Home > Decorative Sword / Machete voor de Novice de metaalarbeider

Decorative Sword / Machete voor de Novice de metaalarbeider

Tags:metalworki
Advertisement

Decorative Sword / Machete voor de Novice de metaalarbeider

Zeker op enig moment in het leven van ieder mens (en ongetwijfeld veel vrouwen ook), waarschijnlijk na het bekijken van Conan the Barbarian of Highlander, heeft hij de wens om zijn eigen zwaard te bouwen gehad. Dit instructable zal u tonen hoe.

Merk op dat ik ben een beginner om dit soort metaalbewerking, en dit project was een experiment van soorten dat gebeurde echt goed uit te schakelen. Ik realiseer me dat er veel mis is vanuit een metallurgisch perspectief (type staal gebruikt, warmte behandelingsproces) en een advies over hoe het project kan worden verbeterd zou zeer gewaardeerd worden (en geheel aangemoedigd), maar houdt er rekening mee dat dit project was bedoeld als decoratie in plaats van een functionerende zwaard / tool.

In ieder geval, ik hoop dat je kunt leren van mijn vele fouten, en veel geluk als je dit project zelf uit te proberen.

Ik wilde dit project erg goedkoop te houden en te werken met dingen die ik al had, en op voorwaarde dat mijn molen brak niet, ik zou alleen hebben doorgebracht £ 8. Als je aan alle essentiële gereedschappen en materialen te kopen, zou je waarschijnlijk houden van de kosten minder dan £ 100 en hebben veel materialen overgebleven en nieuwe instrumenten.

Gereedschap:

 • Haakse slijper - Kan niet echt het project te voltooien, zonder dat dit.
  • Het snijden van metaal schijf
  • Metaal slijpschijf
  • Staalborstel schijf
  • Flap Wiel (laag grit, P50-P120)
 • Files - Niet geheel noodzakelijk, maar kan nuttig zijn.
 • Emery Cloth - Je zou kunnen gebruiken schuurpapier, maar schuurlinnen is veel meer geschikt voor staal.
 • High-schuurpapier - Tot P1000 en verder als u in het bezit van het kunt krijgen (hoewel als op een krap budget kun je een redelijke afwerking met P800 krijgen).
 • Schuren gereedschap - Dit zijn niet verplicht, maar worden bepaalde onderdelen van het project veel gemakkelijker en sneller te maken.
  • Orbital Sander - Effectief camoufleert krassen waardoor het ideaal is voor het afwerken van het blad.
  • Belt Sander - Zeer nuttig voor het krijgen van een vlak oppervlak na het slijpen.
 • Een smederij, of gewoon een vreugdevuur je kunt krijgen echt warm door het pompen van extra lucht in het - niet nodig als je zwaard is om alleen een decoratief stuk zijn. Merk op dat ik gebruik gemaakt van een houtkachel, was dit een slecht idee en ik dring er bij u niet om het te doen.
 • Een oven of overeenstemt met het staal te verwarmen gedurende langere tijd (circa één uur) - opnieuw hoeft een decoratieve zwaard.
 • Stanley mes voor algemeen nut gedurende het hele project en aan het handvat te snijden.
 • Hand-zaag of decoupeerzaag uit te snijden handvat - In theorie zou je het hele handvat snijden met alleen een mes, maar ik zou het niet aanraden.
 • Kleine hamer voor paneel pinnen.
 • Lijm - Ik gebruikte Evo-Stick omdat zijn redelijk betrouwbaar en zeer snel, maar wees gewaarschuwd dat het nare dingen en moet je alleen gebruiken in een goed geventileerde ruimte.

materialen:

 • Stuk staal voor het blad en tang (uiteinde van de stalen aansluiten van het blad aan het handvat).
 • Kleine stuk hout voor handvat.
 • Elke vorm van sterke en betrouwbare tape of touw van het handvat (niet zichtbaar).
 • Handle decoratie - ik wil u aanmoedigen om make-up je eigen weg naar het handvat te versieren, maar hier zijn de materialen die ik gebruikte:
  • leder strip
  • Schoenveters
  • panel pins
  • Een ring je van het uiterlijk van (de mijne is een replica van een Pirates of the Caribbean ring die ik nog had liggen)

Stap 1: Bezoek aan de Scrap Metal Yard

Decorative Sword / Machete voor de Novice de metaalarbeider

Ongetwijfeld het meest plezier stap. Gewoon eens een goede oude wortel rond een schroot yard tot u een geschikt stuk staal te vinden. Zijn ongelooflijke hoe goedkoop dingen kunnen worden in plaatsen zoals de schroot werf ging ik naar, het is makkelijk om contact te komen met hoeveel dingen moeten kosten als u gemakkelijk een stalen plaat van het internet kon kopen verliezen. Deze grote delen uit een stalen ligger of iets dergelijks (misschien een enorme industriële tafelpoot?) Kostte me £ 5 en ik heb waarschijnlijk genoeg staal overblijft tot 10 messen te maken. Een snelle zoektocht op google vertelt me ​​dat een vergelijkbare grootte vel Ik ben op zoek naar ongeveer £ 50 te krijgen. Wat meer is, ben ik ervan overtuigd dat ik kon naar beneden tot £ 2-3 heb gevochten als ik eigenlijk een verandering bij me had.

Ik had een idee in het achterhoofd van de aard van de vorm die ik wilde, maar ik denk dat je op je meest creatieve als je een of andere manier beperkt bent, dus het plan was om soort van maken als ik ging mee op basis van wat schroot ik kon hergebruik. Ik wist dat ik wilde iets gebogen, zodat de vorm van dit stuk staal maakte het uit te steken voor mij. Het was ook een goede dikte van ongeveer 5 mm en niet te verroest (Hoewel de roest vrij aanzienlijke was). Rekening houdend met de lengte ik moest werken met (die vrij kort was te wijten aan een grote bocht aan de onderkant) het oorspronkelijke idee van een gebogen zwaard werd meer een twee-handed hakmes machete. Ik wilde het ontwerp om het mogelijk te gebruiken als een functioneel instrument, evenals een decoratief wapen te zijn, dus ik maakte het einde het breedste gedeelte van het blad, zodat het werd gewogen als een bolo of panga machete, wat betekent dat je extra kracht te krijgen met de schommel en het is goed geschikt voor het hakken van hout of iets dergelijks. Het is in wezen een lange kapmes dat kan worden gehouden met de ene hand en zwaaide als een kromzwaard voor groter bereik of twee handen voor extra controle.

Stap 2: Cutting

Decorative Sword / Machete voor de Novice de metaalarbeider

Teken rechtstreeks op de stalen van de vorm die u wilt, en knip het uit met behulp van een haakse slijper met een metalen slijpschijf. Vergeet niet, je bent het hanteren van een wiel draaiende op meer dan 10.000rpm terwijl het slingeren in de buurt van-gesmolten staal op je gezicht en een eigen voedingskabel. Het zou gaan zonder te zeggen dat het belangrijk om je bewust van je omgeving te blijven en om de juiste veiligheidsvoorzieningen (oogbescherming, ademhaling masker, oorbeschermers en beschermende kleding inclusief handschoenen) dragen. Ook niet de fout om te doen wat ik deed en het dragen van iets nylon te maken, zal het niet goed af.

Je kon een ijzerzaag te gebruiken, maar gezien het feit dat de stalen die ik gebruikte was 5mm dik je zou er een tijdje. Vervolgens kan je ofwel veranderen naar een slijpinrichting of gebruik maken van een slijpmachine om de vorm te perfectioneren, of als u genoeg bekwaam bent met de haakse slijper misschien heb je niet nodig om dit onderdeel te doen.

Mijn haakse slijper overleed op dit moment en mijn slijpmachine was niet krachtig genoeg, dus ik perfectioneerde de vorm met een zware file zoals voorgesteld. Uiteraard zal dit langer duren, maar omdat het een veel langzamer en meer gecontroleerd proces zal er minder clean-up om later op te doen.

Stap 3: De-Rust

Decorative Sword / Machete voor de Novice de metaalarbeider

Met behulp van de haakse slijper met een staalborstel gehechtheid, zijn gemakkelijk te verwijderen alle roest op voorwaarde dat het niet te diep. Wees echter gewaarschuwd, kan de staalborstel bijlagen serieus pijnlijk om te gebruiken. Overwegende dat de laatste keer werd vonken vliegen op je gezicht, nu de naald-achtige stukjes draad. Ik was dom en geen handschoenen te dragen, en eindigde met bloedende handen. Na die ervaring die ik altijd ervoor zorgen dat ik tot de tanden gewapend voordat je ergens in de buurt een haakse slijper.

Sommige van de roest kan te diep om gewoon gebruik maken van een staalborstel, in dit geval moet gewoon vrij gemakkelijk te slijpen uitgeschakeld zijn, maar het hangt allemaal af van de finish je wilt gaan voor. Ik wilde een ultra reflecterend oppervlak, dus ik moest alle roest te verwijderen. Als u een gehavende kijkje wilt, dan let op de tweede foto, kon de zwarte spikkels, die onder het meer substantiële roest waren te spelen in uw voordeel.

Stap 4: Het malen van de Edge

Decorative Sword / Machete voor de Novice de metaalarbeider

Nu moet u uw haakse slijper en grind te nemen van het midden tot aan de rand. Mark op het blad de vorm die u zult slijpen weg (zoals afgebeeld) in permanent marker en krijg slijpen!

Merk op dat dit niet je laatste rand zou moeten zijn, omdat de hoek veel te hoog zou zijn en dit zou het chippen heel gemakkelijk. De werkelijke rand moet meer als 20-30 °, terwijl deze rand is waarschijnlijk rond de 10-15 °. Je zal naar beneden indienen om deze rand later, maar doe het nog niet doen wat ik deed, want ook al is het niet goed geslepen kan en zal je nog steeds te snijden wanneer u het schuren later naar beneden. Ik heb 5 diepe sneden van het maken van deze fout.

Uw mes moet zeer stevig worden vastgehouden, de manier waarop ik deed dit was een einde te maken in een bankschroef en de andere rustend op het einde van een veilige beugel (zie vierde foto).

Bij gebruik van de haakse slijper, is de truc vinden van de juiste hoek (de aanwijzing is in de naam). Het is zeer moeilijk om te proberen en te malen op de vlakke rand van een nieuwe schijf als ik probeerde om, en de randen zal toch ronden de disc. Experiment (veilig) met de hoek waaronder je slijpen en wees voorzichtig te veel druk niet toe te passen, omdat dit het mes zou ruïneren als je slip. Ook niet verblijven in een plaats te lang want dit is waarschijnlijk het mes warmen zo veel dat het kan beginnen te buigen (Merk op hoe in de vijfde beeld aan het einde van het blad boven de klem die zij steunde de orde heeft gesteld dit is te wijten aan de intense hitte van de molen. Als het staal begint te veranderen van kleur, laat het afkoelen voor een tijdje voordat u verder gaat. om verder te perfectioneren de vorm gebruik maken van een flap wiel op uw molen. dit moet het beginnen te kijken erg leuk inderdaad.

Uiteraard dragen volledige veiligheidsuitrusting en zetten de bescherming van (een groot vel doek zou voldoende moeten zijn) om de rest van uw werkruimte te beschermen tegen de vonken. Wees gewaarschuwd, zult u komen kijken als een mijnwerker en de geur van ferro-metalen voor een eerlijke paar dagen. Ik denk dat het een heel aangename geur al, zeer mannelijke tenminste.

Stap 5: het perfectioneren van de Blade

Decorative Sword / Machete voor de Novice de metaalarbeider

Dit is het onderdeel van het project, waar het is gemakkelijk om gedemoraliseerd te krijgen en te geven. Het is zeer vervelend, maar zeer de moeite waard. Het enige wat je hoeft te doen is krijgt alle kleine krasjes uit, ervan uitgaande dat u wilt een spiegelende finish. Dit zou het best met elektrisch gereedschap worden gedaan, zou een riem of vlakschuurmachine zijn ideaal of misschien hoger grutten van flap wielen (hoewel dit te agressief kan zijn).

Ik begon met een vlakschuurmachine bij de grote krassen eruit stapte vervolgens over naar een aantal schuurpapier. Ik maakte de nogal zinloze beslissing van het krijgen van het bijna perfect, maar echt alles wat je hoeft te doen is de grote krassen uit ga dan naar warmte behandelen. Merk op dat als je mes te zijn voor decoratie, warmte behandelen is niet nodig en je moet de volgende stap overslaan. Geleidelijk aan werk je weg omhoog door de korrels, maar nog geen zorgen over een spiegelende finish, moet u een aantal van deze stap opnieuw na warmtebehandeling te herhalen.

Het kan nodig zijn om bijzonder grote onvolkomenheden eruit te komen met behulp van een Dremel.

Stap 6: Warmtebehandeling

Decorative Sword / Machete voor de Novice de metaalarbeider

Nu verwarmen Pendulumblad. Dit is niet strikt noodzakelijk als uw mes is slechts een decoratieve stuk zijn, maar het is leuk, ongeacht en proberen waard.

De twee fasen worden blussen en vervolgens temperen, afschrikken verhardt het mes, maar maakt het heel broos, terwijl temperen verzacht de stalen dus het is minder broos. Geheel de twee processen maken de stalen duurzamer (hoewel het afhangt van de warmte u hoe zacht / hard zal zijn).

Allereerst probeerde ik het verwarmen met een klap fakkel, maar dit werkte niet omdat de warmte te geconcentreerd was en ik kon niet handhaven van de hoge warmte over het hele blad. Ik besloot om het middelste deel op te warmen en te doven het toch (let op de zwartgeblakerde sectie) want ik wilde om een ​​gevoel voor te krijgen en dat was het gebied waar de meeste susceptable te worden gebogen was. Hoewel het niet goed werkte het maakte de bovenste helft ziet er echt cool (zie tweede en derde foto's).

Ik had een smederij om de warmte over het staal te behouden, zodat ik uiteindelijk met behulp van onze houtkachel. Dit was natuurlijk een domme idee en was heel eng. Ik heb echt adviseren dat u een goede smederij te bouwen en doe het BUITEN, maar ik ben om de foto's omdat het basisprincipe is hetzelfde voor elke smederij (afgezien van gas smeedt). Het is gewoon een goed geïsoleerde haard met een goede luchtstroom. Ik gebruikte een luchtbed inflater voor ventilatie en zet het zwaard in door het gat in de top. Duidelijk, was de kachel niet bedoeld voor dit en op dit punt begon te gloeien rood.

Ik afgeschrikt in water en liet het een uur voordat het in de oven gedurende een uur bakken bij ongeveer 270C, streven naar een paarse kleur. Afhankelijk van de kleur hangt af van hoe zacht het staal zal zijn, zal een snelle zoekfunctie van Google snel vindt u een grafiek van stalen kleuren tegen temperaturen, en mijn onderzoek bleek dat een bijl moet worden getemperd om een ​​paarse kleur, en omdat mijn hulpmiddel doesn ' t echt passen in één categorie, ik dacht dat een bijl was waarschijnlijk een goede hardheid te hebben, omdat het werd ontworpen met hout aan het hakken in het achterhoofd. Het is duidelijk dat ik ging te ver en het mes ging blauw, wat betekent dat het te zacht. Ik kon zijn begonnen over van het doven podium maar aangezien eerlijk gezegd ik ga alleen naar het zwaard voor weergave te gebruiken, was ik volkomen tevreden om het te hebben een beetje aan de zachte kant.

Stap 7: Afwerking van de Blade (Herhaal stap 5)

Decorative Sword / Machete voor de Novice de metaalarbeider

Ik kwam erachter dat wat ik dacht was gewoon schaal was waar de stalen had eigenlijk borrelde omhoog. Ik heb geen idee wat dit is en hoe het is gebeurd., Maar het was een gigantische pijn omdat het betekende dat ik moest terug naar de Lamellenschijf gaan en het duurde veel langer dan het zou moeten hebben. In mijn haast heb ik ook een paar fouten die erg lastig om eruit te komen en waren gecompromitteerd de uiteindelijke finish. De moraal van het verhaal is om nooit te werken boos, altijd neem de tijd en hebben een goede baan, want op een project dat meer dan een week zult u merken en grondig betreuren elke kras neemt, en weten precies waar ze allemaal zijn. Ze zullen het enige wat je ziet als je kijkt naar het.

Als u klaar bent met de vlakschuurmachine en laag gruis schuurlinnen, werk je weg nog verder door de grutten (Je zult uiteindelijk moeten doorstromen naar reguliere schuurpapier sinds schuurlinnen is hard aan bijzonder hoog grutten te krijgen). Wissel de richting van je schuren terwijl u werkt door de grutten, uiteindelijk eindigend met de hoogste korrel kunt u het bezit komen van ondergedompeld in warm water te krijgen. Als alles is gegaan om uw mes plan moet worden gleaming op dit punt. Je kan nu een behoorlijke voorsprong op met behulp van een bestand. Maak het op ongeveer 25 graden, maar als je weet dat je staal is al te zacht of overdreven broos dan kunt u een grotere hoek willen, zodat de rand retentie is beter. Niet volledig te scherpen het nog wel, moet dat deel van de allerlaatste wat je doet.

Bedek het mes, zodat je jezelf niet snijden of beschadigen het mes tijdens de volgende stap.

Stap 8: Handle

Decorative Sword / Machete voor de Novice de metaalarbeider

Dus dit is het deel waar je harde werken loont en je krijgt een beetje tijd te besteden een beetje meer artistiek en creatief. Ik maakte een weliswaar zeer ruwe greep uit sommige pine brandhout ik nog had liggen, en vastgezet met behulp van evo-stick en een aantal elektrische tape. Ik besloot dat ik wilde een lederen wrap met een lichte tropische soort look.

Ik stapte uit mijn grote zak met 40 jaar oude leer en zocht naar een aantal stukken die de stijl die ik wilde gaan met geschikt. Uiteindelijk ben ik naar een natuurlijke en ruige kijken stuk. Vandaar was gewoon een kwestie van snijden in een dunne strip en wikkelen rond, vastzetten met paneel pinnen aan de uiteinden. In eerste instantie zag het er heel lelijk als het leer niet goed tegen het handvat, dus om dit te corrigeren Ik snijd de strip in het midden en wikkelde het met twee dunnere strips in plaats van één dikke. Ik gewikkeld over de twee uiteinden met een aantal schoenveter als een decoratieve touch en ook als een manier van voelen, waar het handvat overgangen in het blad, zodat je jezelf niet snijden. Ik vond ook een ring en verbonden aan het einde als een pommel steen van soorten. De reeks min of meer zelf houdt bij elkaar maar ik gebruikte een aantal evo-stok gewoon om zeker te zijn.

Merk op dat bij het ontwerpen van uw handvat, wil je een ovale vorm als een cirkelvorm zou het zwaard het erg moeilijk om te gebruiken, dit is omdat met het oog op een verlaging moet je precies weet waar de rand wijst maken, en dat is hard met een ronde handgreep.

Stap 9: Prance Around beweren te Conan zijn (niet optioneel)

Decorative Sword / Machete voor de Novice de metaalarbeider

Neem het deksel op het blad, en zie!

Ik heb veel geleerd van de lessen terwijl het doen van dit project, ze zijn als volgt:

 • Metaalbewerking is slordiger dan je denkt - de laatste twee foto's bekijken, dat was een magneet ik lichtvaardig geborsteld over de vloer in mijn garage.
 • Metaalbewerking zal je ruikt roest voor minstens een week - Maar het is een verrassend aangename geur
 • Hoewel je werkt met zware materialen, metaalbewerking projecten zijn nog vatbaar voor slip-ups, in het bijzonder bij het werken met power-gereedschappen. Dat gezegd hebbende, is het nog steeds heel goed mogelijk om een ​​sectie te ruïneren met behulp van een bestand.
 • Werk nooit boos, of zelfs iets beu - er zijn een paar dingen die ik ben nog steeds erg ontevreden over die voortvloeiden uit me al te haastig.
 • Dingen zijn vaak goedkoper in de "echte wereld" buiten het internet.
 • Dingen die je nog nooit zo makkelijk te kijken geprobeerd zijn over het algemeen erg hard.

LET OP: Voor alle duidelijkheid, we hebben het over de originele Conan the Barbarian, niet de remake.

Advertisement

Related Articles

 • Decor Kruiken voor de Keuken
  Decor Kruiken voor de Keuken

  Uit de video, zult u leren hoe om decoraties te maken voor de keuken potten met hun eigen handen. Ambachten eenvoudig, maar ziet er erg mooi. Het is een goed idee voor de keuken decor. Voor de productie van kruiken voor de keuken is het nodig om: 1.

 • Quilling Wall Decor: DIY Princess Frame voor wanddecoratie.
  Quilling Wall Decor: DIY Princess Frame voor wanddecoratie.

  Het maken van Quilling art home decoratie is een soort van, mijn favoriete tijdverdrijf. Er is geen andere manier dat ik het gevoel meer tevreden dan deze tijd van het maken van Quilling wanddecoratie kunst. Maak deze geweldige Princess Quilling Wall

 • "MI MACHETE" .DIY "MACHETE".
  "MI MACHETE" .DIY "MACHETE".

  Templed door Sun and Rain en vertrok als nutteloos, was het wachten op iemand die kon terug te leven Blast Wood en een aantal Big Noise. Aint een koele Intro ...? Als je "M achete 'google vindt je een foto van een oude Badass Texican ... dat is niet

 • Klingon Bat'leth Sword Wall Display
  Klingon Bat'leth Sword Wall Display

  Mijn broer is een lange tijd Star Trek fan, en al jaren dat hij wilde een Klingon Bat'leth voor Kerstmis. Als je ooit deze zwaarden hebben gezien ze zijn groot en omvangrijk en meestal aan de muur hangen via een wand plaquette of een hanger van een s

 • Getande Sword en klauwen Tutorial
  Getande Sword en klauwen Tutorial

  Hallo en welkom op mijn instructable in dit instructable Ik zal je leren hoe je klauwen en een gekarteld zwaard met dezelfde materialen te maken. Dat betekent dat je de klauwen te zetten in het zwaard wanneer je maar wilt! Laten we beginnen!!! Aangez

 • Pimp een machete- Warhammer 40K stijl
  Pimp een machete- Warhammer 40K stijl

  Mijn vriend is zwaar in Warhammer 40K lore en cultuur. Hij houdt van scherpe dingen. Hij houdt van de Blood Angels. Dit alles resulteerde in een gekke 5 uur wijziging van deze machete. Hij vond het geweldig. Weet niet wat 40k is -? Http://en.wikipedi

 • Custom Machete Handle
  Custom Machete Handle

  Harbor Freight verkoopt machetes voor $ 6 (eigenlijk, meestal te koop bij $ 5). Ik kocht vier van hen een tijdje geleden om te gebruiken in een film - twee normale mensen, twee vlammende. De film uiteindelijk niet gebeuren, hoewel ik bereid twee van

 • Voltooi baardagaam Care
  Voltooi baardagaam Care

  Baardagamen (Pogona vitticeps), ook vaak aangeduid als "Beardies" zijn een zeer populier soorten reptielen, vooral bij kinderen. Dit is gedeeltelijk te wijten aan hun kalme natuur, relatief gemakkelijk te onderhouden, en de gemakkelijke beschikb

 • boom Platform
  boom Platform

  Hey guys, Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk, heb ik altijd van het hebben van een boomhut gedroomd en ik heb nooit gestopt met dromen over het! Het is heel belangrijk in de echte wereld te leven, maar het is nog belangrijker om nooit stoppen

 • Messen en meer!
  Messen en meer!

  Dit Instructable gaat over messen. Hoe maak je kiest, en het opbouwen van een mes van je eigen. Behagen favoriet en lees het, ik heb alles wat ik kan krijgen van fans zoals jij. Dus bedankt! Stap 1: Wat Mes te kiezen? Bij het kiezen van je mes, je be

 • Koekje van Kerstmis Forest
  Koekje van Kerstmis Forest

  Frosted cookies zijn een vakantie klassieker. Met een Star boom cookie cutter set en een paar extra zoete lekkernijen kunt u een heerlijke vakantie scene te maken voor het plezier van uw zoete tand. Veel van de foto's van het afgewerkte project te zi

 • Retro / Rustieke schoenenkast DIY Tutorial
  Retro / Rustieke schoenenkast DIY Tutorial

  Wat ? Makkelijk te maken met gemeenschappelijke apparaten - Schoen kast voor uw schoenen. Waarom ? Waarom niet ? Je hebt schoen, ja? Je houdt ook houtbewerking, dus .. doe de schoenenkast! Handgemaakte kabinet is er mooier dan die degenen van de wink

 • Vampire Killer
  Vampire Killer

  !WAARSCHUWING! DIT IS GEEN SPEELGOED DIT IS GEEN ECHTE WHIP ALS JE proberen te gebruiken het zal breken! Als je een zweep wil dat wont breken je nodig hebt om te lassen of solderen de ringen dicht! Dit inspireerde door de Vampire Killer uit de Castle

 • Upcycled Starbucks Frappuccino Fles Centerpiece
  Upcycled Starbucks Frappuccino Fles Centerpiece

  Deze doe-het-project zorgt voor mooie blikvangers van upcycled Starbucks Frappuccino glazen fles vier packs. Het totale project is ongeveer 25 uur, met inbegrip van droge tijd voor verf. Dit is een leuk project waarmee je gepersonaliseerde decor te m

 • | UPDATE | Nerf Load out
  | UPDATE | Nerf Load out

  Allereerst wil ik zeggen dat ik spijt heb ik niet op instructibles de laatste tijd. In zijn instructible zal ik u mijn aangepaste Nerf laden uit een hoe ik zet het samen. Stap 1: Lessen De lessen zijn een zeer belangrijk ding u waarschijnlijk niet wi

 • Hoe te verzamelen en gebruiken Chakra
  Hoe te verzamelen en gebruiken Chakra

  Chakra is een spirituele energie en het leven stromen. Dit wordt gebruikt om stress te verlichten, genezen, te verhogen degenen bewustzijn en zelfs zijn zelf sterker, sneller en krachtiger. Stap 1: Meditatie Zie mijn instructible, http://www.instruct

 • DIY Twig Windchime
  DIY Twig Windchime

  Ik heb het verzamelen van droge takken, takjes voor een lange tijd, wist ik dat ik kon een heleboel dingen te maken uit droge takjes en stokken. Droge boom takken, stokken of twijgen kunnen groot zijn ambachtelijke materialen, vooral voor landelijke

 • Home Away From Home
  Home Away From Home

  Ik ben 19 en een tweedejaars aan de Eastern Michigan University wonen in een huis met 12 andere meisjes in de buurt van de campus. Ik ben momenteel werkloos sinds ik mijn campus baan verloren als gevolg van de Universiteit bezuinigingen. Omdat ik ben

 • How To Halloween rozetten of Flowers maken
  How To Halloween rozetten of Flowers maken

  Gebruik deze leuke Halloween decoraties voor uw feest of gewoon om je huis te decoreren. Bekijk de video over hoe ik heb deze rozetten of bloemen. www.mystamplady.com Stap 1: Zie de video-tutorial voor de Halloween Decorations. Voor meer informatie g