Home > De Lock Box

De Lock Box

Tags:arduino
Advertisement

De Lock Box

Dit instructable werd opgericht in uitvoering van het project eis van de Makecourse aan de Universiteit van Zuid-Florida (www.makecourse.com). Voor mijn project heb ik ontworpen en 3D geprint een lock box die wordt bestuurd met de Arduino Micro-controller. De servomotor die als de vergrendeling wordt via een IR-afstandsbediening (elke irRemote programmeerbaar te gebruiken). Ik zal mijn best in dit instructable doen om te helpen u een eenvoudig project met uw arduino board!

Stap 1: Benodigde materialen

1) Arduino Uno

2) de broodplank

3) 1 x 4-pins kabel IIC

4) 9 x jumper kabel

5) 4 x broodplank connectors

6) 1 x IR-ontvanger

7) 1 x power adapter & batterij

8) 1 x 10k weerstand

9) 1 x servomotor

10) 1 x IIC 1602 LCD

Ik heb ook 3D geprint een deksel op een doos die ik kreeg te passen; een 3D-deel met een Servo houder en het deksel van het slot doos die groter zal perfect werken, ook dragers maken het LCD scherm worden geschroefd spoelen met deksel zijn. Ik zal de bestanden te plaatsen voor mijn ontwerp voel je vrij om het te gebruiken als u wilt! De software die ik gebruikte was de Arduino IDE en Autodesk Inventor.

Hier is een link naar de zwarte doos die ik gebruikte http://www.polycase.com/dc-47p Ik maakte ook een zip-bestand van het dus je kan hebben om deze te bewerken in uw CAD-software.

Advertisement

Related Articles

 • Arduino Controlled Lock Box met Solenoid en RFID
  Arduino Controlled Lock Box met Solenoid en RFID

  De RFID-Lock Box combineert Arduino, RFID en een Solenoid om uw eigen persoonlijke veilig te maken! De Lock Box is alleen open voor Key Cards die je hebt in het systeem geprogrammeerd, vergrendelen iedereen uit! Deze gids zal u hoe het instellen van

 • Crystal Key Lock Box
  Crystal Key Lock Box

  Heb je ooit wilde iets veilig te houden, maar saaie oude dozen gewoon niet jouw stijl? Ben je al sterven voor een gloeiende lockbox dat wordt geopend door een kristal? Hier is de remedie voor dat. Dit is een geweldige manier om indruk te maken iedere

 • Knex Lock Box
  Knex Lock Box

  Hallo dit is mijn eerste instructable dus zorg er goed comments.I maakte een knex lock box van mini knex (sorry ik weet dat iedereen gebruikt groten, maar ik had alleen genoeg mini degenen om het te maken) dus hier is en ik heb niet instructies. Sorr

 • NFC Ring Lock Box
  NFC Ring Lock Box

  Hallo iedereen! Welkom op mijn eerste instructable! Ik verontschuldig me bij voorbaat voor mijn arme niveau in het Engels. In deze stap-voor-stap handleiding ga ik je leren hoe je een eenvoudige en zeer goedkope NFC Ring Lock Box bouwen! Stap 1: Wat

 • Munitie Bus Lock Box
  Munitie Bus Lock Box

  Maak een goedkope lock box uit een oude overtollige munitie bus. De meeste munitie vaten gebruikt door het leger worden gemaakt van dik staal met een hefboom sluitmechanisme. Ze zijn over het algemeen waterdicht en hebben verwijderbare deksels. Dit m

 • Verborgen Sliding Vehicle Lock Box
  Verborgen Sliding Vehicle Lock Box

  Heb je ooit merkt dat je nodig om waardevolle spullen in uw auto achter te laten en niet vertrouwen op je handschoenenkastje? Ik geconfronteerd met dit probleem op een bijna dagelijkse basis. Of het nu een reis naar de golfbaan en willen mijn trouwri

 • Beveiligde wifi lock box timer
  Beveiligde wifi lock box timer

  Maak een beveiligde wifi timer lock box. Je zult in staat zijn om uw kind onder controle van het krijgen op het internet laat in de nacht. U kunt ook bepalen wanneer uw kind op de X-Box Live. Ik koos ervoor om mijn project in een militaire ammo doos

 • Arduino RFID Lock box
  Arduino RFID Lock box

  Hallo, vandaag heb ik zal u laten zien hoe u een RFID-Lock box te maken. Stap 1: Voorbereiding Je zal nodig hebben 1x houten kist - http: //www.amazon.com/Darice-9151-58-Rectangle-Woo ... 1x Parallax alleen-lezen RFID scanner - http://www.parallax.co

 • Twin Lock Box
  Twin Lock Box

  "Twin Lock Box" is een houten cijferslot puzzel doos die ik ontwierp. Ik paste de monteur van mijn "Tricky opening bottle" op dit vak. Deze puzzel doos heeft vijf toetsen aan beide zijden. U moet alle houten toetsen duwen om de juiste

 • De Lock Box: lockpicking display & Practice stand
  De Lock Box: lockpicking display & Practice stand

  Hallo mijn lievelingen freaky en welkom op nog een andere aflevering van wat ik graag doe in mijn vrije tijd. Gebracht aan u door de letter "L" "L", de eerste letter van Lock-picking, ook diefstal ... Maar ik verzeker u, hoeft de twee

 • houten lock box
  houten lock box

  Dit vertelt u hoe u een leuke 8x8x51 / 2 box te maken. Dit is de grootte van deze. de grootte kan echter worden gewijzigd. dezelfde stappen gewoon knippen verschillende maten. Stap 1: schaven Teken een plan voor welk formaat stukken die u nodig hebt

 • Super Secret Lock Box w / capacitieve touchscreen
  Super Secret Lock Box w / capacitieve touchscreen

  Hey iedereen, wilde ik een project dat ik net klaar te delen. Ik bouwde een super geheime vergrendeling doos voor mijn vriendinnen broertje. Hij heeft een talent voor creatieve lego gebouw, dus ik dacht dat het een goed idee om hem open te stellen vo

 • Het bouwen van een Locked Box
  Het bouwen van een Locked Box

  De volgende informatie is een enkele les in een groter project. Vind meer grote projecten hier. Terug naar vorige les: Het schrijven van de code Les overzicht: Nu gaan we bouwen aan een vergrendeling doos! Stap 1: Montage van het project Als u het pr

 • Houten 6 Wheel Combination Lock Box
  Houten 6 Wheel Combination Lock Box

  een houten kist met een 6 wiel cijferslot Stap 1: je nodig hebt Ik gebruikte ong. 6 'Sq 1/2 "multiplex, 2'- 1x2, en diverse pluggen

 • Magnetische Lock Box
  Magnetische Lock Box

  Heb je ooit wilde gewoon een vak dat je waardevolle spullen of prive-items in die kon zetten maakt geen gebruik van een gebruikelijke methode om te openen, zoals een sleutel? Dit project hier misschien een zeer eenvoudige en geweldige methode om prec

 • Super Secret Lock Box
  Super Secret Lock Box

  Dit is een wit eiken doos die ik heb gemaakt. De handgreep wendingen en onthult een klein gaatje. Wanneer u een tandenstoker te zetten in het gat en duw het beweegt het slot en laat de doos te openen.

 • Smart Lock met behulp van Intel Edison
  Smart Lock met behulp van Intel Edison

  In dit project hebben we een Intel Edison gebruikt voor het maken van een slimme lock box. Dit komt vooral omdat we een geluidskaart, print sensor vinger en de elektromagnetische slot in de makkelijkst mogelijke manier kunnen integreren. Een andere b

 • workout Lock
  workout Lock

  Gebruik een makelaar de belangrijkste lock box om sleutels, geld, je rijbewijs en een creditcard te houden wanneer je aan het doen outdoor activiteiten zoals fietsen of hardlopen. Gewoon bevestig deze aan de trekhaak onder de achterbumper van een voe

 • Vingerafdruk Secure Box
  Vingerafdruk Secure Box

  Hier is een tutorial over hoe je een vingerafdruksensor-veilige lock box te maken. Stap 1: Parts List Arduino compatibele microcontroller. Voor mij echter, gebruikte ik een Arduino Micro. Vingerafdruksensor verlichte toets 12v Power Adapter solenoide