Home > De Pallet Wine Rack

De Pallet Wine Rack

Tags:pallets
Advertisement

De Pallet Wine Rack

Ik hou niet van wijn, die is het meest waarschijnlijk te wijten aan mijn onbedorven gehemelte, en ik ben ok met dat. Ik heb ook niet willen werken met pallets, maar ik verwerven vijf van hen elke winter sinds ik branden houtpellets.

De directeur houdt van wijn en wil een pallet wijnrek ... zelfs zonder de foto en de titel boven, ik weet zeker dat je kunt voorspellen hoe dit gaat eindigen.

Een meerderheid van de beelden die ik online gevonden waren de pallet zoals het is, met een hoofdstuk toegevoegd aan de bodem voor de bril. Ik wilde een schoner ontwerp ... ik moest beginnen vanaf nul.

Stap 1: het ontleden van de Pallet

De Pallet Wine Rack

Er zijn verschillende methoden of stromingen als het gaat om het oogsten van pallets. Persoonlijk heb ik een korte pallet aandachtsspanne en niet graag omgaan met alle de nagels, dus ik snijd de zijkanten te bevrijden met behulp van een cirkelzaag of heen en weer zag. Het duurt slechts één nagel aan cirkelzaagblad beschadigen, dus ik ging met de heen en weer zag ... Ik heb geen respect voor deze messen.

Zodra de zijkanten zijn gratis, ik gebruik gewoon een hamer en koevoet aan de raad te bevrijden van de middelste steun. Ik terug de nagels met een hamer en verwijder ze met behulp van beton tangen ... want zij zijn groot en het verwijderen van nagels en ze zijn van mij, dus ik kan ze gebruiken hoe kies ik.

Stap 2: Ruwe het frezen van de Parts

De Pallet Wine Rack

Elke planken met ontbrekende delen, waren gescheurd hun grootst mogelijke breedte van de tafel zag. Bad secties werden verwijderd en delen op lengte gesneden met behulp van de mijter zag. Wees bewust van elke afgebroken nagels verstopt in de raad van bestuur, die Havok kunnen aanrichten op uw zaagbladen en het in gevaar brengen van uw leven.

De zijkanten van de wijnrek gemaakt van de pallet stringers. Met behulp van een tafel zag slee voor de veiligheid, sneed ik een Dadeo in elke kant, waardoor de interne plank zal accepteren. Ik sneed de mijne ongeveer 1/2 "diep en net sloop van de breedte tot mijn gewenste board fit.

Stap 3: fabriceren The Glass Rack

De Pallet Wine Rack

Na het aanvinken van het centrum van mijn board, legde ik uit het gat afstand langs de lengte op het oog, met behulp van echte glazen wijn ... dan is mijn OCD nam het over en ik maakte de afstand wedstrijd met behulp van een meetlint. Een 3/4 "gat werd geboord op elke locatie ... je raadt het al ... Forstner bit.

Ik verlengde mijn lijnen aan een rand met een combinatie plein, en dan knip het materiaal met behulp van de lintzaag.

Afhankelijk van uw bril, deze gaten / sleuven zou kunnen hebben om groter / breder.

Stap 4: The Beer Opener

De Pallet Wine Rack

Ik hou van bier ... dus dit ding is het krijgen van mijn $ 0,05 flesopener. 1 1/2 "Forstner voor de fles gat, 1 1/4" gat voor de wasmachine, een wasmachine, en een schroef - simpel.

Stap 5: Assembly

De Pallet Wine Rack

Aangezien ik was het ontwerpen van on the fly, heb ik niet een definitieve lengten te snijden totdat ik klaar om te monteren was. Ik gebruikte een lege fles op een hoogte met het blote oog te bepalen. Ik wilde de top van de stringer terug flair uitgevoerd om een ​​bovenste plank te ondersteunen. Sommige ontwerpen laat de bovenkant open, maar ik wilde een plank.

De fles die ik had was 3 "in diameter. Ik wilde ruimte voor 4 flessen, dus ging ik met een 13" interne dimensie, waarbij de lengte van de gevangene plank, de glazen rek bepaald en alles uit de lamellen. Afhankelijk van de diepte van je dadoes en de breedte van de stringers, kan uw metingen verschillen. Ik heb mijn dimensies die aan het eind van dit instructable.

De montage gebeurt met lijm en brad nagels. Breng de gevangene plank, bevestig het glas rek naar de bodem, hechten latten aan voor- en achterkant, bevestig top. Ik gekerfd mijn onderlat rond de ruimte voor de wijnglas bases, omdat ik vond dat look, maar het is niet nodig.

Dit project is zeer schaalbaar. Ik maakte een 4 fles en een 8 fles versie.

Stap 6: Afwerking

De Pallet Wine Rack

Voor de afwerking, ging ik met een laag 50/50 gekookte lijnolie / terpentine. Eenmaal droog, installeerde ik mijn flesopener.

Stap 7: Glamour Shots

De Pallet Wine Rack

Dit gaat niet in mijn huis, dus ik hing het in mijn atelier voor de glamour shots. De plank waarschijnlijk niet voor een boor, maar het moet!

Dimensies:
Top: 5 "x 18"
Sides: lengte van 16 "
Shelf: breedte van uw zijden x 13 "+ diepte van je dadoes
Voor- en Achter Slats: Gevarieerd breedte x 16 1/8 "
Glass Holder: breedte aan te passen uw zijden x 16 1/8 "
Glass Holder gaten: 3/4 ". Forstner bit 3 1/8" en 6 5/16 "vanuit elk uiteinde.

Advertisement

Related Articles

 • Herwonnen Pallet Wine Rack
  Herwonnen Pallet Wine Rack

  Hallo Instructables, Dit is mijn eerste project, dus wees voorzichtig over de critici. Ik maakte een wijnrek voor 1 fles en 4 glazen. materialen: 2 x 12 cm x 110 cm hout (teruggewonnen uit oude pallets) 2 x 12 cm x 10 cm hout (teruggewonnen uit oude

 • Pallet Wine Rack
  Pallet Wine Rack

  Dit is een eenvoudige wijnrek gemaakt van het einddeel van een pallet. Dit kan worden gemaakt in ongeveer een uur en een half afhankelijk van wat gereedschappen die u gebruikt. Je kunt het met handgereedschap en een boor, maar is een stuk makkelijker

 • Pallet Hout Wine Rack and Liquor Shelf
  Pallet Hout Wine Rack and Liquor Shelf

  Pallets zijn één van mijn favoriete bronnen voor bouwmaterialen. Met een beetje van het werk, dan kunt u een aantal grote houten project uit hout die anders zouden worden weggegooid krijgen. Pallet projecten bieden ook de unieke uitdaging aan te pass

 • Wall Opknoping Wine Rack
  Wall Opknoping Wine Rack

  Grote Nuttig Novelty Peice Stap 1: Wall Opknoping Wine Rack Ik gereconstrueerd dit van een teruggewonnen pallet. Ik sneed een deel van de pallet weg en gedeconstrueerd het andere deel. Vervolgens gebruikt deze materialen om een ​​muur Opknoping wijnr

 • Tube Wine Rack
  Tube Wine Rack

  Maakte dit wijnrek van kladjes, geïnspireerd door deze ideeën: http://www.casasugar.com/DIY-Mailing-Tube-Wine-Rack-635729 http://www.inewidea.com/2010/03/01/22865.html vermengd met anderen instructables publiceerde ik enige tijd geleden. Mijn bedoeli

 • Upcycled Wine Rack Planter
  Upcycled Wine Rack Planter

  Deze oude wijnrek had ons gevolgd door de drie zetten, maar had nog nooit een keer gebruikt voor het beoogde doel (waarschijnlijk vooral te wijten aan het feit dat we geen wijn drinkers - waarom we hadden zelfs het ding is een beetje een mysterie). M

 • Simple Wine Rack Van Pallet Hout
  Simple Wine Rack Van Pallet Hout

  Ik was onlangs het opruimen van mijn werkkamer en merkte ik had een paar stukken van pallethout overgebleven van een ander project. Aangezien er slechts twee stukken, wist ik dat ik kon niets te groot mee te maken. Ik had net kocht een set van wijngl

 • LED Lit Upcycled Wine Rack met Gerecycleerde Pallet and Bottles
  LED Lit Upcycled Wine Rack met Gerecycleerde Pallet and Bottles

  Hallo iedereen, Michael van Elemental LED hier. Deze stap voor stap tutorial zal laten zien hoe ik in elkaar gezet een LED verlichte upcycled wijnrek. Dit project was een erg leuk en zeer de moeite waard. Ik had willen naar een project dat gerecyclee

 • Hoe kan ik Wine Rack Pallet
  Hoe kan ik Wine Rack Pallet

  Dit hout kwam eigenlijk vanuit het pallet, dat mijn schaafmachine werd verscheept op. De lopers van de pallet waren te ruw vorm te gebruiken, maar de latten had grote kijken rustieke karakter. Deze wijnrekken zijn altijd een grote hit onder vrienden

 • Rustic Wine Rack
  Rustic Wine Rack

  Mijn neef en ik besloten om dit rustieke wijnrek als een verjaardagscadeau voor een wederzijdse vriend van ons te bouwen. Nadat we besloten om een ​​wijnrek te bouwen, begonnen we na te denken over het ontwerp. We wilden ze te kunnen plaatsen op de v

 • Pallet Wine Box
  Pallet Wine Box

  Een perfecte gift voor de wijnminnaar in uw leven. Geef deze op maat gemaakte wijnkist als verjaardagscadeau of als cadeau voor de gastheer van een diner of een vakantie partij. Hier zal ik je laten zien hoe ik hen uit planken van een pallet. U kunt

 • 12-Bottle K'nex Wine Rack
  12-Bottle K'nex Wine Rack

  Commerciële wijnrekken kan schreeuwend duur zijn. Voor meer plezier, heb ik samen een wijnrek geheel uit K'nex. Het is niet Thom Seaman, maar het diende me totdat ik een houten kon bouwen. Dit rack houdt negen flessen horizontaal en toont drie op de

 • Kelderplafond Wine Rack
  Kelderplafond Wine Rack

  In de afgelopen paar jaar had ik het verzamelen van een paar flessen wijn, en hoewel ik heb een 6 fles wijnrek in mijn Dining Room, had ik nergens om alle extra's Ik had het leggen rond te slaan. Op een dag in mijn kelder merkte ik een oppervlakte va

 • Rubber Band Wine Rack
  Rubber Band Wine Rack

  Niets zegt elegant, verfijnd wijnopslag zoals genesteld uw flessen wijn op deze rubber band wijnrek! Benodigdheden: 4 aantal 1-3 / 4 "x 36" vierkant houten pluggen 6 aantal 5/8 "x 36" round plug 120 aantal # 33 elastiekjes (3-1 / 2 &qu

 • Rustieke Pallet Wine Storage
  Rustieke Pallet Wine Storage

  Mijn vrouw en ik hou pallet meubels en ambachten. We wilden een wijnopslag eenheid die diende als een kant bord in de eetkamer te bouwen. We hadden een harde tijd vinden pallets sinds pallets worden steeds meer en meer gewenst dus hebben we besloten

 • Wine Rack met behulp van sloophout
  Wine Rack met behulp van sloophout

  materialen: Pallet Nails Afwerking Gereedschap: Koevoet Hamer Band zaag / decoupeerzaag / Table Saw Schuurmachine Heerser Potlood Procedure: 1. Neem afgezien van de pallet 2. Snijd 1 24 "lang stuk. Een fles is ongeveer 2 7/8" in diameter en ik w

 • Wine Rack Tower
  Wine Rack Tower

  Mijn poging tot een grote maat wijnrek. Ik maakte een klein prototype eerste deel van de maten te testen. Ik ging een beetje groter met het gat maten voor een grotere verscheidenheid aan flessen maten tegemoet te komen. Wij dachten op grenen om de ko

 • Zweedse Style Wine Rack - op de "goedkope"
  Zweedse Style Wine Rack - op de "goedkope"

  Een kort bericht om te beginnen ... Ik heb nog nooit een winkel klasse genomen en hebben geen echte timmerwerk vaardigheden te spreken, dus mijn instructable niet als de enige / beste manier om zoiets te bouwen! Ook, omdat ik niet vaak bezighouden me

 • Legbordstellingmagazijn Wine Rack Conversion
  Legbordstellingmagazijn Wine Rack Conversion

  Als een wijnliefhebber, hield ik een verzameling van tussen de 150 en 200 flessen wijn. Zoals men zich kan voorstellen, dit vereist een grote mate van wijnrek ruimte die ik onder mijn aanrecht gemaakt met behulp van modulaire wijnrekken. Als gevolg v