Home > De Pallet Playhouse

De Pallet Playhouse

Tags:achtererf
Advertisement

De Pallet Playhouse

Ik maakte een Playhouse van Pallets en stud werk latten.

heb ik besloten om iets te maken met al deze pallets had ik in mijn werk tuin die onbruikbaar waren voor ons, ze waren bijna gloednieuw en heel fatsoenlijk dikke sterk hout met een goede grootte boards. Ik begon ze mee naar huis beetje bij beetje te brengen en na 2 weken had ik ongeveer 30 in mijn tuin en besloot aan de slag te breken ze op, terwijl het doen dus ik kon niet beslissen wat te doen met hen, zodat uiteindelijk heb ik besloten om een ​​speelhuis te maken naast een tafel en een stoel zo ver. Ik besefte dat ik kon het frame van pallet planken te maken, ging ik naar mijn lokale Wickes en kocht de stoeterij werk latten daar en begonnen aan het frame te maken en ga zo maar door heb ik ongeveer 15 dagen doorgebracht in ongeveer 5 maanden gebouwd.

Eventuele vragen kunt u stellen.

Ik heb niet veel details toegevoegd, maar ik heb veel foto's misschien toegevoegd inspiratie voor andere mensen om hun eigen projecten te maken!

Stap 1: Het maken van The Floor Frame

De Pallet Playhouse

is het belangrijk om dit onderdeel goed gepland, omdat het de grootte algehele zal bepalen dus voordat u doorgaat en bouwen het enige tijd om na te denken over hoe groot je het wilt nemen. Ik wilde niet te veel uitgeven aan dit als het zal worden behandeld en niet gezien, dus ik gebruikte een aantal oude palen i gered toen een storm nam onze sommige van onze hekken.

Ik besloten om gewoon kont de berichten elkaar en voeg vervolgens mijn "balken" over het midden ik gebruikte 2 planken één van hen heb ik in tweeën en vervolgens toegevoegd aan de tweede in zijn geheel in het midden, ik gebruikte een aantal metalen beugels te houden ze op hun plaats, maar ook ik heb inkepingen te maken voor hen om in te zitten. op deze foto heb ik nog niet klaar met het midden van het frame, maar het is de enige foto die ik heb ...

Ik gebruikte een aantal reserve blok bestrating blokken en ook nog wat constructiestenen op te treden als voeten voor het frame en ze hebben het speelhuisje zeer stevig gemaakt en ondersteunen het perfect.

Advertisement

Related Articles

 • pallet Playhouse
  pallet Playhouse

  Wilt u een leuk project dat niet veel kost? Heb je kinderen en een behoorlijke hoeveelheid tijd op uw handen? Probeer het gebruik van de scheepvaart pallets en teruggewonnen hout te bouwen uw kinderen een funky speelhuisje. Of gebruik het als een sch

 • Pallet Adirondack Chair
  Pallet Adirondack Chair

  Hier is een leuke manier om hout te hergebruiken. Maak deze Adirondack stoel van de scheepvaart pallets of andere teruggewonnen hout. Stap 1: De low-down op pallets Pallets zijn er in vele vormen en stijlen. Ze zijn gemaakt van veel verschillende soo

 • Pallet House to Save the World ... of een tuinhuisje.
  Pallet House to Save the World ... of een tuinhuisje.

  Mijn middelbare school klasse ontwierp en bouwde een basis prototype van een huis gemaakt van pallets. De pallets zijn voor de basis muur structuur, en andere materialen kunnen worden gebruikt als omhulsel, de vloer, dak, enz. Met een beetje fantasie

 • Mijn DIY Upcycled Scrap & Pallet Hout Playhouse
  Mijn DIY Upcycled Scrap & Pallet Hout Playhouse

  Heb ik de uitdaging om een ​​speelhuisje met alleen wat we op de zolder had opgeslagen op te bouwen. Hier is hoe ik het deed: Eerste waagde ik naar de zolder en scrounged alle opgepot hout die ik kon vinden: - Een vintage bedframe -2 pallets - Een ge

 • Pallet Toolbox (en eenvoudige metalen etsen)
  Pallet Toolbox (en eenvoudige metalen etsen)

  Mijn broer en ik maakte een pallet toolbox met een aantal zeer eenvoudige metalen etsen. Stap 1: het nemen van elkaar de Pallet We gebruikten bijl, hamer, tuingereedschap en alles wat we konden vinden aan de pallet veinzen. Het maakte een hoop rotzoo

 • Pallet Veggie Garden Planter
  Pallet Veggie Garden Planter

  Gedurende het jaar krijg ik 'gedoneerd' een aantal houten pallets van vrienden en familie, zodat ik ze kan breken en te gebruiken voor aanmaakhout in mijn open haard en Rayburn oven. Vorig jaar heb ik eindigde met heel veel van deze, vulde ik heel sn

 • Op zonne-energie Outdoor tafellamp Van Pallets
  Op zonne-energie Outdoor tafellamp Van Pallets

  Stap voor stap proces over hoe je een zonne-energie tafellamp uit pallets te maken. Deze lamp zal een kabel vrij en groene manier om verlichting toe te voegen aan uw tuinmeubilair. Stap 1: The Base Begin met het demonteren van uw pallets. Dan wordt u

 • Bouw een verhoogd bed van pallets
  Bouw een verhoogd bed van pallets

  Heres hoe je een verhoogd bed opgebouwd uit pallets aan salades of groenten te verbouwen. Het kost je ongeveer £ 20 op de meest in materiaal als u savy en kan goedkoop compost bron. Het heeft de potentie om duren 20 jaar of meer, en kan groeien honde

 • pallet ringen
  pallet ringen

  Ik was op zoek rond Instructable en kwam over deze mooie gebogen hout rings.That me aan het denken, er moet een manier vinden om ringen uit pallet wood.I ging mijn draaibank gebruik te maken, nadat ik erover nadacht, een draaibank isn ' t een instrum

 • Pallet schoenenrek
  Pallet schoenenrek

  Ik had een ruimte om mijn schoenen in mijn kamer te zetten. Het maken van dit rek was gratis en eenvoudig zoals ik al alle middelen die ik nodig had. Het was een zeer leuke build :) Stap 1: Neem apart de pallet De pallet ging om te gaan in een oversl

 • pallet Snowman
  pallet Snowman

  In dit Instructable, zal ik laten zien hoe je een pallet Snowman te bouwen. Je zal nodig hebben: 2 Pallets Jigsaw Air Nailer of Hammer Spijkers of schroeven Een paar kleine boomtakken Outdoor Paint (Wit en zwart) Verf kwasten Karton (een stuk 2 "bree

 • pallet Cabinet
  pallet Cabinet

  We hebben een kabinet naar een mixer en een paar andere diverse koken items te houden. We wilden twee planken en een grens aan de top dus niets aan de achterkant of zijkanten zou vallen. Stap 1: Voorbereiden van Hout Ten eerste is het een goed idee o

 • Pallet vogelhuisje
  Pallet vogelhuisje

  Een leuke gemakkelijke en goedkope houtbewerking project voor beginners. Geschikt voor iedereen die heeft twee simmilar planken van hout en een aantal basis gereedschappen. Dit project is perfect voor het lesgeven aan kinderen hoe elementaire houtbew

 • pallet Headboard
  pallet Headboard

  Niet veel door middel van een instructable maar ik ben bang, maar ik wilde iets dat een newbie te publiceren en alle that.This is mijn eerste poging om recycling van gebruikte pallets. Ik heb onlangs verhuisd en wilde de slaapkamer lay-out voor de me

 • Rustieke Pallet Hout Trunk Met verborgen compartiment
  Rustieke Pallet Hout Trunk Met verborgen compartiment

  Dit rustieke stam werd gemaakt uit een aantal 1x4 pallet hout dat ik pakte lokaal voor 25 cent een bord. De gehele doos behalve de top zijn 3/4 "dik, met de top zijn 7/8" dik. Ik wilde de sfeer van deze stam rustieke houden en oud, dus ik gebrui

 • Pallet of Time
  Pallet of Time

  Dit stuk hout was een pallet stuk. De pallet hout was een vierkant stuk, maar we maakten een 36 "diameter ronde lijn en gebruikten een decoupeerzaag langs de lijn te snijden. Eenmaal gesneden, werd de raad van bestuur licht geschuurd en vlek toegepas

 • Bijgewerkt - Maak een Boomerang van Pallet Wood
  Bijgewerkt - Maak een Boomerang van Pallet Wood

  Heb bij het creëren van een boemerang. Die van een verslavend of dwangmatig karakter waarschijnlijk niet moeten proberen om er een te vliegen! Natuurlijk moet je vliegen te testen en aanpassingen voordat u de perfecte boemerang prestaties te bereiken

 • pallet destroyer
  pallet destroyer

  OK! Dus .... Dit is niet een origineel idee, maar ik moet een gemakkelijke manier pallets af te breken, en ik hou van dit ontwerp. Ik heb willen om een ​​van deze te maken en dit is hoe ik het deed. Sommige dingen die je nodig hebt: 2 "hoekijzer lass

 • pallet Lamp
  pallet Lamp

  Hier is een lamp ik gemaakt van hout pallet en een afgedankte oude lamp. Ik hoop dat je geniet van het bouwproces die ik heb vastgelegd op video.