Home > De Aluminium Gieterij

De Aluminium Gieterij

Tags:metalworki
Advertisement

De Aluminium Gieterij

Ik weet dat er tonnen van koffie kan gieterijen hier, maar dit is een meer permanente. Ik eigenlijk gewoon gekopieerd deze jongens . Wees aardig dit is mijn eerste instructable, plus zoals ik al zei ik vertel mijn verhaal van het maken van deze jongens met een paar van mijn eigen parels van wijsheid en ervaring erin gegooid. Aangezien dit is een post creatie Instructable de foto's en het gebrek er van zijn een beetje zwak.

Stap 1: Materialen

De Aluminium Gieterij

1 - RVS voorraad pot. Job lot ongeveer $ 7 Bucks
Mocht rond {Ht 10in W 11in} zijn

2 - High Temperature Oven Cement (ijzerhandel) ongeveer $ 12 ea
Home Depot sanitair gedeelte ik denk dat ik vond vreemd, vraag gewoon iemand voor oven cement. Het moet bevatten silicaten. Ik kocht 2 64 oz buizen met een heleboel links over wat goed is voor reparaties het blijft leuk opnieuw gesloten in de buis na het mengen.

3. perliet zoals $ 10 dollar
Eerst vond ik dit op Walmart, maar als ik meer nodig had kon ik niet meer vinden het daar dus ik ging te planten depot. 18qt zak zal meer dan genoeg.

4. Emmers
voor het mengen van i gebruikt 2, net giet heen en weer tijdens het mengen

5. Verf kan
118 oz vol of leeg, gewoon een normale verf kan.

6. 1 roestvrij stalen buis 6in lange 2in breed buis met eindkap.
Home Depot weer was het echt goedkoop. breder is beter. De originele kerel gelast een eindstuk op een bredere pijp, maar ik heb geen lasser dus ik gewoon de dingen die ik denk dat het was een tepel of iets genaamd gekocht.

7. 1 roestvrij stalen buis 12in lang 1in breed
pal naast de andere buis thuis depot.

8. 1 winkel vac
Ik gebruik een winkel vac op klap want ik ergens waarschijnlijk gelezen van dezelfde man de haardroger niet echt al te goed, maar je kon het te proberen.

9. Lassen handschoenen
veiligheid eerst

10. Iets om de rode hete stalen buis te grijpen.
Ik kocht een aantal oude metalen werken tong dingen op een rommelmarkt nadat ik belandde een ravage een paar lashandschoenen grijpen de smeltkroes nadat we net begonnen te smelten spullen omdat we zo opgewonden en omdat mijn vader twijfelde aan de gieterijen mogelijkheden dus ik stak hem voortijdig naar bewijzen hem verkeerd, je kon je eigen ding te lassen outta re bar of iets dergelijks. Zorg ervoor dat je dit uitzoeken voordat u uw eerste smelt want ik zeg je wanneer het je klaar wil gewoon beginnen smelten.

11. Iets om schep slakken met
Ik gebruik een gebogen roestvrij stalen lepel, je zal deze nodig hebt als je smelt dingen dit is vrij zuiver aluminium te gebruiken. Razor scooters w00t !!!

12. Aluminium smelten
Zoals je kunt zien ben ik een grote fan van het smelten scheermes scooters, aluminium gevelbeplating, blikjes, enkele motoronderdelen. gewoon bietsen wat spullen op.

Advertisement

Related Articles

 • Hoe een Aluminium Gieterij Furnace bouwen voor het smelten van het metaal
  Hoe een Aluminium Gieterij Furnace bouwen voor het smelten van het metaal

  (Video hierboven) Het bouwen van The Backyard Aluminium Gieterij oven voor het Green Zandgietwerk. Dit is een video Ik vond toen ik Built My Backyard Aluminium Gieterij Dat ik in elkaar gezet in een video To "Semi-Document" Het is Construction.

 • aluminium Gieterij
  aluminium Gieterij

  Na het doorlopen van een aantal verschillende ontwerpen op het internet, een vriend en ik besloten om onze eigen aluminium gieterij van een ontwerp op maat te maken. Dit instructable is van een record van experimenten met een (eventuele) welslagen in

 • Elektromagnetische Accelerator Experiment + Aluminium Gieterij
  Elektromagnetische Accelerator Experiment + Aluminium Gieterij

  rail Gun Mijn fractie heeft gewerkt aan de ontwikkeling van een kleinschalig elektromagnetisch-accelerator, of massa driver. We hebben verschillende setups gebouwd voor onze massa chauffeur, in een poging om een ​​stuk metaal shoot out van onze rig.

 • Aluminium gieterij - Build it!
  Aluminium gieterij - Build it!

  Een kleine oven of aluminium gieterij om thuis te doen met eenvoudige dingen. Het zien ! Erg makkelijk. Stap 1: Maak vuurvaste beton Maak je eigen vuurvaste beton met zand, vulkanische steen en cement.

 • Aluminium Gieterij en Crucible
  Aluminium Gieterij en Crucible

  Koop Parijs gips, spelen zand, een 5 liter emmer gemaakt van staal, een 2,5 qt emmer van kunststof, twee U bouten, een föhn, een inch stalen buizen die 2 voet lang, een brandblusser, twee oog gat schroeven , 0,75 inch pVC-buizen, een t-joint gemaakt

 • Koffie kan Aluminium Gieterij
  Koffie kan Aluminium Gieterij

  Hier laat ik je zien hoe je een oven voor het smelten van aluminium te maken. De materialen kunnen worden gekocht bij Wal-Mart en uw lokale hardware winkel. Kosten om oven alleen bouwen: $ 23 Kosten van de oven en materialen + gereedschappen om hem t

 • Low Cost Aluminium gieterij
  Low Cost Aluminium gieterij

  Op een dag ging ik naar een feestje en zag dat een flinke hoeveelheid aluminium blikjes frisdrank in de vuilnisbak werden gegooid. Ik vroeg me af en besloten deze blikken hergebruiken in kleine Aluminum "Muffin" Blokken voor het gieten. *** DISC

 • Foundry Zandgietwerk Ramming Tool
  Foundry Zandgietwerk Ramming Tool

  Dit is een soort van deel 3 voor mijn twee gieterij Instructables. In deze korte baar zal ik laten zien hoe ik maakte een rammen hulpmiddel voor mijn zand gieten van toekomstige projecten. Het idee is zeer eenvoudig en gebeurt in enkele stappen. Link

 • De $ 5,00 verf kan aluminiumgieterij OVEN
  De $ 5,00 verf kan aluminiumgieterij OVEN

  (Video hierboven) De oven kan worden gemaakt voor Under $ 5,00! Vereiste: Verf kan, gips, Play Zand, A Round bezwaar tegen maken van de verbrandingskamer (ik gebruikte een broodkruimel kan) Hoe maak ik een aluminium Casting Met behulp van een verf ka

 • Veilig wissen van een harde schijf
  Veilig wissen van een harde schijf

  Bij het weggooien van een oude harde schijf, kan het verleidelijk zijn om gewoon gooi het in de vuilnisbak, of te verkopen. Maar eerst moet je alle gevoelige gegevens van de schijf te verwijderen. Dit zou kunnen zijn financiële gegevens, oude e-mail,

 • Bouw een gieterij en zand-gegoten aluminium.
  Bouw een gieterij en zand-gegoten aluminium.

  Hallo instructableers, DIYers en Internet mensen overal! Welkom op mijn debuut instructable !!!! (Whooo, We houden van je Fenris! U schommelt! Geef me je sokken voor mijn creepily obsessieve verzamelen van dingen met betrekking tot u!). Dank u dank u

 • Recycling Aluminium (Aluminium) - Maak je eigen Al gieterij.
  Recycling Aluminium (Aluminium) - Maak je eigen Al gieterij.

  Het is altijd een zeer fascinerende om de dingen die wij als mensen in staat zijn geweest door de tijd te bereiken geweest te zien geweest. Hoe we waren in staat om verbazende dingen te bouwen, met behulp van alleen onze verbeelding en de middelen om

 • Gieterij
  Gieterij

  dit is mijn kleine gieterij i voor het smelten van aluminium blikjes hebben gemaakt Stap 1: De onderdelen zijn gemaakt van metalen emmer sommige roestvrij stalen staaf, een metalen pijp, een coffie pot, en een 25KG zak van 1400 ° C Castable Vuurvast,

 • Druk Blikken van het aluminium in het plafond en wandtegels
  Druk Blikken van het aluminium in het plafond en wandtegels

  Dit is een experimenteel project dat aluminium blikjes gebruikt om decoratieve metalen tegels voor plafonds of wanden te maken door het opensnijden van de blikken in platte rechthoeken en met behulp van een matrijs stempel om ze te vormen. Dit is ver

 • Casting aluminium. een schotel
  Casting aluminium. een schotel

  Dit is mijn nota en video over aluminium schotel casting. Ik hetzelfde zand molding technologie als in mijn vorige video's. Als u geïnteresseerd bent in meer informatie over groen zand gieten bent lees ook mijn andere Instructables en video's bekijke

 • VERLOREN FOAM ALUMINIUM GIETEN - FLES HANDLES
  VERLOREN FOAM ALUMINIUM GIETEN - FLES HANDLES

  Mijn eerste verloren schuim aluminium casting. Ik had een aantal handvatten voor een fles dus besloten om een ​​aantal omhoog werpen met mijn Hotwire, wat piepschuim en mijn huis gieterij. Bekijk de video voor alle betrokken in het brengen van het pr

 • Aluminium Cast Belt Buckle
  Aluminium Cast Belt Buckle

  Ik gesneden het model van sieraden wax. Ik gebruikte een hand frees en kleine geslepen schroevendraaiers. De brieven zijn in reliëf. Ik grond van de brieven met grof schuurpapier om deze lijnen te krijgen van links naar rechts. Stap 1: De oven Ik maa

 • Hoe om te doen Aluminium Sand Casting - Alligator

  Hoi, Deze video toont u alle stappen die nodig zijn om een ​​afgewerkt aluminium casting doen in uw achtertuin gieterij. We beginnen met rammen van het zand mal met behulp van onze patroon, het aansteken van de oven en het smelten van het aluminium.

 • Make It - gegoten aluminium Kruk
  Make It - gegoten aluminium Kruk

  Met behulp van de X-Carve om CNC een mal, zodat ik mijn eigen Aluminium top voor een kruk kan uitbrengen. Stap 1: Maak een Blok van Plaster Slap samen een eenvoudige houten kist uit de restjes. Ik gebruikte goedkope 3/8 "multiplex dat sommige watersc