Home > De beste iPod / iPhone Car Mount / Dock Ever

De beste iPod / iPhone Car Mount / Dock Ever

Tags:mobiel
Advertisement

De beste iPod / iPhone Car Mount / Dock Ever

Vraag: Heb je ooit gereden langs en zei tegen jezelf: "Dit is te gemakkelijk Ik heb iets nodig om me af te leiden Misschien kan ik een film kijken..." Dan is dit project zou kunnen zijn voor u.

Heb ik besloten om deze auto dock te maken voor al die chauffeurs die er zijn die veel te attent en veilig. Dus als u uw wil in orde en vrede met God hebben gemaakt, alles wat u hoeft te doen is dit project uit te bouwen.

Disclaimer: Ik denk niet stel voor dat je dit gebruiken als eerder vermeld en zou hopen dat u uw volledige aandacht te geven aan de verkeersveiligheid en het rijden. In feite, niet maken deze auto mount ... tenzij je natuurlijk een zelfrijdende robot auto. En als je hebt ontworpen en gebouwd deze auto zelf, stuur me dan een link naar uw baar.

Stap 1: Coming up met een plan

De beste iPod / iPhone Car Mount / Dock Ever

Zoals de naam van deze instructable vermoeden, is dit de "beste" iPod / iPhone car mount. Geen beledigend voor degenen die gingen, maar dit is iets dat de meeste van de anderen niet ... verstelbaarheid. Ik besloot om het een veer-clamp ontwerp om verschillende apparaten te passen te maken. Om ervoor te zorgen dat het zal uw apparaat te passen, moet u dit ontwerp te personaliseren. De foto toont hier je mijn metingen om een ​​iPod te voorzien van een strak zittende slide over de zaak.

Meet eerst de lengte van de inrichting. Dat kan de totale lengte van uw mount te zijn. Meet vervolgens de breedte. Ik zou een slighty kleiner bedrag te gebruiken voor de breedte van uw mount. Op die manier zal de houder uw apparaat strakker en veilig te houden. Last, het meten van de dikte van het apparaat. Dit is waar u enige speling kan verlaten. Ik heb de mijne past eerder knus omdat mijn iPod is het enige apparaat dat ik van plan op te zetten daar. Hoewel mijn vrouw heeft een iPhone, wordt dit dok gaat in mijn werk truck. En de telefoon biedt het bedrijf heeft geen videomogelijkheden. Sterker nog, ik denk dat mijn telefoon is het Alexander Graham Bell toevoeging genoemd. Hoe dan ook, dit zijn de metingen voor het houden van mijn iPod.

Al het hout die ik gebruikte was 3 / 4in grenen, maar ik scheurde het tot 1 / 2in dik. De gestippelde lijn op het bovenste stuk laat zien waar je het hout gekapt om 1 / 4in dik (onder de stippellijn). En de lijnen op die hetzelfde deel laten zien waar je moet kleine groeven voor de schroeven te snijden. Het onderste stuk is gewoon een blok hout met een groot deel in het midden gekapt om 1 / 4in dik (tussen stippellijnen). Het kleine deel aan de rechterzijde die je nodig hebt om te snijden vier. Ze zijn breed 1in in mijn ontwerp.

Advertisement

Related Articles

 • iPod / iPhone fiets mount (op de goedkope)
  iPod / iPhone fiets mount (op de goedkope)

  Wonen in Brighton UK, ik heb heel behoorlijk velodrome (568 meter) in mijn lokale park. Nu, rijdend op een spoor van die afstand met zijn lange rechte stukken krijgt echt saai zonder muziek. Bottom line .. Ik kon niet gehinderd worden om een ​​iPod m

 • Hoe maak je een zonne-iPod / iPhone-lader -aka MightyMintyBoost maken
  Hoe maak je een zonne-iPod / iPhone-lader -aka MightyMintyBoost maken

  Ik wilde een oplader voor mijn iPodTouch en de MintyBoost was zeker mijn eerste keus. Ik wilde het een beetje verder en maken het niet alleen oplaadbare maar ook op zonne-energie. Het andere probleem is dat de iPhone en iPodTouch hebben grote batteri

 • Prototype iPhone Car Mount
  Prototype iPhone Car Mount

  Mijn doel was om een ​​object dat mijn iPhone in mijn auto zou houden te maken. Ik wilde het in te doen minder dan 5 minuten, en geven een startpunt voor verbeteringen. Stap 1: Materialen List en kosten 2 Hangars - $ 1,99, met schone overhemden. shir

 • Zelfgemaakte iPhone car mount
  Zelfgemaakte iPhone car mount

  Ik wilde mijn telefoon waar ik het gemakkelijk zou kunnen verwijzen als een GPS, maar ook naar het album artwork te controleren tijdens het luisteren naar muziek. Ik heb niet iets lelijks, dat zou te monteren op mijn voorruit of uit een bekerhouder t

 • foto's te nemen ipod / iphone handheld microscoop
  foto's te nemen ipod / iphone handheld microscoop

  neem een ​​foto van iets in 10-60X vergroting Stap 1: wat je nodig hebt Stap 2: zet het samen eigenlijk gewoon neem de ipod / iphone case en het gebruik van een elastische band om ze te bevestigen, zodat de camera kan zien in de microscoop. Stap 3: v

 • How To Make A Draagbare 5V USB lader (voor iPods, iPhones en mobiele apparaten)
  How To Make A Draagbare 5V USB lader (voor iPods, iPhones en mobiele apparaten)

  Demonstratie van hoe het werkt: Dit kan opladen met een iPod, iPhone of mobiele telefoon. Zolang het een 5V (of ongeveer 5 V) Kan het hem op te laden via de USB. Ik zal het schema en de PCB lay-out. Ook dit werkt en Im Een Electronics Engineer dus ik

 • Lego Ipod / Iphone / Ipad staan!
  Lego Ipod / Iphone / Ipad staan!

  Heres hoe je een te maken: Lego Ipod / Iphone / Ipad staan! Stap 1: Wat heb je nodig Je hebt een nodig: 10x4 plaat 2 1x1 1x6 4 1x2 4x2 6x2 8x2 Geen van hen zijn platen, tenzij ik zeg "plaat"

 • Maak geleidende rubber: Transparant stylus-iPod / iPhone
  Maak geleidende rubber: Transparant stylus-iPod / iPhone

  Ik noem het Oogoo II. Het is een doe-het-geleidend siliconenrubber die kunnen worden gebruikt om een ​​transparante stylus voor iPod, iPhone, iPad en andere capacitieve scherm smartphones te creëren. Omdat het contact gedeelte van de stylus is transp

 • Ipod / Iphone / Phone nachtlampje
  Ipod / Iphone / Phone nachtlampje

  Een tiffany glas instructable voor een iPod / iPhone / Mobile Night Light. Een oude school hack voor een moderne inrichting. elke telefoon of iPod-scherm instellen binnen dit nachtlicht zal te zetten in een vintage tiffany glas lamp. Wat nodig is. Ve

 • Hoe maak je een projector te maken voor uw iPod / iPhone voor ongeveer $ 1
  Hoe maak je een projector te maken voor uw iPod / iPhone voor ongeveer $ 1

  Dit is een leuk eenvoudig project dat iedereen kan maken in ongeveer 15-20 minuten. Het hele project kostte me een dollar en werkt goed genoeg dat ik kan genieten van een hele film op. De manier waarop het werkt is het licht van uw telefoon of iPod g

 • Gemakkelijk papier iPod / iPhone stand
  Gemakkelijk papier iPod / iPhone stand

  een makkelijk te gebruiken iPod / iPhone-stand die werkt in portret of landschap weergave te maken. Het beste van alles, kunt u het maken van een stuk papier notebook. (Disclaimer: Ik ben niet verantwoordelijk als je een papier gesneden te krijgen, t

 • Download & Films converteren voor iPod / iPhone in een paar stappen
  Download & Films converteren voor iPod / iPhone in een paar stappen

  Ik ben een lange tijd gebruiker, de eerste keer de werkelijke poster op Instructables.com, dus ik ben een beetje nieuw voor dit. Als mijn eerste Instructable Ik wilde echt iets dat gemakkelijk te doen, maar ook handig om te hebben was te posten. Echt

 • Geraffineerde iPhone Car Mount
  Geraffineerde iPhone Car Mount

  Dit is een aanvulling op het prototype kleerhanger autohouder maakte ik voor mijn telefoon (zie: http://www.instructables.com/id/iPhone-Car-Mount/). De stappen die hier zijn meestal: meten, meten, meten. Ik gebruikte 15A conduit, boog de uiteinden (d

 • Micro-Fiber iPod / iPhone Case
  Micro-Fiber iPod / iPhone Case

  Ik had een zaak naar mijn glanzende nieuwe iPod Touch te beschermen, het probleem was dat ik niet wil een omvangrijk siliconen case en noch heb ik wil een modieus, maar onpraktisch één, dit en ik wilde niet iets wat ik kan kopen: P Ik gebrainstormd e

 • IPod / iPhone Steering Wheel
  IPod / iPhone Steering Wheel

  Dit is een Instructable over hoe u uw eigen iPod / iPhone Steering Wheel te maken! Dit is een goedkope en redelijk eenvoudige doe, dat is erg handig voor App Store Racing games! Stap 1: Benodigde materialen Benodigde Voorwerpen: 1. schuimmateriaal of

 • Hoe maak je een doorweekt iPod / iPhone te herstellen.
  Hoe maak je een doorweekt iPod / iPhone te herstellen.

  Ik had een klein probleem dat me echt was afluisterpraktijken. Mijn iPod Touch had wat problemen toen ik per ongeluk liet vallen in een bak water. Het was in mijn borstzak en viel in het bekken toen ik mijn gezicht stond te wassen in de ochtend. Mijn

 • iPhone Tripod Mount
  iPhone Tripod Mount

  Vandaag ga ik je laten zien hoe je een zeer eenvoudige iPhone statief mount dat je naast kost niets te maken. De iPhone heeft een geweldige camera en de nieuwe IOS 8 heeft deze geweldige functie waarmee u tijd-vervalt schieten. Het enige probleem is

 • Indexkaart iPod / iPhone Stand
  Indexkaart iPod / iPhone Stand

  Maak uw eigen iPod / iPhone onderscheiden van een index-kaart. Stap 1: Vouw de rechterbovenhoek naar beneden diagonaal, vouw het, vouw de linker bovenhoek naar beneden diagonaal, en vouw het.

 • Hoe maak je een iPod / iPhone Case From A Foam Sandel
  Hoe maak je een iPod / iPhone Case From A Foam Sandel

  1. Een relatief nieuwe foam sandaal, maar de meeste zou werken 2. Een stanly mes of een zakmes (ik gebruikte beide) 3. Een pen 4. Uw iPod / iPhone Stap 1: Het maken van The Shape 1. Kies het gebied dat u wilt uw omslag te maken (vergeet niet dat het