Home > De Gov'nor - Het assembleren van een pad racer met een 1930 budget ...... een lopend project tijdschrift ..

De Gov'nor - Het assembleren van een pad racer met een 1930 budget ...... een lopend project tijdschrift ..

Tags:fietsen
Advertisement

De Gov'nor - Het assembleren van een pad racer met een 1930 budget ...... een lopend project tijdschrift ..

Dit is het Pashley Gov'nor. . . het is gewoonweg prachtig. . . zitten en staar naar het voor een tijdje, zal het je lekker voelt. . .

http://www.pashley.co.uk/products/guvnor.html

Het is gebaseerd op het model gemaakt door Pashley in de jaren 1930, maar is uitgerust met moderne componenten, (zowel single speed of interne hub 3 snelheden).

Ik wil een, maar voor £ 800 ik ben bang dat het nooit gaat gebeuren. . . ooit.

Ik probeer om een ​​redelijk kopie te maken voor minder dan £ 50, met behulp van weggevangen en Ebay onderdelen.

Ik heb onlangs brak het frame op mijn hybride fiets, die mijn belangrijkste motor was, dus ik heb twee 700 c wielen te gebruiken, maar de andere onderdelen uit het zal niet geschikt zijn.

Dit Instructable zal een verslag van de problemen en oplossingen.

Ik realiseer me dat het sterkste deel van de look is afkomstig van het stuur; North Road of toeristische stijl.

De bars eenvoudig genoeg om te passen, maar (als gevolg van de begroting) de interne versnellingen zal alleen gebeuren als ik geluk heb en ik zal moeten naafremmen helemaal vergeten; Ik zal waarschijnlijk gebruik maken van dual pivot Callipers.

Ik ben niet een perfectionist in alles, ik hou van snelle en vuile fixes, maar ik denk aandringen op tip -top remmen, (Ik leerde de harde manier).

Dit lnstructable wordt geschreven als het gebeurt en zal de dode-ends bevatten en, hopelijk, de serendipiteit van het project.

NB
Het is misschien een beetje saai en wandelen worden; als je gewoon wilt de meest opvallende feiten over te slaan dan alle onzin en ga naar deze verkorte versie.

http://www.instructables.com/id/The-Govnot-An-attempt-to-turn-an-old-frame-into/

Stap 1: The Frame.

De Gov'nor - Het assembleren van een pad racer met een 1930 budget ...... een lopend project tijdschrift ..

12 januari 2011

Ik weet niet wat er in de afgelopen jaren is gebeurd, maar oude fietsen gedumpt in hagen zijn nu non-existent, hoeft stortplaatsen niet fietsen voor het publiek en rommelmarkten te verkopen lijken alleen te lage kant mountainbikes te verkopen.

Ik heb gezocht naar weken, met inbegrip van Ebay, maar lijkt de overkoepelende term 'vintage' een waarde op oude racing frames, (ook de rage voor fixies kan hebben geholpen gestoten van de waarde) te hebben gezet.

Na het zetten van het woord, een man heeft mij een 23 "Raleigh flyer frame uit zijn hok gegeven.

Het is niet een goede of zeldzame frame, maar dat betekent dat ik kan het te wijzigen zonder schuldgevoel.

Het is niet een merk of de grootte die ik zou hebben gekozen, maar misschien is dat zal gelukkig zijn, want ik zal hebben om het te rijden met het zadel en bars op het laagste punt, die meer waar voor de jaren 1930 stijl zal kijken.

Ik had eerder het idee om met behulp van een oude Raleigh kader omdat ze anders dan andere frames verworpen; de trapas threading en stuurbuis threading is op 26 TPI niet 24 TPI. Dit zou betekenen dat ik een mooie gladde verzegeld trapas niet konden gebruiken.

Als ik het geluk dit frame is een later model gemaakt op het Carlton tak en heeft standaard draad dan ook; maar zo niet, dat is nog steeds OK, omdat Raleigh bodemconsoles goed worden gemaakt en hebben de neiging om lang worden geleefd. . . dit lijkt in orde.

Advertisement

Related Articles

 • Het bijhouden van een lopende telling
  Het bijhouden van een lopende telling

  Ik ben eigenaar van een kleine job shop machine winkel en ik krijg interessante verzoeken soms. De Wiget aan de rechterkant is wat de klant bracht me een doos. De ene aan de linkerkant is wat ze wilden dat het eruit. Ik citeerde ze een prijs per stuk

 • Instructies voor het assembleren van een snoekbaars hengel en Rig
  Instructies voor het assembleren van een snoekbaars hengel en Rig

  De wereld van de visserij is een sport iedereen kan genieten voor een mensenleven. Walleyes zijn de gewaardeerde toestand vis van de grote staat van Minnesota. Ik heb in de noordelijke 10.000 meren gevist voor 16 jaar en geniet van catch and release

 • Het bouwen van een eenvoudige projectie Toegewezen Display met Pixel Toegewezen LEDs
  Het bouwen van een eenvoudige projectie Toegewezen Display met Pixel Toegewezen LEDs

  Als een printplaat ontwerper die voornamelijk bezighoudt met LED-systemen, heb ik nogal een stash van LED-strip, bars, pucks, en andere bedrijven controllers die we voor klanten, optredens, of evaluaties hebben gekocht opgebouwd. Zo nu en dan heb ik

 • Hoe het bouwen van een lopende robot - Passieve Walker

  Bouw een lopende robot - Hoe een robot te bouwen - Passieve Walker - My Website Hoe maak je een passieve wandelaar bouwen door PVC-buizen, geen batterij nodig, ik laten zien hoe op te bouwen 1 voor slechts 8 dollar, heel makkelijk, gewoon kijken mijn

 • Met behulp van Maya het creëren van een professioneel product te maken snel voor Shapeways
  Met behulp van Maya het creëren van een professioneel product te maken snel voor Shapeways

  Bij de verkoop van een model ontwerp op 3D printen websites zoals Shapeways , ik denk dat het belangrijk om zowel een mooie en professionele eerste indruk te maken voor een klant wanneer ze op uw product pagina. In deze les gaan we Maya 2015 gebruike

 • Het creëren van een Calculator Visual Studio C #
  Het creëren van een Calculator Visual Studio C #

  Dit Instrucable leidt u door het creëren van een eenvoudige calculator applicatie in C # met behulp van Microsoft's Visual Studo ontwikkeling van software. Visual Studio is een vorm van de ontwikkeling van software die door Microsoft om ontwikkelaars

 • Het maken van een Canjo
  Het maken van een Canjo

  Wij hadden onlangs een 7 verjaardagsfeestje voor mijn zoon. Het was oorspronkelijk gepland om een ​​outdoor feest te zijn, maar als gevolg van het noorden van Californië winterweer, we hadden behoefte aan een snelle, leuke indoor activiteit voor de k

 • Het bouwen van een 1: 1 Schaal Portal Gun met Lichten
  Het bouwen van een 1: 1 Schaal Portal Gun met Lichten

  Invoering: Dit Instructable zal detail het proces dat ik ging door terwijl het opbouwen van mijn eigen Aperture Science Handheld Portal Device [AKA de "Portal Gun"] uit de Valve spellen Portal en Portal 2. Hoewel de Portal Gun is de belangrijkst

 • Het maken van een MeArm Joystick Pad
  Het maken van een MeArm Joystick Pad

  ** Opmerking: Dit instructable wordt ervan uitgegaan dat u al een werkende MeArm. Als u wilt een MeArm te bouwen, zijn er vele instructables die je zou kunnen helpen. Dat is hoe ik bouwde de mijne. :) De code die ik gebruik in de video is een licht g

 • Het maken van een Pen is makkelijk en leuk (update)
  Het maken van een Pen is makkelijk en leuk (update)

  Ik heb het maken van pennen voor iets meer dan een jaar en zijn erg leuk om te maken. Je kunt ze maken als single stok pennen, maar voor het grootste deel zou je een kit onderdelen die komen in verschillende niveaus van stijlen en moeilijkheidsgraad

 • Het bouwen van een Carbon Fibre Bamboo Bicycle From Scratch
  Het bouwen van een Carbon Fibre Bamboo Bicycle From Scratch

  Zoek dan niet verder voor een vrije uitloop, biologische en glutenvrije wijze van vervoer! Bamboe fietsen er niet alleen schitterend, maar ze bieden ook fantastisch weg trillingsdemping, hogere sterkte-gewichtsverhouding dan staal, en soortgelijke st

 • Retro Raygun: het realiseren van een prop door middel van CAD
  Retro Raygun: het realiseren van een prop door middel van CAD

  Het is goed mogelijk, en vaak nodig een prop door de hand-gravure van verschillende materialen realiseren, hetzij voor het eindproduct of als meester worden gebruikt voor het vormen en gieten. Het is ook mogelijk om grote delen van de vormgeving te d

 • Het maken van een end-graan snijplank - ik maakte het op TechShop
  Het maken van een end-graan snijplank - ik maakte het op TechShop

  Hieronder staan verschillende snijplanken ik op heb gemaakt TechShop, San Francisco , een lidmaatschap gebaseerde workshop met alle soorten gereedschap voor het maken van dingen. Ik heb niet veel ervaring met houtbewerking, dus ik gebruikte dit proje

 • Het bouwen van een solid state teslarol
  Het bouwen van een solid state teslarol

  ! Dit instructable is bedoeld om gedetailleerde instructies te geven over het opbouwen van een solid state teslarol gebaseerd off van steve Ward's mini SSTC schema. Ok, hier is de disclaimer. ************************************************** *******

 • Opstarten gids voor het bouwen van een omgekeerde osmose hydrocultuur filter
  Opstarten gids voor het bouwen van een omgekeerde osmose hydrocultuur filter

  Hey iedereen, dit is een eenvoudige gids voor het plannen van een RO (omgekeerde osmose) en hydroponics waterfilter. Dit instructable zal een aantal fundamentele stappen, persoonlijke ervaringen te bieden, en informatie die u nodig hebt om u te helpe

 • Het maken van een plank uit een single board - mijn eerste project in de TechShop woodshop
  Het maken van een plank uit een single board - mijn eerste project in de TechShop woodshop

  Nadat ik de cursus basisveiligheid had genomen voor de TechShop woodshop in SF, ik was klaar om knock-out een aantal fundamentele projecten om wat oefenen op de instrumenten te krijgen voordat u iets ingewikkelder te proberen. Mijn eerste project was

 • Het maken van een Key Ketting
  Het maken van een Key Ketting

  Het maken van een "Hoop" Key Necklace Ik heb het zien van deze ontwerper belangrijke kettingen de laatste tijd en mijn dochter zei dat ze wilde een zo ...... we besluiten om een ​​met sleutels die ik heb verzameld over de jaren te maken. . Stap

 • Het creëren van een robotarm cut geëxpandeerd polystyreen
  Het creëren van een robotarm cut geëxpandeerd polystyreen

  Hallo, mijn beste vrienden Ik hoop dat je een goede dag Ik het invullen van een robotarm Expanded am polystyreen snijden en we zijn blij met u in het pad naar opleiding, het hoofd van de bouw van het eerste seizoen robotarm vertellen van de basis. to

 • Het creëren van een begroting in Microsoft Excel
  Het creëren van een begroting in Microsoft Excel

  Budgettering en nauwkeurige boekhouding zijn essentiële vaardigheden binnen de bouw en home improvement industrie. Dit instructable zal een stap voor stap uitleg over hoe u Microsoft Excel te gebruiken om een ​​budget voor de levering en de kosten te