Home > Deep Sea Tray

Deep Sea Tray

Tags:hergebruik
Advertisement

Deep Sea Tray

Er werd een oude gecorrodeerde metalen lade tot rond .... niemand werd het gebruik ervan, want het was natuurlijk een schande! Ik had medelijden met het en dacht dat het een nieuw leven :-)
Omdat dit lang werd gedaan voordat ik begon te doen instructables ik niet stap voor stap foto's ... maar ... ik heb genomen zo veel foto's als ik kan van het eindproduct en een aantal instructies over het toegevoegd .... dus u kunt iets als indien u dit wenst te reproduceren.
Laat me weten als je het niet begrijpt .... en ik zal blij zijn om te helpen :-)
Het zou cool zijn als voor valentijn je zou willen hebben kleine boodschappen en kleine harten en houdt in de lade ook! laat me weten wat je denkt :-)

Advertisement

Related Articles

 • Amigurumi en de gevaren van Deep Sea Diving
  Amigurumi en de gevaren van Deep Sea Diving

  Volg mee als onze onverschrokken diepzeeduiker ontdekt de gevaren die op de loer in het diepe. Alle items zijn gemaakt en ontworpen door me met mijn Clover Soft Touch Amerikaanse maat E (3,5 mm) haak, en gevulde met behulp van polyester fiberfill. So

 • Deep Sea Eyeshadow Make-Up!
  Deep Sea Eyeshadow Make-Up!

  1. Vijvers / Nivea gezichts creme $ 5- $ 7 2. NYC Primer $ 5 3. Italia vloeibare eyeliner $ 2 4. Italia deluxe aarde gestemde oogschaduw palet $ 3 (alleen op het swapmeet) Het zal waarschijnlijk meer online kosten als gevolg van de scheepvaart 5. Mil

 • "Deep Sea Diver" Halloween kostuum
  "Deep Sea Diver" Halloween kostuum

  Ik wil weg te blijven van trendy Halloween kostuums. Wat is er erger dan komen opdagen voor een feest het zelfde als iemand anders gekleed? Ik hou ook van te maken of te bouwen als een groot deel van het kostuum mogelijk. Als u dit leest Instructable

 • Deep Sea Diver Cake
  Deep Sea Diver Cake

  Dit is de taart die we maakten voor de verjaardag van mijn oom - hij houdt van diepzee duiken, dus we wilden een taart te vertegenwoordigen dat. Alles is eetbaar - zelfs de koraalriffen! De koraalriffen worden uitgestort suiker: Melt kristalsuiker in

 • Deep Sea Diver Helmet Jules Verne Geïnspireerd
  Deep Sea Diver Helmet Jules Verne Geïnspireerd

  Dit jaar hebben we besloten om een ​​zeemeermin en piraat kostuum te maken ... maar iedereen kleedt als piraten dus we dachten dat het zou cool zijn om een ​​zeemeermin en diepzeeduiker zijn. Het enige probleem dat ik vond is dat elke diepzeeduiker k

 • Homemade visserijlokmiddelen voor Goedkope
  Homemade visserijlokmiddelen voor Goedkope

  In dit instructable leert u hoe u zelfgemaakte vissen lokt maken. Door de mediums van houten pluggen en PLA plastic dit zal leiden vissers jong en oud om eenvoudig en goedkoop kunstaas. Ondanks de materialen bij de hand, kunt u vissen lokt maken om u

 • White Chocolate Skulls in PLA trays
  White Chocolate Skulls in PLA trays

  Iedere Halloween Ik maak traktaties om weg te geven. Dit jaar had ik twee 3D-printers tot mijn beschikking, dus ik besloot om 3D geprint chocoladevorm maker maken. Ik gebruikte voedsel veilig silicone om de chocolade mal gegoten uit de 3D-gedrukte vo

 • Dodelijk Drinks Tray (Designs meegeleverd)
  Dodelijk Drinks Tray (Designs meegeleverd)

  Welke betere manier om kick start de H'ween vieringen dan een paar pre drankjes! Hier is een kleine gravure project Ik ben gekomen met, dat is veery goedkoop te doen en het verstrekken van u een inkjetprinter; het ontwerpen zijn beschikbaar voor u om

 • Lap Tray
  Lap Tray

  Kirkey Timmerwerk Project: Lap Tray Datum: 30 december 2014 Description: Ik wilde een werkoppervlak te gebruiken, terwijl zat op de bank. Dit betekende dat ik een oppervlak dat net boven mijn schoot zou zijn en in staat zijn om mijn laptop, papieren

 • Zes eenvoudige manieren om de "Open Tray Error" voor de XBOX 360's Fix
  Zes eenvoudige manieren om de "Open Tray Error" voor de XBOX 360's Fix

  Klik hieronder voor een video tutorial: vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv http://www.youtube.com/watch?v=Ed5x5TexYSQ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ LEES DI

 • Tray Mat Tutorial
  Tray Mat Tutorial

  Kunststof pallets hebben een zeer functioneel doel - ze zijn licht te dragen, gemakkelijk te reinigen en goedkoop. Maar ze zijn niet erg aantrekkelijk en bekers en borden glijden wanneer je ze uit te voeren. Gemorst thee over de bikkies is een teleur

 • Polystyreen Pizza Tray Frisbee

  Ik werd gevraagd of ik een frisbee kon maken, zodat het gaf me een kans om wat meer van mijn favoriete pizza bakken gebruiken. Ik uitgestippeld 4 schijven en vervolgens met 3 van hen in de hoepels. Knip ze allemaal uit. Stuck ze samen met contactlijm

 • Glow in the Dark Gear Tray - Kingdom Death Monster
  Glow in the Dark Gear Tray - Kingdom Death Monster

  Onlangs een van mijn vrienden hebben een geweldig spel genaamd Kingdom Death: Monster ! Als je niet weet, KDM is een coöperatieve bordspel dat is echt leuk om te spelen. Er zijn een aantal echt cool cijfers in dit spel, en ik wilde proberen en maak e

 • Under the Sea (schelp kostuum / kopstuk)
  Under the Sea (schelp kostuum / kopstuk)

  Ik ben het maken van een kostuum voor een van onze meisje performers in onze reizende voorstelling en we doen het nummer Under the Sea, dus ik moest elke danser te kijken als iets uit de oceaan. Ik had het idee om het ene meisje in een schil van een

 • Sea of ​​Love (Seafood Dinner for Two)
  Sea of ​​Love (Seafood Dinner for Two)

  Dit diner werd geïnspireerd door twee dingen: Het vinden van bevroren zeekreeftstaarten te koop voor een echt goede prijs en met het lied Sea of ​​Love vast te zitten in mijn hoofd. Er zijn veel trappen en het lijkt erg ingewikkeld, maar het is eigen

 • K'nex Money Tray (Munten & Paper)
  K'nex Money Tray (Munten & Paper)

  Een handige tray voor het snel storten en grijpen uw geld. Deze is ontworpen met de euro rekeningen in het achterhoofd, maar het zou kunnen werken met uw eigen valuta. Je kunt ook een aantal sleutels of andere dingen in het, wees creatief! misschien

 • Custom Wood Change / Wallet Tray
  Custom Wood Change / Wallet Tray

  Dag Allemaal! Im het starten van een nieuwe serie waar ik vrienden / familie ambachtelijke een aantal projecten die u gewoonlijk zou zien me doen. Ik wilde laten zien hoe makkelijk de meeste van deze projecten zijn, zelfs voor degenen die hebben wein

 • Maak een knop Tray
  Maak een knop Tray

  A $ 1,99 round teak tray is eenvoudig om te zetten naar een unieke knoop lade. Groot voor een gift aan een vriend met een nieuw huis, een douche geschenk of een verjaardagscadeau. Wikkel het met een fles wijn voor het perfecte cadeau. Stap 1: Meet en

 • Hoe de hars tray te installeren
  Hoe de hars tray te installeren

  Om te leren hoe goed de installatie van de hars lade, eerst kijken naar deze video, volg dan de onderstaande instructies ... Stap 1: Installeer de hars tray Verwijder de lade uit de hars plastic zak Slot de hars tray op de rotatie plaat. Zodra tabs v