoe Spade Drill Bits verscherpen

Stap 5: Schuren

DIY Big Peg Board Stellingen System

Alrighty, veegt het zweet van je voorhoofd en bewonder en de vele perfecte gaten die u hebt geboord. Pak nu dat Sander en aan de slag het opruimen van de voorkant van je peg board, het verwijderen van de potloden lijnen van het net en alle kleine stukjes van de scheur uit het boorproces. Terwijl je schuren ga je gang en zand de achterkant van de pinraad ook. Je hoeft niet te gek schuren, net zand genoeg om verwijder eventuele scheuren of grote vlekken te gaan. Ik gebruikte slechts 220 korrel bij het schuren, moet je niets meer of minder agressief dan dat nodig hebben.

Pro Tip: Als u van plan bent om kantenlijmers van toepassing te verbergen de randen van de multiplex wees voorzichtig om niet rond over de randen van het multiplex als je zand, doen zal verlaten lelijke gaten wanneer u de banding toepassen.

Pro Tip: potloodstrepen kan moeilijk zijn om het zand weg te zijn, vooral als je hard te verduren bij het opstellen van uw lijnen. Om dingen makkelijker te dempen een doekje met alcohol en gebruik deze om de lijnen weg te vegen.

Stap 6: Randafwerking (optioneel)

DIY Big Peg Board Stellingen System

Als je geen fan van de blootgestelde triplex randen dan kantenlijmers is gewoon de tool voor je. Zoals ik in de materialen stap genoemd kantenlijmers is een zelfklevende houtfineer die kunnen worden toegepast op de randen van de lagen multiplex te verbergen, waardoor het project het uiterlijk van de afgewerkte hout. U kunt uw eigen kantenverlijmer maken, maar omwille van gemak ik heb gekozen voor de commerciële versie die wordt geleverd met een warmte-geactiveerde lijm te kopen. Het enige wat je hoeft te doen om toe te passen is om de strepen op zijn plaats houden met de klevende zijde tegen de rand van het multiplex en gebruik een strijkijzer om de lijm hechten van de banding om het hout te activeren. Als u de banding misalign kunt u afknippen de fout met behulp van een hand vliegtuig of gewoon een scherp mes.

Stap 7: Het snijden en bevestigen van de Schorten

DIY Big Peg Board Stellingen System

De Schorten vullen het gat tussen de raad van de pin en de muur die is gemaakt door de dikte van de Franse kikker op de achterkant van de pinraad. Om ze gewoon twee 1 "breed lengtes van de 48" rip X 12 "stuk triplex dat u in stap 3 en lijm snijd / spijker ze op zijn plaats op de achterzijde van het pinraad zoals afgebeeld.

Stap 8: Het toepassen van Finish

DIY Big Peg Board Stellingen System

De volgende stap is koppen. Gebruik de afwerking van uw keuze, maar rekening te houden over het toepassen van te veel afwerking van de gaten als de dikte van de finish de gaten kan leveren aan klein om de pennen goed passen. Tot mijn peg board eindigen Ik gebruikte een semi-gloss polyurethaan voor het is gebruiksgemak en hoogwaardige afwerking. Maak je geen zorgen over de afwerking van de achterkant van de raad van de pin, zal niemand het toch zien, (Het verlaten van de achterkant onvoltooide kunt u ook de Franse Cleat dat de raad van de pin aan de wand op zijn plaats houdt lijm.)

Stap 9: Het snijden en bevestigen de Franse Cleat

DIY Big Peg Board Stellingen System

Franse schoenplaten een van de eenvoudigste, goedkoopste en veiligste wijze van aanbrenging rekken en andere meubels aan de wand. Het basisconcept is vrij eenvoudig, een raad wordt gescheurd in de helft in een 30-40 graden. De ene helft van het bord is gemonteerd aan de achterkant van de plank of kast, zodat de scherpe hoek van de 30-40 graden snede wordt geconfronteerd weg van de kast. de andere helft van het bord is gemonteerd aan de muur, zodat het scherpe hoek van de 30-40 graden snede wordt uit de buurt van de muur. De kikker op de plank / kast wordt vervolgens tegen de muur boven de andere klamp en wordt neergelaten totdat de klampen ontmoeten en wig tegen elkaar. Het is een heel eenvoudig concept dat is een beetje moeilijk uit te leggen in woorden, dus maar eens kijken naar de foto's en het zal meteen klikt.

De kikker is gemaakt van de raad van bestuur dat we net snijd de schorten van. Het zou nu een oppervlakte van ongeveer 10 "met 48". Begin met het snijden van de raad van bestuur tot een lengte van 34,5 ", zodat het zal passen tussen de schorten. Volgende pas uw tafel zaagblad naar een 30-40 graden en gebruik de breedtegeleider aan de raad snijden in de lengte doormidden zodat u met de twee delen van de Franse cleat.

Stel een van de stukken even opzij en monteer de andere aan de top van de opzetplaat zijn. Besteed aandacht aan de hoek van de schoenplaat terwijl uw montage aan de achterzijde van de pinraad. Als je het achterstevoren monteren zal niet goed werken. Om de klem te bevestigen ik gebruik gemaakt van een combinatie van pneumatische spijkers en hout lijm, en vervolgens toegevoegd ik extra kracht door het rijden van 1 1/4 "schroeven in het midden van de klem te zorgen voor een bom bewijs band tussen haar en de pinraad.

Stap 10: Het maken van de Pinnen

DIY Big Peg Board Stellingen System

Deze stap is een van de leuke degenen! Om de haringen eerste snij je 1 "dowel rod in secties met behulp van een chop zaag. De lengte van de pennen is gebaseerd op wat je van plan bent om ze te gebruiken voor bijvoorbeeld, een 6,5" zou peg een 5 "breed plank te ondersteunen. I heeft verschillende pinnen zich van 3 "lang 6,5" set lang. Vervolgens boven router tafel met een 1/2 "inham frees met het lager gelegen ongeveer 1/2" van tafel oppervlak zodat het ongeveer 0,5 "terug van de router hek. Volgende klem een ​​plank om de tafel om te fungeren als een secundaire hek. Positie dit bord 1 "weg van de eerder geïnstalleerde hek. Dit creëert een kanaal voor de 1" plug om te zitten met de baai frees direct in het midden. Ten slotte klem een ​​laatste bord op de oorspronkelijke hek, zodat het zit 1 "boven het oppervlak van de tafel, zal dit ervoor zorgen dat de plug niet zal springen uit het kanaal zodra het aangrijpt op de frees. Zet je router en de positie een pin in het kanaal en diervoeders deze in de frees tot het einde van de pen contact met de router bit lager maakt. Zodra hij in de lager langzaam draaien de pennen rekening houdend met de draairichting van de frees, terwijl ook het neerwaartse behoud druk om de pen tegen de router tafel in te houden in het kanaal .. Als dit juist gebeurt zal dit een perfecte ronde meer dan op het einde van elke pen met zeer weinig scheuren te creëren out of behoefte aan schuren.

Zodra de pennen zijn gevormd kun je jas ze met afwerking of u kunt ze natuurlijk laten. Ik geef de voorkeur om ze te laten natuurlijk als ik denk dat de ruwere natuurlijke oppervlak houdt hen uit te glijden van de gaten in de pinraad.

Pro Tip: Als je scheur ondervindt met deze methode probeert u de hekken, zodat de frees iets dichter bij de voor- of achterkant hek in plaats van direct in het midden van de 1 "kanaal is gepositioneerd dit te doen zal de hoek aan te passen. van de frees messen ten opzichte van waar ze beginnen met de plug snijden en moeten verminderen scheuren.

Stap 11: Het maken van Planken

DIY Big Peg Board Stellingen System

Als u wilt wat extra nut toe te voegen aan uw peg board, kunt u eenvoudige planken die zich uitstrekken over twee of meer pinnen te bouwen. De stijl en de afmetingen van de planken zal grotendeels afhangen van uw persoonlijke stijl en verwachte toepassingen voor de pinraad rekken systeem. Voor mijn planken heb ik gekozen voor een basis-ontwerp met behulp van enkele extra 3/4 "berken multiplex tot een breedte van 5 snijden". Ik lag aan de voorzijde van de planken met rand banding net zoals ik deed met de zijkanten van de raad van de pin om de lagen van de multiplex te verbergen.

Tip voor het meten van de Planken:

Ik wilde mijn planken om de pennen van 1 overhang "aan elke kant dus telde het aantal pinnen wilde de plank overspannen, nam dit aantal vermenigvuldigd door 4 (omdat de pennen zijn 4" horizontale afstand), en vervolgens toegevoegd 3 . toevoegen van 3 vertegenwoordigt de 1 "overhang aan elke kant en maakt dat de pennen zijn 1" in diameter op 4 "geeft (dus het is eigenlijk 5" van de verre zijde van twee pennen die naast elkaar zijn horizontaal). Als u niet de zorg over het houden van dingen precies zijn (of als wiskunde is niet je sterkste punt) kunt u altijd gewoon hak de planken om de gewenste grootte en dan zien hoe ze passen aan de kapstok boord mixen en matchen pin plaatsing en plank locatie totdat alles werkt.

Pro Tip:

Als u zich zorgen over het feit dat de schappen saldo op de pinnen zijn er verschillende twee dingen die je kunt doen om ze stevig omhoog.

 • U kunt stop blokken toe te voegen aan de onderzijde van de planken die hen zal houden van het opzij schuiven van de haringen.
 • U kunt de lucht spijker de planken om de pennen ze rusten op (mijn favoriete optie). Dit zal uw vermogen om te mixen en matchen de haringen en schappen te beperken, maar zal een stevige plank die nooit zal afglijden van de pennen het zit op te maken.

Stap 12: Installatie

DIY Big Peg Board Stellingen System

Stretch thuis! Dankzij het gebruik van de Franse klamp montagesysteem het installeren van de pinraad wandrek is in een handomdraai. Meet van de vloer ongeveer 60 "en dan gebruik maken van een niveau om een ​​rechte horizontale lijn te markeren. Voer een stud finder langs de lijn en markeer de twee of drie studs die het beste werkt voor waar u wilt de pinraad installeren. gebruik een 3/16 "boor pilot gaten te boren in de muur voor de 1/4" X 2.5 "vertragingen die zullen worden gebruikt voor bevestiging van de Franse Cleat. Nu boor gaten in de Franse klem die aansluiten bij de piloot gaten je geboord in de muur en zorg ervoor om eerst een uitsparing boren in de klem, zodat de kop van de lag schroef en de ring zitten onder het gezicht van de klamp is, anders wordt de vertraging hoofd zal uitsteken tegen de achterzijde van de peg boord die de kikker houden niet goed zitten. Schroef de klamp aan de muur met behulp van de 2,5 "lag schroeven, zorg ervoor dat de" kikker "is naar boven gericht. Nu alles wat je zou moeten doen is het standpunt van de plank over de top van de klem en laat het langzaam tot je de kikker op gevoel de achterkant van de pinraad register aan de klem bevestigd aan de muur.

Stap 13: Voeg de pinnen, voeg de planken, en voeg de dingen!

DIY Big Peg Board Stellingen System

Met de raad van de pin stevig bevestigd aan de muur kunt u beginnen om de haringen en planken toe te voegen en te regelen. Spelen rond met het een beetje en mixen en matchen de haringen, planken, en spullen die je wilt opslaan / display totdat u een combinatie die er goed uitziet en werkt voor uw behoeften.

Bedankt voor de tijd neemt om mijn te controleren Instructable over hoe je een Modern Peg Board Stellingen System bouwen. Dit is echt een leuk en eenvoudig te project dat veel interesse toevoegt aan elke ruimte en zorgt voor een goed gesprek stuk te bouwen. Dit idee kan ook worden opgeschaald naar boven of beneden aan uw behoeften, mogelijk tot het punt waar je een hele muur van Peg Board awesomeness zou kunnen hebben.

Mocht u nog vragen of opmerkingen zijn zeker om ze te laten in het opmerkingenveld en ik zal mijn best doen om zo snel mogelijk contact met u op.

En ... als je dit project genoten kunt u overwegen het gooien van een stem mijn richting voor de houtbewerking Stelling Contest.

Beste wensen,

Mat

Advertisement

Related Articles

 • Mobile Peg Board Tool Stand
  Mobile Peg Board Tool Stand

  Dag Allemaal, Dit is mijn eerste instructable, dus wees zacht. Waarderen alle feedback / opmerkingen om mij te helpen. Laat ik beginnen met te zeggen dat dit werd geïnspireerd door Brad Justinen's baar hier gevestigd http://www.instructables.com/id/B

 • Bouw een Peg Board Tool Cart (door Brad Justinen)
  Bouw een Peg Board Tool Cart (door Brad Justinen)

  Bouw een $ 500 + Peg Board winkelwagen voor $ 30- $ 50. Peg Board winkelwagen @ Overstock.com Zijn uw gereedschap volledig uit de hand? Heeft u een grote organisatie systeem op de goedkope nodig? Vervolgens las je eigen pinraad hulpmiddel kar voor mi

 • DIY-geprogrammeerde Modem Router-Cooling System

  (Geen geluid) - Deze video bevat geen geluid of muziek bevatten. de video is stom. onlangs de meeste van mijn gekochte muziek tracks heb problemen met de YouTube automatische Content ID-systeem, hoewel ik $ 40 hebben betaald voor elk van deze baan, e

 • Raspberry Pi - Versie 2 DIY Add-On Board
  Raspberry Pi - Versie 2 DIY Add-On Board

  Op de framboos Pi, zijn er verschillende verbindingen die kunnen worden gebruikt voor uitbreiding: 1, The Rpi GPIO (General Purpose Input / Output) pinnen worden blootgesteld, dat betekent dat de uitbreiding boards zijn in staat om rechtstreeks prate

 • Peg Board Solder Dispenser
  Peg Board Solder Dispenser

  Mijn kleine werkbank is rommelig en klein als het is, en ik heb geen dikke spoel soldeer behoefte aan een meer van mijn beperkte ruimte in beslag nemen, dus ik kwam met een zeer eenvoudige oplossing. Deze oplossing verdeelt soldeer wanneer je het nod

 • DIY Powered Pedal Board met Input Jacks
  DIY Powered Pedal Board met Input Jacks

  Houd er rekening met mij als dit is moeilijk te volgen of moet worden verduidelijkt ... dit is mijn eerste Instructable. Als je een vraag hebt, voel je vrij om te vragen in de comments! Dit project begon als eigenlijk gewoon een combinatie van versch

 • Peg Board gereedschapskast
  Peg Board gereedschapskast

  Dit is een DIY voor een pinraad gereedschapskast. Hallo iedereen! Dit is mijn eerste DIY dus ga gemakkelijk op me lol. Toch is hier een beetje waarschuwing vooraf. IK BEN GEEN MASTER SCHRIJNWERKER. Eigenlijk ben ik in de IT en ben maar een huiseigena

 • Dowel Peg Whiteboard Opknoping System
  Dowel Peg Whiteboard Opknoping System

  In mijn klas makerspace, student-sized whiteboards waren een belangrijk onderdeel van de planning en de feedback proces wordt gebruikt door mijn studenten in hun gedachten werk . Maar wanneer zij niet werden gebruikt, waren ze altijd in de weg. Ze wa

 • DIY Electric Long Board
  DIY Electric Long Board

  Ik heb een vraag voor jou. Vindt u het moeilijk om rond te manoeuvreren op een skateboard zoals ik dat doe? Nou als je wordt uitgedaagd in het skateboarden afdeling als ik, dan heb ik een leuke (weliswaar duur) project voor u! Ik wilde in eerste inst

 • DIY Guitar Pedal Board (Effects Pedal Briefcase)
  DIY Guitar Pedal Board (Effects Pedal Briefcase)

  Die consument-gebaseerde gitaar pedalboards zijn veel te duur voor mijn smaak. Ik kwam met een eenvoudige manier om de uitvoering en het voeden van al die belangrijke gitaar pedalen boards in een aktetas. Bezoek mijn website voor andere projecten: ww

 • DIY Aangepaste Circuit Board (PCB Making)
  DIY Aangepaste Circuit Board (PCB Making)

  Vandaag ga ik je laten zien hoe u uw eigen aangepaste PCB (printed circuit board) te maken. Alles wat je nodig hebt zijn een aantal materialen en gereedschappen zoals een: printplaat, Een fles ijzerchloride, een mini boormachine, een kleine container

 • DIY Hydrocultuur Top Drip Bucket System

  Dit is een doe-het-hydrocultuur Top Drip Bucket System dat ik laat je stap voor stap hoe om te bouwen. Dit systeem is zeer geschikt voor grotere installaties zoals hydrocultuur tomaten en paprika's. Ik ben momenteel groeiende kampioen tomaten en jala

 • DIY: Terrein Paddle Board Stick (SUP)

  Ik wilde proberen land paddle boarding, maar ik heb niet een "land paddle". Ik zocht het internet op zoek naar één en de enige die vond was de Big Kahuna Land Paddling vasthouden voor ongeveer $ 90 +. Ik dacht dat ik kon mijn eigen voor veel goe

 • DIY Honeycomb Pin board
  DIY Honeycomb Pin board

  Degenen die behoefte hebben aan een sluwe project om dit weekend dat ook zal helpen hen te pakken een beetje meer stijlvol georganiseerd zou kunnen genieten van deze eenvoudig te-do-reader ingediend honingraat prikbord project, dat een eenvoudige vor

 • DIY Plywood Pallet Board Verlichte Closet
  DIY Plywood Pallet Board Verlichte Closet

  Voor dit project heb ik een aantal pallets planken 2x4's en sommige triplex naar een kast die ik hard nodig te creëren. Ik woon in een kleine ruimte, zodat de extra opslagruimte van pas komt. Ik heb een plankje met opslag voor schoenen eronder. Ik de

 • DIY Motion Detection SMS Alarm System
  DIY Motion Detection SMS Alarm System

  In dit project zal ik een goedkope PIR motion sensor te combineren met een TC35 GSM-module op een alarm systeem dat stuurt u een "INTRUDER ALERT" SMS wanneer iemand probeert om je spullen te stelen op te bouwen. Laten we beginnen! Stap 1: Bekijk

 • DIY Magnetische Dart Board
  DIY Magnetische Dart Board

  Ziek van al die gaten worden doorboord in uw dartboard? Geen probleem. Nu kunt u test je-dart gooien vaardigheden met deze ongelooflijke magnetische dartboard! Aangezien het is magnetisch, is het niet het dartbord wrak door het maken van gaten elke k

 • DIY ESP8266 Programming Board
  DIY ESP8266 Programming Board

  Een van de meest vervelende problemen van de ESP8266-01 module is dat het mogelijk isnot te sluiten op een breadboard rechtstreeks snelle prototyping.We moeten de breadboard adapter hechten aan esp en plaats op het breadboard en daarna sommige comple

 • DIY Science vergroten Board
  DIY Science vergroten Board

  Leeftijdsgroep 3-6 jaar Dit is wat ik graag een Lakeshore Hack, die zelf bellen als je iets te maken voor veel minder geld dan het kost in de Lakeshore Learning winkel. materialen Ik kocht de Petri gerechten en de vergrootglazen op de Dollar Spot en