Home > De BHKC (black hawk Knex kruisboog)

De BHKC (black hawk Knex kruisboog)

Tags:
Advertisement

De B.H.K.C. (Black hawk Knex kruisboog)

Hello fellow knexers! Dit hier is mijn eerste volledig functionerende kruisboog! Dit kruisboog is de eerste in een nieuwe middeleeuwse stijl van wapens Ik ben van plan om te maken.

Als jullie willen een instructable voor deze, aarzel dan niet om te vragen.

Als u vragen hebt, gelieve te vragen.

Advertisement

Related Articles

 • knex kruisboog [zeer goed]
  knex kruisboog [zeer goed]

  Dit is mijn zeer krachtig knex kruisboog en het is 100% mijn ontwerp en ik had geen hulp in tegenstelling tot mijn boog, die mijn vriend hielp me met. IK BEN zeker NIET AANSPRAKELIJK MET WAT IEDEREEN DOET MET DEZE KRUISBOOG om het te maken u nodig he

 • Knex kruisboog modded.
  Knex kruisboog modded.

  Hallo dit is mijn knex kruisboog die is modded en ook versterkt op het handvat en de bovenkant. De opgewaardeerde schietbaan is verhoogd van 10 m tot 15 m. Het pistool is geschuurd zodat de munitie niet springen. Stem en volg mij en ik ben blij om vr

 • Knex kruisboog met tijdschrift.
  Knex kruisboog met tijdschrift.

  Hallo dit is mijn Knex kruisboog. De kruisboog heeft een anti-jam systeem voor snelle afvuren. Het heeft een 16 kogel tijdschrift dat is vrij snel bij het herladen. Een aproxamate snelheid van het afvuren van alle kogels is 25 seconden met een re-tre

 • knex kruisboog en bout
  knex kruisboog en bout

  schiet over 10m-15m plus sterk en goed uitziende single shot kruisboog .Ingebouwde in 1 dag goed voor close combat check out mijn andere pistool dat is een bout actie geweer 25-30 round mag, vastgemaakt granaatwerper, zicht en grip voor een betere ha

 • krachtige en nauwkeurige Knex kruisboog
  krachtige en nauwkeurige Knex kruisboog

  Dit is een kruisboog dat ik daar een week werkt, het schiet 50feet met slechts 4 elastieken: D zijn redelijk comfortabel en heeft een mooie echte trekker. Dit kruisboog is uiterst nauwkeurig, zelfs van verre afstanden. Dit is één van mijn eerste Knex

 • hoe je een mini micro Knex kruisboog maken
  hoe je een mini micro Knex kruisboog maken

  Hay jongens dit is mijn eerste knex instructable dus hoop dat jullie het leuk vinden. Deze zeer kleine kruisboog kan schieten 35-40 voeten!

 • Knex kruisboog testen

  me het testen van deze kruisboog gemaakt door griffdog28 jr. Alle credits gaan naar hem

 • super Knex kruisboog
  super Knex kruisboog

  dit is echt een duurzaam kruisboog en het is ook zeer krachtig als je de juiste elastieken op een aantal van de onderdelen zou kunnen kijken gebroken hun niet hoort te zijn dan kunt u beoordelen Stap 1: Stap 1 vooraan

 • Knex_Gun_Builder's knex kruisboog geschiedenis (in volgorde)
  Knex_Gun_Builder's knex kruisboog geschiedenis (in volgorde)

  Hoi! Dit wordt KGB toont u de kruisbogen ik heb gemaakt! desktop ballista, mijn eerste kruisboog ooit, het was klein, kon niet heel veel van elastiekjes te nemen, misfired veel, en was niet erg krachtig, maar een pionier in de loop begrip later gebru

 • De kcsr (knex kruisboog sniper rifle)
  De kcsr (knex kruisboog sniper rifle)

  Hallo iedereen dit is mijn eerste instructable, krediet voor de trekker en een deel van het vat gaat naar knexbuild en zijn sksp hier het pistool is het heeft een goed aanbod en is krachtig. profs krachtige (70-100 voet bereik) mooie looks lichaam is

 • Knex kruisboog / pistool dat schiet pijlen
  Knex kruisboog / pistool dat schiet pijlen

  Hier is het wapen van de rechterkant, dan van de top. De laatste foto is van het projectiel ik gebruik. (Het projectiel kan worden aangepast aan uw voorkeur) Stap 1: Top railing Op de eerste foto is een segment als de top reling. Vervolgens bouwen ze

 • Ware grootte knex kruisboog (nog nooit het maken van instructies, kostte me een uur te maken)
  Ware grootte knex kruisboog (nog nooit het maken van instructies, kostte me een uur te maken)

  Gewoon bewonderen. Volg als u meer wilt zien.

 • gemakkelijke knex elastische band kruisboog
  gemakkelijke knex elastische band kruisboog

  Dit is een reeks van eenvoudig te beelden die laten zien hoe je een eenvoudige knex kruisboog te bouwen volgen. Het vuurt goed en nauwkeurig, maar om de juiste lengte van de elastische band die je kan hebben om elastische banden met elkaar te verbind

 • Ultra coole modded knex 5 elastische band kruisboog.
  Ultra coole modded knex 5 elastische band kruisboog.

  Hallo dit is mijn knex kruisboog die gebruik maakt van 5 elastische banden te vuren, waaronder een grote. Het gebruikt ongeveer 250 delen. Als u een 3ds of 3ds xl, kan ik vriend codes handel met u.

 • Knex anti-jam kruisboog met 16 kogel magazine.
  Knex anti-jam kruisboog met 16 kogel magazine.

  Hallo dit is mijn Knex kruisboog. De kruisboog heeft een anti-jam systeem voor snelle afvuren. Het heeft een 16 kogel tijdschrift dat is vrij snel bij het herladen. Een aproxamate snelheid van het afvuren van alle kogels is 25 seconden met een re-tre

 • knex krachtige kruisboog bereik: + 200ft
  knex krachtige kruisboog bereik: + 200ft

  http://www.youtube.com/watch?v=bj0RabSHaB8 Stap 1: Knex kruisboog: maak de 2 armen Kijk naar de foto's en maken ze

 • Verbeterde Knex Crossbow
  Verbeterde Knex Crossbow

  Hier is mijn nieuwe en verbeterde knex kruisboog vertel me als je wilt dat ik instructies over hoe it.hope u kerels als het te maken

 • Knex Crossbow (ja een ander)
  Knex Crossbow (ja een ander)

  Hey guys, heres een andere Knex kruisboog. Zeer eenvoudig (altijd hetzelfde) en zeer sterk. Heeft de uitstraling van een kruisboog, maar misschien een beetje groter. Trigger systeem door mij, ongelooflijk effectief zelfs met sterke elastieken. Je zul

 • Knex "SPYDER" Crossbow Rifle
  Knex "SPYDER" Crossbow Rifle

  Dit is mijn eerste instructable dus geduld met mij hier.Dit is mijn knex kruisboog, dat is zeer krachtig en zeer accurate.Its max bereik is 90 ft. En is het meest geschikt als beschoten 40ft.It zijn voorzien van een herlaadbeurt die kan worden gedaan