Home > Distressed Cherry Organizer

Distressed Cherry Organizer

Tags:woodworkin
Advertisement

Distressed Cherry Organizer

Voor dit project is de tijd meestal ongeveer een dag, afhankelijk van hoe snel je bent

De benodigdheden die u nodig hebt

Schuurmachine. Schuurpapier

A 12 bij 20 of 20 door 12 raad

A 1 van 4 raad

Polyurethaan is optioneel

Beits of verf

Een verfborstel

En oude doek

Houtlijm of spijkers.

Ik hoop dat je geniet van dit instructable

Stap 1: Neem Uw Eerste 20 Met 12 of 12 door 20 Board

Distressed Cherry Organizer

Dit is volledig klantgericht voor uw smaak neem uw bord aan uw zaag en snijden op de gewenste lengte en breedte! Draag altijd een veiligheidsbril en handschoenen

Advertisement

Related Articles

 • Gesneden Cherry Wood Box
  Gesneden Cherry Wood Box

  Mijn vader-in-wet houdt koi, hij heeft een vijver met vele grote mooie vis in het. Eén jaar voor vaderdag heb ik besloten om hem een ​​herinnering box van enkele restanten Cherry ik had over van een eerder project voor mijn moeder-in-law links te mak

 • Cassete Tape Organizer
  Cassete Tape Organizer

  Heeft u oude cassete tape gevallen liggen die je niet nodig hebt? Dan is dit een leuke manier om ze opnieuw te gebruiken! Introductie van ...... Het Cassete Tape Organizer! Het kan bij het organiseren van notities, uw geld te houden, en ik weet zeker

 • Oordopjes Wire Organizer
  Oordopjes Wire Organizer

  We hebben er allemaal geweest: squishing en buigen, twirling en een wirwar aan onze oordopjes in een gemakkelijk toegankelijke zak. Waarom zijn deze dingen zo onhandelbaar ?! Nou, heres een doe-het-huis voor uw oordopjes om gelukkig te leven in! Met

 • Haak CupCake met Cherry & bestrooit

  Deze video toont het maken en samen een gehaakte cupcake. schriftelijke instructies http://crochet-mania.blogspot.com/2009/02/crochet-cupcake-with-cherry-sprinkles.html

 • DESK ORGANIZER: van gerecycled lintspoelen
  DESK ORGANIZER: van gerecycled lintspoelen

  Ik maakte dit omdat mijn bureau is altijd rommelig en ik nodig had om iets aan mijn spullen op één plek te houden krijgen. Dus, dacht ik, waarom niet gewoon iets te maken? Hier is hoe ik mijn bureau organizer. Stap 1: Wat heb je nodig: Benodigdheden:

 • Upcycled Wire Tool Organizer
  Upcycled Wire Tool Organizer

  Hier is een handig hulpmiddel organizer gemaakt van afgedankte hekwerk draad en een wirerack van een oude koelkast. Alles wat je nodig hebt is een hekwerk en een rek van een oven of een koelkast. Een DIWire CNC-wire bending machine uit Pensa Labs zou

 • Cherry Blossom Lamp
  Cherry Blossom Lamp

  Het idee achter deze lamp is twee van mijn favoriete bloemen in principe gecombineerd Ik maakte de bloemen lijken op de vorm van een Cherry Blossom en dan had zo veel bloemblaadjes als een lotusbloem doet. Het idee achter de doos al is, is in feite d

 • Hoe maak je een truck bed Organizer Build
  Hoe maak je een truck bed Organizer Build

  Hoe maak je een veelzijdig en verstelbare Truck Bed Organizer Build Gotta truck? Wie houdt er niet van een vrachtwagen bed organisator of een opslagsysteem dat kleinere items weerhoudt rollen rond in het bed van de truck en buiten bereik nodig? Ik we

 • Chocolate Covered Cherry Brood
  Chocolate Covered Cherry Brood

  Ik houd van chocolade behandelde kersen, dus hoe meer dingen die ik kan ze in gebruik, hoe gelukkiger ik ben! Dus hier is een brood dat ze gebruikt binnenkant van het, en om het nog beter te maken, het is een chocolade brood! Wat je nodig hebt: Bak s

 • Fantasy Film-Cherry Piece
  Fantasy Film-Cherry Piece

  Voor dit instructable zal ik je vertellen over hoe je fantasy film te gebruiken, voor dit stuk zijn we het maken van enkele cherry's. Maak altijd een fantasy film stuk in een goed geventileerde ruimte. Ook heel voorzichtig zijn bij het gebruik van di

 • Desktop Organizer en Docking Station
  Desktop Organizer en Docking Station

  Dit is de nieuwe 2 in 1 desktop organisator en docking station. Het is het resultaat van me nooit in staat om kleine onderdelen te vinden, en de nood aan een manier om alles in mijn workshop te organiseren. Het combineert een dock en een bureau organ

 • Cherry boerderij tafel
  Cherry boerderij tafel

  Dit is deel 1, van de manier waarop ik bouwde deze geweldige cherry boerderij tafel, met zwarte walnoot inleg, een wijziging van Ana Whites boerderij tafel plannen. Deze video omvat het leggen van de voltooide pootsamenstellen, en de methoden ik ze m

 • Modulaire Magnetic Organizer
  Modulaire Magnetic Organizer

  Niet zo lang geleden, maakte ik een desktop organizer dat kleine succulent planters opgenomen. Hoewel ik de manier waarop het bleek hield, voelde ik het kan worden verbeterd. Ik besefte dat ik wilde iets dergelijks, maar het was meer modulair, dat st

 • Awesome Goedkope Upcycled Desk Organizer
  Awesome Goedkope Upcycled Desk Organizer

  Dus je net klaar met je tentamens. Niet meer alle nighters tot finale en misschien een beetje meer tijd om te ontspannen en te schoppen terug in de slaapzaal. Maar helaas te wijten aan een combinatie van stress, slaap verdorvenheid, hectische studere

 • Cherry Vanilla Tea
  Cherry Vanilla Tea

  De thee die in dit recept komt uit Roemenië. Het is absoluut goddelijk! Zonder verdere adieu, presenteer ik het recept! Stap 1: Ingrediënten Voor dit recept, moet u: 2 theelepels cherry vanille thee 1/2 kop heet water 2 suikerklontjes (optioneel)

 • Coconut Rum French Toast met Cherry-Balsamico Compote
  Coconut Rum French Toast met Cherry-Balsamico Compote

  Ik hou van Franse toast, want het is een van de beste manieren om het gebruik van oud brood. Er zijn tal van manieren super creatief met te komen en de invoering van een breed scala aan smaken, maar er zijn ook een paar tips die echt kan brengen Fran

 • Upcycled Component Organizer
  Upcycled Component Organizer

  Dit is een project waarin we een veilige en handige organizer opslag voor middelgrote tot kleine elektronische componenten. Dat waren onze eisen: ten eerste, we wilden dat het mobiel zijn, dus we konden het te nemen naar plaatsen als de Maker Faire,

 • DIY Desk Organizer uit afval Karton

  Deze desktop organizer is gemaakt van afval karton. De video biedt volledige instructies over hoe om het te maken. U mag de cut-out sjablonen downloaden van zowel de video omschrijving op youtube, of de volgende URL's. Template 1: https://goo.gl/Jg7n

 • De Glowing Cherry Blossoms
  De Glowing Cherry Blossoms

  Hoewel ik houd van de winter en sneeuw, ik ben al aan het nadenken over de lente! Het concept van dit project was om een ​​aantal "glow" naar een normale schilderij te brengen. Nu ben ik in geen opzicht een zeer goede schilder, maar ik heb onlan